Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Visual Novels

• Please log in to reply
98 replies to this topic

#46 kleidokrator

kleidokrator

Flame Master

• Members
  • 237 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2011 - 18:19

Δεν νομίζω να βρεις κάποια τέτοια σελλίδα. Πήγαινε στην Visual Novel Database και ρίξε μια ματιά, όλο και κάποιο θα είναι free (και θα έχει και links).

"You can train a dog with food, you can buy a person with money, but there isn't a man alive able influence the wolves of Mibu! Some things will never change. A wolf will always be a wolf, the Shinsen Gumi will always be the Shinsen Gumi, and a manslayer will always be a manslayer!" Goro Fujita, also known as Hajime Saito

Δημοσιευμένη  εικόνα

#47 victwria

victwria

Starting...

• Members
  • 8 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2011 - 15:18

ok! ευχαριστω! βρηκα τελικα απο τορρεντ σπασμενη αυτη που ηθελα!! :)

#48 Ajairisu

Ajairisu

To weeb is to weep

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 03:38

Με αφορμή το βάπτισμα του πυρός που είχα πρόσφατα με τα visual novels, Don't take it personal, babe, it just ain't your story, θα μπορούσε κάποια/κάποιος να μου προτείνει κάτι παρόμοιο με το παραπάνω ; Ελπίζω να μην ζητάω πολλά.

Sample image:
Spoiler:

rsz_33fc60d6783c6659351654eb9c9f95bc_zps
"When life gives you internetz, make memes."

#49 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2011 - 12:58

Γνωριζει καποιος εαν υπαρχει το visual novel του H20 Footprints in the sand με αγγλικη μεταφραση?
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#50 Omoikane

Omoikane

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2011 - 12:13

Οσο κ αν εψαξα,δεν βρηκα αγγλικη μεταφραση για το H2O αλλα παρολα αυτα το κατεβαζω.
Ξεκινησα επισης το Saya no uta.Ποσο επικο μπορει να ειναι αυτο το novel? Οι απανταχου Silent Hill fans πιστευω οτι θα το λατρεψουν.

#51 Civilara

Civilara

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Δεκέμβριος 2011 - 03:26

Χαίρετε και καλώς σας βρήκα.
Μιας και είναι το πρώτο μου ποστ σ'αυτό το forum θα προτείνω το αγαπημένο μου visual novel (όσο και αν έψαξα, δεν βρήκα παρόμοια κατηγορία) Για τους περισσότερους που ασχολούνται με visual novels είναι το πλεον ενδιαφέρον και αξιοσημείωτο του είδους.

Ever 17
Πλοκή: Η υπόθεση εκτυλίσσεται γύρω από μια ομάδα 7 ατόμων, που παγιδεύονται 153 πόδια κάτω από τη θάλασσα, στο υποθαλάσσιο πάρκο Lemu εξαιτίας ενός γεγονότος το οποίο σχεδόν το βυθίζει. Οι έξοδοι, καθώς και οι τρόποι επικοινωνίας με την επιφάνεια είναι μπλοκαρισμένοι. Εκτός αυτού, εξαιτίας της πίεσης του νερού, περιορίζεται ο χρόνος που οι ήρωες έχουν στην διάθεσή τους να βρούν τρόπο διαφυγής, στις 119 ώρες. Επίσης, άγνωστες παραμένουν οι συνθήκες του ατυχήματος όπως και το αν οι παγιδευμένοι βρέθηκαν εκεί κατα τύχη.
Πηγή: http://vndb.org/v17

Σχόλια: Όπως θα δείτε από reviews, σχόλια κλπ αν ψάξετε στο google, θεωρείται αριστούργημα από τους περισσότερους. Ένα romance/sci-fi/mystery παιχνίδι, όπου παίζεις παίρνοντας την θέση είτε του Takeshi, είτε του Kid(ενός νέου που για κάποιο λόγο δεν θυμάται σχεδόν τίποτα), και προσπαθείς να ξεδιαλύνεις κάνοντας σωστές επιλογές το μυστήριο όλων αυτών που συμβαίνουν, μιλώντας παράλληλα με 5 suuuuuuper-kawai κοπελίτσες<3. Προσωπικά είναι το καλύτερο (ναι, είμαι απόλυτος!!) ανάμεσα σε όλα τα ανιμε/μανγκα/παιχνίδια που έχουν πέσει στα χέρια μου. Θυμάμαι στο τέλος το δάκρυ να τρέχει κορόμηλο (:P) και το σαγόνι να έχει πέσει στο πάτωμα από την έκπληξη...
Πρόκειται για παιχνίδι (αυτό είναι τα visual novels, πολύ αδικημένα στην Ελλαδα). Μην περιμένετε RPG, ξύλο, πόντους, φασόλια και μάχη με τον μεγάλο κακό, αν ψάχνετε κάτι τέτοιο θα βαρεθείτε τη ζωή σας. Αν πάλι νομίζετε ότι σας άρεσε απο την περιγραφή και έχετε όρεξη να διαβάζεται και να ακούτε γιαπωνέζικες φωνούλες για αρκετές μέρες παιχνιδιού, θα το λατρέψετε:lovulovu: Και προσοχή μεγάαλη στα SPOILERS(wikipedia και λοιπά:madtodeath:....) Μπορείτε να το βρείτε σε ένα site κάτσε πώς το λένε eroge download-κάπως νομίζω δεν θυμάμαι καλά....:P
Πάρτε μία γεύση από το Opening και το υπέροχο soundtrack:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=5uz3yQmPsrY[/YOUTUBE] [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=zkvQte7JWpw&feature=related[/YOUTUBE]

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Civilara: 10 Δεκέμβριος 2011 - 03:48

#52 shadow explorer

shadow explorer

kage meishi

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 10:10

οποιος ειναι ενήλικος ας κοιταξει και αυτο
εχει πολυ ωραιο στορυ :) και λιγο eroge (αλλα πολυ λιγο)
http://katawashoujo.blogspot.com/2012/01/katawa-shoujo-released.html

#53 Omoikane

Omoikane

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 11:51

οποιος ειναι ενήλικος ας κοιταξει και αυτο
εχει πολυ ωραιο στορυ :) και λιγο eroge (αλλα πολυ λιγο)
http://katawashoujo.blogspot.com/2012/01/katawa-shoujo-released.html

Best visual novel i have ever read!
Katawa Shoujo=emotional rollercoaster

#54 shadow explorer

shadow explorer

kage meishi

• Members
  • 18 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2012 - 19:01

indeed my friend!

#55 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens,Korydallos

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2012 - 11:28

I agree to that too.Εχει πολυ φοβερο story.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#56 Omoikane

Omoikane

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2012 - 11:48

Εχω ολοκληρωσει πληρως τα μονοπατια των Hanako και Emi και τωρα ειμαι στο Act 3 της Shizune.

#57 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2012 - 12:03

Εχω ολοκληρωσει πληρως τα μονοπατια των Hanako και Emi και τωρα ειμαι στο Act 3 της Shizune.

Εγω εχτες τελιωσα το route της Lily το οποιο ηταν πολυ καλο και τωρα σκεφτομαι αρχισω με το route της Hanako ή της Emi.Αλλα μαλλον Hanako θα διαλεξω.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:

#58 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2012 - 13:56

Mονο εγώ σκεφτηκα οτι από τις πρώτες μου επιλογες πρέπει να είναι η Rin; Πρέπει να το κοιτάξω αυτό! :hahaha:

stasou%2520mygdala.jpg

#59 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2012 - 17:57

Δεν αντιλαμβάνομαι πως γνωρίζετε ποιό route επιλέγετε... Εγώ πατάω ότι μου αρέσει περισσότερο από τις επιλογές lol.

#60 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιανουάριος 2012 - 18:07

Δεν αντιλαμβάνομαι πως γνωρίζετε ποιό route επιλέγετε... Εγώ πατάω ότι μου αρέσει περισσότερο από τις επιλογές lol.

Καλα δεν ειναι και τοσο δυσκολο αναλογα με τις επιλογες που σου δινει να καταλαβεις σε τι θα οδηγησει η καθεμια.Οποτε αναλογα με το route που σου αρεσει ποιο πολυ προσπαθεις να τεριαξεις και τις αναλογες απαντησεις για να το ακολουθησεις.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: