Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#271 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 14 May 2008 - 18:26

Νομιζω το καλυτερο επεισοδιο του Vampire Knight μεχρι στριγμης.

Posted Image

#272 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 14 May 2008 - 19:46

η νοσοκομα ειναι ουσιαστικα μια πολυ kawai κοπελιτσα που δεν πειραζει κανεναν....οσο παει θα γινεται και πιο αγχωτικο....η δουλεια τις Hino απλα δεν περιγραφεται...αν πανε με βαση το μανγκα (ακριβως) μας βλεπω να περναμε το καλοκαιρι αγκαλια με το λαπτοπ (οσοι εχουν) και διαρκη updates πανω στο θεμα....

Γενικως ειναι απο τις πιο δυνατες ιστοριες που εχω δει animated... Τωρα που το ειπες αστα γιατι "δυστυχως" εχω laptop και θα παιχτει πολυ δραμα, το βλεπω εγω, να το καιω το μηχανημα.... Αν δε παμε και για καμια 2nd season...:bahhh:...
BTW εχουμε ακουσει τιποτα για 2 κυκλο?
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#273 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 14 May 2008 - 19:50

απο οσο γνωριζω δεν εχει ακουστει κατι, αλλα δε το εχω ψαξει και το θεμα.

#274 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 14 May 2008 - 19:52

Δεν έχω ακούσει κάτι συγκεκριμένο αλλά στη βικυπαιδεια όλο επεισόδια βγάζουν με συγκεκριμένες ημερομηνίες...
Liberty κι εσύ λάπτοπ?Σε καταλαβαίνω εγώ θα το φάω το μηχάνημα...Πάντως στο ανιμε έχουν βάλει πράγματα που δεν έχει το μανγκα.
Posted Image
Cain is always back!!!
:wis:

#275 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 14 May 2008 - 19:56

Δεν έχω ακούσει κάτι συγκεκριμένο αλλά στη βικυπαιδεια όλο επεισόδια βγάζουν με συγκεκριμένες ημερομηνίες...

αυτα ειναι τα τωρινα και απλως απο οσο ειδα που πηγα τωρα λενε μια περιληψη του τι εγινε και τη μερα προβολης. Επισης λενε ποτε ειναι οι αμεσως 2 επομενες πραγμα που το γνωριζουμε γιατι ξερουμε οτι ειναι εβδομαδιαιο και τη μερα προβολης του :drink:

#276 vampirelord.marialena

vampirelord.marialena

the worst nightmare

• Members
  • 17 posts

Posted 14 May 2008 - 22:59

Καταπληκτικη η σκηνη στο μπανιο θα ελεγα από τις καλυτερες στιγμες που εχουμε δει ως τωρα. Και ρε παιδια μηπως μπορει κανεις να κανει το κοπο να μου εξηγήσει τι είναι αυτά τα μανγκα μανγκο πως τα λετε συγγνώμη για την αγνοια μου αλλα ειμαι σχετικα καινουρια στο κοσμο του internet και γενικα στο θεματακι
(1)there is no good,no evil-only decisions and consequences
(2)sometimes there are no answers
(3)DON'T GO NEAR THE DARK
(4)ONLY A SCREAM WILL ESCAPE :drink:

#277 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 14 May 2008 - 23:11

manga? manga ειναι το εντυπο, anime ειναι η μεταφορα του manga σε οθονη. Σχεδον παντα ειναι pocket size παντα μαυροσπρα και ακολουθει το στυλ του καρε καρε.

πχ vampire knight vol 1:

Spoiler: vol 1 pages 10+11

Edited by Loke, 15 May 2008 - 05:48.

#278 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 posts

Posted 15 May 2008 - 08:23

Γενικως ειναι απο τις πιο δυνατες ιστοριες που εχω δει animated... Τωρα που το ειπες αστα γιατι "δυστυχως" εχω laptop και θα παιχτει πολυ δραμα, το βλεπω εγω, να το καιω το μηχανημα.... Αν δε παμε και για καμια 2nd season...:bahhh:...
BTW εχουμε ακουσει τιποτα για 2 κυκλο?

απο οτι ειδα στο anime news network τα επεισοδια ειναι 13...υπολογιζω να παει γυρω στα 30....μεσα στον Ιουνη θα βγουν 6 καινουρια επεισοδια...

δες εδω για περισσοτερες details..
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#279 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 15 May 2008 - 08:38

Για 26άρα τη δίνει όπως και υπολόγιζα(2 τηλεοπτικές season δηλαδή) και μετά κάνα δύο special ίσως

Αχ αυτά τα μπάνια.........:wooi2:

Posted Image

#280 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 May 2008 - 13:19

ακριβως ειναι 26 επισοδεια, standar :)

και 1 επισοδειο ανα βδομαδα, δεν εχει βγει ανακοινωση για τπτ special

#281 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 15 May 2008 - 14:36

παααρα πολύ καλό το 6!!!! τελικά είμαι ικανοποιημένος γτ στα 4 και 5 το έσερνε λίγο απο πλοκή...

#282 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 15 May 2008 - 14:42

ακριβως ειναι 26 επισοδεια, standar :)

και 1 επισοδειο ανα βδομαδα, δεν εχει βγει ανακοινωση για τπτ special

Για τα special δικές μου εικασίες ήταν αν και να σου πω την αλήθεια δεν πιστεύω ότι θα βγάλουν

Posted Image

#283 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 May 2008 - 15:02

εννουσα special επισοδειο που να ειναι διπλο ^^ ωστε να βγουνε πανω απο 4 επισοδεια σε ενα μηνα xD

και παρα φυγαμε off αλλη μια φορα ;)

#284 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 15 May 2008 - 16:04

Ευκολα ξεφευγεις off topic οταν μιλας για VK εχεις τοσα πολλα θεματα να θιξεις αλλωστε...Αλλα θα συμφωνησω οτι καλο ειναι να προσπαθουμε να παραμενουμε προσγειωμενοι...

Anyway, πισω στο θεμα μας...Περα απο τα σχολια περι ποσο δυναμικο ηταν το επεισοδιο και περα απο τις φωνες για την σκηνη του μπανιου(που μεχρι κι εγω μια ταγμενη Καναμε-φαν τη βρηκα "λαχταριστη") εχω μια απορια... Αν την οικογενεια του Ζερο τη δαγκωσε, μαζι και αυτον, pureblood. Και αν ναι γιατι ο Ζερο να γινει Level E vampire? Αφου δεν υποτιθεται οτι αμα σε δαγκωσει pureblood γινεσαι vampire αλλα οχι Level E?
Μηπως μου ξεφευγει κατι??:blurah5:
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#285 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 May 2008 - 16:07

χμμ δε ξερω να σου πω, αλλα νομιζω οτι οι γονεις του zero πεθανανε απο το vampire ( μη πεταχτει κανα manga reader και μας πει, τον/ την εφαγα! ).

Οσο για το 2ο που ρωτας δε το ειχα σκεφτει αλλα νομιζω οτι μονο δαγκωμα απο pureblood σε κανει vampire τα αλλα lvls απλως σε 'τρωνε'. Δλδ ακομα και noble να δαγκωσει ανθρωπο δεν τον κανει vampire. Ολοι οι πρων ανθρωποι ( lvl D εχουν μια πιθανοτητα να χασουν τον ελεγχο και να γινουν E )