Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 18:15
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 20:39
Έστω OVAs να το χαρούμε περισσότερο τουλάχιστον με όλα τα κόστοι.
Άλλο project?Σίγουρα θα είναι κάτι θεικό όπως συνιθίζει...

Cain is always back!!!

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 20:46
Λογικά φαίνοντα τα 26 επεισόδια για τόσα chapters.Ας ελπίσουμε μόνο να μη δώσουν το κλασσικό ''read the manga for more'' τέλος.Αν σκεφτει κανεις οτι το μανγκα εχει 39 κεφαλαια και ακομη συνεχιζεται ειναι λιγο δυσκολο να συμπυκνωθουν ολα αυτα.
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 20:47
Αυτό ήταν άσχημο heart attack άλλα να μου πεις όλα τα καλά τελειώνουν κάποια στιγμή.
Έστω OVAs να το χαρούμε περισσότερο τουλάχιστον με όλα τα κόστοι.
Άλλο project?Σίγουρα θα είναι κάτι θεικό όπως συνιθίζει...
Tο ειπα λιγο αποτομα ε????Gomenasai:nod2:
Για το καινουριο λενε οτι θα βγει απο σεπτεμβρη. ειχα ακουσει και τον τιτλο αλλα δεν το συγκρατησα(με καθε επιφυλαξη παντα).

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 20:54
σήμερα πήρα το 4ο volume halleluja!To Wanted είναι ολοκληρωμένο στο One Manga | Your online manga reader. Read free manga online. αν θυμάμαι καλά.
Αν δώσουν τέτοιο ending θα τους κάψω το...σπίτι!

Cain is always back!!!

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 20:58
Βαζω τα σπιρτα , βαζεις την βενζινη?
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 21:30
Αν δώσουν τέτοιο ending θα τους κάψω το...σπίτι!
Βαζω τα σπιρτα , βαζεις την βενζινη?
Bαζω τη βενζινη ανετα χωρις να με ενδιαφερει καθολου αν θα ακριβυνει ή αν οχι....Αν θα βρω πρατηριο ή οχι....Αλλα αν τελειωσουν με ενα τελος του στυλ" read the manga and find out" θα με ξενερωσει τρελα. Πολυ απλα γιατι πιστευω οτι εχει γινει μια αρκετα αξιοπρεπης μεταφρα του συγκεριμενου manga στην οθονη...επομενως θα ειναι πραγματικα κριμα να δωσουν ενα τετοιο τελος(οσο θυμαμαι το Fruits Basket:burningbe3:...τα νευρα μου...)
Τελος παντων για το Captive Heart το διαβαζω κι εγω αλλα δεν εχει μεταφραστει πληρως ακομα και εχω μεινει με την μπουκια στο στομα που λενε...

Παντως καλη φαινεται η εξελιξη και δεν μπορω να πω και εκει ο main character ειναι μελαγχρινος που κερδιζει την κοπελα (

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 21:38
ΥΓ: κριμα που στον Shiki τον αλλο μελαχρινο της παρεας δεν εχουν δωσει περισσοτερες ατακες
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 19 Μάιος 2008 - 21:53
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 21:42

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 21:51
Βλέπω τον Kaname να θυσιάζεται για το shake της Yuuki...
Ωραία να έχουμε έτοιμα και καμπόσα εκρηκτικά για παν ενδεχόμενο!

Cain is always back!!!

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 22:04

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 23:01

Ασχετο: ειναι λιγο ειρωνια που οι φυλακες υποτιθεται οτι φυλανε την day class. Πιο πολυ κινδυνευει η night class απο τις τρελαμενες πιτσιρικες........