Μαλιστα το flashaki μπαινει στην υποδοχει usb οποτε μαλλον να βαλω το videaki σε ενα φακελο VIDEO δλδ να διμιουργισω ενα φακελο VIDEO και να το χωσω μεσα αλλιως το "Δ" καλα τα ειπα ρε james???Αν θες να το βλεπει κατευθειαν το βαζεις σε εναν φακελο που λεει VIDEO. Αλλα και ετσι γινετε. Πατας "Δ" και διαλεγεις αυτο που λεει "Display all" και σου δειχνει τι εχεις μεσα στο φλασακι..
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Playstation World
Καταχωρήθηκε 09 Ιανουάριος 2009 - 20:19

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2009 - 03:49
Μαλιστα το flashaki μπαινει στην υποδοχει usb οποτε μαλλον να βαλω το videaki σε ενα φακελο VIDEO δλδ να διμιουργισω ενα φακελο VIDEO και να το χωσω μεσα αλλιως το "Δ" καλα τα ειπα ρε james???
Yup...Αποψη μου ειναι πως τα βαζεις στο φλασακι χωρις φακελο και πατας το πληκτρο "Δ"...Το ιδιο ειναι αλλωστε :Ρ μονο που αντι να πατησεις "Χ" πατας "Δ"

Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2009 - 04:11

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2009 - 04:26
New RPG? New .Hack game for PS3? The next Naruto game? who knows XD
COUNT DOWN
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 01:56
Πριν μερικους μηνες η CAPCOM ειχε ανακοινωσει μια μαχη αναμεσα στο XBOX 360 & to PS3 μεσω του Street Fighter IV. Καθε εταιρια "καλεσε" τους μαχητες που θα επερναν μερος σε αυτo τo real life console war

Πάντα νίκες

Σιγουρα αυτο δεν ηταν το μονο event και σιγουρα θα δουμε και στο μελλον παρομοια...
Στο μεταξυ το White Knight Story συνεχιζει την πορεια του στην ιαπωνια με αρκετα καλες πωλησεις τις πρωτες 2 βδομαδες ανεβαζοντας και τις πωλησεις της κονσολας στην ιαπωνια.
Αναρωτιεμαι οταν βγει το Yakuza 3 και το Resident Evil 5 τι θα γινει...

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 02:17
τι αλλο παιχνιδι ηπαρχει σαν το Kingdom Hearts I/II? για Playstation 2 αλλο απο το Final Fantasy VII:Dirge of Cerberus, γιατι ive given up big time μ' αυτο το παιχνιδι. Σασ παρακαλο στειλε μου msg ^.^
Shankyou.
Σε 'υχαριστο.
Arigato Gozaimasu ^.-

Gotta love yaoi, fangirling, cosplay, and jrock!
www.animeninja07.deviantart.com
www.youtube.com/pockyteaproductions
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2009 - 05:59
ahhhh για να σας ρωτισω[spelling for sure..;ξεχναω τα Ελλινικα μου σιγα σιγα παιδια =.="]
τι αλλο παιχνιδι ηπαρχει σαν το Kingdom Hearts I/II? για Playstation 2 αλλο απο το Final Fantasy VII:Dirge of Cerberus, γιατι ive given up big time μ' αυτο το παιχνιδι. Σασ παρακαλο στειλε μου msg ^.^
Shankyou.
Σε 'υχαριστο.
Arigato Gozaimasu ^.-
Hmm...Kingdom Hearts RE: Chain of Memories?

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2009 - 00:10
Η CyberConnect2 ανεβασε ενα teaser site με ενα count down. Σε 6 μερες θα ξερουμε τι ειναι αυτο το νεο παιχνιδι ... Φυσικα μαλλον ειναι για το PS3 μιας και εχουν πει οτι τους αρεσει να δουλευουν για τη σονυ. Let the rumours begin!
New RPG? New .Hack game for PS3? The next Naruto game? who knows XD
COUNT DOWN
Aw, i love to quote myself :3
Το παιχνιδι αποκαλυψε το Φαμιτσου οτι ειναι ενα νεο [dot]Hack, και συγκεκριμενα .Hack//Link. Η αληθεια ειναι οτι δεν με παραξενευει κατι τετοιο μετα την επιτυχια που ειχε το Monster Hunter στο PSP (περισσοτερο απ'οτι στη κονσολα).
Χαρακτήρες τοσο απο το αρχικο .hack και το Hack//GU θα ειναι μέσα απο το παιχνιδι.Τώρα με την εξελιξη που εχει το PSP μέσω του PS3 (το να μπορεις να παιζεις offline παιχνιδια Online) δεν θα μου φανει παραξενο επισης αν εχει ενα multiplayer mode σαν του Monster Hunter... Το παιχνιδι θα κυκλοφορησει μεσα στο 2009

---
Σε άλλα νεα,το πολυαναμενομενο RPG White Knight Story ανακοινωσε το πρωτο του DLC το οποιο προσθετει ενα νεο quest για το Online για lvl 36 και πανω,χαρη στο οποιο μπορει καποιος να αποκτησει το "Sword of Magic" (πρωτοτυπο ονομα ΧΡ)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seraphimon-T.K.: 15 Ιανουάριος 2009 - 00:30
Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 19:41
Καταχωρήθηκε 28 Ιανουάριος 2009 - 21:50
Τι παιχνιδαρα τι γραφηκα τι ΒΙΝΤΕΑΚΙ!!!!

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2009 - 01:14
Καλα νομιζω πως υπερβαλεις λιγο ΧΡ Τα γραφικα δεν ειναι τοσο WOW πια, μιας και εχουμε δει αρκετους current-gen τιτλους. Απλα ειναι καλα οπως θα επρεπε να ειναι.Αντε να βγει αντε να βγει να γουσταρουμε!!!
Τι παιχνιδαρα τι γραφηκα τι ΒΙΝΤΕΑΚΙ!!!!
Αρκετα καλο ομως,τιποτα που να με ενθουσιασε μιας και δεν ειμαι φαν των διαστημικων ιστοριων... Για το συστημα μαχης απ'οτι καταλαβα καθε turn εχει απο 3 κομπο, γιατι σε καθε χτυπημα αδειαζει και εκεινη η μπαρα πανω απο τις εντολες η οποια ειναι χωρισμενη σε 3 μερη...
Αυτο που θα σχολιασω επισης ειναι η μεταφραση,στην οποια δεν εγινε καλη αποδοση :Ρ
Αυτο που μαρεσε ειναι οι voice actors οι οποιοι ειναι γνωστοι σε αυτους που παρακολουθουν ανιμε σειρες etc και ταιριαζουν και με τους χαρακτηρες :3
Ισως αυτο θα επρεπε να ηταν το πρωτο τρεϊλερ...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Seraphimon-T.K.: 29 Ιανουάριος 2009 - 01:21
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2009 - 01:22
Hmm...Kingdom Hearts RE: Chain of Memories?
Κυκλοφόρησε πριν μερικους μηνες στην αμερικη
..ναι το ξερω εκεινο ^^ μια φιλιναδα μου το εχει και θα μου το δανισει[spelling]; για τα Χριστουγενα η μητερα μου πηγε σε 2 μαγαζια εδω και δεν το ειχανε

-walmart
-gamestop
αλλα σ'ευχαριστο πολυ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από animeotaku07: 29 Ιανουάριος 2009 - 01:23
spelling
Gotta love yaoi, fangirling, cosplay, and jrock!
www.animeninja07.deviantart.com
www.youtube.com/pockyteaproductions
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2009 - 02:01
Καλα νομιζω πως υπερβαλεις λιγο ΧΡ Τα γραφικα δεν ειναι τοσο WOW πια, μιας και εχουμε δει αρκετους current-gen τιτλους. Απλα ειναι καλα οπως θα επρεπε να ειναι.
Αρκετα καλο ομως,τιποτα που να με ενθουσιασε μιας και δεν ειμαι φαν των διαστημικων ιστοριων... Για το συστημα μαχης απ'οτι καταλαβα καθε turn εχει απο 3 κομπο, γιατι σε καθε χτυπημα αδειαζει και εκεινη η μπαρα πανω απο τις εντολες η οποια ειναι χωρισμενη σε 3 μερη...
Αυτο που θα σχολιασω επισης ειναι η μεταφραση,στην οποια δεν εγινε καλη αποδοση :Ρ
Αυτο που μαρεσε ειναι οι voice actors οι οποιοι ειναι γνωστοι σε αυτους που παρακολουθουν ανιμε σειρες etc και ταιριαζουν και με τους χαρακτηρες :3
Ισως αυτο θα επρεπε να ηταν το πρωτο τρεϊλερ...
Έλα τώρα!! Άλλο που δεν θες και εσύ να το παίξεις! Εξάλου και FF Fan να μην είσαι, το χέρι σου φαγουρίζεται αυτή τη στιγμή και το ξέρω! Μην κάνεις το ζόρικο

Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2009 - 03:31
Έλα τώρα!! Άλλο που δεν θες και εσύ να το παίξεις! Εξάλου και FF Fan να μην είσαι, το χέρι σου φαγουρίζεται αυτή τη στιγμή και το ξέρω! Μην κάνεις το ζόρικο
hahaha~! Δεν με τρωει το χερι μου για το FF13 κακα τα ψεματα :Ρ Εχω πει οτι θα το παραγγειλω απο ιαπωνια μολις βγει :3 Απλα τετοια γραφικα εχουμε δει και σε αλλα παιχνιδια, δεν ειναι κατι το καινουριο...
FF fan δεν ειμαι γιατι πολυ απλα δεν εχω παιξει κανενα :Ρ Το Crisis Core δεν ξερω αν μετραει ΧΡ
Αν ανακοινωσουν KH3 ναι τοτε θα εχω αγωνια

Πιο πολυ αγωνια εχω για το επομενο Ναρουτο παιχνιδι στο PS3 παρα για το FF13 XD
Το FF vs 13 ειναι αλλο ομως :Ρ Αφου το κανει ο Νομουρα πρεπει να ειναι Pure win...
Καταχωρήθηκε 29 Ιανουάριος 2009 - 16:49

Το Crisis Core λέει πολύ, αλλά αφού δεν έχεις παίξει το βασικό Final Fantasy VII στο οποίο βασίζεται, δεν θα καταλάβεις και πολλά! Όμως ποτέ δεν είναι αργά!! Άντε πιάστο τι περιμένεις

Το νούμερο 7 έγινε παράδοση στην ιστορία των FF

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από dOOpLiSSaKoS: 29 Ιανουάριος 2009 - 17:20