Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#286 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 16:07

Ευκολα ξεφευγεις off topic οταν μιλας για VK εχεις τοσα πολλα θεματα να θιξεις αλλωστε...Αλλα θα συμφωνησω οτι καλο ειναι να προσπαθουμε να παραμενουμε προσγειωμενοι...

Anyway, πισω στο θεμα μας...Περα απο τα σχολια περι ποσο δυναμικο ηταν το επεισοδιο και περα απο τις φωνες για την σκηνη του μπανιου(που μεχρι κι εγω μια ταγμενη Καναμε-φαν τη βρηκα "λαχταριστη") εχω μια απορια... Αν την οικογενεια του Ζερο τη δαγκωσε, μαζι και αυτον, pureblood. Και αν ναι γιατι ο Ζερο να γινει Level E vampire? Αφου δεν υποτιθεται οτι αμα σε δαγκωσει pureblood γινεσαι vampire αλλα οχι Level E?
Μηπως μου ξεφευγει κατι??:blurah5:

Σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει ως τώρα όλοι οι άνθρωποι που θα δαγκωθούν από pureblood και μόνο θα γίνουν vampires και με την πάροδο του χρόνου θα χάσουν κάθε ίχνος λογικής και θα έχουν μόνο το ένστικτο για αίμα(δηλαδή θα γίνουν level E)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#287 vampirelord.marialena

vampirelord.marialena

the worst nightmare

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 19:18

Σας ευχαριστω και τους 2 loke και orion19 {αυτή την βολτιτσα δεν βλεπω όμως να την κανω γιατι εχει πεσει λιγο διαβασμα δηλδη πολύ αλλα ok (εξετασεις)}.Παντος ησασταν πολύ κατατοπιστικοι thanks.-
(1)there is no good,no evil-only decisions and consequences
(2)sometimes there are no answers
(3)DON'T GO NEAR THE DARK
(4)ONLY A SCREAM WILL ESCAPE :drink:

#288 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 21:51

Χμμ...Οκ καταλαβα...(λεμε τωρα) σχετικα με τον Ζερο...Τhanx
Δημοσιευμένη  εικόνα
Kaname-kuuun:wooi2:

#289 CHRISANTOULA

CHRISANTOULA

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 00:03

παιδιά εγά δν ξέρω για εσάς αλλά πολύ ευχαριστημένη από τν μεταφορά του manga s anime !!:wooi2::wooi2::wooi2:

#290 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 00:06

αυτο ειναι καλο (και για μας σημαινει πιο πιστη μεταφορα :P )

καλως ηρθες και ισως να θες να περασεις απο εδω http://www.anime.gr/forums/manga-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/4442-vampire-knight-manga-spoilers.html

#291 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 19:44

Περίμενα μπας και κάποιος από τα καλά fansubs αρχίσει να κάνει γρήγορα releases αλλά χθες κατέβασα και είδα από το 2 μέχρι το 6 και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά πιο σκοτεινό από ότι το περίμενα(βλέπε vampire party και η σκηνή στο ντους).I like it a lot.
Και γνωρίζει κανείς από που θα μπορούσα να βρω τα scanlations του manga ?

#292 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 20:20

Και γνωρίζει κανείς από που θα μπορούσα να βρω τα scanlations του manga ?

One Manga | Your online manga reader. Read free manga online. to rule them all...

παντως στο θεμα μεταφορα εχω καποιες ενστασεις θα ελεγα...
γενικως ειναι αξιοπρεπης δουλεια, το soundtrack λεει παρα πολυ και δινω συχαρητηρια στην επιλογη των seiyuu, αλλα συχνα γινονται ψιλοπαραλειψεις και προχειροτητες σε καποια πραγματα (βλεπε ξεκαρφωτη εμφανιση του Ichijou στο anime για παραδειγμα..)
ειδικα στο 6 με ενοχλησε πολυ το ποσο προχειρο φαινοταν το σχεδιο (compared to the manga) σε καποια σημεια...
καποια πραγματα περνανε πολυ στο ντουκου με αποτελεσμα να "χανονται"
περιτρανο παραδειγμα εδω η "so that i won't lose her" ατακα του Kaname...
την συγκεκριμενη σκηνη την εκτελεσαν απο τα 5 μετρα...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#293 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 23:41

Παλι καλα να λες που τηε εκτελεσαν απο τα 5 μετρα και οχι εξ επαφης.

Η αληθεια ειναι πως συχνα πυκνα συγκρινουμε τα mangas με τις μεταφορες τους σε animated version. Νομιζω πως λογικο ειναι σε ορισμενες σκηνες να υπαρχουν διαφορες λογω του οτι ενα επεισοδιο πρεπει να ειναι πιο συμπυκνωμενο Βεβαι σκηνες οπως αυτη που ανεφερες παραπανω καλο θα ηταν να τις μεταφερουν καλυτερα...

Οχι βεβαια οτι δε μου αρεσε η ατακα ακομα και ετσι μιας και ηταν απο τα χειλη του Kaname...:awww:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#294 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 19:54

:hi:Γεια σε ολους!!! Αλλη μια VK fun εφτασε!:wooi2: Γενικα ειναι παρα πολυ καλη η δουλεια που γινεται αλλα γιατι μονο 26 επεισοδια??? Αν σκεφτει κανεις οτι το μανγκα εχει 39 κεφαλαια και ακομη συνεχιζεται ειναι λιγο δυσκολο να συμπυκνωθουν ολα αυτα.Ιδιως αν σκεφτει κανεις οτι στο anime ακομη δεν εχει συμβει και τπτ το συνταρακτικο.
τεσπα kaname και zero ,απ τους δυο ποιον να διαλεξω δεν ξερω. Και οι δυο ειναι καταπληκτικοι. τυχερη yuuki............:bahhh:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 18 Μάιος 2008 - 20:42

#295 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 19:57

:hi:Γεια σε ολους!!! Αλλη μια VK fun εφτασε!:wooi2: Γενικα ειναι παρα πολυ καλη η δουλεια που γινεται αλλα γιατι μονο 26 επεισοδια??? Αν σκεφτει κανεις οτι το μανγκα εχει 4 μετεφρασμένους τομους(8 συνολικά) ή αλλιώς 39 chapter και ακομη συνεχιζεται ειναι λιγο δυσκολο να συμπυκνωθουν ολα αυτα.Ιδιως αν σκεφτει κανεις οτι στο anime ακομη δεν εχει συμβει και τπτ το συνταρακτικο.
τεσπα kaname και zero ,απ τους δυο ποιον να διαλεξω δεν ξερω. Και οι δυο ειναι καταπληκτικοι. τυχερη yuuki............:bahhh:

Fixed:nosey:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#296 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 20:01

Εγώ ελπίζω για καμιά movie after την ιστορία του μάνγκα να είναι καμιά 3ωρη movie να πεθάνουμε μπρος τον laptop εμείς οι φανατισμένοι!!!Πάντως πιο πιστή μεταφορά δεν μπορούσαν να κάνουν αν και πρόσθεσαν μερικά πραματάκια νομίζω...
Δημοσιευμένη  εικόνα
Cain is always back!!!
:wis:

#297 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 20:48

Αγαπητε Kon_Okami σε ευχαριστω για την διορθωση. Δυστυχως ως newbie τα μπερδευω ακομη:bahhh:. που θα παει ομως μικρη ειμαι ακομη (λεμε τωρα:hot:) θα μαθω.

#298 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2008 - 21:46

Εγώ ελπίζω για καμιά movie after την ιστορία του μάνγκα να είναι καμιά 3ωρη movie να πεθάνουμε μπρος τον laptop εμείς οι φανατισμένοι!!!Πάντως πιο πιστή μεταφορά δεν μπορούσαν να κάνουν αν και πρόσθεσαν μερικά πραματάκια νομίζω...

Αναλογως που θα καω...Αν ειμαι Αθηνα μπροστα στην οθονη του υπολογιστη, αν λειπω κι εχω παρει μαζι το laptop μπροστα στην οθονη του laptop. So be it!!!:hahaha:
Αλλα κι εγω ψηφιζω να κανουν movies!!! Αν οχι τριωρες τουλαχιστον 4-5 OVAS να το χαρουμε:wis:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#299 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 14:09

Για ova παίζεται γιατί για ταινία δεν το κόβω, αλλά κάτσε να δούμε πως θα τελειώσει το manga πρώτα :drink:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#300 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2008 - 15:48

βρε καθιστε να τελειωσει πρωτα το anime και μετα εχει ο θεος .... ( η οι θεοι αναλογα τις θρησκευτικες αντιληψεις σας ^^, εκανα και το spam μου)