Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Otaku no Sekai - Manga shop στην Αθήνα

• This topic is locked This topic is locked
356 replies to this topic

#46 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 17 April 2008 - 19:16

Θα πάω αύριο να το τσεκάρω το μαγαζί... Τώρα με τι λέφτα είναι άλλη ιστορία!

#47 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 17 April 2008 - 19:27

παιδια εγω θα ανεβω αθηνα το πασχα και θελω να περασω,μηπως θα μπορουσατε να δωσετε περισοτερες πλιροφοριες για τ ποθ βρισκεται????
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#48 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 posts
  • LocationAthens

Posted 17 April 2008 - 22:22

Να ένας πρόχειρος χάρτης για όσους είναι εκτός Αθηνών.

Spoiler:

Άλλες πληροφορίες: Ελευθερίου Βενιζέλου είναι η Πανεπιστημίου. 28ης Οκτωβρίου είναι η Πατησίων. H είσοδος του Πολυτεχνείου βρίσκεται επί της 28ης Οκτωβρίου.

Προτεινόμενες διαδρομές από Ομόνοια:

28ης Οκτωβρίου-Στουρνάρα-Τζώρτζ

ή

Ελευθερίου Βενιζέλου (Πανεπιστημίου)-Θεμιστοκλέους-Ακαδημίας (και αφού βγούμε στην Πλατεία Κάνιγκος)-Τζώρτζ

ή

28ης Οκτωβρίου - Βερανζέρου (περνάμε την Πλατεία Κάνιγκος) - Τζώρτζ.

Συνολικός χρόνος με τα πόδια 5-7 λεπτά από Ομόνοια (εγώ ως γερόντιο κάνω μερικά λεπτά παραπάνω). :P

To Solaris και τον Παπασωτηρίου τα σημειώνω σαν landmarks μια που οι περισσότεροι Αθηναίοι τα ξέρουν.

Ηope this helps.

#49 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 18 April 2008 - 11:23

Λοιπον εγω επισκεφτηκα τομαγαζι και μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλα εφοδιασμενο......Βρηκα την σειρα bleach μεχρι την εισοδο στο Η/Μ και πολλες σειρες ακομα οπως Naruto, one piece, FMA, και αλλα....Επισης μου αρεσε το Konoha head protector αρκετα προσιτη τιμη (περιπου 19 ευρω)

Τσεκαρετε το οπωσδηποτε...
Posted Image

#50 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 posts
  • LocationAthens

Posted 18 April 2008 - 11:55

Θα πάω σήμερα κατά τις 5.30 το απόγευμα και θα κάτσω κάμποση ώρα. Αν περάσει κανείς σας από κει τα λέμε και από κοντά. :)

#51 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 18 April 2008 - 22:28

thnx ρε dain,εισαι παλικαρη!!!εχει και αλλα φορχεντ προτεκτορς η μονο κονοχα???θα περασω μαλλον πρωι τεταρτης,μονο και δν εχει....:P

#52 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 19 April 2008 - 14:38

Περασα πριν απο λιγο.Πολυ ωραιο το καταστημα και γαμω τα παιδια ο konata XD GOgogogo SoulCalibur tournament (η οποιοδηποτε αλλο fighting game βασικα :P )
Intelligence is nothing without wisdom...

#53 Dain

Dain

Anime Fan

• Members
  • 227 posts
  • LocationAthens

Posted 19 April 2008 - 19:53

thnx ρε dain,εισαι παλικαρη!!!εχει και αλλα φορχεντ προτεκτορς η μονο κονοχα???θα περασω μαλλον πρωι τεταρτης,μονο και δν εχει....:P

My pleasure. Χαίρομαι που σου φάνηκε χρήσιμος ο χάρτης, κι αν θες κι άλλες οδηγίες εδώ είμαστε.
Εξ άλλου όλη η περιοχή εκεί είναι γεμάτη με comic shops, computer shops, rpg shops, internet cafes, cine shops, video game shops, μπαράκια, καφετέριες, τεχνικά και άλλα βιβλιοπωλεία, πολύ κοντά είναι και το Nosotros όπου γίνονται οι προβολές ανιμε κάθε βδομάδα, οπότε είναι σαν ένας μίνι συνδυασμός Akihabara/Silicon Valley της Αθήνας (χωρίς ιδιαίτερο cosplay όμως αν και τα βράδια όλο και κάποια weird styles θα δει κανείς). :P

Αν έχει αυτά που θέλεις όμως δεν ξέρω. Δεν έχω δει καν όλα όσα έχει ακόμα.

#54 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 19 April 2008 - 20:15

να ρωτησω κατι. Το μαγαζι ειναι ανοιχτο και απογευμα ρε konata? λεμε να ερθουμε με το jiraiya τη δευτερα. Μαλλον....

#55 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 19 April 2008 - 20:22

Την τελευταία φορά που ρώτησα, μου είχε πει ότι είναι ανοικτό κάθε μέρα μέχρι τις 20:30 ή 21:00. Αλλά λόγο μεγάλης βδομάδας, έτσι κι αλλιώς τα καταστήματα έχουν συνεχές ωράριο και μένουν μέχρι τις εννία κάθε μέρα μέχρι και την Μ. Πέμπτη

#56 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 19 April 2008 - 20:34

α οκ, thankies namida. Τοτε μαλλον θα σε δουμε δευτερα konata ;)

#57 Bushido

Bushido

Hungry

• Members
  • 415 posts

Posted 22 April 2008 - 00:11

KONATA_CHAN (kun)
σου ερχομαιιιιιιιιιιιιι~~~~~~
ΧD ^.^
Posted Image

#58 SeiMei

SeiMei

proud V.O.L.P.Y. member

• Members
  • 83 posts

Posted 25 April 2008 - 11:07

ωραιο το μαγαζακι ωραιο,εχει κ ωραια μουσικουλα ^^ ειναι κ πιο φτηνο απο σολαρις ή μου φανηκε...?

#59 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 26 April 2008 - 10:58

πολυ καλο τ μαγαζακι,μαρεσε,ειχε και ποικιλια μια χαρα!!!να ριξω τις καταρες μ σαυτον π πηρε την σειρα τριγκαν,και σ οποιον πηρε την τελευταια κονοχα φορχεντ(καλα φυσικα στους πρωτους ριχνω μεγαλητερη καταρα:hahaha::hahaha:)κατα αλλα πολυ ωραιο τ μερος,λογικα θα ξαναπερασω,καλα λεει οτι θα τ κανει καφετερια πανω,τ καλοκαιρι μ βλεπω να λιωνω εκει πανω:bike::bike::drink::drink:

#60 penslinger girl

penslinger girl

Started and is on a roll!

• Members
  • 46 posts

Posted 26 April 2008 - 11:35

πήγα στο otaku no sekai προχτες, πολύ καλό μαγαζί, όντως είχε κ καλές τιμές! πήρα 5 τόμου2 11 ευρώ ο καθένας. έχει πολύ μεγάλη ποικιλία και παλιές σειρές που δε βρίσκεις εύκολα, όπως πχ το project arms που έψαχνα. κ καλό staff! το προτείνω οπωσδήποτε.
(χε χε είχα πάρει ήδη forehead protector της suna από το σολάρις κ διλαφορα άλλα από το tilt οπότε δεν κοίταξα για gear!)
ΥΓ1:όποιος μπορεί να πάρει το λεωφορείο Α7 ή Β7 το μαγαζί είναι ένα δρόμο πάνω από το τέρμα στν κάνιγγος, αριστερά (πίσω από το περίπτερο, λολζ):bike:
ΥΓ2:στο σολάρις έχουν έρθει πολύ ωραία action figures naruto shippuuden death note κ αλλα με 6 ευρώ! τρέχτε!...εγω πήρα τον σάσουκε εννοείται... μου φαίνεται πως τα έφερε η κατερίνα από την ιαπωνία κατευθείαν.:wooi2:
Posted Image