Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Vampire knight [DO NOT POST MANGA SPOILERS]

• Please log in to reply
1235 replies to this topic

#301 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 May 2008 - 18:15

το manga οπου να ναι πρεπει να τελειωνει γιατι απο φθινωπορο η matsuri hino ετοιμαζει ενα αλλο project (η τουλαχιστον ετσι εχω διαβασει).

#302 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 19 May 2008 - 20:39

Αυτό ήταν άσχημο heart attack άλλα να μου πεις όλα τα καλά τελειώνουν κάποια στιγμή.
Έστω OVAs να το χαρούμε περισσότερο τουλάχιστον με όλα τα κόστοι.
Άλλο project?Σίγουρα θα είναι κάτι θεικό όπως συνιθίζει...
Posted Image
Cain is always back!!!
:wis:

#303 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 19 May 2008 - 20:46

Αν σκεφτει κανεις οτι το μανγκα εχει 39 κεφαλαια και ακομη συνεχιζεται ειναι λιγο δυσκολο να συμπυκνωθουν ολα αυτα.

Λογικά φαίνοντα τα 26 επεισόδια για τόσα chapters.Ας ελπίσουμε μόνο να μη δώσουν το κλασσικό ''read the manga for more'' τέλος.

#304 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 May 2008 - 20:47

Αυτό ήταν άσχημο heart attack άλλα να μου πεις όλα τα καλά τελειώνουν κάποια στιγμή.
Έστω OVAs να το χαρούμε περισσότερο τουλάχιστον με όλα τα κόστοι.
Άλλο project?Σίγουρα θα είναι κάτι θεικό όπως συνιθίζει...

Tο ειπα λιγο αποτομα ε????Gomenasai:nod2:

Για το καινουριο λενε οτι θα βγει απο σεπτεμβρη. ειχα ακουσει και τον τιτλο αλλα δεν το συγκρατησα(με καθε επιφυλαξη παντα). :nosey: Ισως γι αυτο το anime να βγηκε τοσο μικρo σε επεισοδια. Τεσπα ξερουμε αν οι προηγουμενες δουλειες της υπαρχουν καπου ολοκληρωμενες στο ιντερνετ? (ειδικοτερα το captive heart "toraware no minoue")

#305 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 19 May 2008 - 20:54

Γκαντεμιά κι εγώ το συγκεκριμένο το έχω αφήσει στη μέση και τρώγομαι μήπως και το βρω πουθενά...αλλά δεν τίποτα.
σήμερα πήρα το 4ο volume halleluja!To Wanted είναι ολοκληρωμένο στο One Manga | Your online manga reader. Read free manga online. αν θυμάμαι καλά.

Αν δώσουν τέτοιο ending θα τους κάψω το...σπίτι!
Posted Image
Cain is always back!!!

#306 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 May 2008 - 20:58

[/quote]Αν δώσουν τέτοιο ending θα τους κάψω το...σπίτι![/quote]

Βαζω τα σπιρτα , βαζεις την βενζινη?

#307 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 19 May 2008 - 21:30

Αν δώσουν τέτοιο ending θα τους κάψω το...σπίτι!

Βαζω τα σπιρτα , βαζεις την βενζινη?

Bαζω τη βενζινη ανετα χωρις να με ενδιαφερει καθολου αν θα ακριβυνει ή αν οχι....Αν θα βρω πρατηριο ή οχι....Αλλα αν τελειωσουν με ενα τελος του στυλ" read the manga and find out" θα με ξενερωσει τρελα. Πολυ απλα γιατι πιστευω οτι εχει γινει μια αρκετα αξιοπρεπης μεταφρα του συγκεριμενου manga στην οθονη...επομενως θα ειναι πραγματικα κριμα να δωσουν ενα τετοιο τελος(οσο θυμαμαι το Fruits Basket:burningbe3:...τα νευρα μου...)

Τελος παντων για το Captive Heart το διαβαζω κι εγω αλλα δεν εχει μεταφραστει πληρως ακομα και εχω μεινει με την μπουκια στο στομα που λενε...:if:Πειμενω πως και πως να βγει καινουργιο chapter μπας και αλλα που????

Παντως καλη φαινεται η εξελιξη και δεν μπορω να πω και εκει ο main character ειναι μελαγχρινος που κερδιζει την κοπελα (:blingeye2:Κaname-sama...)LOL
Posted Image
Kaname-kuuun:wooi2:

#308 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 May 2008 - 21:38

Μαλλον η αγαπητη Matsuri Ηino εχει αδυναμια στους μελαχρινους. Αλλα εχω ενα ασχημο προαισθημα οτι στο vampire Κnight ο kaname δεν θα την βγαλει καθαρη. Γενικοτερα αναμεσα σε Kaname kai zero θα παιχτει there can be only one φαση. Και μεσα σε ολα εχουμε την Yuuki να καθεται να τους κοιταει σαν χανος.
ΥΓ: κριμα που στον Shiki τον αλλο μελαχρινο της παρεας δεν εχουν δωσει περισσοτερες ατακες

Edited by iristella, 19 May 2008 - 21:53.

#309 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 19 May 2008 - 21:42

Καλά, στο Vampire Knight anime thread μιλάτε για άλλα έργα της mangaka; :fromabove:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#310 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 19 May 2008 - 21:46

Κοίτα κάπου έφυγε απ ότι είδα κι εγώ αλλά το τελευταίο σε Vampire Knight πάει απλά μπερδεύτικε λίγο ο τίτλος με το captive Heart.
and shiki is not μελαχροινός. μωβ είναι το μαλλί του. Και κάτι μου λέει ότι θα αποκτήσει περισσότερες ατάκες:hehehe:

Posted Image

#311 EarlCainHargreaves

EarlCainHargreaves

Anime Amateur

• Members
  • 126 posts

Posted 19 May 2008 - 21:51

Καλά στο λέει!Εγώ φοβάμαι μη χάσουμε τον Aido με αυτά που κάνει περισσότερα δε λέω...
Βλέπω τον Kaname να θυσιάζεται για το shake της Yuuki...
Ωραία να έχουμε έτοιμα και καμπόσα εκρηκτικά για παν ενδεχόμενο!
Posted Image
Cain is always back!!!

#312 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 May 2008 - 22:04

Παιδια σορυ για το λαθος στον τιτλο μπερδεψα τα δαχτυλα μου.:wooi2: Η εκτος θεματος απορια ηταν κατι που με βασανιζε και δεν εβρισκα ακρη πουθενα.:blingeye2: Οσο για τον Shiki το ξερω οτι ειναι μωβ (για την ακριβεια μελιτζανι) το μαλλι του αλλα και παλι στους μελαχρινους κατατασσεται (μπορει σε anime και manga να ειμαι καινουρια αλλα απο μαλλι, βαφες και κομμωτηρια δοξα το θεω εχω γνωσεις). Οσο για τον Idol δεν τον φοβαμαι, ειναι τοσο εξυπνος που επιβιωνει και πυρηνικης εκρηξης. Μην σου πω οτι στο τελος αυτος θα τους θαψει ολους.

#313 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 19 May 2008 - 22:49

σαν τις κατσαριδες ενα πραγμα??:hahaha:
Αλλα τωρα αν παιχτει αναμεσα σε Kaname καιZero one on one τοτε τι να πω...Ας νικησει ο θεος(ο Kaname...hihihi)
Posted Image

#314 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 May 2008 - 23:01

:hahaha: καπως ετσι:hahaha: Αχ βρε τον κακομοιρο τον idol- senpai....μπορει να εχει φαει το ξυλο της ζωης του απο τον Kaname μεχρι τωρα αλλα ευτυχως τπτ θανασιμο μεχρι στιγμης. Οσο για το one on one προσωπικα δεν μπορω να κανω προβλεψεις. Ουτε καν προτιμηση δεν μπορω να εκφρασω γιατι εχω διχαστει. Αν γινοταν ομως να ξεφορτωνομασταν την yuuki καλα θα ηταν.
Ασχετο: ειναι λιγο ειρωνια που οι φυλακες υποτιθεται οτι φυλανε την day class. Πιο πολυ κινδυνευει η night class απο τις τρελαμενες πιτσιρικες........:hahaha: ΚΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΥΑΑΑ :erk::dazed::terror2:

#315 Liberty19

Liberty19

Anime Fan

• Members
  • 213 posts

Posted 20 May 2008 - 14:51

Οντως μιλαμε για πολυ stalking...
Posted Image