Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Dragonball στα Ελληνικα
Καταχωρήθηκε 13 Σεπτέμβριος 2008 - 12:15

.:TRAGEDY:.
Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2008 - 18:24
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 08:54
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 10:57
Δεν έχω κοιτάξει ακόμα τη δουλεία σου, αλλά θα το κάνω σύντομα, μιας και το ντράγκονμπολ είναι από τα αγαπιμένα μου μάνγκα
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 11:06
MY BAD SORRY^^
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 19:28

Θα μου προξενησετε ολοι κριση ταυτοτητας...
Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2008 - 21:10

Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 13:28
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 16:23
Καταχωρήθηκε 19 Σεπτέμβριος 2008 - 16:36

επισης μιας και αναφερθηκε, το FMA δεν προκειται να γινει απο anathemanga στο αμεσο μελλον και μπορει να μην γινει και καθολου...
καλη συνεχεια κορκοφιλακι!

Καταχωρήθηκε 20 Σεπτέμβριος 2008 - 10:34
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zeliga: 20 Σεπτέμβριος 2008 - 10:40
Καταχωρήθηκε 21 Σεπτέμβριος 2008 - 00:04
Το FMA το εχω σταματησει εφ'οσον με ειδοποιησανε οτι εχουν φτιαξει ομαδα και σκοπευουν να το ξεκινησουν, τωρα αν δεν ηταν απο το anathemanga, σορι φορ δε παρανοησις. Αμα μου πουν πως τελικα ακυρωθηκε ΜΠΟΡΕΙ να το συνεχισω, αλλα και παλι μην περιμενετε πολλη ποιοτητα (δεν εχω RAW της προκοπης) ουτε και γρηγορα releases (ειδικα αμα ειμαι απασχολημενη με το Dragonball)
Credits εχω αρχισει να βαζω στο Dragonball (αν θεωρουνται credits με ενα ονομα μονο

Και τελος, το Dragonball (οπως και αρκετα αλλα manga) οταν κυκλοφορησε στα περιοδικα ειχε καποιες σελιδες χρωματισμενες (ενιοτε και κεφαλαια οπως το πρωτο). Αργοτερα ομως οταν τυπωθηκε σε tankoubon (ελληνιστι "τομος") τυπωθηκε ασπρομαυρο για οικονομια. Για καλη μας τυχη βρήκα RAWs (και το χαρηκα γιατι ολο εβρισκα scans Yatabaza) απο την perfect edition, δηλαδη τομους στα γιαπωνεζικα, κανονικα με τα χρωματα (και uncensored παρακαλω).

Θεματα μεταφρασης (μιας και πηρα φορα): Στο FMA εχω μεταφρασει καθαρα απο τα αγγλικα. Στο Dragonball (μιας και εχω και τα γιαπωνεζικα, και σε καποιες φασεις μου τη δινουν οι "αμερικανιες" που εχουν γινει στην αγγλικη εκδοση) εχω ενα λεξικο και τις λιγοστες μου γνωσεις ιαπωνικων

Καταχωρήθηκε 02 Οκτώβριος 2008 - 18:29
RapidShare: Easy Filehosting
MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
Συνεχίζω ακαθεκτα (δεν ξερω ποσο "ακαθεκτα" θα ειναι αυτο με την πτυχιακη στο μελλον, αλλα δε βαριεσαι)
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 19:19

Κεφαλαιο 14
Λοιπον, νομιζω οτι εσπασα καθε προηγουμενο ρεκορ μου. Δε θυμαμαι να εχω βγαλει ξανα κεφαλαιο τοσο γρηγορα. Μπορει βεβαια να ευθυνεται και το γεγονος οτι και μονο η σκηνη του Kamehameha τρωει δυο-τρεις σελιδες, αλλα και παλι... Τελος παντων. Αυτος ο φακελος ενδεχεται να ειναι μεγαλυτερος σε μεγεθος, καθως περιεχει μια πληθωρα απο παλια και καινουρια εξωφυλλα για την σειρα. Απολαυστε!
Rapidshare:
RapidShare: Easy Filehosting
Megaupload:
http://www.megaupload.com/?d=0J0FEVR0
Μετα απο μια μικρη "ξεκαθαριση" σχετικα με την "συμφωνια" για το σβησιμο της φωτιας του βουνου Fry-pan, ο Kame Sennin θα δειξει επιτελους την απιστευτη δυναμη του! Σωστα! Η πρωτη εμφανιση της πιο θρυλικης επιθεσης στην ιστορια του Dragonball ειναι εδω! Καθως ολοι μενουν αναυδοι απο τη δυναμη αυτου που λιγο πιο πριν νομιζαν απλα εναν "γερακο", αργουν λιγο να συνειδητοποιησουν τις συνεπειες αυτης της τεχνικης...
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 22:14
Θυμάμαι είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν είχα πρωτοδεί το κάμε χάμε. Καλή δουλειά κορκοφιλάκι