Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Otaku no Sekai - Manga shop στην Αθήνα
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 17:24

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 04:57
Ντάξει και εγώ πήγαινα και κοιτούσα τα pantsu που φορούσε κάθε φιγούρα.Συνηθισμένα πράγματα μη φοβάσαι δε παρεξηγεί ο ΛιάκουραςΘα ξαναπεράσω σήμερα το πρωί -σε λίγο θα πάω- αν και έτσι πως κάνω ο ιδιτήτης πρέπει να με έχε περάσει για ηλίθιο...
(στεκόμουν κάτω από τις φιγούρες της Chii και αναφωνούσα "chiiiiii?":sigh2:)

ΥΓ.Αυτή τη σκηνή που περιέγραψες παραπάνω πολύ θα ήθελα να τη δω

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 20:20
Όταν στον τίτλο του μαγαζιού υπάρχει η λέξη otaku κάτι τέτοια δεν πρέπει να σε ανησυχούν.αν και έτσι πως κάνω ο ιδιτήτης πρέπει να με έχε περάσει για ηλίθιο...
(στεκόμουν κάτω από τις φιγούρες της Chii και αναφωνούσα "chiiiiii?":sigh2:)

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 10:46
Θα ακολουθησει και review..

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 11:37

Μιας και δεν έχω και πολλές γνώσεις επί του θέματος, παρατήρησα τα εξής που μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση! Υπήρχαν δύο πολύ ωραίες φιγούρες της Misa στη βιτρίνα. Μέσα είχε πάρα πολλές σειρές manga, βρήκα και death note και Nana, αλλά ήταν κάποιοι μεσαίοι τόμοι.
Τελικά αγόρασα δύο κομμάτια από τις εκδόσεις anubis που είναι και στα Ελληνικά για να αρχίσω σιγά, σιγά να μπαίνω στο κλίμα.
Όπως και να' χει, το μαγαζάκι είναι πάρα πολύ ωραίο, σε πολύ καλό σημείο και πολύ προσεγμένο.
Θα το ξαναεπισκεφτώ οπωσδήποτε μόνο που οι δύο "καθηγήτριες" μου, στον τομέα, λείπουν εκτός Αθηνών, οπότε θα περιμένω να επιστρέψει μία από τις δύο για να πάμε μαζί.
Μπράβο παιδιά, καλές δουλειές εύχομαι.
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 13:03
Έλα, μην νιώθεις έτσι. Ειδικά σε αυτό το κατάστημα, όλοι είναι σαν μια παρέα, και δεν πρόκειται να σε κοιτάξει κανένας περίεργα, αν ασχολίσε με manga. Και φυσικά, αν πάρεις ως αφετηρία τη γνώση ορισμένων ατόμων του φόρουμ, ούτε και γω ξέρω τόσα πολλά από άνιμε και μάνγκα τελικά. Όμως το otaku no sekai είναι μια πολύ καλή πηγή πληροφοριών, και ανταλλαγής απόψεων και γνώσεων.Ήθελα να πω, πως πέρασα κι εγώ από εκεί πριν δέκα ημέρες περίπου αλλά ήμουν πολύ ντροπαλή για να ανοίξω κάποια συζήτηση...
Μιας και δεν έχω και πολλές γνώσεις επί του θέματος
Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 13:15

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 13:21

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 13:29

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 02:27
Χμμ, κάπως έτσι ήμουν την πρώτη φορά που πήγα και εγώ στον Ηλία!Ήθελα να πω, πως πέρασα κι εγώ από εκεί πριν δέκα ημέρες περίπου αλλά ήμουν πολύ ντροπαλή για να ανοίξω κάποια συζήτηση...

Δεν συμμετείχα και στο forum τότε βλέπεις..
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 10:47
Και ειναι ακομα η αρχη... Ο Κονατα εχει σωστες ιδεες και ειμαι σιγουρος οτι το μαγαζι συντομα θα εξελιχθει σε πραγματικο otaku-paradise.
Ελπιζω μονο να γινει συντομα και το online shop για να εξυπηρετουμαστε πιο ευκολα και εμεις οι επαρχιωτες!!
Once again, congrats to Konata-kun!!

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 13:11

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 14:06
πολυ ωραίο το μαγαζί!μεγαλη ποικιλία, ο χώρος πολυ καλος και
τιμές πολυ normal!

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 10:44