Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* - - - - 1 Ψήφοι

Manga στα ελληνικά από την Anubis

• Please log in to reply
873 replies to this topic

#211 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 22:28

Στο Kenshin πάντως στους μεταφραστές έχει ένα Ιαπωνικό όνομα, οπότε υποθέτω ότι την έχουν προσλάβει.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#212 The_Sandman

The_Sandman

Rain Dog

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 23:12

Αγόρασα σήμερα το πακετάκι (Naruto, Kenshin, Shaman King) και μπορώ να πω οι έμεινα ευχαριστημένος.
Νομίζω ότι την αδικείτε την λίγο την Anubis. Και μόνο η προσπάθεια να φέρει στην Ελλάδα manga, αξίζει την στήριξη μας. 10€ δεν είναι δα και κανένα μεγάλο ποσό… Κάντε μια βόλτα σε ένα βιβλιοπωλείο και δείτε τιμές βιβλίων. Ok οι ξενόγλωσσες εκδώσεις είναι σαφώς καλύτερες. Μη ξεχνάμε όμως και το πόσα χρόνια ασχολούνται με τα manga (και γενικότερα με τα comix) οι αντίστοιχες ξένες εταιρίες. Να ξεκαθαρίσω επίσης πως δεν έχω να κερδίσω τίποτα από την Anubis. Απλός αναγνώστης είμαι κι εγώ. Που περιμένει με ανυπομονησία το Blade of the Immortal! Τι άλλα να ζητήσουμε για την συνέχεια; Μήπως πλησιάζει η ώρα και για Death Note;
Όσον αφορά παλιότερα posts, οι παλιότεροι ίσως να διαφωνούν πως η modern times ήταν (υπάρχει ακόμα; ) η χειρότερη στις μεταφράσεις. Δεν ξεχνάμε το ανυπέρβλητο “Δονητής” που μετέφραζαν τον Shocker στα Spider-man της kabanas hellas!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#213 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 23:15

sorry Μεγάλε δεν καταλαβαίνω τι γράφεις.

#214 The_Sandman

The_Sandman

Rain Dog

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 23:19

Sorry έκανα βλακία... Έκανα copy/paste από word και τα εμφάνισε έτσι...
Το διόρθωσα!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#215 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2008 - 23:30

Εγώ πάντως θέλω και NGE manga :blingeye2:
phmava.php

#216 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 01:11

Εγώ πάντως θέλω και NGE manga :blingeye2:

Κατσε να το τελειωσει με το καλο ο Sadamoto και βλεπουμε! :drink:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#217 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 03:00

Το boti το ψήνω σοβαρά να το ξεκινήσω. Άμα τα σχόλια είναι θετικά για τα άλλα δυο τότε η τιμή των 9Ε δεν είναι άσχημη σε σχέση με Solaris που ξεκινάνε απο 12

#218 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 05:21

Ok οι ξενόγλωσσες εκδώσεις είναι σαφώς καλύτερες. Μη ξεχνάμε όμως και το πόσα χρόνια ασχολούνται με τα manga (και γενικότερα με τα comix) οι αντίστοιχες ξένες εταιρίες.

VIZ = σκατά. Πιο πολύ διασκευάζουν, παρά μεταφράζουν.

#219 The_Sandman

The_Sandman

Rain Dog

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 14:34

Σύμφωνα με καταχώριση στο οπισθόφυλλο του σημερινού 9, το boti θα έχει το original format.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#220 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 17:54

οχι mirrored δηλαδή ! Καλό αυτό .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#221 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 17:59

Αν κρίνω από τη δουλειά που έχουν κάνει στο Kenshin όντως είναι σκ@τ@.Σκεφτόμουν να έπαιρνα το FMA αλλά και μόνο που είναι της VIZ το σκέφτομαι:thumbdown:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#222 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 18:44

Και η Tokyopop μια απ' τα ίδια είναι.

Το Blade όποιος το πετύχει σε κάποιο κατάστημα ας μας ενημερώσει. Είναι το μόνο τεύχος από τις 5 σειρές, που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

E5VV38U.jpg

#223 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1.559 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 18:57

ναι ρε παιδια αλλα τι να γινει που αυτοι εχουν καβατζωσει πολλους αξιολογους τιτλους? κατι πρεπει να κανουμε κι εμεις που ειτε δεν μπορουμε να βγαζουμε τα ματια μας στα scanalations, ειτε δεν ξερουμε ιαπωνικα, ειτε ειμαστε collection freaks και θελουμε να τα κρατησουμε...
χωρια που ορισμενοι τιτλοι δεν κυκλοφορουν καν σε scanalation...
π.χ. Godchild (Kaori Yuki) και The Embalmer (Mitsukazu Mihara) που ειναι και 2 απο τα αγαπημενα μου manga ever...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: &#33909

#224 Korkofilaki

Korkofilaki

Anime Freak

• Members
  • 423 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2008 - 23:45

Εμενα παντως μου αρεσαν οσα πηρα (Rurouni Kenshin, Naruto, Shaman King, Love Hina) θα παρω και το Blade of the Immortal οταν το βρω. Αντε, παλι πλουσιους θα τους κανω στην Anubis (ναι, παιρνω και τα Spider-man και X-men/Fantastic Four)...

#225 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2008 - 08:52

i hate their work with X Men