Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Otaku no Sekai - Manga shop στην Αθήνα

• This topic is locked This topic is locked
356 replies to this topic

#166 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 23 September 2008 - 16:21

to public εινα σκατα...... Δικη μου αποψη παντα.... Εχουν πολυ λιγα μανγκα κ μαλιστα πρωτα τευχη δηλ. δεν αξιζει να πας

Σαφώς και είναι δική σου άποψη, αλλά εδώ μιλάμε για άλλο κατάστημα.
Το Otaku no Sekai...
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#167 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 23 September 2008 - 19:40

to public εινα σκατα...... Δικη μου αποψη παντα.... Εχουν πολυ λιγα μανγκα κ μαλιστα πρωτα τευχη δηλ. δεν αξιζει να πας

hmmmm...... το public ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν ειναι Otaku no Sekai,ουτε καν Solaris.Και παλι ομως τελειως σκατα δεν ειναι,αμα σκεφτεις οτι δεν ειναι μαγαζι για κατι συγκεκριμενο οπως στα παραπανω.Φυσικα δεν εχουν μεγαλη ποικιλια,αλλα δε νομιζω καποιος να περιμενε κατι καλυτερο.Οσο για τις τιμες,το ακριβοτερο που εχω δει ειναι γυρω στα 12 ευρω,ενω το φτηνοτερο καπου 9.Θυμαμαι ομως οτι τα πολυ διασημα οπως naruto & bleach τα εβρισκες και με 6-7 ευρω περιπου(εχω καιρο να παω) και ετρεχα να τα παρω.:bike:

edit:sorry for off topic

#168 DBZhi-def

DBZhi-def

DBZ 4ever!

• Members
  • 6 posts

Posted 22 October 2008 - 15:50

Που μπορω να βρω τα DragonBall Z σε Remastered edition??

help me!

#169 AquaLayzeR

AquaLayzeR

• Members
  • 239 posts

Posted 22 October 2008 - 15:59

Που μπορω να βρω τα DragonBall Z σε Remastered edition??

help me!

Ρε φίλε μη σπαμάρεις κάθε thread με την ίδια ερώτηση στο τέλος θα φας ban...

Posted Image

#170 DBZhi-def

DBZhi-def

DBZ 4ever!

• Members
  • 6 posts

Posted 22 October 2008 - 16:02

Ρε φίλε μη σπαμάρεις κάθε thread με την ίδια ερώτηση στο τέλος θα φας ban...

Εμενα μου ειπαν να ρωτησω εδω.Μπορεις εσυ να με βοηθησεις?

#171 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 posts

Posted 31 October 2008 - 20:06

Καθε φορα που ερχεται καποιος Αθηναιος που ξερω στα Γιαννενα, με πολυ ευγενικο τροπο τον παρακινω (γκουχ εξαναγκαζω γκουχ) να περασει μια βολτιτσα κι απο το Otaku No Sekai. Tελευταιο θυμα ενας ξαδερφος που πηγε για Nana...
Posted Image

#172 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 25 November 2008 - 00:13

Κοnata !!! waves ~~~~

εχεις το Yotsubato vol 2 ??? if yes βαλτο στην ακρη και Pm me xD

#173 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 25 November 2008 - 00:36

Εγώ τώρα με την σχολή έχω γυνή συχνός επισκέπτης...κάθε μέρα δηλαδή :hahaha: ! Και για να μην είμαι εντελώς off topic , χαίρομαι που το Otaku no Sekai ήρθε για να μήνη και ελπίζω στο μέλλον να το δούμε και μεγαλύτερο (εμ να όταν είμαστε καμία 10ρια otaku μέσα είναι λίγο στενάχωρο
:hahaha: λέμε τώρα...όλοι οι καλοί χορανε στο Otaku no Sekai) και σε ποιο κεντρικό σιμιο ώστε να προσελκύσουμε και άλλο περαστικό κόσμο στο anime/manga κόσμο...come to us we have cookies:hehehe:.
Posted Image

#174 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 25 November 2008 - 13:20

και σε ποιο κεντρικό σιμιο ώστε να προσελκύσουμε και άλλο περαστικό κόσμο στο anime/manga κόσμο...come to us we have cookies:hehehe:.

Άμα ενας εχει αρνητικη σταση απεναντι στα ανιμε/μανγκα δεν θα αλλαξει αποψη απο ενα μαγαζι ΧΡ Συγκεκριμενα μια φορα που ειχα παει και καθως εφευγα,περνουσαν 2 ξεμπαρκοι απ'εξω,και ρωταει ο ενας "Ρε τι ειναι αυτο?" απαντηση " Αυτες οι ιαπωνικες μ@@#%κιες..." Τι να τους πεις τωρα :stubborn: Επρεπε να πεσει κεραυνος να τους καψει :hahaha:

ΥΓ:τουλαχιστον δεν τα ειπε κινεζικα >_<

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#175 dimitorisu

dimitorisu

Three Days Grace fan

• Members
  • 102 posts

Posted 25 November 2008 - 16:23

αυτες οι ιαπωνικες μ***ιες τουλαχιστον καλυτερες απ'το ποδοσφαιρο ειναι στο οποιο εκεινοι οι τυποι που το λεγαν θα αφιερωναν την ζωη τους κ θα την εδιναν στη κ**ο ομαδα τους

:chigau: kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Resident Evil Cosplay- bhterror.web.fc2.com
Posted Image

#176 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 25 November 2008 - 16:28

Ρε παιδιά, δε χρειάζεται να θάβουμε κάτι άσχετο με αυτό που γουστάρουμε επειδή μπορεί να ακούσουμε κάποια στενόμυαλη κριτική για κάτι που μας αρέσει. Ας μείνουμε στα manga.

Ον τόπικ, βρήκα εκεί κάτι υπέροχα τευχάκια του Let Dei και σκέφτομαι να το ξεκινήσω. + ότι τώρα πια φέρνει και λίγους (αλλά καλούς) ελληνικούς ή και μή ιαπωνικούς τίτλους.
Posted Image

#177 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 26 November 2008 - 14:29

Θελω τον πανω οροφο καφετερια. ΑΣΑΠ!

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#178 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 26 November 2008 - 14:57

Θελω τον πανω οροφο καφετερια. ΑΣΑΠ!

Εγώ θέλω καυτές σέξι maid σερβιτόρες στην καφετέρια του πάνω ορόφου όταν ανοίξει(κατά προτίμηση Ιαπωνέζες).ASAP!:burningbe3:

Posted Image

#179 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 26 November 2008 - 15:09

και εγώ θέλω ανιστοίχο κατάστημα στην Θεσσαλονική
και να μη πληρώνω τίποτα για ότι αγορές κάνω.
ασε ρα!!!
όποιος θέλει maide Καφέ
να βρει πρώτα τα κεφάλαια και το προσωπικό και να το στείλει στον κονάτα.

#180 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 posts
  • LocationAthens

Posted 27 November 2008 - 17:45

Εγώ θέλω καυτές σέξι maid σερβιτόρες στην καφετέρια του πάνω ορόφου όταν ανοίξει(κατά προτίμηση Ιαπωνέζες).ASAP!:burningbe3:

Είσαι μέσα στο κεφάλι μου!:wooi2:
Κάτι τέτοιο ονειρεύομαι :Posted Image
Φυσικά δεν γκρινιάζω αν ο Ηλίας συμφωνήσει για maids:wis::congrats: