Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 2 votes

The Playstation World

• Please log in to reply
1848 replies to this topic

#601 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 13 October 2009 - 06:40

Posted Image
http://www.blazeeurope.com/ps3/blaze-ps3-motion-freedom-3d-controller/prod_109.html

Το πρώτο third party motion controller για το PlayStation 3. :D

oR4yYRl.gif

#602 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 13 October 2009 - 10:30

ξερει κανεις αν εχει ακουστει κατι για "σπασμενο" PS3 η καμια τετοια λυση ?

#603 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 13 October 2009 - 12:52

Posted Image
http://www.blazeeurope.com/ps3/blaze-ps3-motion-freedom-3d-controller/prod_109.html

Το πρώτο third party motion controller για το PlayStation 3. :D

Κατι μου θυμιζει....

Put yourself in the game – provides Wii Style gaming interactivity

[FONT="]Video game accessory innovators BLAZE have today announced their truly unique motion sensing controller, allowing fully interactive gameplay never before experienced on the PS3.

[/FONT]
[FONT="]The BLAZE PS3 Motion Freedom 3D Controller thrusts the PS3 gamer into the very heart of the action by employing the latest motion sensing technology which before now has only been the reserve of Nintendo Wii gamers. [/FONT]

EPIC FAIL.

ξερει κανεις αν εχει ακουστει κατι για "σπασμενο" PS3 η καμια τετοια λυση ?

Εννοεις τσιπαρισμενο? Υπαρχουν ακομη τετοιοι ανθρωποι :hmmm:

#604 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 13 October 2009 - 13:47

Εννοεις τσιπαρισμενο? Υπαρχουν ακομη τετοιοι ανθρωποι :hmmm:

χαχαχααχαχχαχ.. κατι πρεπει να υπαρχει, ξερω γω.. ?
btw, εψαξα στο net και βρηκα οτι υπαρχει κατι τετοιο, αλλα δεν ξερω ποσο καιρο 8α κανει να ερ8ει ελλαδα και αν οντως υπαρχει.

#605 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 13 October 2009 - 15:39

χαχαχααχαχχαχ.. κατι πρεπει να υπαρχει, ξερω γω.. ?
btw, εψαξα στο net και βρηκα οτι υπαρχει κατι τετοιο, αλλα δεν ξερω ποσο καιρο 8α κανει να ερ8ει ελλαδα και αν οντως υπαρχει.

Η πρόοδος από το 2007 στην Modding/Homebrew/Hacking scene του PS3 είναι σχεδόν μηδαμινή.

oR4yYRl.gif

#606 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 13 October 2009 - 16:36

Η πρόοδος από το 2007 στην Modding/Homebrew/Hacking scene του PS3 είναι σχεδόν μηδαμινή.

αυτο βλεπω και δεν ξερω και γιατι. μηπως φταινε τα games που εχουν βγαλει ?
οταν ειχε βγει το ps2 να βλεπες πως καναν ολοι για τσιπακι.
δεν προλαβαινε αλλος να το αγορασει και το εσπρωχνε για "τσιπαρισμα"

#607 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 13 October 2009 - 21:55

Μηπως φταει το blu ray? Λεω εγω τωρα... Αληθεια ομως γιατι να τσιπαρεις το Ps3? Ενταξει περαν απο τα φτηνα παιχνιδια, αλλα δεν υπαρχει αλλος λογος να βαλουν χερι στην κονσολα.

#608 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 13 October 2009 - 23:27

Μηπως φταει το blu ray? Λεω εγω τωρα... Αληθεια ομως γιατι να τσιπαρεις το Ps3? Ενταξει περαν απο τα φτηνα παιχνιδια, αλλα δεν υπαρχει αλλος λογος να βαλουν χερι στην κονσολα.

nope.. αν το κατεβασεις απο το νετ και το γραψεις ειναι ποιο φτηνο. παρ'ολ'αυτα ειναι και παλι διαδικασια(εχεις και ενα δικιο). φτηνα δεν ειναι ολα. αμα 8ες ενα καινουριο σχετικα παιχνιδι 8α το πληρωσεις 60E.

#609 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 14 October 2009 - 01:59

Για εμένα πάντως ένας καλός λόγος θα ήταν PS2 και PSX emulating καθώς δεν έχω τσιπαρισμένο PS2, χώρια του ότι δεν υπάρχει και χώρος να το έχω και αυτό συνδεδεμένο. :stubborn:

oR4yYRl.gif

#610 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 14 October 2009 - 08:34

Για εμένα πάντως ένας καλός λόγος θα ήταν PS2 και PSX emulating καθώς δεν έχω τσιπαρισμένο PS2, χώρια του ότι δεν υπάρχει και χώρος να το έχω και αυτό συνδεδεμένο. :stubborn:

PS2 & PSX emulator, για τα αντεγραμενα, ετσι ?? καλη φαση και αυτη

Edited by Hellkeeper, 14 October 2009 - 12:57.

#611 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 14 October 2009 - 11:34

Hokuto Musou (PS3/360)

Βασισμενο στο ανιμε και μανγκα Hokuto no ken, ενα νεο "Dynasty Warriors" παιχνιδι! Περα απο το παρακατω βιντεο δεν γνωρίζουμε τιποτα αλλο, περα απ' το οτι θα κυκλοφορήσει το 2010.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NkpwZvxWWLw[/youtube]

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#612 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 18 October 2009 - 15:25

PS2 & PSX emulator, για τα αντεγραμενα, ετσι ?? καλη φαση και αυτη

Υπάρχει τρόπος να παίξεις αντεγραμμένα παιχνίδια του PS2 στο PS3.
Όμως πρέπει να πειράξεις εσωτερικά το PS3, δλδ πρέπει να το ανοίξεις να κόψεις κάποια καλώδια να τα ενώσεις με κάποια άλλα και να αγοράσεις κι έναν ειδικό διακόπτη που πουλάνε στα μαγαζιά και από εδώ και πέρα θα ανοίγεις το PS3 μ'αυτό το διακόπτη.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zkB2aR4gwXE[/youtube]

Edited by Kenny, 18 October 2009 - 15:26.
new timestamp

Posted Image

#613 LiosAlfa

LiosAlfa

Anime Elite

• Members
  • 1,175 posts

Posted 18 October 2009 - 18:58

Όμως πρέπει να πειράξεις εσωτερικά το PS3, δλδ πρέπει να το ανοίξεις να κόψεις κάποια καλώδια να τα ενώσεις με κάποια άλλα και να αγοράσεις κι έναν ειδικό διακόπτη που πουλάνε στα μαγαζιά και από εδώ και πέρα θα ανοίγεις το PS3 μ'αυτό το διακόπτη.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zkB2aR4gwXE[/youtube]

Τρομερό αλλά...
σε 300Ε μηχάνημα το ρισκάρεις?
Posted Image

#614 Devilslayer_PS

Devilslayer_PS

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 18 October 2009 - 19:57

Τρομερό αλλά...
σε 300Ε μηχάνημα το ρισκάρεις?

και αλλωστε γιατι να θες να τα παιξεις στο ps3 .υπαρχουν emulators και τσαμπα παιχνιδια στο ιντερνετ.και αλλωστε τι κανατε στα παλια σας ps2 ?τα καψατε.και εγω που εχω την πρωτη εκδοση του ps3 των 60gb δεν πολυχρησιμοποιω την backwards capability,εχω τερματησει μονο το dirge of cerberus με αυτο.ασε που τα παιχνιδια μπορει να μην δουλευουν σωστα.
Posted Image

#615 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 19 October 2009 - 12:44

Youtube Video

οχ οχ οχ.. αστο καλυτερα, 8α κανω λαλακια. παω να παρω κανα PS2 & PS1 και να τα τσιπαρω καλυτερα.