Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Japan&Anime Party 2nd of May @ Cofix <3


  • Please log in to reply
135 replies to this topic

#121 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 05 May 2008 - 00:25

εσύ αφού μας είδες ας μας μιλούσες...
και γιατί δεν ήρθατε το βράδυ μαζί μας με τον αόσι;

#122 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 05 May 2008 - 00:36

Σου μίλησα Erisabetsu όταν ανέβηκες στον 2ο όροφο τέρμα γωνία δεξία.Μάλλον δεν θυμάσαι:P.Αν εννοείς την συνάντηση που είδα κάπου να αναφέρεται για τις 21.00 το Σάββατο,δεν γνώριζα γι'αυτή και εκείνη την ώρα άλλωστε έφευγε το τρένο για Κατερίνη που θα έπερνα (το οποίο τελικά εχασα κυρίως λόγο ενός αλήτη περιπτερά που με έκανε να χάσω το αστικό,με αποτέλεσμα να περιμένω άλλη 1,5ώρα για το επόμενο τρένο στον ΟΣΕ).


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#123 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 05 May 2008 - 00:57

λολ
χθές είχαμε και άλλο κατερινιότη στην παρέα τον fingolfin εκείνος έφυγε με τον 10
Καλά λες μιλήσαμε
λολ

#124 Adventurer

Adventurer

    Αιώνιος φοιτητής

  • Members
  • 2,983 posts

Posted 05 May 2008 - 01:26

Ηρθε η ωρα και για τις δικες μου φωτογραφιες, συγνωμη που τις καθυστερησα αλλα απο το παρτυ μεχρι σημερα ελαχιστα εκατσα σπιτι και το να ανεβασω τις φωτο στο ιντερνετ (και ακομα χειροτερα το να διαλεξω ποιες απ'ολες θα ανεβασω) πηρε αρκετο χρονο. Ιδου λοιπον, η adventurous συγκομοιδη απο το Cosplay Party της 2ης Μαιου 2008!

(Καντε κλικ πανω στα thumbnails για να δειτε την αναλογη εικονα σε πληρη αναλυση 7 Megapixel)



ΜΕΡΟΣ Α' : Cosplay only

Φωτο #01 : Φυσικα απο την αρχη του παρτυ οι διοργανωτριες Somnium και Mona Risa ηταν στον παγκο του DJ ετοιμες για ολα!
Posted Image

Φωτο #02 & #03 : Και να η κουστωδια του Bleach σε δυο υπεροχες φωτογραφιες! Guest star μια Akatsuki [Naruto Shippuuden]. (Και ναι, ΠΑΛΙ ειχα ξεχασει να αποφυγω τα κοκκινα ματια!)
Posted Image Posted Image

Φωτο #04 : Για να μη μου θυμωσει που δεν την πετυχα καλα στις παραπανω φωτογραφιες, μια σπεσιαλ αφιερωση στην κοπελα που ντυθηκε ΑρGoodακι... εεεε, Hiyori [Bleach] ηθελα παλι να πω! Ειδικα στο αριστερα μερος εχει ιδιο υφος με την χαρακτηρα που υποδυεται :)
Posted Image

Φωτο #05 : Ενω γινοντουσαν ολα αυτα, ο Bandit Keith [Yu-Gi-Oh] αποφασισε να παρατησει τα παιχνιδια και να παιξει με μια μαθητευομενη γκεϊσα.
Posted Image

Φωτο #06 : Κατι ομως που θυμωσε τον Kakashi [Naruto] ο οποιος του επιτεθηκε ανελεητα.
Posted Image

Φωτο #07 ως #09 : Η παραπανω μαχη κοντευε να καταστρεψει ολο το Κοφιξ μεχρι που μια ηρωικη παρουσια ξεπροβαλλε ... αυτη της Sui Fong! Μονο με το τραβηγμα του σπαθιου και το βλεμμα της εκανε τους παντες να υποκλιθουν μπροστα της.
Posted Image Posted Image Posted Image

Φωτο #10 : Ετσι η ζωη ξαναγυρισε στον κανονικο της ρυθμο, με την Yachiro να συζηταει με την γαλαζοφορετη Rukia ενω ο Kakashi μαθαινει στον Mikami [Death Note] πως να κανει jutsu.
Posted Image

Φωτο #11 & #12: Εχοντας εκτελεσει το καθηκον της, η Sui Fong επιστρεφει στο να κανει αυτο που ποθει περισσοτερο : να βρισκεται στο πλευρο της Yoruichi...!:lovulovu:
Posted Image Posted Image

Φωτο #13 : Ομως, οπως φανηκε και παραπανω, απο πισω η καπελατη Rukia [Bleach] τους ζηλευει!
Posted Image

Φωτο #14 : Αλλα η Sui Fong δε χαλαει χατιρι σε κανεναν και χαριζει και σε αυτην μια ζεστη αγκαλιτσα :)
Posted Image

Φωτο #15 : αλλα και στην Asuka Langley [Neon Genesis Evangelion]... μα για μισο λεπτο, απο που ξεφυτρωσε αυτη;
Posted Image

Φωτο #16 & #17 : Α μαλιστα, ηρθε πιο πριν μαζι με την schoolgirl αδελφη της
Posted Image Posted Image

Φωτο #18 : Καθως και τον Edward Elric [Full Metal Alchemist]
Posted Image

Φωτο #19 : Μολις τους ειδε ο Bandit Keith επιχειρησε να προκαλεσει τον Edward σε ενα παιδικο παιχνιδι καρτων με σκοπο να τον κλεψει, αλλα ο Edward τον καταλαβε και, οχι απλα αρνηθηκε οπως βλεπουμε στην παρακατω φωτο, αλλα μετα μετετρεψε τις καρτες του Keith σε λαμπες φθοριου!
Posted Image

Φωτο #20 : Ο Keith δεν εχασε το κουραγιο του, εβγαλε ενα αλλο deck και επιχειρησε να ξεγελασει την Yoruichi! Αυτη ομως καταλαβε το δολιο σχεδιο του...
Posted Image

Φωτο #21 : Και εβαλε την υποτακτικο της να του επιτεθει! Ευτυχως ο Keith ειχε ηδη βαλει την καρτα του σε θεση αμυνας και γλιτωσε τη θανατηφορα επιθεση.
Posted Image

Φωτο #22 : Εν τω μεταξυ και αλλου δημιουργηθηκαν προβληματα αφου ο Sanji [One Piece] εχασε τον αναπτηρα του και αρχισε να κλωτσαει τα τραπεζια δεξια αριστερα μεχρι να τον βρει!!
Posted Image

Φωτο #23 : Ευτυχως τελικα ο αναπτηρας βρεθηκε χαρις στο ψαξιμο του Kurosaki Ichigo [Bleach].
Posted Image

Φωτο #24 & #25 : Η Sui Fong αφου απετυχε να σκοτωσει τον Keith εφυγε σε αναζητηση καινουριων αντιπαλων για να γινει δυνατοτερη... και βρηκε εναν πολυ γρηγορα στο χαριτωμενο προσωπο της Yachiro [Bleach]. Φυσικα η μονομαχια ηταν φιλικη γιατι οι δυο ειναι αδελφικες φιλες ;)
Posted Image Posted Image

Φωτο #26 : Και εκεινη την ωρα σειστηκε το μερος και ηρθε η στιγμη που συνεταραξε τους παντες... η Haruhi Suzumiya [Melancholy of Haruhi Suzumiya] εμφανιστηκε αυτοπροσωπως στο Κοφιξ!
Posted Image

Φωτο #27 & #28 : Μαζι της, εκτος απο τον κακομοιρη Kyon [Melancholy of Haruhi Suzumiya], ηρθαν και δυο παραξενοι τυποι που δε θυμαμαι ποιους υποδυονταν :P
Posted Image Posted Image

Φωτο #29 ως #32 : Με τη σειρα τους, οι Sui Fong, Yachiru, Yoruichi και Edward υποδεχτηκαν θερμα τη Haruhi.
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Φωτο #33 : Οπως ηταν φυσικο, αυτος που χαρηκε περισσοτερο ηταν ο Sanji που εδω πινει στην υγεια της.
Posted Image

Φωτο #34 & #35 : Η Mikuru [Melancholy of Haruhi Suzumiya] ηρθε ως συνηθως καθυστερημενη και φυσικα η Haruhi ανελαβε τη συνηθισμενη τιμωρια της.
Posted Image Posted Image

Φωτο #36 : Αλλα αξιζε τον κοπο γιατι με τους Haruhi, Mikuru, Nagato, Kyon και Koizumi, η ομαδα του Melancholy of Haruhi Suzumiya ηταν πλεον σε πληρη ισχυ!
Posted Image

Φωτο #37 & #38 : Βεβαια τα πραγματα δεν πανε παντα οπως τα θελει η Haruhi αφου τα μελη της σκορπιστηκαν : Η Mikuru δεχτηκε τη θαλπωρη των κοπελων του Bleach ενω η Nagato με τον Koizumi καθισαν να πιουν καφε!
Posted Image Posted Image

Φωτο #39 : Αυτο ειχε ως αποτελεσμα μια πολυ μα πολυ χαρακτηριστικη εικονα, την Haruhi να βαριεται!!! Τι συνεπειες θα εχει αυτο για τον κοσμο μας;;;
Posted Image
Spoiler: Η συνεχεια εδω :


Φωτο #42 & #43 : Η Sui Fong παιρνει εντυπωσιακες ποζες καθως εξασκειται, τοσο πολυ που η Yachiru εχει μεινει εκθαμβη!
Posted Image Posted Image

Φωτο #44 : Η Yoruichi απο την αλλη ειναι περηφανη για την εκπαιδευομενη της.
Posted Image

Φωτο #45 : Ο Bandit Keith βρηκε παλι ευκαιρια να προκαλεσει ενα νεο θυμα στις σκευωριες του! Η Haruhi ομως δεν εχει χρονο να ασχολειται με παιχνιδακια.
Posted Image

Φωτο #46 : Οποτε βρισκει τη Nagato που εκεινη την ωρα μαθαινε Kenpo...
Posted Image

Φωτο #47 : ...και εβαλε αυτην να παιξει με τον Keith. Ενδεικτικα αναφερεται οτι ο Keith υπεστη την πιο γρηγορη ηττα στην ιστορια του Yu-Gi-Oh! O Keith εφυγε φωναζοντας "This can't be happening! I lost a children's card game... in America!".
Posted Image

Φωτο #48 : Αμεσως μετα η Nagato επεσε θυμα της Mikuru που την πηρε να βγουν μαζι μια φωτογραφια.
Posted Image

Φωτο #49 : Αλλα βεβαιως μολις η Haruhi εμαθε οτι η Mikuru δεν πηρε και την ιδια την τιμωρησε για αλλη μια φορα...
Posted Image

Φωτο #50 & #51 : Η Mikuru στραβομουτσουνιασε αλλα ξερει οτι δεν μπορει να της αντισταθει... ενω το υπολοιπο cast απλα περιμενει να τελειωσουν γιατι τους περιμενει μια αλλη δουλεια :
Posted Image Posted Image

Φωτο #52 ως #55 : Ο περιφημος χορος του ending του Melancholy of Haruhi Suzumiya!! Μεχρι και ο Ichigo ζηλεψε και πηγε να μπλεχτει μεσα αλλα εφαγε Mikuru Beam στο δοξα πατρι!
Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Φωτο #56 : Ο χορος ομως πετυχε και τελειωσε με αυτην την εκπληκτικη ποζα.
Posted Image

Φωτο #57 & #58 : Ευκαιρια βρηκε μετα η Nagato να παρατησει τη Haruhi και να παει να διαβασει το βιβλιο της, καθως και η Haruhi να ριξει μια τελευταια τιμωρια στην Mikuru.
Posted Image Posted Image

Φωτο #59 : Και μαζι σιγα-σιγα τελειωσε και το παρτυ. Για μερικους εκει μεσα η ζωη αλλαξε ριζικα. Η Sui Fong για παραδειγμα οταν καταλαβε ποσο καλη ειναι στο να ποζαρει, παρατησε τη Yoruichi και εγινε μοντελο του Hollywood.
Posted Image

Φωτο #60 : Οσο για τον Bandit Keith, αφου ειδε οτι σαν duelist δεν πηγαινε αλλο η δουλεια, τα παρατησε και εγινε ζογκλερ.
Posted Image
(Μετα απο αυτην την φωτογραφια, μη μου πει κανεις οτι δε φαινεται καλα σε καποια δικη του/της φωτογραφια :P )


ΜΕΡΟΣ Β' : Cosplay+πληθος

Φωτο #61 : Πισω απο την γαλαζοφορετη Rukia, πολλα παιχνιδια παιζονται.
Posted Image

Φωτο #62 : Η Videl μαζι με τις Yoruichi, Sui Fong, μαθητευομενη γκεισα.
Posted Image

Φωτο #63 : Το κοριτσακι απο κατω προσπαθει να ζητησει απο τον Edward Elric να της μετατρεψει τα λουλουδια σε καραμελες... εδω και περιπου ενα τεταρτο.
Posted Image

Φωτο #64 : Ο Phm ειναι περηφανος που βγαινει μαζι με την Haruhi.
Posted Image

Φωτο #65 : Ο Mikami τα λεει με τον εκπροσωπο των Thundercats.
Posted Image

Φωτο #66 : Ο Holborn με την καπελατη Rukia.
Posted Image



ΜΕΡΟΣ Γ' : Λοιπες Φωτογραφιες


Φωτο #67 : Πρωτη-πρωτη φυσικα η χαρωπη Erisabetsu
Posted Image

Φωτο #68 : Μιλωντας για χαρωπα παιδακια, να και ο Zabimaru.
Posted Image

Φωτο #69 : ...Τωρα για τον Cassiel τι να πει κανεις...
Posted Image

Φωτο #70 : ...Μαλλον οτι χρειαζεται τρελαδικο!
Posted Image

Φωτο #71 : Ο BarbasSs που εφερε τον Me_Loves_Neliel για να αποδειξει οτι, ναι, ειναι αντρας με τα ολα του!
Posted Image

Φωτο #72 : Τα δυο φιλαρακια, Uchiha_Sasuke και Aoshi.
Posted Image

Φωτο #73 : Ο Uchiha_Sasuke βρηκε μεγαλυτερη παρεα...
Posted Image

Φωτο #74 : ...αλλα την παρατησε για να παει να φερει στο παρτυ τον Michael Jackson.
Posted Image

Φωτο #75 : Το επιτελειο της Nagato μαζευει τα σπαθια που αφησε πισω.
Posted Image

Φωτο #76 : Η γνωστη κινεζουλα των Cosplay Party επιστρεφει (οχι δεν ειναι πραγματικα κινεζα, αλλα παντα ετσι τα κανει τα μαλλια της :P )
Posted Image

Φωτο #77 : Μια γενικη εικονα του Cofix στη 01:30... για να μη νομιζετε οτι το παρτυ διαλυθηκε νωρις!
Posted Image



Αυτα τα ολιγα. Αν φτασατε μεχρι αυτο το σημειο με την πρωτη... μπραβο σας!

Edited by Adventurer, 28 March 2012 - 15:02.
Reuploaded all images... να'ναι καλα η νεα πολιτικη του Imageshack -_____-'

Posted Image

#125 HellasVagabond

HellasVagabond

    Anime Fan

  • Members
  • 191 posts

Posted 05 May 2008 - 01:48

ψηφιζω Φωτο 17 αν ποτε κανετε καλιστεια Animegr. :)

#126 Tenshi

Tenshi

    Murciélago

  • Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 05 May 2008 - 01:54

Χχαχαχααχαχα εισαι απιστευτος ρε Γιαννη!!!!! Φοβερος οτ τροπος με τον οποιο ανεβασες τις φωτογραφιεςς!! Δημιουργησες μια υπεροχη ιστορια!!!

Ειλικρινα σου αξιζουν συγχαρητηρια και ενα πολυ μεγαλο μπραβο...!!
αντε ρε παιδια ...πειτε ενα ευχαριστω και δωστε τα συγχαρητηρια σας στο παλικαρι..εκανε κατι το φοβερο και του πηρε φανταζομαι απειρο χρονο για να το κανει ολοοοο αυτοο!!!


PS* Χαχαχ τι καιμενη φατσα ειναι αυτη που εχω οταν κοιταω το κοριτσακι με τα λουλουδια...:hahaha:

Tiger-stock-blog-header.jpg


#127 Cassiel

Cassiel

    Hardcore 天使

  • Members
  • 1,604 posts

Posted 05 May 2008 - 07:53

λολ
χθές είχαμε και άλλο κατερινιότη στην παρέα τον fingolfin εκείνος έφυγε με τον 10
Καλά λες μιλήσαμε
λολ


Και άλλος;Από που ξεφύτρωσαν όλοι.Είναι το 4ο άτομο για τον οποίο ακούω γενικά στα forums που να είναι από Κατερίνη.Όπα λάθος.Ο 5ος βασικά, γιατί...GASP!!!...η μπαλαρίνα στην φωτογραφία 60:wooi2:...εεεε...ο Adventurer εννοώ, είναι και αυτός Κατερινιότης!!!

Τωρα για τον Cassiel τι να πει κανεις...Μαλλον οτι χρειαζεται τρελαδικο!


Τι λες ρε συ.Θα ήθελες πολύ να έχεις παρέα εκεί μέσα έτσι;Δεν τρελάθηκα ακόμα για να την πατήσω έτσι:wis:


sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail


#128 -Aoshi-

-Aoshi-

    Lock Machine

  • Members
  • 121 posts

Posted 05 May 2008 - 12:03

Μπραβο ρε Γιαννη, ωραιος! Γιατι δεν πας για φωτογραφος! Δεν θες πτυχιο εσυ, με μια μονομαχια σε εχουν παρει! In America!
Posted Image
The answer lies in a place with a view.

#129 Unionsagittarius

Unionsagittarius

    Turn Tears To Roses

  • Members
  • 23 posts

Posted 05 May 2008 - 12:07

Χα,χα,χα έλεος ρε,πέθανα στα γέλια,θα με πάρουν για τρελή οι συμμαθητές μου! Καλά ρε Γιάννη,φοβερή η ιστορία σου και φυσικά οι φωτογραφίες!Βέβαια έπαθα ένα σοκ όταν είδα τα κόκκινα μάτια,αλλά η τελειότητα του συνόλου με βοήθησε να το ξεπεράσω!Είδες βρε η γλυκιά μου εκπαιδευόμενη τη κούκλα ντίβα του Hollywood μπορεί να γίνει;Καλά ε γέλασα με την ψυχή μου όμως,το story ήταν απίθανο!

#130 BarbasSs

BarbasSs

    NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

  • Members
  • 783 posts

Posted 05 May 2008 - 12:13

και σκανε στο cofix δυο μαλλιαδες μα ποιοι να ειναι μα ποιοι να ειναι...
Adventurer nice pics man...

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr


#131 Amphilyki

Amphilyki

    ΗΠΑΣΑΒΛΑΒΗ

  • Members
  • 52 posts

Posted 05 May 2008 - 12:57

Ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίς Γιάννη! Και οι σχολιασμοί είναι φοβεροί! Συγχαρητήρια! Αριγκάτο! Για άλλη μια φορά ήσουν ο κορυφαίος φωτογράφος του πάρτυ! :) Από τη χαρά μου δε θα καταστρέψω ακόμα τον κόσμο!

Έχω κι εγώ μερικές φωτογραφίες και θα τις κάνω ποστ!

#132 Eze

Eze

    Anime Freak

  • Members
  • 495 posts

Posted 05 May 2008 - 12:59

σαφως τα κοσπλαΥ αυτη τη φορα ηταν κ γαμω!
κριμα π δεν μπορεσα να παρεβρεθω ( 40+2 )
Signature Removed

#133 Anyparktos

Anyparktos

    Πρώην Me Loves Neliel

  • Members
  • 694 posts

Posted 05 May 2008 - 13:14

Καταπληκτικά τα Pics!Έκτακτα!Δεν κρατηθηκες να μην κάνεις σχόλιο όμως ε:hahaha::hahaha:?
Τι φταίω εγώ?!:emptyonexg1:Με το που γνωρίζω την Erisabetsu μου λέει οτι με νόμιζε για κορίτσι...
Σοβαρά τώρα fantastic pics!!!
Posted Image

#134 Gaijin Bosozoku

Gaijin Bosozoku

    Digitalbrother

  • Members
  • 284 posts

Posted 06 May 2008 - 12:53

ο G.I. Joe ειμαι εγω?

anyway δεν υπαρχει περιπτωση να χασω αλλο party... Αντε ολοι καλοπερνατε βλεπω!:oo:



Γι' αυτο κοιτα σιγα-σιγα να απολυεσαι, για να κατσουμε ανετα σε κανα anime party, και οχι πασαλειμματα!

Αντε ποντικαρα!!:hahaha:


G.I. Joe, real American hero!

#135 Sponis

Sponis

    Despair-Ridden Heart...

  • Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 06 May 2008 - 13:05

ρε , δε μιλάτε μεταξύ σας εσείς; μέσω φόρουμ τα λέτε; :hahaha: