Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Japan&Anime Party 2nd of May @ Cofix <3
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 12:11
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 12:29
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 15:11
See you there guyz & giiiiiirls
![]()
![]()
I 'll meet you there!!!!xaxa
Ωπα, τι κριμα που ακυρωθηκε το μαθημα μου στο φροντιστηριο........................
Χαχα, κωλοπαιδα δεν θα μου γλιτωσετε!
Αμα ηταν και ο Αλεξης θα καναμε και cosplay, demo hitori de muri da!
Μανο, μιλησα με τον αδερφο σου, ΠΡΕΠΕΙ να ερθει αυτη τη φορα, επιβαλλεται!
Το αφηνω σε σενα ε?
[SIGPIC]http://i191.photobucket.com/albums/z26/jimmy1691/CopyofAnimePaperwallpapers_Sayon-1.jpg[/SIGPIC]
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 15:32

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 17:06
eri μερικα ειναι χοντραδες, περιορισε τα
"Μερικά...."Ασχολίαστο

Αυτή τη φορά θα φέρω και παρεούλα για να με κρύβουν από τον Adventurer:P:hahaha:

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 17:33
δεν θα μπορεσω να ερθω
![]()
![]()
. Καλα να περασετε και να βγαλετε και καμια φοτο για μας τους αποντες.(we are counting on you adventurer:P:P)
Ε γιατι ρε Νικο? Μην μας χαλας τωρα!!!

Get your ass in coffix by nine, bi@tch!
[SIGPIC]http://i191.photobucket.com/albums/z26/jimmy1691/CopyofAnimePaperwallpapers_Sayon-1.jpg[/SIGPIC]
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 22:06
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 23:16
δεν πειραζει! θα με μαθετε. 2-3 ατομα με ξερουν ολο κ ολο :Ρ
Λοιπόν... εγώ μια φορά δεν σε γνωρισα

eri μερικα ειναι χοντραδες, περιορισε τα
εσένα ποιος σε ρώτησε;
ωραίο το πάρτη για ακόμη μια φορά παραδέχτηκα τα παιδιά της animeplanet Που είναι τόσο δεμένα μεταξύ τους και ήρθαν ντυμένα με cosplay bleach.
ο adventurer δεν κατάλαβα τι ντύθηκε αλλά σίγουρα είναι ο βασιλιάς αυτού του φόρουμ αφού παίζει να είναι ο μόνος που ξέρει τους πάντες.
αλλά εγώ ένα ξέρω ... γνώρισα την βασίλισσα μου Glastenen, δεν προλάβαμε να τα πούμε πολύ αλλά πιστεύω θα έρθουν και άλλες ευκαιρίες.
αυτά τα ολίγα... και όποιος τολμήσει να ποστάρει φωτό μου θα τον σκίσω.
... και συγνώμη Me loves Neliel που νόμιζα ότι είσαι κορίτσι και αντ αυτού είδα ένα δίμετρο παληκάρι.
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 23:24
Sorry!!!!
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 23:29
Οπως βλεπω ειμαι η μονη που γυρισε νωρις απο το παρτυ! να παρει δλδ! ε γονεις ξερετε! τεσπα το παρτυ ηταν φοβερολα τα λεφτα! ετσι ετσι ετσι πρεπει! θελω και αλλο παρτυ κανονιστε το! ολα τα παιδια ηταν τελεια! και αυτοι που ηταν ντυμενοι τα εσπαγαν κανονικα!
Γονεις, dammit!
Για αυτο και εγω επρεπε να φυγω νωρις! βλεπω οτι δεν ειμαι ο μονος... Eri εσυ πως και τους αφησες?
Παντως το παρτυ ηταν τρομερο για αλλη μια φορα, λιγοτερος κοσμος, ψιλοκαλυτερα βασικα και τα cosplays καλυτερα απο καθε αλλη φορα και πολυ προσεγμενα...
Πραγματικα λυπαμαι που δεν ηταν ο aniki για να κανει τα κουμαντα του και να φευγαμε στο τελος... και η βλακια ηταν οτι μολις εχθες ξαναεφυγε ο G.I. Joe:emptyonexg1:

ANIKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χιλια συγγνωμη παιδια για το doublepost, εκανα μια βλακια με το PC! Hontou ni gomennasae!
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 23:32
Γονεις, dammit!
Για αυτο και εγω επρεπε να φυγω νωρις! βλεπω οτι δεν ειμαι ο μονος... Eri εσυ πως και τους αφησες?
Παντως το παρτυ ηταν εκπληκτικο, λιγοτερος κοσμος απο πριν, καλυτερα δηλαδη και τα cosplays ηταν καλυτερα απο καθε αλλη φορα! Πραγματικα λυπαμαι που δεν ημουν με τον aniki για να φευγαμε στο τελος....
Damn you life!
ε την αλλη φορα! ολοι οι μικροιτα ιδια τραβαμε! τεσπα εγω επιτελους πηγα και το καταχαρηκα! τις αλλες φορες ειχα αντιμετωπισεθ προβληματακια! και ειδα και τη λιζα επιτελους! αντε επιτελους δλδ μπορουσα αλλο! χχοχχοχοχοχοχοχ! ναι εισαι ακομα καλυτερη απο κοντα λιζα!
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 23:34
νάσια μου χάρηκα και σένα που σε γνώρισα και απο εδώ και πέρα σε περιμένω στα meetings.
gpanos για πες πως σου φάνηκε;
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 23:38
Λίγος σχετικά κόσμος (λόγω των ημερών), καλή μουσική, ωραία cosplays, κέφι και χορός (Erisabetsu είσαι πολύ dirty dancer

Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 23:39
Καταχωρήθηκε 02 Μάιος 2008 - 23:46