Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Playstation World
Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2009 - 17:44

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2009 - 18:39
Εφυγα και multirama XD.
Περα απο τη πλακα θελω παρα πολυ να το παρω το συγκεκριμενο παιχνιδι γιατι εχω ακουσει οτι ειναι παιχνιδαρα και το OPSM του βαζει 10!!!
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2009 - 10:07
Πραγματικά είναι τόσο καλό!
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 16:11
παρακαλώ...απόψεις

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 16:16
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 17:00

To Psp go εχει αρκετα περισσοτερα features απο το απλο οποτε σου προτεινω να αγορασεις αυτο.
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 17:03
Εγω παντως εχω σκοπο να το παρω το Psp go.
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 18:33
αν δεν κοβεσαι να το αγορασεις θα σου ελεγα να περιμενεις.απ την μια το σχεδιο προχωραει καλα(κυκλοφορια psn καρτων,τιτλοι επανακυκλοφορουν για το psn)αλλα απ την αλλη το οτι δεν θα μπορεις να περασεις τα cd που ηδη εχεις μπορει να το κανει να μην πουλησει,οποτε να το δουμε σε λιγο καιρο να χανεται.αν ζει μετα απο λιγο καιρο αγορασε τοΠαιδία help...θέλω να αγοράσω psp...τωρα βγάλαν το go το οποίο είναι λέει καλήτερο...αλλά δεν πέρνει δισκάκια και οτι θέλεις το αγοράζεις απο το site τους. αξίζει? ειναι και πιο ακριβό απο το παλίο. Υπάρχει περίπτωση τα μελλοντικά παιχνίδια να μην τα βγάλουν σε δισκάκια? (γιατί εγω το psp θα το πάρω κατα 70% για το Κingdom hearts : Birth by sleep)
παρακαλώ...απόψεις

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 18:55
Παιδία help...θέλω να αγοράσω psp...τωρα βγάλαν το go το οποίο είναι λέει καλήτερο...αλλά δεν πέρνει δισκάκια και οτι θέλεις το αγοράζεις απο το site τους. αξίζει? ειναι και πιο ακριβό απο το παλίο. Υπάρχει περίπτωση τα μελλοντικά παιχνίδια να μην τα βγάλουν σε δισκάκια? (γιατί εγω το psp θα το πάρω κατα 70% για το Κingdom hearts : Birth by sleep)
παρακαλώ...απόψεις
8α σου προτεινα να παρεις το PSP-fat γιατι ξεμπερδευεις ποιο ευκολα με την αλλαγη firmware, η το Slim με ηδη αλλαγμενο firmware η pandora. τωρα για το 3000 δεν πολυ-λεει απ οτι εχω ακουσει η ο8ονη του.
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 12:57
8α σου προτεινα να παρεις το PSP-fat γιατι ξεμπερδευεις ποιο ευκολα με την αλλαγη firmware, η το Slim με ηδη αλλαγμενο firmware η pandora. τωρα για το 3000 δεν πολυ-λεει απ οτι εχω ακουσει η ο8ονη του.
Αν δεν κάνω λάθος στο 3k αυτό με την οθόνη είναι option και οποιαδήποτε στιγμή η οθόνη γίνεται σαν του 2k.
Τώρα για το τι θα πάρεις.Αν είσαι πειρατής 2k αν δεν είσαι 3k.Για το go ούτε να το σκέφτεσαι.Είναι 100 ευρώ πιο ακριβό και προσφέρει λιγότερα πράγματα από τα άλλα.Απλά τα πράγματα...
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 13:28
Το φαντάζομαι να πε΄φτει και να χωρίζεται στα δυο!!!

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 13:50
Αν δεν κάνω λάθος στο 3k αυτό με την οθόνη είναι option και οποιαδήποτε στιγμή η οθόνη γίνεται σαν του 2k.
Τώρα για το τι θα πάρεις.Αν είσαι πειρατής 2k αν δεν είσαι 3k.Για το go ούτε να το σκέφτεσαι.Είναι 100 ευρώ πιο ακριβό και προσφέρει λιγότερα πράγματα από τα άλλα.Απλά τα πράγματα...
οτι το'χει σαν επιλογη δεν το ξερα ομολογω. τωρα στο 2000 παιζει το αλλο προβλημα: μονο η παλια εκδοση του 2000 μπορει να παρει pandora, με την καινουρια (που εχω εγω, δεν γινεται) πρεπει λογικα να ξοδεψω κανα 30 ευρο για firmware downgrade. γενικα ειναι πολυ μπερδεμα η ιστορια. και στο pspgr.net <--- η καπως ετσι δεν βρηκα ακρη.
Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 23:54

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2009 - 00:48
Τί εγινε έχουν βγεί????Seraphimon is back, and brings life to this thread again!!!!
Το Wolfenstein 3D κυκλοφόρησε στις 3 Ιουνιου μέσω του Playstation Network![]()
----
Playstation Network Cards
Η Ασια τις ειχε...Η Αμερικη τις απόκτησε επισης... Καιρος να ερθουν και στην Ευρωπη. Δεν χρειαζετε πλεον να χρησιμοποιουμε μονο πιστωτικες καρτες για τις αγορες μας στο PSN store. Αν και δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθησουν μιας και ολοι εχουν καταχωρισει τις καρτες τους :Ρ
Αναμενονται τον Οκτωβρη μαζι με το νεο PSP Go!
Soon: Demon's Souls, Uncharted 2 previews

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 04:23
Ναι κυκλοφορουν εδω και 2-3 βδομαδες σε ολα τα γνωστα μαγαζιά ηλεκτρονικων ειδων (πλαισιο, public, γερμανος/Mutlirama, media markt). Θα τις βρεις στις τιμες των 20 € και 50 € (για αρχη παρε μια 50αρα για να σου μεινει τιποτα χΡ)Τί εγινε έχουν βγεί????
Τες περιμένω πως και πώς...
Ναι ηρθε και σε μεναAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:Crying2:ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ.Πρωτα η gow3 ultimate edition και μετα αυτο?μολις μου ηρθε ενα email με ενα reddem code για το demo του gow3.παιρνω ΦΩΤΙΑ
!!!!!!!!!!!!!!1