Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Manga στα ελληνικά από την Anubis
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2007 - 01:18
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2007 - 08:40
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2007 - 13:23
Απλά να σημειώσω ότι εγώ δεν τη δέχομαι πουθενά.
Σεβαστό και θα συμφωνήσω προσωπικά.
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2007 - 18:23
σαν comic nerd

και οι τιμές τισ πιο πολλες φορες ειναι μικροτερες απο το αντιστοιχο αγγλικο (μην κοιτατε την τιμη που αναγραφει επανω , αυτη η τιμη ειναι ψευτικι ακομη και στην αμερικη πληρωνεις extra φορους).
παντος πρωσοπικά δεν εχω αγορασει ουτε ενα δικο τους...english comics way better than greek
παντος καλη προσπαθεια τουλαχιστον ετσι μαθαινει ο κοσμος τα anime/manga

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2007 - 19:25

Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2007 - 19:40

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 23 Δεκέμβριος 2007 - 21:31
παντος εγω για τις τιμες διαφωνω!(οσον αφορά τα super hero comics για νουβέλες δεν ξέρω)
σαν comic nerdμπορω να πω πως κανουν καλη δουλεια (ειδικα απο αποψη βιβλιοδεσιας)
και οι τιμές τισ πιο πολλες φορες ειναι μικροτερες απο το αντιστοιχο αγγλικο (μην κοιτατε την τιμη που αναγραφει επανω , αυτη η τιμη ειναι ψευτικι ακομη και στην αμερικη πληρωνεις extra φορους).
παντος πρωσοπικά δεν εχω αγορασει ουτε ενα δικο τους...english comics way better than greek
παντος καλη προσπαθεια τουλαχιστον ετσι μαθαινει ο κοσμος τα anime/manga
Δηλαδή συγνώμη, εσύ θεωρείς τα 27,90 € για το ''X-Men Imperial'' ή τα 22,90 € για το X-MEN:(Ε is for Extinction) λογική τιμή? Όσο και πέσει στο τέλος, πάλι είναι υπερβολική. Μην πω για τα 43,90 € του V for Vendetta.

Πάντως οι τιμές, όπως και η σωστή απόδοση της μετάφρασης, είναι ένας σοβαρός λόγος που πολλοί προτιμούν τις εκδόσεις στα αγγλικά.
Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2007 - 02:20
Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2007 - 11:50
Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2007 - 12:56
Η anubis προετοιμάζει εδώ και μήνες την δυναμική της είσοδο στο μανγκα πέρα απο κάποιες πρώτες προσπάθειες που είχε κάνει άρα χρόνο έχουν και από τα βιβλία που ξέρω κάνουν καλουτσικη δουλειάπολυ ωραια,αλλα θα επρεπε να γινεται σε καθε μεταφραση τοσο καλη δουλεια,ειδικα με τις τιμες που χρεωνει,αν και δεν ειναι ολες οι εκδοσεις τοσο ακριβες.Εγω παντως θα τα τιμησω αρχικα,κυριως το naruto,δε νομιζω οτι η anubis αξιζει τοσο θαψιμο,παλι καλα που αυτη και η Modern times προχωρησαν σε μαζικη εκδοση τιτλων κομικ πολυ καλου επιπεδου,δειτε πως ξεκινησαν τα spiderman και πως φτασανε και εδω που τα λεμε σαν εκδοσεις ,παιζει να ειναι και καλυτερες απο τις ξενες με τις χαζοδιαφημισεις τους,δε τις μπορω με τιποτα,καλο θα ηταν να αρχισει και καποιο συστημα ηλεκτρονικης διαθεσης να πεσουν και οι τιμες

Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2007 - 15:15
--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--
http://otakulens.wordpress.com
Καταχωρήθηκε 24 Δεκέμβριος 2007 - 21:55
Μακαρι να βλεπουμε και καλες ελληνικες εκδοσεις ,αλλα και manga απο σοβαρους ελληνες δημιουργους
Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2008 - 22:31
Στα Solaris λέει θα αργήσει ακόμα κανένα μήνα να έρθει, ενώ, όπως είναι φυσικό, η τιμή του είναι ακόμη άγνωστη.
Είμαι αρκετά αισιόδοξος για το θέμα πάντως.