Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Manga στα ελληνικά από την Anubis
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 21:44

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 22:00
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 22:08
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 22:54

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2008 - 23:03

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 00:26
Άντε να δούμε και άλλα μεταφρασμένα έχω τελειοποιήσει τα αγγλικά μου και κοντεύω να ξεχάσω τα ελληνικά μου!

Cain is always back!!!

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 01:18
Εαν παο στην comics cave στην θεσσαλονικη θα το εχει δλδ?????

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 13:46

Και παιδιά, ας ΜΗΝ είμαστε αχάριστοι. Δημοφιλές manga στα Ελληνικά, με κρατημένο το right-to-left, τόμος ολόκληρος, τιμή πιο φτηνή από τα εισαγόμενα takoubons και έχουμε και παράπονο; Είναι μια υπέροχη αρχή και εύχομαι τα καλύτερα στην Anubis, η οποία απ'ότι φαίνεται τό'χει βάλει σκοπό να φέρει τα anime/manga στην Ελλάδα. Ο δρόμος είναι πολύς αλλά αν δεν τους υποστηρίξουμε εμείς, τότε ποιός; Γενικά τσατίζομαι με αυτή τη συμπεριφορά μερικών, να έρχεται μια καλή προσπάθεια και να τη θάβουν επειδή, λένε απαξιούν.:df13952b: Ετούτοι γεράσανε ήδη!!!!
Όχι, δεν θα είναι κάτι που θα φέρει τα πάνω κάτω, αλλά η αρχή έγινε. Είναι κάτι νέο και δεν υπάρχει τίποτε πιο τρομακτικό από μια νέα ιδέα. Πρέπει να βρει οπαδούς.
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 13:57
Αυτό πήγαινε για μένα. Τι ωραίο κοπλιμέντο να σε λένε στριμμένο γέρο!Και παιδιά, ας ΜΗΝ είμαστε αχάριστοι. Δημοφιλές manga στα Ελληνικά, με κρατημένο το right-to-left, τόμος ολόκληρος, τιμή πιο φτηνή από τα εισαγόμενα takoubons και έχουμε και παράπονο; Είναι μια υπέροχη αρχή και εύχομαι τα καλύτερα στην Anubis, η οποία απ'ότι φαίνεται τό'χει βάλει σκοπό να φέρει τα anime/manga στην Ελλάδα. Ο δρόμος είναι πολύς αλλά αν δεν τους υποστηρίξουμε εμείς, τότε ποιός; Γενικά τσατίζομαι με αυτή τη συμπεριφορά μερικών, να έρχεται μια καλή προσπάθεια και να τη θάβουν επειδή, λένε απαξιούν.:df13952b: Ετούτοι γεράσανε ήδη!!!!

Σοβαρά τώρα: Σε καμία περίπτωση δεν τους εύχομαι αποτυχία. Τους εύχομαι όμως να βγάλουν γρήγορα και πιο σοβαρά manga (πχ MPD Psycho, Monster...). Όχι τίποτα άλλο, αλλά το Naruto manga δεν βοηθάει στο να αποδείξουμε αυτό που θέλουμε να αποδείξουμε στην ελληνική κοινωνία, ότι δηλαδή τα manga και τα anime δεν είναι μόνο για παιδιά.
Και ναι, όσο κι αν τους εύχομαι να επιτύχουν, δεν πρόκειται να τους στηρίξω αγοράζοντας Naruto. Απαξιώ, όπως είπες.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2008 - 14:05
Αυτό πήγαινε για μένα. Τι ωραίο κοπλιμέντο να σε λένε στριμμένο γέρο!
[...] Τους εύχομαι να βγάλουν γρήγορα και πιο σοβαρά manga (πχ MPD Psycho). Όχι τίποτα άλλο, αλλά αυτό το manga δεν βοηθάει στο να αποδείξουμε αυτό που θέλουμε να αποδείξουμε στην ελληνική κοινωνία, ότι δηλαδή τα manga και τα anime δεν είναι μόνο για παιδιά.
Αυτά τα λένε πρώτα! Αν ήξερα ότι είσαι μαζόχας, θα σε έλουζα! (Έχω ένα στόμα...)

Κοίτα, εξυπακουόταν ότι θα έφερναν ένα εμπορικό manga, για να πιάσουν κοινό, ώστε να συνεχιστεί η προσπάθεια περεταίρω. Με τη διασημότητά του, το Naruto ήταν η ιδανική επιλογή.
Αν και πιο λογικό θα ήταν να έφερναν το One Piece, μιας και έχει δείξει η τηλεόραση. Φίλες μου, κορίτσια, που δεν είχαν καμία επαφή με anime, μου έλεγαν στο λύκειο ότι το έβλεπαν (Ντρέηκ) και τους άρεσε πολύ. Yessir!

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 07:21
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 09:26
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 13:14
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 13:58
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2008 - 14:26