Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Playstation World
Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2009 - 17:24
Ενταξει δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε αλλα ειναι ενας ευχαριστος τροπος να περασεις την ωρα σου.
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2009 - 11:37

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2009 - 12:28
παιδες ξερει κανεις τι ειναι το Ethernet cable γιατι καθε φορα που προσπαθω να συνδεσω το σκληρο δισκο με το Play3 αυτο μου βγαζει.......
To καλώδιο που συνδέει μια συκευη που χρησημοποιεί Ιντερνετ με το router.To καλώδιο που συνδέει το pc σου με το router είναι Ethernet cable.Οταν είχα αγοράσει εγώ Ps3, έδιναν κι ενα ethernet cable, αλλά είχα την έκδοση των 60 GB που δεν υπάρχει πια(ας πούμε).Στην εκδοση των 40 Gb που μάλλον αυτήν έχεις δεν ξέρω αν έδιναν.....Anyway αν σου έδιναν είναι σχεδόν ίδιο εμφανισιακά με αυτό που έχεις κια για το pc
Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2009 - 13:37
Ωραίο μεν αλλά πολύ μικρό. Πιστεύω ότι έχει πολύ περισσότερα ακόμη να δείξει, όπως αυτό που περίμενα να παίξω, τα κάτι σαν orges που παίρνεις και κάνεις μία μικρή ομάδα και κάνουν headbanging καθώς προχωράτε με τον Eddie να κάνει έτσι

Τέλως πάντων, η τιμή του στην Ελλάδα απ' ότι είδα είναι γύρω στα 55 ευρώ οποτε θα περιμένω να πέσει για να το αγοράσω καθώς πάνω από 30 ευρώ δεν έχω σκοπό να δώσω για παιχνίδι ακόμη.
Πάω να παίξω Brother's In Arms...

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2009 - 00:15

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2009 - 14:48
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 21:49
Βγηκε το αγγλικο trailer το Final Fantasy XIII
Youtube Video
Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα το dubbing φαινεται χαλια. Σα να μασανε τσιχλα την ωρα που μιλανε. Και λεω φαινεται γιατι δεν μου ταιριαζει οπτικα η κινηση του στοματος. Επισης η φωνη του Snow ειναι χαλια.
Κατι αλλο τωρα. Αυτο εδω ειναι απο ανιμε και εγινε παιχνιδι? Ξερει κανεις? Ειναι απλα βιντεοπαιχνιδι?
[media]http://www.youtube.com/watch?v=LdzNfFfVAtA[/media]
Παντως ειναι Level 5 και παντα χαιρομαι να βλεπω νεα παιχνιδια τους ^^
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2009 - 22:15
Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου αλλα το dubbing φαινεται χαλια. Σα να μασανε τσιχλα την ωρα που μιλανε. Και λεω φαινεται γιατι δεν μου ταιριαζει οπτικα η κινηση του στοματος. Επισης η φωνη του Snow ειναι χαλια.
Καλά, χαλαρά το ποστ μπορεί και να το 'γραψες και πριν/χωρίς να δεις το trailer. Το dub του παιχνιδιού παίζει να 'ναι το καλύτερο αγγλικό dub που έχω ακούσει.
Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 20:12

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2009 - 23:36
Καλά, χαλαρά το ποστ μπορεί και να το 'γραψες και πριν/χωρίς να δεις το trailer. Το dub του παιχνιδιού παίζει να 'ναι το καλύτερο αγγλικό dub που έχω ακούσει.
Οτι πεις <<. Το εχω δει απο την πρωτη μερα που βγηκε και στα Ιαπωνικα και στα Αγγλικα και αν δεις τα κοντινα πλανα του Snow θα καταλαβεις τι εννοω.
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 00:02
Οτι πεις <<. Το εχω δει απο την πρωτη μερα που βγηκε και στα Ιαπωνικα και στα Αγγλικα και αν δεις τα κοντινα πλανα του Snow θα καταλαβεις τι εννοω.
Καλά, πλάκα κάνω.

Αλλά είναι πολύ στερεοτυπικό να πεις ότι "το αγγλικό dub ενός παιχνιδιού είναι άσχημο". Ιδιαίτερα τη στιγμή που το συγκεκριμένο δεν είναι. Οι φωνές είναι απίστευτα ταιριαστές, όπως και η επιλογή των προφορών. Εγώ το βρίσκω πολύ ποιοτικό, και σχετικά αναμενόμενο, αν αναλογιστεί κανείς και την ποιότητα των dubs των προηγούμενων Final Fantasy. Και ως προς εμένα τουλάχιστον, ξεπέρασε τις προσδοκίες μου.
Αν πάλι μιλάς για το lipsync, τότε πάω πάσσο, αν και η S-E έχει πει -αν δεν κάνω λάθος- ότι θα κάνει νέο lipsync για το αγγλικό dub.

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2009 - 21:20
Αμην! Για το lipsync μιλαω. Οταν λενε μερικες λεξεις φαινεται οτι θα επρεπε να λενε κατι αλλο και μιας και εχουν μπει και στον κοπο να κουνανε και την γλωσσα των χαρακτηρων οταν μιλουν, ας το κανουν τουλαχιστον σωστα. Αυτο εννοω.
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 13:02
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 14:14
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2009 - 19:50
Οχι, επειδη θα βγει και στις 2 κονσολες, θελουν να εχουν το ιδιο περιεχόμενο... Εννοειτε οτι στο PS3 θα χωρουσαν και τα 2 voice tracks, αλλα επειδη στα DVD δεν χωράνε, το απέκλεισαν...
Και οι 3 τελείες στο τέλος, δείχνουν την ειρωνία, την απογοήτευση, την αποδοκιμασία, την ανωτερότητα xD