Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* - - - - 1 votes

Manga στα ελληνικά από την Anubis


  • Please log in to reply
873 replies to this topic

#1 Ptomahawk

Ptomahawk

    Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

  • Members
  • 700 posts

Posted 19 December 2007 - 21:16

PC Master Forum: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ANUBIS COMICS & VIZ MEDIA

Ενδεικτικά.


H Anubis Comics [Anubis Comics], κλάδος της Compupress A.E., ανακοίνωσε σήμερα την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με τη VIZ Media, LLC VIZ Media, LLC], μία από τις πλέον καινοτόμες και με εκτενή δραστηριότητα εταιρείες στο χώρο της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας, των εκδόσεων, του animationVIZ Media είναι η αποκλειστική εκπρόσωπος στην Ελλάδα για τις εκδόσεις των εταιρειών Shueisha Inc., Shogakukan Inc. και Shogakukan Production Co Ltd (ShoPro Japan). Η συμφωνία παρέχει στον κλάδο Anubis Manga το αποκλειστικό δικαίωμα έκδοσης στην Ελλάδα τριών από τους πλέον επιτυχημένους manga τίτλους της Shueisha: NARUTO, RUROUNIKENSHIN και SHAMANKING. και της παροχής δικαιωμάτων.




PK EDIT
Παρακάτω μπορείτε να δείτε όσα μαγαζιά συνεργάζονται με την Anubis και πουλάνε τα manga που βγάζει
Spoiler:


#2 Fingolfin

Fingolfin

    High King of the Noldor

  • Retired Staff
  • 1,430 posts

Posted 19 December 2007 - 21:19

Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε τα συγκεκριμένα manga στα ελληνικά;:nosey:
edit: Τώρα διάβασα το linκ που έδωσες και λέει

Σήμερα, μέσω του τομέα AnubisComics, εμπλουτίζουν διαρκώς τη σειρά των προϊόντων τους με πρωτοποριακές εκδόσεις, όπως είναι τα κόμιξ και τα graphic novels, και κυρίως με την έκδοση στα ελληνικά των κορυφαίων σε πωλήσεις τίτλων manga: NARUTO, RUROUNIKENSHIN και SHAMANKING μετά την πρόσφατη υπογραφή συνεργασίας με την VIZ Media, LLC


Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#3 kienzan

kienzan

    Anime Elite

  • Members
  • 1,251 posts

Posted 19 December 2007 - 21:21

Κάλιο αργα παρα ποτέ θα έλεγα κανονικά.

Αλλα τώρα που όλοι τα εχουν δει σε fan subs και scanlations δε ξέρω τι ανταπόκριση θα έχει:nosey:
Posted Image


#4 Ptomahawk

Ptomahawk

    Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

  • Members
  • 700 posts

Posted 19 December 2007 - 21:25

ελπίζω πάντως να πάει καλά η προσπάθεια ώστε να φέρουν και άλλα πιο καινούρια στο μέλλον.

#5 yami

yami

    神速

  • Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 19 December 2007 - 21:29

cool :nosey:
να δουμε τι θα λενε απο τιμες,μεταφραση..
Spoiler:


#6 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 19 December 2007 - 21:39

Χμμ... ενδιαφέρον ακούγεται. Άντε να δούμε:Blissfull:
phmava.php

#7 Jiraiya

Jiraiya

    ビッグブレストジャンキー

  • Members
  • 2,573 posts

Posted 19 December 2007 - 21:45

Ίσως να πάρω το Naruto αλλά μόνο και μόνο που σκέφτομαι ότι είναι στα ελληνικά ξενερώνω.Άσε που δεν την πολυπάω και τη Viz.Τέσπα ας βγουν και βλέπουμε.

Posted Image


#8 Alexiel

Alexiel

    Anime Freak

  • Members
  • 475 posts

Posted 19 December 2007 - 21:51

Τώρα σου αρέσει δεν σου αρέσει η εταιρία με την οποία έχει γίνει η συμφωνία, δεν έχει νόημα.

Αυτό που έχει νόημα είναι ότι αυτό είναι ένα πρώτο βήμα για να δούμε μάνγκα στα ελληνικά και ελπίζω σε προσιτές τιμές.

Ο καιρός θα δείξει.
Posted Image

#9 dionik

dionik

    Starting...

  • Members
  • 26 posts

Posted 19 December 2007 - 22:33

Δε θέλω να φανώ γκρινιάρης (που μπορεί και να είμαι δηλαδή) αλλά Anubis Comics και καλές τιμές,(τουλάχιστον μέχρι τώρα) δε συμβαδίζουν καθόλου! :oo:
Posted Image


#10 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 19 December 2007 - 23:10

Naruto και Kenshin αν βγουν θα τα τιμήσω (για Shaman King δεν ενδιαφέρομαι). Είναι φανερό πως η Anubis εδώ και αρκετό καιρό, πέρα από τον τομέα των κόμικς, θέλει να μπει στα χωράφια των manga.
Τα manga που έχει βγάλει μέχρι στιγμής είναι όλα της Tokyopop (Princess Ai, Dramacon, Warcraft) και μου κάνει εντύπωση που συνεργάστηκε με την Viz. Αν και η αλήθεια είναι πως προτιμώ την Viz από την Tokyopop για διάφορους λόγους.

Kατά την γνώμη μου υπάρχουν εταιρίες που είναι ανώτερες από viz και Tokyopop. Ένα καλό παράδειγμα είναι η Dark Horse (Fanboy detected :P) που η Anubis έχει ήδη συνεργαστεί μαζί της. Μπορώ πάντα να ελπίζω για τίτλους όπως Berserk, Hellsing, Trigun κ.α. :congrats:


Είναι μεγάλη κίνηση για την Anubis να βγάλει σειρές που αριθμούν περίπου 30 τόμους η καθεμία. Υπάρχουν σειρές μικρότερες σε μέγεθος, οι οποίες είναι πολύ πιο αξιόλογες, όμως η αλήθεια είναι πως τα Naruto, Kenshin, Shaman King τα ξέρει και η κουτσή Μαρία και έχουν πολλούς fans στην Ελλάδα.


Την Anubis την έχω σε εκτίμηση, όμως επειδή προσπαθεί να πιάσει στα χέρια της κάτι που δεν έχει μεγάλη εμπειρία μέχρι στιγμής, ελπίζω κυρίως σε δύο πράγματα:
1) Οι τιμές να κυμαίνονται ανάλογα με τις αντίστοιχες του εξωτερικού.
2) Να γίνει μετάφραση από την ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΗ γλώσσα. Ίσως να αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός, όμως δεν νομίζω να διαβάσω το Kenshin σε μετάφραση βασισμένη στην αγγλική γλώσσα (βλ. εδώ) :terror2:



E5VV38U.jpg


#11 Speedgrapher

Speedgrapher

    Hermetic Scholar

  • Members
  • 394 posts

Posted 19 December 2007 - 23:28

I am afraid a dark day has dawned...

Posted Image


--Though you cannot see in the dark, the dark can see you (and the lens too)--

http://otakulens.wordpress.com


http://www.easysubjugation.blogspot.com


#12 Darkchilde

Darkchilde

    Jedi Master

  • Members
  • 915 posts

Posted 19 December 2007 - 23:37

Δυστυχώς όλες οι μεταφράσεις από Ιαπωνικά και Κινέζικα βιβλία ακόμα και σε εκδοτικούς οίκους όπως Λιβάνη είναι από τα Αγγλικά και όχι από τα Ιαπωνικά. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που προτιμάω τις εκδόσεις στα Αγγλικά. Επειδή δεν είναι μετάφραση μετάφρασης...

#13 Matsu

Matsu

    Certified Dorama Queen

  • Members
  • 754 posts

Posted 21 December 2007 - 14:43

Προσωπικη αποψη και μονο, καλο ειναι ενα τετοιο βημα απο ελληνικη εκδοτικη εταιρια..ακομα και αν οι τιτλοι που θα ερθουν, εχουν ηδη απηχηση στο ελληνικο κοινο τουλαχιστον μεσω ιντερνετ, αλλιως ειναι να εχεις το βιβλιαρακι στα χερια σου, ακομα και για συλλεκτικους λογους αν μου επιτρεπεται...απο την αλλη..ενταξει..οσοι δεν πολυενδιαφερονται για τους συγκεκριμενους τιτλους, οκ, αλλα οσοι ειναι φαν του ειδους, καλο ειναι να στηριξουμε αυτη την εταιρια, σε αυτο το ξεκινημα, ωστε να δουμε στο μελλον και αλλα...αν πατωσει και αυτη η συμφωνια, με το συμπαθειο, μονο scanlations θα βλεπουμε στην ελλαδα, και εισαγωμενα manga...
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm


#14 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

    Ο Δεκαπτέρυγος

  • Members
  • 1,409 posts

Posted 21 December 2007 - 17:08

Ειναι μια κινηση που Σιγουρα θα υποστηριξω γιατι ειναι κατι που περημενα καιρο. Βεβαια η Ανουμπις παντα μας προετοιμαζε για μια τετοια κινηση (γιαυτο κ το ειχα πει κ σε αλλα ατομα) μιας κ συχνα-πυκνα εβαζε στα κομιξ της ερωτηματολογια οπου υπηρχαν ερωτησεις σχετικα με τα μανγκα. Καλο ειναι οσοι μπορουν να βοηθησουν την εκδοτικη αυτη να καταλαβει οτι τα μανγκα πουλανε ετσι ωστε να δουμε κ αλλους τιτλους στη πορεια...

ΥΓ: Να περιμενω καποια στιγμη το Lone wolf & cub στα ελληνικα?

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#15 Alexiel

Alexiel

    Anime Freak

  • Members
  • 475 posts

Posted 21 December 2007 - 17:22

Να πω την αλήθεια, με τα μάνγκα που πήρε δικαιώματα δεν είναι και τα αγαπημένα μου, αλλά μάλλον θα αγοράσω κάποια τεύχη, για την υποστήριξη, μήπως και δούμε και άλλους τίτλους άνιμε στα ελληνικά κάποια στιμγή.
Posted Image