Ελπίζουμε μοναχά να μην "μιλάει" η γραμμή όταν καλούμε... Γιατί προφανώς δε θα είναι περίπατος μέχρι εκεί.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Red Book of Doom
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 08:14
Ελπίζουμε μοναχά να μην "μιλάει" η γραμμή όταν καλούμε... Γιατί προφανώς δε θα είναι περίπατος μέχρι εκεί.
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 12:27
DM speaking: Καλό θα ήταν να μην αρχίσετε τα "μας είπαν αυτό, έγινε αυτό κτλ", ας χρησιμοποιήσουμε το meta-gaming knowledge εδώ

いつでも今日が、いちばん楽しい日

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2008 - 14:29
"Mάλιστα έτσι έχουν λοιπόν τα πράγματα... Πιστεύω ότι δεν πρέπει να χρονοτριβούμε άλλο! Ας πάμε να πάρουμε εξοπλισμό που πιθανόν να μας χρειαστεί και ας ξεκινήσουμε κατευθείαν. Τι λέτε;"
Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2008 - 14:35
"Γιατί δεν παντρευόμαστε να κάνουμε παιδ..."
Εχμ...Gomene...
"Δε νομίζω να χρειαστούμε ιδιαίτερο εξοπλισμό, εκτός από τρόφιμα και κουβέρτες, υπνόσακους και τα συναφή!
[/URL]
Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2008 - 17:17

いつでも今日が、いちばん楽しい日

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 15:11
"..Μάλιστα, τελικά ευτυχώς κάπου μας έβγαλε, προσωπικά δεν χρειάζομαι τίποτα, όποτε είστε έτοιμοι ξεκινάμε"
είπε ο Ixador και άρχισε να δένει την ασπίδα του στο χέρι του
Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 16:18
"Εγώ θέλω να κάνω μια βόλτα στην αγορά.Μπορεί να βρω τίποτα ιδιαίτερο για να αποκτήσω."

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 00:06
[table="head"]Εμπόρευμα|Τιμή|Διαθ. Ποσότητα
Potion - Cure Light Wounds (1d8+5)|50gp|8
Potion - Cure Moderate Wounds (2d8+10)|300gp|4
Oil - Invisibility|300gp|1
Potion - Bull's Strength (+4 STR)|300gp|3
Potion - Cat's Grace (+4 DEX)|300gp|2
Potion - Owl's Wisdom (+4 WIS)|300gp|1
Potion - Fox's Cunning (+4 INT)|300gp|1
Potion - Eagle's Splendor (+4 CHA)|300gp|2[/table]

いつでも今日が、いちばん楽しい日

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 02:11
Καθώς ο μαγαζάτορας δείχνει την πραμάτειά του στον Iltemars, αυτός γυρνάει και του λέει με ευγενικό τρόπο
"Καλέ μου έμπορε, που τα καλύτερα αγαθά έχεις στο μαγαζί σου((diplomacy check=23)), τέσσερα potions of cure light wounds θα ήθελα και μια καλύτερη τιμή αντάξια της καλής φήμης του μαγαζιού σου και της πραμάτειάς σου."

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 20:29
"50 gp το ένα ακατέβατα. Πρέπει κι εγώ να καλύψω τα έξοδά μου, καταλαβαίνεις...."
DM speaking: Οι τιμές ήταν όντως οι χαμηλότερες δυνατές, οπότε και 100 να έφερνες Diplomacy και δεδομένου ότι είσαι τελείως άγνωστος του εμπόρου (του οποίου καθημερινά του κάνουν τέτοια, έχει μάθει ο άνθρωπος) η τιμή δεν μπορεί να πέσει. Sorry...

いつでも今日が、いちばん楽しい日

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 20:35
O Iltemars κουνάει ο κεφάλι του φανερά απογοητευμένος, ενώ ταυτόχρονα κοιτάει να δει αν το μαγαζί είναι σε κατάσταση που δείχνει ότι ίσα ίσα τα φέρνει πέρα ο έμπορος.
"Καλά λοιπόν ορίστε 200gp για τα potions"
((οι τιμές του DMS guide είναι 50gp, μπορούσες να κάνεις μια έκπτωση

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2008 - 21:57
((οι τιμές του DMS guide είναι 50gp, μπορούσες να κάνεις μια έκπτωση
))
Μα το Cure Light Wounds τόσο το δίνω..... Κάτω από το DM's Guide δεν πέφτω, είμαι γνωστός τσιφούτης....

いつでも今日が、いちばん楽しい日

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 13:22
O Iltemars παίρνει τα potions τα βάζει στην τσάντα του και φεύγει από το μαγαζί.
Βγαίνοντας γυρνάει και λέει
"Γεια..."
((τα λεφτά τα αφαίρεσα και πρόσθεσα τα 4 potions στο sheet))

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 13:35
"Ωραία.Πιστεύω ότι πλέον είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε.
Όποιος θέλει κάτι ας το πει τώρα..."
(αλλιώς να σωπάσει για πάντα

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2008 - 19:27
Πρώτη περιοχή στο χάρτη είναι ο Καταρράκτης της Azora. Ο καταρράκτης βρίσκεται στην ομώνυμη κοιλάδα, την οποία διασχίζει ο ομώνυμος ποταμός που ξεκινά από την ομώνυμη λίμνη στην οποία χύνεται ο ομώνυμος καταρράκτης. Κοινώς η περιοχή θα έπρεπε να λεγόταν Azora-land αλλά επειδή με τις μεγάλες περιουσίες έρχονται και οι μεγάλοι φόροι, η Azora προτίμησε να κρατήσει τα δικαιώματα μόνο για τον καταρράκτη.
Πέρα από την πλάκα στην περιοχή όντως ζούσε μια Azora. Ήταν μια μεγάλη (σε ηλικία και ταλέντο) Dark Elf Sorceress η οποία ήταν η μοναδική επιζώσα ενός μεγάλου σεισμού που ξεκλήρισε την υπόγεια πόλη στην οποία ζούσε. Τότε ήταν μόλις 63 χρόνων (παιδούλα για τα elven δεδομένα) και δεν είχε καν προλάβει να ενσωματωθεί πλήρως στο κοινωνικό σύστημα των Drow. Κατά συνέπεια η ζωή της μετά την καταστροφή κάθε άλλο παρά παραδοσιακή ήταν. Βρήκε μια υπόγεια σπηλιά κοντά στον καταρράκτη, εγκαταστάθηκε εκεί και για άγνωστους λόγους εμφανίστηκε ελάχιστες φορές έκτοτε. Βέβαια η σπηλιά της είναι one-way. Μπαίνεις αλλά δεν βγαίνεις. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν είναι γνωστές για την εν λόγω κυρία. Επειδή την ιστορία της την αφηγούνται άνθρωποι, το πόσο καιρό ζει ή γενικά αν ζει η Azora παραμένει ένα μυστήριο.
Το party βρίσκεται στις όχθες του ποταμού (μη με ρωτήσετε ποιου) και σταμάτησε για σύντομη ξεκούραση. Ο καταρράκτης ακούγεται από εκεί αν και δεν φαίνεται γιατί τον κρύβουν τα πολλά δέντρα γύρω από την λίμνη του.

いつでも今日が、いちばん楽しい日