Το κοινό που διαβάζει manga στην Ελλάδα είναι πολύ μικρό, επομένως αν ισχύει πως η τιμή θα είναι 10€, μου φαίνεται πολύ λογική. Μπορεί εμείς να παίρνουμε manga εισαγωγής από online καταστήματα με 5-6 €, όμως αυτοί που μπαίνουμε στην διαδικασία είμαστε οι πιο "ψαγμένοι" και ομολογουμένως είμαστε πάρα πολύ λίγοι σχετικά με το αγοραστικό κοινό. Οι περισσότεροι περνάνε από το Solaris (τυχαίο παράδειγμα) και αγοράζουν manga από 12-16 €. Για αυτούς, ένας τόμος στα ελληνικά, κοστίζει λιγότερο απ' ό,τι ο αντίστοιχος αγγλικός (στο συγκεκριμένο μαγαζί πάντα) + είναι στα ελληνικά. Οπότε δεν βλέπω τον λόγο να μην τον αγοράσει.
Και ναι, είναι πολύς κόσμος που διαβάζει μόνο ελληνικά κόμικς και δεν έχει όρεξη να ασχοληθεί με τα αγγλικά, παρ' όλο που κατέχει την γλώσσα.
4) Γιατί να διαβάζουμε manga στην Ελληνική γλώσσα;
Γιατί είμαστε Έλληνες. Και γιατί η αγγλική μετάφραση που έγινε συγκεκριμένα στο Kenshin είναι για τα μπάζα, με αποτέλεσμα να πρέπει να διαβάζεις τα scanlations για να βγάλεις νόημα. Και αφού η μετάφραση θα γίνει από την γιαπωνέζικη, τότε ευελπιστούμε για καλό αποτέλεσμα.
Εγώ μια φορά το Κenshin θα το πάρω, το Naruto δεν ξέρω, το Shaman King εννοείται όχι

Υ.Γ.
Τα 2 threads έγιναν merged και μετονομάστηκαν.