Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Visual Novels


  • Please log in to reply
98 replies to this topic

#16 Adventurer

Adventurer

    Αιώνιος φοιτητής

  • Members
  • 2,983 posts

Posted 10 August 2009 - 18:20

Kanon
Κατέβασε αυτό http://www.anirena.com/viewtracker.php?action=download&id=23941 και στη συνέχεια πέρνα το translation patch που θα βρεις εδώ http://radicalr.pestermom.com/patch/Kanon.7z

Μου φαινεται οτι εχεις κανει καποιο λαθος αφου το torrent αφορα την PSP version ενω το translation patch την PC version.
Posted Image

#17 qwerty

qwerty

    Searching for a sunrise

  • Members
  • 27 posts

Posted 10 August 2009 - 19:32

Όντως έχεις δίκιο. :hot:

Το PC version είναι eroge (18+) σε αντίθεση με το PSP (12+) οπότε σύμφωνα με αυτό που αναφέρει ο kleidokrator για τους κανονισμούς δεν μπορώ να ανεβάσω link .
The trick to herding sheep is to have an open heart.

#18 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 20 August 2009 - 11:49

Χθες κατέβασα το on a whim το Kana και το έπαιξα το βράδυ. Αφού αφιέρωσα 4-5 ώρες έλαβα ένα τεράστιο FUCK YOU τέλος. Καθώς λοιπόν διάβαζα αργότερα τα άλλα endings, να για να λάβω μια μικρή ικανοποίηση έστω και με αυτόν τον τρόπο, συνηδειτοποίησα πως δεν υπήρχαν χαρούμενα.

Ευτυχώς, λόγω μερικών υπερβολικών καταστάσεων ίσως, δεν το πήρα ποτέ 100% στα σοβαρά. Αλλιώς θα είχα φουντάρει τώρα. Μου άρεσε όμως, είχε κάποιες όμορφες σκηνές και τον χαρακτήρα της Kana που ήταν αξιαγάπητος.

Ερώτηση. Έχω βάλει να κατεβαίνουν τα Crescendo και Yume Miru Kusuri επειδή τα συναντούσα συχνά διαβάζοντας για το Kana, χωρίς να γνωρίζω τι παίζει με τις υποθέσεις. Θέλω να μάθω αν υπάρχει κάποιο που να επικεντρώνεται σε ΜΙΑ κοπέλα, όπως έκανε το Kana και του οποίου οι δημιουργοί δεν έχουν σαδιστικές τάσεις. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει λίγες ή καθόλου h-scenes.

Το Ever17 φαίνεται καλό. Θα το κατεβάσω κι αυτό.

#19 Hajime_Saito

Hajime_Saito

    ドS

  • Moderators
  • 2,136 posts

Posted 20 August 2009 - 12:01

Δέν ήξερα οτι είχαμε τέτοιο topic D:

Αυτό τον καιρό ασχολούμαι κάπου κάπου με το Kara no Shoujo (και περιμένω το caucasus)
Με το τόσο καλό story, character design και soundtrack θα μπορούσε άνετα να σταθεί απο μόνο του χωρίς να είναι Eroge. It's a bitch though, γιατι αν δε θες να καταλήξεις σε bad end πρέπει να κάνεις detective work (είναι αρκετά πιο interactive απο τα συνηθισμένα που το μόνο που κάνεις είναι να ενεργοποιείς flags).
Είναι full voiced αλλα αμετάφραστο και περιέχει και guro στοιχεία.

http://en.wikipedia.org/wiki/Kara_no_Shojo
http://www.gungnir.co.jp/innocentgrey/products/pro_shell/

LfNX0dh.png


#20 qwerty

qwerty

    Searching for a sunrise

  • Members
  • 27 posts

Posted 20 August 2009 - 16:20

Χθες κατέβασα το on a whim το Kana και το έπαιξα το βράδυ. Αφού αφιέρωσα 4-5 ώρες έλαβα ένα τεράστιο FUCK YOU τέλος. Καθώς λοιπόν διάβαζα αργότερα τα άλλα endings, να για να λάβω μια μικρή ικανοποίηση έστω και με αυτόν τον τρόπο, συνηδειτοποίησα πως δεν υπήρχαν χαρούμενα.

Το Kana ανήκει στα "crying" games, αν δε σ'αρέσει το είδος μείνε μακριά κυρίως από novel της KEY.

Έχω βάλει να κατεβαίνουν τα Crescendo και Yume Miru Kusuri επειδή τα συναντούσα συχνά διαβάζοντας για το Kana, χωρίς να γνωρίζω τι παίζει με τις υποθέσεις.

No idea για το Crescendo, αλλά το Yume Miru Kusuri το βρήκα λίγο meeeeh. Έχει να κάνει με τρεις κοπέλες (ανάλογα το path) και τα themes είναι School Bullying, No future (δεν μου έρχεται κάτι άλλο) και Drugs. Σε μερικούς άρεσε, σε άλλους όχι. Είμαι στη 2η κατηγορία. Γενικά αν κρίνω από τα σχόλια σου για το Kana ίσως να το άφηνες.

Το Ever17 φαίνεται καλό. Θα το κατεβάσω κι αυτό.

Το Ever17 είναι απίστευτο. Σημαντική συμβουλή όμως: για τίποτα και για κανένα λόγο μην αφήσεις τον εαυτό σου να διαβάσει spoilers μέχρι να το τελειώσεις ολόκληρο (όλα τα paths). Πίστεψε με, αξίζει το κόπο, είναι καθαρά για τη δική σου απόλαυση.
Έχει 4 path, ένα για κάθε κοπέλα, όμως όπως θα διαπιστώσεις αυτό δεν σημαίνει ότι είναι get the girl παιχνίδι. Είναι καθαρό science fiction mystery novel με καθόλου eroge ή fanservice στοιχεία. Όταν κάνεις όλα τα path ξεκλειδώνετε το true end και δένει τα πάντα.
Δεν θα χρειαστείς walkthrough. Απλά επικεντρώσου στη κοπέλα που πρέπει κάθε φορά (Tsugumi, Sora για Takeshi και You, Sara για Kid) και θα τα καταφέρεις. Το true end θα ξεκλειδώσει αφού τα έχεις κάνει όλα και δεν πρόκετε να χάσεις κάτι.
Ίσως σε κάποιο από τα 4 path να βαρεθείς λίγο ή να το βρεις στενάχωρο ή σε μπερδέψει/σου μείνουν απορίες. Μη κολλήσεις! Στο true end δε θα σου μείνει τίποτα χωρίς εξήγηση και είναι από τα καλύτερα endings που πιθανόν συναντήσεις. Μην μπεις στο πειρασμό να διαβάσεις spoiler για το αν φτιάχνει αργότερα!

Αν και δε παίζει ρόλο η σειρά που θα τα κάνεις τα path, συμβουλή μου είναι για καλύτερη απόλαυση/λιγότερο μπέρδεμα, να ακολουθήσεις την σειρά Tsugumi, Sora, You, Sara.
Δεν διαλέγεις κάπου καθαρά το πρωταγωνιστή, απλά κάπου στην αρχή, αμέσως μετά το ατύχημα θα σε ρωτήσει 1)Αν θες να βρεις τους φίλους σου και 2)Ποιος είσαι. Με το 1 παίρνεις το ρόλο του Takeshi και το 2 το Kid.

Αυτά, δε λέω άλλα για να μη γίνουν spoilers, διάβασε το και δε θα χάσεις!

Δέν ήξερα οτι είχαμε τέτοιο topic D:

Όντως, μου έκανε εντύπωση που δεν υπήρχε και ξεχωριστή κατηγορία ή έστω subforum αλλά δε πειράζει. Νομίζω ότι δεν είναι πολλοί αυτοί που ασχολούνται άλλωστε.

Αυτό τον καιρό ασχολούμαι κάπου κάπου με το Kara no Shoujo (και περιμένω το caucasus)
Με το τόσο καλό story, character design και soundtrack θα μπορούσε άνετα να σταθεί από μόνο του χωρίς να είναι Eroge. It's a bitch though, γιατι αν δε θες να καταλήξεις σε bad end πρέπει να κάνεις detective work (είναι αρκετά πιο interactive απο τα συνηθισμένα που το μόνο που κάνεις είναι να ενεργοποιείς flags).
Είναι full voiced αλλά αμετάφραστο και περιέχει και guro στοιχεία.

Δείχνει αρκετά ενδιαφέρον. Το guro δε με ενοχλεί ιδιαίτερα.
Σχετικά με τα Ιαπωνικά, γνωρίζεις αρκετά καλά τη γλώσσα ώστε να το διαβάζεις ή χρησιμοποιούσες κάποιο πρόγραμμα σαν το ATLAS; Το επίπεδο των ιαπωνικών μου δεν μου επιτρέπει να διαβάζω visual novel αλλά αν το έκανες με πρόγραμμα και έβγαινε νόημα, ίσως να το προσπαθήσω έτσι.

Edited by qwerty, 20 August 2009 - 16:55.

The trick to herding sheep is to have an open heart.

#21 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 20 August 2009 - 17:01

Χα, μα το Kana μου άρεσε πολύ. Αυτό που με χάλασε αφάνταστα είναι ότι έχει 6 endings και ούτε ένα δεν ειναι ευτυχισμένο. Άσε που
Spoiler:


Τα anime της Key είναι από τα αγαπημένα μου actually. Το Kanon και το Clannad. Το Air όχι... και πάλι λόγω τέλους!

Ευχαριστώ για τις συμβουλές για το Ever17, θα τις ακολουθήσω και ελπίζω να μη βαρεθώ να το παίξω 4 φορές.

#22 qwerty

qwerty

    Searching for a sunrise

  • Members
  • 27 posts

Posted 20 August 2009 - 17:08

Τότε ίσως να σ'αρέσει το Yume Miru Kusuri. Έχει και good end και bad end για κάθε path. Απλά τα endings είναι κάπως...περίεργα να το πω; Θα κρίνεις μόνος σου, καλό διάβασμα!
The trick to herding sheep is to have an open heart.

#23 gogetasjj4

gogetasjj4

    Anime Fan

  • Members
  • 251 posts

Posted 20 August 2009 - 20:31

κανένα link για το ever17 παίζει? στα αγγλικά αν γίνετε..(αν απαγορεύεται στείλτε το μου σε pm) ευχαριστώ

#24 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 25 August 2009 - 17:08

Το YMK μου άρεσε. Το path της Aeka, που έπαιξα πρώτο και χωρίς walkthrough, μου άρεσε πάρα πολύ λόγω της σκηνής στην οροφή προς το τέλος. Πόλυ άρρωστο και σαδιστικό. Καλή φάση.
Τα άλλα 2 paths τα έπαιξα αργότερα με walkthrough για να μην απογοητευτώ για το τίποτα. Pretty standard stuff, αρκετά απολαυστικό. Τα endings τα βρήκα οριστικά και ταιριαστά. Αυτό που δε μου άρεσε είναι πόσο γρήγορα έπεσαν στο κρεβάτι και οι 3 την πρώτη φορά... αν και λογικό για το είδος του παιχνιδιού.

Ακολουθoύν τα Ever 17 και Family Project που κατέβασα χθες.

#25 Maya-chan

Maya-chan

    Anime Master

  • Moderators
  • 1,667 posts

Posted 10 September 2009 - 13:28

Ψάχνω να κατεβάσω το Umineko no Naku Koro ni με αγγλική μετάφραση. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? :blingeye2:

15fkk04.jpg


#26 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 21 September 2009 - 12:48

Ψάχνω να κατεβάσω το Umineko no Naku Koro ni με αγγλική μετάφραση. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? :blingeye2:


Όλα τα παιχνιδια τα έχω αγοράσει και δεν ξέρω αν υπάρχει και κάτι για να κατεβάσεις. Προσωπικά είμαι της ίδεας του οτι καλύτερα να το αγοράσεις,εξάλλου δεν είναι και τρομερά ακριβα τα VN και έτσι υποστηρίζεις και τον τίτλο σωστα Το παιχνίδι δεν είναι αγγλικό, αφού κάνεις εγκατάσταση κανονικά στα ιαπωνικά πρέπει να κατεβάσεις το πατσάκι από τους Witch Hunt και να το εγκαταστήσεις για να παίξει στα αγγλικά

#27 Kenny

Kenny

    <SS0·b ∨ ~SS0·b>

  • Retired Staff
  • 8,653 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 21 September 2009 - 16:48

Visual novel recommendations plz, μιας και πρόσφατα αποφάσισα να μπω κι εγώ σ' αυτόν το χώρο.

Κατέβασα το Fate/Stay Night. ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. Έγραφε ο ^$#&%@ που το έφτιαξε, έγραφε, έγραφε... 2 σημειώσεις πάνω σ' αυτό. Πρώτον, δεν είχε narrative skills. Sorry, δηλαδή, αλλά αυτό που διάβαζα δεν ήταν και κανένα λογοτεχνικό έργο. Αυτό από μόνο του το έκανε κουραστικό. Δεύτερον, ενώ το κείμενο είχε τον ατελείωτο, οι επιλογές (το ζουμί, δηλαδή, του να παίζεις visual novel) ήταν ελάχιστες. Δεν χάρηκα παιχνίδι, με λίγα λόγια.

Μετά κατέβασα το Saya No Uta. Περισσότερο sex (lol), αλλά κατά τ' άλλα, καμία βελτίωση. Ένιωθα περισσότερο σαν θεατής με όλα αυτά τα walls of text, παρά σαν παίκτης που συμμετέχει και επηρρεάζει τα πράγματα.

TL;DR: Μπορείτε να μου προτείνετε ένα VN στο οποίο ο λόγος επιλογές/κείμενο να είναι σχετικά υψηλός;

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||


#28 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 03 November 2009 - 00:27

ψάχνω να βρώ το Chaos Head. Μπορεί κάποιός να μου δώσει πληροφορίες αν μπορώ να το κατεβάσω και αν υπάρχει αγγλικό πατσάκι?
Ευχαριστώ

#29 saidwho.

saidwho.

    Lost in the dsm

  • Members
  • 130 posts

Posted 04 November 2009 - 16:11

Κατέβασα το Fate/Stay Night. ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. Έγραφε ο ^$#&%@ που το έφτιαξε, έγραφε, έγραφε... 2 σημειώσεις πάνω σ' αυτό. Πρώτον, δεν είχε narrative skills. Sorry, δηλαδή, αλλά αυτό που διάβαζα δεν ήταν και κανένα λογοτεχνικό έργο. Αυτό από μόνο του το έκανε κουραστικό.



Όντως κάποιες στιγμές το FSN γίνεται βαρετό και γι' αυτό έπαιξα το game με τα voice files από Realta Nua. Τουλάχιστον με τη φωνή της Tohsaka περνάει πιο ευχάριστα η ώρα.:nbleed:

ψάχνω να βρώ το Chaos Head. Μπορεί κάποιός να μου δώσει πληροφορίες αν μπορώ να το κατεβάσω και αν υπάρχει αγγλικό πατσάκι?
Ευχαριστώ


Επειδή δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ποστάρω εδώ links, θα σου στείλω pm με πληροφορίες για το game.

6czp.jpg


#30 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 06 November 2009 - 10:04

είναι απλώς τρομερά αστείο. Κατάφερα να κατεβάσω το chaos head αλλά τι να πώ... θα έκανα μάλλον 10 ώρες προσπάθεια να το εγκαταστήσω και το αστείο είναι ότι αφού κατάφερα από ώρα να δώ εικόνα και όχι μια μαύρη οθόνη με ήχο το αγγλικό πατσάκι δεν δούλευε και ήταν όλα στα γιαπωνέζικα εκτός από τα βίντεο.:deadga6:
στο τέλος το παράτησα εντελώς και συνέχισα το snow για το psp