Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 2 Ψήφοι

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#616 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2009 - 17:44

Οποιος δεν εχει αγορασει ακομα το Uncharted 2: Among Thieves , να τρεξει ΧΡ Πραγματικα μιλαμε για αριστούργημα... Voice Acting, Scenario, Game play, Graphics, ειναι σε αλλο επιπεδο... Συντομα θα δειτε κ μινι-review σε αυτο και το Demon's Souls :) Κατι τετοια παιχνιδια , μας δειχνουν ποσο πισω μας κρατανε στα Multiplarform παιχνιδια...

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#617 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Οκτώβριος 2009 - 18:39

Με δουλευεις... κυκλοφορησε Uncharted 2 και ειμαι ακομα εδω...;
Εφυγα και multirama XD.
Περα απο τη πλακα θελω παρα πολυ να το παρω το συγκεκριμενο παιχνιδι γιατι εχω ακουσει οτι ειναι παιχνιδαρα και το OPSM του βαζει 10!!!

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#618 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Οκτώβριος 2009 - 10:07

Σοβαρά τώρα, το uncharted 2 έχει κάνει τεράστια βήματα σε σύγκριση με το προηγούμενο της σειράς! Ακόμα και εμείς οι οπαδοί του 360 δίνουμε τα εύσημα στην naughty dog για αυτόν τον τίτλο!
Πραγματικά είναι τόσο καλό!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#619 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 16:11

Παιδία help...θέλω να αγοράσω psp...τωρα βγάλαν το go το οποίο είναι λέει καλήτερο...αλλά δεν πέρνει δισκάκια και οτι θέλεις το αγοράζεις απο το site τους. αξίζει? ειναι και πιο ακριβό απο το παλίο. Υπάρχει περίπτωση τα μελλοντικά παιχνίδια να μην τα βγάλουν σε δισκάκια? (γιατί εγω το psp θα το πάρω κατα 70% για το Κingdom hearts : Birth by sleep)

παρακαλώ...απόψεις :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#620 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 16:16

Εξαρταται τι τυπος gamer εισαι.Αμα σου αρεσει να αραζεις στο σπιτι κ να παιζεις παιχνιδια με την ησυχια σου,τοτε προφανως θα σου προτεινα το απλο psp.Αν κινησαι συνεχως κ σου αρεσει να εχεις παντα μαζι σου τα αγαπημενα σου παιχνιδια,ταινιες,μουσικη τοτε το psp go ειναι φτιαγμενο για εσενα.Η τελικη αποφαση ειναι δικη σου.Αναλογα με τις αναγκες σου διαλεγεις κ παιρνεις.

#621 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 17:00

Υπαρχει βεβαια παντα η επιλογη του χακαρισμενου απλου psp, το οποιο κανει και τη δουλεια το go. Αλλα προσωπικα θα σου προτεινα να παρεις το go, το οποιο θα το χακαρισουν και αυτο σε λιγο καιρο (πανω απ´ ολα ειμαι νομιμος gamer :P)
To Psp go εχει αρκετα περισσοτερα features απο το απλο οποτε σου προτεινω να αγορασεις αυτο.

*waving intensifies*

#622 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 17:03

Double post κατα λαθος...
Εγω παντως εχω σκοπο να το παρω το Psp go.

*waving intensifies*

#623 Devilslayer_PS

Devilslayer_PS

Starting...

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 18:33

Παιδία help...θέλω να αγοράσω psp...τωρα βγάλαν το go το οποίο είναι λέει καλήτερο...αλλά δεν πέρνει δισκάκια και οτι θέλεις το αγοράζεις απο το site τους. αξίζει? ειναι και πιο ακριβό απο το παλίο. Υπάρχει περίπτωση τα μελλοντικά παιχνίδια να μην τα βγάλουν σε δισκάκια? (γιατί εγω το psp θα το πάρω κατα 70% για το Κingdom hearts : Birth by sleep)

αν δεν κοβεσαι να το αγορασεις θα σου ελεγα να περιμενεις.απ την μια το σχεδιο προχωραει καλα(κυκλοφορια psn καρτων,τιτλοι επανακυκλοφορουν για το psn)αλλα απ την αλλη το οτι δεν θα μπορεις να περασεις τα cd που ηδη εχεις μπορει να το κανει να μην πουλησει,οποτε να το δουμε σε λιγο καιρο να χανεται.αν ζει μετα απο λιγο καιρο αγορασε το
Δημοσιευμένη  εικόνα

#624 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Οκτώβριος 2009 - 18:55

8α σου προτεινα να παρεις το PSP-fat γιατι ξεμπερδευεις ποιο ευκολα με την αλλαγη firmware, η το Slim με ηδη αλλαγμενο firmware η pandora. τωρα για το 3000 δεν πολυ-λεει απ οτι εχω ακουσει η ο8ονη του.

#625 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 12:57

8α σου προτεινα να παρεις το PSP-fat γιατι ξεμπερδευεις ποιο ευκολα με την αλλαγη firmware, η το Slim με ηδη αλλαγμενο firmware η pandora. τωρα για το 3000 δεν πολυ-λεει απ οτι εχω ακουσει η ο8ονη του.

Αν δεν κάνω λάθος στο 3k αυτό με την οθόνη είναι option και οποιαδήποτε στιγμή η οθόνη γίνεται σαν του 2k.

Τώρα για το τι θα πάρεις.Αν είσαι πειρατής 2k αν δεν είσαι 3k.Για το go ούτε να το σκέφτεσαι.Είναι 100 ευρώ πιο ακριβό και προσφέρει λιγότερα πράγματα από τα άλλα.Απλά τα πράγματα...

#626 Didi

Didi

Anime Newbie

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 13:28

Εγω είμαι κατοχος του psp του παλιού χακαρισμένο και είμαι πλήρως ευχαριστημένη !ό,τι θελω το κανει μουσικη βίντεο τέλεια ποιότητα ,χωριτηκότητα πολύ καλή, εννοείται παιχνίδια και με βολαύει και απο εργονομικής άποψης..Το psp go με αυτό το πορτάκι μου φαίνεται λίγο άβολο...και λίγο επίφοβο ειδικά σε super clumsy χέρια όπως τα δικά μου...

Το φαντάζομαι να πε΄φτει και να χωρίζεται στα δυο!!!:OMG3:

#627 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 13:50

Αν δεν κάνω λάθος στο 3k αυτό με την οθόνη είναι option και οποιαδήποτε στιγμή η οθόνη γίνεται σαν του 2k.

Τώρα για το τι θα πάρεις.Αν είσαι πειρατής 2k αν δεν είσαι 3k.Για το go ούτε να το σκέφτεσαι.Είναι 100 ευρώ πιο ακριβό και προσφέρει λιγότερα πράγματα από τα άλλα.Απλά τα πράγματα...

οτι το'χει σαν επιλογη δεν το ξερα ομολογω. τωρα στο 2000 παιζει το αλλο προβλημα: μονο η παλια εκδοση του 2000 μπορει να παρει pandora, με την καινουρια (που εχω εγω, δεν γινεται) πρεπει λογικα να ξοδεψω κανα 30 ευρο για firmware downgrade. γενικα ειναι πολυ μπερδεμα η ιστορια. και στο pspgr.net <--- η καπως ετσι δεν βρηκα ακρη.

#628 Devilslayer_PS

Devilslayer_PS

Starting...

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Οκτώβριος 2009 - 23:54

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:Crying2:ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ.Πρωτα η gow3 ultimate edition και μετα αυτο?μολις μου ηρθε ενα email με ενα reddem code για το demo του gow3.παιρνω ΦΩΤΙΑ:burningbe3:!!!!!!!!!!!!!!1
Δημοσιευμένη  εικόνα

#629 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2009 - 00:48

Seraphimon is back, and brings life to this thread again!!!!

Το Wolfenstein 3D κυκλοφόρησε στις 3 Ιουνιου μέσω του Playstation Network :P

----

Playstation Network Cards

Δημοσιευμένη  εικόνα

Η Ασια τις ειχε...Η Αμερικη τις απόκτησε επισης... Καιρος να ερθουν και στην Ευρωπη. Δεν χρειαζετε πλεον να χρησιμοποιουμε μονο πιστωτικες καρτες για τις αγορες μας στο PSN store. Αν και δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθησουν μιας και ολοι εχουν καταχωρισει τις καρτες τους :Ρ
Αναμενονται τον Οκτωβρη μαζι με το νεο PSP Go!

Soon: Demon's Souls, Uncharted 2 previews

Τί εγινε έχουν βγεί????:borednn9:Τες περιμένω πως και πώς...

MbcN7u5.png

#630 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1.409 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2009 - 04:23

Τί εγινε έχουν βγεί????:borednn9:Τες περιμένω πως και πώς...

Ναι κυκλοφορουν εδω και 2-3 βδομαδες σε ολα τα γνωστα μαγαζιά ηλεκτρονικων ειδων (πλαισιο, public, γερμανος/Mutlirama, media markt). Θα τις βρεις στις τιμες των 20 € και 50 € (για αρχη παρε μια 50αρα για να σου μεινει τιποτα χΡ)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:Crying2:ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ.Πρωτα η gow3 ultimate edition και μετα αυτο?μολις μου ηρθε ενα email με ενα reddem code για το demo του gow3.παιρνω ΦΩΤΙΑ:burningbe3:!!!!!!!!!!!!!!1

Ναι ηρθε και σε μενα ;) Εχω να κανω ενα γερο ποστ με Uncharted 2, Demon's Souls, God of War :wooi2:

Δημοσιευμένη  εικόνα

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ