melkor .. you are going to die...
εχω κανει τοσα πολλα , που ακομα ενα παραπτωμα , δεν θα αλλαξει τιποτα. και στο κατω κατω πρεπει να δωσω στον λαο τις 2 βασιλισσες του ( δεν ησουν η μονη που μου απαγορεψε να ανεβασω φωτο

Posted 03 May 2008 - 09:10
melkor .. you are going to die...
Posted 03 May 2008 - 11:39
That's what you said the last time you hided in the entrance lobby as wellnext time adventurer you are going to introduce me to all one by one.
Fixed!yesterday i wanted to meet as many girls as possible in order to discuss about the seeeeecret meeting...
Afraid of Erisabetsu... You are truly weak...( δεν ησουν η μονη που μου απαγορεψε να ανεβασω φωτο
)
Posted 03 May 2008 - 11:44
Posted 03 May 2008 - 12:03
Afraid of Erisabetsu... You are truly weak...
Posted 03 May 2008 - 13:16
Posted 03 May 2008 - 13:44
Λοιπόν... εγώ μια φορά δεν σε γνωρισα
εσένα ποιος σε ρώτησε;
ωραίο το πάρτη για ακόμη μια φορά παραδέχτηκα τα παιδιά της animeplanet Που είναι τόσο δεμένα μεταξύ τους και ήρθαν ντυμένα με cosplay bleach.
ο adventurer δεν κατάλαβα τι ντύθηκε αλλά σίγουρα είναι ο βασιλιάς αυτού του φόρουμ αφού παίζει να είναι ο μόνος που ξέρει τους πάντες.
αλλά εγώ ένα ξέρω ... γνώρισα την βασίλισσα μου Glastenen, δεν προλάβαμε να τα πούμε πολύ αλλά πιστεύω θα έρθουν και άλλες ευκαιρίες.
αυτά τα ολίγα... και όποιος τολμήσει να ποστάρει φωτό μου θα τον σκίσω.
... και συγνώμη Me loves Neliel που νόμιζα ότι είσαι κορίτσι και αντ αυτού είδα ένα δίμετρο παληκάρι.
Posted 03 May 2008 - 13:56
Posted 03 May 2008 - 14:04
Posted 03 May 2008 - 14:06
Posted 03 May 2008 - 14:09
Spoiler:
Posted 03 May 2008 - 14:10
Πολύ καλά έκανε και ήρθε γιατί συν τοις αλλοις to παρτυ θα έχανε κάτι αν δεν ηταν.Πραγματικά ήταν ένα φοβερό πάρτυ και όλα τα cosplay ήμασταν άπαιχτα!Βέβαια η γλυκιά μου η Yachiru δεν ήθελε να έρθει στην αρχή,τη φέραμε σχεδόν με το ζόρι!Δεν ήθελε να βγει στο δρόμο με την ροζ περούκα!
Πάντως έιχαμε όλοι καταπληκτικές ιδέες!Και μ'άρεσε πάρα πολύ ο Edward και η Konan,η οποία δυστυχώς έφυγε νωρίς!
Χάρηκα πάντως που ήμασταν αρκετοί από Bleach!
Posted 03 May 2008 - 14:17
Posted 03 May 2008 - 14:24
Όχι για να είμαι ειλικρινής εγώ ντύθηκα Yoruichi,απλά δε φορούσα όλη την ώρα αυτό το πορτοκαλί που φοράει γιάτί έκανε αφόρητη ζέστη.Δεν είχαμε δυο Soi Fong,μία ήταν,απλά επείδή ήμασταν και οι δύο με τα ξώπλατα μπορεί να μας μπέρδεψαν ^^
Posted 03 May 2008 - 15:39