Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]
Posted 14 May 2008 - 18:26
Posted 14 May 2008 - 19:46
η νοσοκομα ειναι ουσιαστικα μια πολυ kawai κοπελιτσα που δεν πειραζει κανεναν....οσο παει θα γινεται και πιο αγχωτικο....η δουλεια τις Hino απλα δεν περιγραφεται...αν πανε με βαση το μανγκα (ακριβως) μας βλεπω να περναμε το καλοκαιρι αγκαλια με το λαπτοπ (οσοι εχουν) και διαρκη updates πανω στο θεμα....
Γενικως ειναι απο τις πιο δυνατες ιστοριες που εχω δει animated... Τωρα που το ειπες αστα γιατι "δυστυχως" εχω laptop και θα παιχτει πολυ δραμα, το βλεπω εγω, να το καιω το μηχανημα.... Αν δε παμε και για καμια 2nd season...

BTW εχουμε ακουσει τιποτα για 2 κυκλο?
Posted 14 May 2008 - 19:50
Posted 14 May 2008 - 19:52
Liberty κι εσύ λάπτοπ?Σε καταλαβαίνω εγώ θα το φάω το μηχάνημα...Πάντως στο ανιμε έχουν βάλει πράγματα που δεν έχει το μανγκα.

Cain is always back!!!

Posted 14 May 2008 - 19:56
Δεν έχω ακούσει κάτι συγκεκριμένο αλλά στη βικυπαιδεια όλο επεισόδια βγάζουν με συγκεκριμένες ημερομηνίες...
αυτα ειναι τα τωρινα και απλως απο οσο ειδα που πηγα τωρα λενε μια περιληψη του τι εγινε και τη μερα προβολης. Επισης λενε ποτε ειναι οι αμεσως 2 επομενες πραγμα που το γνωριζουμε γιατι ξερουμε οτι ειναι εβδομαδιαιο και τη μερα προβολης του

Posted 14 May 2008 - 22:59
(2)sometimes there are no answers
(3)DON'T GO NEAR THE DARK
(4)ONLY A SCREAM WILL ESCAPE

Posted 14 May 2008 - 23:11
πχ vampire knight vol 1:
Edited by Loke, 15 May 2008 - 05:48.
Posted 15 May 2008 - 08:23
Γενικως ειναι απο τις πιο δυνατες ιστοριες που εχω δει animated... Τωρα που το ειπες αστα γιατι "δυστυχως" εχω laptop και θα παιχτει πολυ δραμα, το βλεπω εγω, να το καιω το μηχανημα.... Αν δε παμε και για καμια 2nd season...
...
BTW εχουμε ακουσει τιποτα για 2 κυκλο?
απο οτι ειδα στο anime news network τα επεισοδια ειναι 13...υπολογιζω να παει γυρω στα 30....μεσα στον Ιουνη θα βγουν 6 καινουρια επεισοδια...
δες εδω για περισσοτερες details..

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations
Posted 15 May 2008 - 13:19

και 1 επισοδειο ανα βδομαδα, δεν εχει βγει ανακοινωση για τπτ special
Posted 15 May 2008 - 14:36
Posted 15 May 2008 - 15:02
και παρα φυγαμε off αλλη μια φορα

Posted 15 May 2008 - 16:04
Anyway, πισω στο θεμα μας...Περα απο τα σχολια περι ποσο δυναμικο ηταν το επεισοδιο και περα απο τις φωνες για την σκηνη του μπανιου(που μεχρι κι εγω μια ταγμενη Καναμε-φαν τη βρηκα "λαχταριστη") εχω μια απορια... Αν την οικογενεια του Ζερο τη δαγκωσε, μαζι και αυτον, pureblood. Και αν ναι γιατι ο Ζερο να γινει Level E vampire? Αφου δεν υποτιθεται οτι αμα σε δαγκωσει pureblood γινεσαι vampire αλλα οχι Level E?
Μηπως μου ξεφευγει κατι??

Posted 15 May 2008 - 16:07
χμμ δε ξερω να σου πω, αλλα νομιζω οτι οι γονεις του zero πεθανανε απο το vampire ( μη πεταχτει κανα manga reader και μας πει, τον/ την εφαγα! ).
Οσο για το 2ο που ρωτας δε το ειχα σκεφτει αλλα νομιζω οτι μονο δαγκωμα απο pureblood σε κανει vampire τα αλλα lvls απλως σε 'τρωνε'. Δλδ ακομα και noble να δαγκωσει ανθρωπο δεν τον κανει vampire. Ολοι οι πρων ανθρωποι ( lvl D εχουν μια πιθανοτητα να χασουν τον ελεγχο και να γινουν E )