Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Otaku no Sekai - Manga shop στην Αθήνα

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
356 replies to this topic

#106 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2008 - 17:24

χμμ τοτε οτι μου προτεινει ο ηλιας να τσεκαρω ;)

#107 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2008 - 04:57

Θα ξαναπεράσω σήμερα το πρωί -σε λίγο θα πάω- αν και έτσι πως κάνω ο ιδιτήτης πρέπει να με έχε περάσει για ηλίθιο...:hihi2: (στεκόμουν κάτω από τις φιγούρες της Chii και αναφωνούσα "chiiiiii?":sigh2:)

Ντάξει και εγώ πήγαινα και κοιτούσα τα pantsu που φορούσε κάθε φιγούρα.Συνηθισμένα πράγματα μη φοβάσαι δε παρεξηγεί ο Λιάκουρας:wooi2:

ΥΓ.Αυτή τη σκηνή που περιέγραψες παραπάνω πολύ θα ήθελα να τη δω:nbleed:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#108 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάιος 2008 - 20:20

αν και έτσι πως κάνω ο ιδιτήτης πρέπει να με έχε περάσει για ηλίθιο...:hihi2: (στεκόμουν κάτω από τις φιγούρες της Chii και αναφωνούσα "chiiiiii?":sigh2:)

Όταν στον τίτλο του μαγαζιού υπάρχει η λέξη otaku κάτι τέτοια δεν πρέπει να σε ανησυχούν. :wis: Chii kawaiiiiiiiiiiiiiiii! :lovulovu:

#109 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 10:46

Konata σφουγγαρισε το μαγαζι, ξεσκονισε τις φιγουρες, βαλε τα special items στη βιτρινα γιατι το legendary boy A θα σε επισκεφτει σε λιγες μερες...

Θα ακολουθησει και review.. :orly:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#110 koukouroukou

koukouroukou

Anime Newbie

• Members
  • 52 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 11:37

Ήθελα να πω, πως πέρασα κι εγώ από εκεί πριν δέκα ημέρες περίπου αλλά ήμουν πολύ ντροπαλή για να ανοίξω κάποια συζήτηση... :wooi2:
Μιας και δεν έχω και πολλές γνώσεις επί του θέματος, παρατήρησα τα εξής που μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση! Υπήρχαν δύο πολύ ωραίες φιγούρες της Misa στη βιτρίνα. Μέσα είχε πάρα πολλές σειρές manga, βρήκα και death note και Nana, αλλά ήταν κάποιοι μεσαίοι τόμοι.

Τελικά αγόρασα δύο κομμάτια από τις εκδόσεις anubis που είναι και στα Ελληνικά για να αρχίσω σιγά, σιγά να μπαίνω στο κλίμα.

Όπως και να' χει, το μαγαζάκι είναι πάρα πολύ ωραίο, σε πολύ καλό σημείο και πολύ προσεγμένο.

Θα το ξαναεπισκεφτώ οπωσδήποτε μόνο που οι δύο "καθηγήτριες" μου, στον τομέα, λείπουν εκτός Αθηνών, οπότε θα περιμένω να επιστρέψει μία από τις δύο για να πάμε μαζί.

Μπράβο παιδιά, καλές δουλειές εύχομαι.

#111 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 13:03

Ήθελα να πω, πως πέρασα κι εγώ από εκεί πριν δέκα ημέρες περίπου αλλά ήμουν πολύ ντροπαλή για να ανοίξω κάποια συζήτηση... :wooi2:
Μιας και δεν έχω και πολλές γνώσεις επί του θέματος

Έλα, μην νιώθεις έτσι. Ειδικά σε αυτό το κατάστημα, όλοι είναι σαν μια παρέα, και δεν πρόκειται να σε κοιτάξει κανένας περίεργα, αν ασχολίσε με manga. Και φυσικά, αν πάρεις ως αφετηρία τη γνώση ορισμένων ατόμων του φόρουμ, ούτε και γω ξέρω τόσα πολλά από άνιμε και μάνγκα τελικά. Όμως το otaku no sekai είναι μια πολύ καλή πηγή πληροφοριών, και ανταλλαγής απόψεων και γνώσεων.

#112 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 13:15

τζορτζ 7 ρε παιδια που ειναι να περασω και εγω καμια βολτα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#113 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 13:18

Η Τζώρτζ είναι κάθετη στην Στουρνάρα, που βρίσκεται δίπλα από το Πολυτεχνείο και είναι κάθετη στην Πατησίων.

#114 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 13:21

ααα ωραια ειναι και διπλα απο το σπιτη μου περιπου διπλα εφχαριστο πολλυ darkChilde
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#115 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2008 - 13:29

Πρεπει να ξαναπαω και εγω καποτες...Κατσε να βρω money ^_^
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:

#116 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Ιούνιος 2008 - 02:27

Χμμ, κάπως έτσι ήμουν την πρώτη φορά που πήγα και εγώ στον Ηλία!:congrats:
Δεν συμμετείχα και στο forum τότε βλέπεις..
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#117 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 10:47

Λοιπον περασα και εγω χθες απο το μαγαζι και μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις. Εγω το περιμενα μικρο και ταπεινο, αλλα τελικα ειναι αρκετα μεγαλο και πολυ προσεγμενο... Μου αρεσε πολυ η βιτρινα με τις περιστρεφομενες φιγουρες. Πραγματι ειναι ενα μαγαζι που ελειπε απο την Ελλαδα...

Και ειναι ακομα η αρχη... Ο Κονατα εχει σωστες ιδεες και ειμαι σιγουρος οτι το μαγαζι συντομα θα εξελιχθει σε πραγματικο otaku-paradise.

Ελπιζω μονο να γινει συντομα και το online shop για να εξυπηρετουμαστε πιο ευκολα και εμεις οι επαρχιωτες!!

Once again, congrats to Konata-kun!! :wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#118 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 13:11

Νάσαι καλά καλέ μου :) Σου θυμίζω ότι, προσωρινά, ότι χρειάζεστε από επαρχία αρκεί ένα pm ή ένα mail, ακόμα καλύτερα, στο Info@otaku.gr :drink:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#119 skyrios

skyrios

Anime Newbie

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2008 - 14:06

κι εγώ πέρασα σήμερα και πήρα μια μπλούζα FMA:awww:
πολυ ωραίο το μαγαζί!μεγαλη ποικιλία, ο χώρος πολυ καλος και
τιμές πολυ normal!
:thatsit:
Spoiler:

:8):

#120 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1.306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2008 - 10:44

παιδια κι εγω περασα προχ8ες και πηρα ενα konoha forehead protector αλλα δυστυχως δεν βρηκα πολλα items naruto.. ειχε τα παντα απο manga αλλα τα Naruto φιγουρες και γενικα stuff ηταν sold out... παντως τα σπαει σαν μαγαζι αν και εμεινα με την απορια αν ο πανω οροφος εχει κι αλλα :P

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler: