Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Otaku no Sekai - Manga shop στην Αθήνα

• This topic is locked This topic is locked
356 replies to this topic

#61 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 posts

Posted 26 April 2008 - 12:23

πηγαμε με τον JiMi|ClouD| και τον Zauk[Lain] στο μαγαζι(ωραιο το εχει κανει:riiight:), ειχε μεγαλι πικοιλια μανγκα :dazed:σε σχεση με αλλα μαγαζια που εχω επισκευτει .Η πλακα ειναι οτι εχει ανοιξει εδω και 2 1/2 βδομαδες(περιπου) και υπηρχαν προιοντα που εχαν εξαντληθει στο αψε σβισε.Τεσπα καταφερα και βρηκα σε stastus τις αδελφες Natsume[Aya&Maya](tenjou tenge):lovulovu:
Αμα το κανει καφετερια οπως το ελεγε μας βλεπω να μαζευομαστε το καλοκαιρι καθημερινα:P
Posted Image

#62 penslinger girl

penslinger girl

Started and is on a roll!

• Members
  • 46 posts

Posted 26 April 2008 - 13:13

yeah baby yeah!!! να το κανουν καφετερια να μαζεύεται όλο το φόρουμ εκεί και να γίνεται της τρελλής!! ε ρε καλοκαίρι που θα περάσουμε!!!
:drink::wooi2::wis::oo::nosey::bath:
Posted Image

#63 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 28 April 2008 - 15:09

ωραιο το μαγαζακι ωραιο,εχει κ ωραια μουσικουλα ^^ ειναι κ πιο φτηνο απο σολαρις ή μου φανηκε...?

Δεν σου φάνηκε. Είναι τουλάχιστον 2-3 ευρώ πιο φθηνός ο κάθε τόμος.

πολυ καλο τ μαγαζακι,μαρεσε,ειχε και ποικιλια μια χαρα!!!να ριξω τις καταρες μ σαυτον π πηρε την σειρα τριγκαν,και σ οποιον πηρε την τελευταια κονοχα φορχεντ

Και φυσικά ότι δεν προλάβατε, μπορείτε να το παρεγγείλετε. Θα σας το φέρει

#64 _sentenced_

_sentenced_

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 29 April 2008 - 00:13

μόλιες τώρα το βράδυ έμαθα για το μαγαζί και αύριο θα πάω. η αλήθεια είναι ότι έτσι κι αλλιώς αύριο το πρωί θα κατέβαινα αθήνα για manga αλλά έψαχνα μαγαζιά μια που όχι μόνο θα είναι η πρώτη φορά (εκτός από μία που μπήκα και βγήκα στο solaris) αλλά είμαι και καινούργις στα manga. Συγκεκριμένα άρχισα και διαβάζω το death note και είναι και αυτό που σκόπευα να πάρω.. Αν βέβαια υπάρχι κάποια άλλη πρόταση δεκτή..

Να πω ότι για όποιον μένει Ίλιον(όπως εγώ), Καματερό, Ζεφύρι, Άγιους Ανάργυρους κλπ. βολεύουν και τα λεοφωρεία Α12, Β12, Γ12, Ε12, Χ12 που κάνουν τέρμα σε ένα στενό μέσα στην Πατισίων απέναντι από το Πολυτεχνείο. Έτσι αν βγεδις κάποιος στν Πατισίων και μπει στη Στουρνάρη κσι μετά στη Τζωρτζ έφτασε. Από το τέρμα η Τζωρτζ είναι κυριολεκτικά 3 λεπτά περπάτιμα...:dazed:

#65 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 29 April 2008 - 02:21

μόλιες τώρα το βράδυ έμαθα για το μαγαζί και αύριο θα πάω. η αλήθεια είναι ότι έτσι κι αλλιώς αύριο το πρωί θα κατέβαινα αθήνα για manga αλλά έψαχνα μαγαζιά μια που όχι μόνο θα είναι η πρώτη φορά (εκτός από μία που μπήκα και βγήκα στο solaris) αλλά είμαι και καινούργις στα manga. Συγκεκριμένα άρχισα και διαβάζω το death note και είναι και αυτό που σκόπευα να πάρω.. Αν βέβαια υπάρχι κάποια άλλη πρόταση δεκτή..

Να πω ότι για όποιον μένει Ίλιον(όπως εγώ), Καματερό, Ζεφύρι, Άγιους Ανάργυρους κλπ. βολεύουν και τα λεοφωρεία Α12, Β12, Γ12, Ε12, Χ12 που κάνουν τέρμα σε ένα στενό μέσα στην Πατισίων απέναντι από το Πολυτεχνείο. Έτσι αν βγεδις κάποιος στν Πατισίων και μπει στη Στουρνάρη κσι μετά στη Τζωρτζ έφτασε. Από το τέρμα η Τζωρτζ είναι κυριολεκτικά 3 λεπτά περπάτιμα...:dazed:

Στην ίδια περιοχή μένουμε:wooi2:Εγώ πάντως πάω με τον πατροπαράδοτο τρόπο.Λεωφορείο και μετά μετρό δηλαδή.Ίσως πάω καμιά βόλτα αύριο από εκεί αν προλάβω.(μάλλον δύσκολο το βλέπω όμως)

Posted Image

#66 _sentenced_

_sentenced_

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 29 April 2008 - 09:36

οκ εγώ απλά έκανα μία άλλη πρόταση...

#67 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 29 April 2008 - 11:00

Παιδες Εγω Τωρα Γυρισα απο το Οτaku No Sekai...Πηρα το Guide Book Του Serial Experiments Lain....Και την προηφουμενη φορα που ειχα παει με τον 1Οneiromono και τον Jimi|Cloud|ειχα παρει ενα τομο Saikano...Επισης του ειπα να μου φερει και μια Φιγουρα του Κaworu Nagisa...Aυτα..Ετσι και το κανει και Καφε Θα μαζευομαστε Ολοι ΜΑ Ολοι εκει...:wooi2:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#68 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 29 April 2008 - 11:46

παίζει να περάσω σήμερα...

για κανά ranma, για κάνα monster [εκτός αν το πάρω απόφαση και τα σηκώσω όλα μέχρι τέλους] και βλέπουμε

δεν ισχύει το συνεχές πλεόν ε;

#69 nancy_neko

nancy_neko

Anime Fan

• Members
  • 233 posts

Posted 29 April 2008 - 13:08

someone help me!!μου λεει καποιος πως να παω εκει??γιατι ειμαι λιγουλακι στον κοσμο μου και μπορει να χαθω!!εμ....ας μου πει καποιος πως να παω εκει αμα ειμαι γλυφαδα,νεα σμυρνη,π φαληρο,καλιθεα,οτι να ναι,αρκει να μου πειτε πως!!:nosey:
[SIGPIC]Battousai_Blood_version copy.jpg[/SIGPIC]

#70 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 29 April 2008 - 13:20

δες στις προηγουμενες σελιδες εχουν βαλει χαρτη

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#71 Barbara

Barbara

Queen of Pirates !!!

• Members
  • 375 posts

Posted 29 April 2008 - 14:26

Ρε καρντάσια , manga?(και οχι μονο) έχει μόνο η αθήνα ? η έχει και καμια Σαλονίκη ή πουθενά αλλού αλλιώς σε πια περιοχη στην αθήνα είναι αυτά τα υπέροχα μαγαζάκια

#72 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 29 April 2008 - 14:41

barbara αυτό είναι το πρώτο καθαρά manga κατάστημα
για τn θεσσαλονίκη μπορείς να βρείς εδώ :
http://www.anime.gr/forums/anime-%F3%F4%E7%ED-%C5%EB%EB%DC%E4%E1/1585-anime-manga-shops-%F3%F4%E7-%C8%E5%F3%F3%E1%EB%EF%ED%DF%EA%E7.html

#73 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 posts

Posted 29 April 2008 - 15:44

Ααα ναι πηγα κ εγώ :P! Μ αρεσει πολύ το μαγαζι κ ανυπομονώ να φερουν merchandise =D! Κ οι τιμές μια χαρα ^^ (σχετικα πάντα, στν Ελλάδα ειμαστε τι να περιμενεις xD?)

#74 _sentenced_

_sentenced_

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 29 April 2008 - 20:54

Εγώ πήγα το πρωί τελικά γύρω στις 12.30 Πολύ καλά. Ρώτησα για Death Note και ποιο παλιό που βρήκα ήταν το 8. Μου το είπαν κι όλας ότι είχαν ήδη εξαφανιστεί τα υπόλοιπα...

#75 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 posts

Posted 29 April 2008 - 23:12

someone help me!!μου λεει καποιος πως να παω εκει??γιατι ειμαι λιγουλακι στον κοσμο μου και μπορει να χαθω!!εμ....ας μου πει καποιος πως να παω εκει αμα ειμαι γλυφαδα,νεα σμυρνη,π φαληρο,καλιθεα,οτι να ναι,αρκει να μου πειτε πως!!:nosey:

Για οσους θα παρουν το μετρο για να πανε στο Otaku no Sekai και δεν ειναι εξηκοιομενοι με τα μερη (πρωτος και καλητερος εγω) θα ξανα ποσταρω μια φοτο του Dain (να ειναι καλα το παλικαρι:thumbup:).
Λοιπον βγεναιτε απο την σταση του μετρου Ομονοια και βρησκεστε στη πλατια επειτα ακολουθητε τη μπλε (γραμμη του χαρτη :bike:) και tan tan you are there:hahaha::wis:

Attached Files

Posted Image