Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Otaku no Sekai - Manga shop στην Αθήνα

• This topic is locked This topic is locked
356 replies to this topic

#136 Percevall

Percevall

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 04 July 2008 - 18:18

γεια σας,παιδιά. είμαι νέος στη παρέα του φάρουμ, αλλά από εδώ είχα διαβάσει στο παρελθόν πως θα ανοιγε το εν λόγω κατάστημα.
Ετσί πήγα επροχτές, γιατί, μιας και ζω στην επαρχία (Σπέτσες) δεν πολυανεβένω Αθενς.
Η ουσία πάντως είναι πως εγω έπαθα τη πλάκα μου με την ποικιλία!
Στα manga βέβαια δεν έχω τόσο μεγάλη συλλογή (τι μεγάλη... το rurouni είναι και οχι ολά το volumes!!!)οσο σε άνιμε, αλλά χάζεψα πολύ ώρα και πήρα τελικά 2 τευχη του rurouni που μου έλειπαν...
Το αστείο είναι πως είχα και έναν φίλο μαζί μη-otaku και αυτός πήρε μία μπλούζα mongolian chop squad!!
Βέβαια δεν μπορούσα και μετά από καμμιά ώρα ξαναγύρισα (!!) και πήρα και εγώ μια μπλούζα FMA και ένα μπρελόκ death note.
την επόμενη φορά θα εφαρμόσω τον κανόνα : Αμα σου αρέσει μην Σκέφτεσαι, πάρτο!
είχα δει μια φιγούρα της Alice απο το pumpkin scissors, πιστεύω να είναι ακίμα εκεί όταν θα ξαναπάω...
Μπράβο στον ιδιοκτήτη, σίγουρα ενα τετοίο μαγαζί ειναι must για τους φαν του είδους.
εγω πάντως δίνω 10' !!

Edited by Percevall, 04 July 2008 - 18:30.

#137 momO

momO

somber

• Members
  • 285 posts

Posted 04 July 2008 - 21:08

εγώ πέρασα πριν καμιά βδομάδα από το μαγαζί και έιχα μείνει να κοιτάω με ανοιχτό το στόμα :dazed:
it was marvelous!!!excellent!!
πήρα το πρώτο volume του mushishi και έβαλα στο μάτι τη φιγούρα της Saber (αυτή με το μωβ φόρεμα :nbleed:) Και τι δεν θα δινα να την αγοράσω...Άρχισα να μαζεύω και money αλλά ελπίζω να μη με προλάβουν...
Posted Image

#138 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 05 July 2008 - 02:34

έβαλα στο μάτι τη φιγούρα της Saber (αυτή με το μωβ φόρεμα :nbleed:) Και τι δεν θα δινα να την αγοράσω...Άρχισα να μαζεύω και money αλλά ελπίζω να μη με προλάβουν...

Αν σκόπευες πραγματικά να την πάρεις, δε θα τη διαφήμιζες στο anime.gr:frozen:
Αποχαιρέτα την, τη Saber που χάνεις...

#139 momO

momO

somber

• Members
  • 285 posts

Posted 05 July 2008 - 12:10

Αν σκόπευες πραγματικά να την πάρεις, δε θα τη διαφήμιζες στο anime.gr:frozen:
Αποχαιρέτα την, τη Saber που χάνεις...

............................sweet jesus!!!!!!!!!:terror2: με συνεπήρε ο ενθουσιασμός....:nanana:
Posted Image

#140 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 posts

Posted 05 July 2008 - 12:43

Διάβασα τα posts σε αυτό το thread και διαβάζω πού κάλα πράγματα! Ελπίζω την ερχόμενη Τρίτη ή Πέμπτη που θα ανέβω Αθήνα να περάσω. Έχω κάμποσες αγορές που θέλω να κάνω...:drink:

#141 Raptor

Raptor

ヴィジュアル系,

• Members
  • 93 posts

Posted 07 July 2008 - 20:08

Λοιπόν guys...πιθανώς να ανέβω τον Αύγουστο και μακάρι να περάσω!D
Spoiler:
Ξεπερνά τα 250 pixels ύψος.

#142 Aigeas

Aigeas

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 17 July 2008 - 14:56

Πέρασα κι εγώ σήμερα απο εκεί. Δεν είμαι hardcore manga και anime τυπάς αλλά μια τρέλα την έχω και έψαχνα χρόνια κάτι τέτοια μαγαζιά στην Αθήνα αλλά δεν ήξερα οδούς κλπ που μπορούσα να τα βρώ, αλλά πλέον η κατάσταση αυτή έλαβε τέλος! Otaku no sekai λοιπόν και Konata Καλές δουλειές κι απο μένα. 2 manga και μια φιγούρα της Saber με ένα μώβ φόρεμα >.> είναι μόνο η αρχή!.

#143 momO

momO

somber

• Members
  • 285 posts

Posted 17 July 2008 - 15:11

2 manga και μια φιγούρα της Saber με ένα μώβ φόρεμα >.>

IEEEEEEE :cry5: με πρόλαβαν... (you filthy little thing...) :P

Εγώ πάλι πέρασα το περασμένο Σάββατο και πήρα το Holy book...Azumanga Daioh όλο το manga συγκεντρωμένο σ'ένα τεράστιο τεύχος όλο δικό μου ^^
Posted Image

#144 Aigeas

Aigeas

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 17 July 2008 - 16:29

Είμαι σίγουρος οτι ο Konata μπορεί να την ξαναφέρει. Αμα την θές απλά του την παραγγέλνεις. Και αν χρειαστεί κατι (bar code κλπ πληροφορίες) για να την βρεί απλά msg με.

#145 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 27 August 2008 - 12:12

Ανακοινωσούλα: Έφτασαν οι φιγουρίτσες Lucky Star και Haruhi. (για όσους τις είχαν παραγγείλει) :)
Posted Image

#146 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 27 August 2008 - 12:37

Ανακοινωσούλα: Έφτασαν οι φιγουρίτσες Lucky Star και Haruhi. (για όσους τις είχαν παραγγείλει) :)

Ενα εχω να σου πω... :8):

Κοιτα σε ενα μηνα που θα κατεβω Αθηνα να υπαρχουν διαθεσιμες, αλλιως προετοιμασου για εναν very angry customer!!

BERSERK MODE!! :beaten:

Spoiler:

:wis:
Posted Image

#147 Nami-Swan

Nami-Swan

.:Money-Lover:.

• Members
  • 8 posts

Posted 28 August 2008 - 09:47

Με την πρωτη ευκαιρια που θα ανεβω Αθηνα θα μαζεψω οτι εχει απομεινει απο τις μακριες χερουκλες σας.Μηπως φαγατε και εσεις κανενα φρουτο του διαβολου και δεν το καταλαβατε και τωρα εχετε ελαστικα χερια?Να μου πεις πολυ πιθανο και αυτο κανεις δεν ξερει τι μας πουλανε εκει εξω τοση απατεωνες υπαρχουν!!!!ΠΡΟΣΟΧΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by Nami-Swan, 28 August 2008 - 10:24.

#148 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 28 August 2008 - 19:37

Αφού τώρα αρχίζει σχολείο:tensai: πρέπει να έχω κάτι να κάνω στα διαλείμματα(όσο και να κράζουν μαθητές και καθηγητές,ξέρουμε όλοι εδώ μέσα που γράφονται):hahaha:

#149 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 30 August 2008 - 11:03

Ο namida δεν μου είπε τίποτα για αυτές τις φιγούρες!!! :erk:
Αν μείνει τίποτα (που δεν το βλέπω..) κράτα καμιά και για εμένα!!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#150 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 30 August 2008 - 11:29

Ξερετε κανενα μαγαζι για Γλυφαδα με φιγουρες naruto(ας ειναι και Αθηνα,δεν πειραζει...)Εχω βρει ενα που λεγεται Solaris(και οχι solarium επειδη το εχω ακουσει και ετσι)που ειναι γεματο απο manga και εχει ενα σωρο φιγουρες...but,οποτε παω δεν βρισκω...Τη πρωτη φορα που πηγα ειχε και οποτε παω δεν εχει. :emptyonexg1::uhh:Για αυτο ψαχνω για καποιο αλλο μαγαζι...περιμενω απαντησεις.:Blissfull:
Posted Image