Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Japan&Anime Party 2nd of May @ Cofix <3

• Please log in to reply
135 replies to this topic

#91 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 03 May 2008 - 09:10

melkor .. you are going to die...

εχω κανει τοσα πολλα , που ακομα ενα παραπτωμα , δεν θα αλλαξει τιποτα. και στο κατω κατω πρεπει να δωσω στον λαο τις 2 βασιλισσες του ( δεν ησουν η μονη που μου απαγορεψε να ανεβασω φωτο:wis:)

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#92 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 03 May 2008 - 11:39

Ξεχασα να προσθεσω, τα cosplay ηταν οντως εκπληκτικα, τα αγοραστα προφανως αλλα και αυτα που εραψαν τα ιδια - οι κοπελες του Bleach party για αλλη μια φορα εκαναν θαυματα! Η SuiFong (SakuSuki) ηταν ακομα πιο πιστη στο αυθεντικο (κατι που δε νομιζα δυνατο), η Yoruichi ηταν ιδιαιτερως επιτυχημενη και στο κοστουμι και στον χαρακτηρα, η ντροπαλουλα Yachiru ηταν πιστη στο πρωτοτυπο (βλεπε kawaii), οι casual Rukies εγιναν δυο πλεον και αποκτησαμε και διαφημιστικο αρκουδακι Goodys... εεεε, την κοπελια που ντυθηκε Hiyori ηθελα να πω! (να παρει ομως που δεν εβγαλα τη φωτο με τα buahaha).

Και φυσικα ειχαμε τους ολοδικους μας Edward Elric και Asuka Langley χαρις στα μελη TheLastQuincy και ChaosTheory :)

next time adventurer you are going to introduce me to all one by one.

That's what you said the last time you hided in the entrance lobby as well :P

yesterday i wanted to meet as many girls as possible in order to discuss about the seeeeecret meeting...

Fixed!

( δεν ησουν η μονη που μου απαγορεψε να ανεβασω φωτο:wis:)

Afraid of Erisabetsu... You are truly weak...
Posted Image

#93 Yo! Master

Yo! Master

Tiefling Compatible

• Members
  • 538 posts

Posted 03 May 2008 - 11:44

Τελικά δε βόλεψε να περάσω κι εγώ. Τεσπά, ελπίζω να περάσατε όλοι ωραιά. And keep the photos coming. :)
----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#94 I_am_Neji

I_am_Neji

Master Cosplayer

• Members
  • 47 posts

Posted 03 May 2008 - 12:00

Πραγματη πολι καλο το παρτυ και μπραβο στα παιδια του bleach και του Haruhi. Nice job Edward Elric and Asuka Langley ^_^

#95 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 03 May 2008 - 12:03

Afraid of Erisabetsu... You are truly weak...

on the contrary my friend . I posted them both!!!

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#96 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 03 May 2008 - 13:16

ήθελα να ερθω, αλλά κατά τις 20:00 με επιασε μια νυυυστα, κ είπα να την πέσω μια δυο ωρίστες, κ κοιμήθηκα ενα δυνατό 10ωρο τελικα. νεξτ τάημ.

#97 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 03 May 2008 - 13:44

Λοιπόν... εγώ μια φορά δεν σε γνωρισα :nosey:

εσένα ποιος σε ρώτησε;

ωραίο το πάρτη για ακόμη μια φορά παραδέχτηκα τα παιδιά της animeplanet Που είναι τόσο δεμένα μεταξύ τους και ήρθαν ντυμένα με cosplay bleach.

ο adventurer δεν κατάλαβα τι ντύθηκε αλλά σίγουρα είναι ο βασιλιάς αυτού του φόρουμ αφού παίζει να είναι ο μόνος που ξέρει τους πάντες.

αλλά εγώ ένα ξέρω ... γνώρισα την βασίλισσα μου Glastenen, δεν προλάβαμε να τα πούμε πολύ αλλά πιστεύω θα έρθουν και άλλες ευκαιρίες.

αυτά τα ολίγα... και όποιος τολμήσει να ποστάρει φωτό μου θα τον σκίσω.
... και συγνώμη Me loves Neliel που νόμιζα ότι είσαι κορίτσι και αντ αυτού είδα ένα δίμετρο παληκάρι.

Xexexexexexexex!!!:hahaha::hahaha::hahaha:
Μην ανησυχεις δικό μου ήταν το λάθος...Δες στο black hole για περισσότερες πληροφορίες περι του αυτού(ή alternative title:ο απελπισμένος αγώνας ενός forumα να δείξει ότι είναι άντρας άσχετα που το avatar του είναι γυναίκα)

Πρώτη φορα βλέπω cosplay live παιδιά αλλά ήταν καταπληκτικό!Βέβαια,πέρασα έναν edward fma για alucard αλλά ελπίζω να μου το συγχωρήσει!
Σοκαριστηκα οταν ειδα δυο κοπελιες να κανουν τις Soi Fon και Yachiru-chan!!!
OMEDETO FUTARI-DONO!!!:congrats::congrats::congrats:
Εισασταν καταπληκτικες!
Best idea ηταν ο δικηγορος απο death note(φανταστικη ιδεα)!
EDIT:Ειδα μετα τις φωτο και θυμήθηκα!Καταπληκτικός και ο inner hollow!!!
Posted Image

#98 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 03 May 2008 - 13:56

Χαχαχα ναι βρε σιγα..δεν εγινε τιποτα!! ;)
χαρηκα για την γνωριμια!! :)

Tiger-stock-blog-header.jpg

#99 Unionsagittarius

Unionsagittarius

Turn Tears To Roses

• Members
  • 23 posts

Posted 03 May 2008 - 14:04

Πραγματικά ήταν ένα φοβερό πάρτυ και όλα τα cosplay ήμασταν άπαιχτα!Βέβαια η γλυκιά μου η Yachiru δεν ήθελε να έρθει στην αρχή,τη φέραμε σχεδόν με το ζόρι!Δεν ήθελε να βγει στο δρόμο με την ροζ περούκα!
Πάντως έιχαμε όλοι καταπληκτικές ιδέες!Και μ'άρεσε πάρα πολύ ο Edward και η Konan,η οποία δυστυχώς έφυγε νωρίς!
Χάρηκα πάντως που ήμασταν αρκετοί από Bleach!

#100 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 03 May 2008 - 14:06

Κι εγω!!
Αλλά στο θέμα της γνωριμίας όπως είπες-να το πω και αυτό που σκέφτομαι-δεν ηταν και πολυ καταλληλο το μερος για να μιλησεις με άτομα που δεν γνώριζεσ απο πριν.Ζέστη,πάρα πολύς κόσμος στην αρχη(πραγματικά δεν περίμενα τέτοιο πράγμα-δείχνει ότι υπαρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα ανιμε) και πολυ φασαρία!Αλλά ήταν πολύ ωραία!Ας ελπίσουμε να γίνει κανα animeeting λίγο πιο ήσυχα την επόμενη φορα να γνωριστούμε όλοι καλύτερα!!!:riiight:
Spoiler:

Posted Image

#101 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 03 May 2008 - 14:09

Spoiler:

Χαχαχα απιστευτοι!!!! :D
χιχι!!! :hahaha:

Tiger-stock-blog-header.jpg

#102 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 03 May 2008 - 14:10

Πραγματικά ήταν ένα φοβερό πάρτυ και όλα τα cosplay ήμασταν άπαιχτα!Βέβαια η γλυκιά μου η Yachiru δεν ήθελε να έρθει στην αρχή,τη φέραμε σχεδόν με το ζόρι!Δεν ήθελε να βγει στο δρόμο με την ροζ περούκα!
Πάντως έιχαμε όλοι καταπληκτικές ιδέες!Και μ'άρεσε πάρα πολύ ο Edward και η Konan,η οποία δυστυχώς έφυγε νωρίς!
Χάρηκα πάντως που ήμασταν αρκετοί από Bleach!

Πολύ καλά έκανε και ήρθε γιατί συν τοις αλλοις to παρτυ θα έχανε κάτι αν δεν ηταν.
Ήταν το cosplay με το οποιο έπαθα την πλάκα μου-όχι μονο σαν ιδέα αλλά και σαν υλοποίηση!
Εσύ τι ήσουν ντυμένη?(νομίζω-χωρίς να είμαι σίγουρος-ότι είχαμε δυο Soi fong?)

Spoiler:

Posted Image

#103 Unionsagittarius

Unionsagittarius

Turn Tears To Roses

• Members
  • 23 posts

Posted 03 May 2008 - 14:17

Όχι για να είμαι ειλικρινής εγώ ντύθηκα Yoruichi,απλά δε φορούσα όλη την ώρα αυτό το πορτοκαλί που φοράει γιάτί έκανε αφόρητη ζέστη.Δεν είχαμε δυο Soi Fong,μία ήταν,απλά επείδή ήμασταν και οι δύο με τα ξώπλατα μπορεί να μας μπέρδεψαν ^^

#104 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 03 May 2008 - 14:24

Όχι για να είμαι ειλικρινής εγώ ντύθηκα Yoruichi,απλά δε φορούσα όλη την ώρα αυτό το πορτοκαλί που φοράει γιάτί έκανε αφόρητη ζέστη.Δεν είχαμε δυο Soi Fong,μία ήταν,απλά επείδή ήμασταν και οι δύο με τα ξώπλατα μπορεί να μας μπέρδεψαν ^^

Ναι σας μπέρδεψε ένας...Ο υπογραφών!
:deadga6::hahaha:
Τώρα νιώθω άσχημα αφ'ενος για το μπέρδεμα και αφ'ετέρου γιατί δεν είδα όλο το κουστούμι!!!
Είχατε καταπληκτική ιδέα κορίτσια και όπως είπα και υλοποίηση!
Η Yachiru-chan είναι απο το forum?
Posted Image

#105 -Aoshi-

-Aoshi-

Lock Machine

• Members
  • 121 posts

Posted 03 May 2008 - 15:39

UnionSagittarius, πρεπει να εισαι η Yoruichi...
Περασαμε καταπληκτικα και μαλιστα μου εκανε μεγαλη εκπληξη που πολλοι δεν ηταν καν μελη ενος forum...

Ηδη εχω τις φωτογραφιες στα χερια μου! Mwahahahah..
Posted Image
The answer lies in a place with a view.