Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller


  • Please log in to reply
1010 replies to this topic

#106 ghostdog

ghostdog

    Καμένος στη μετάφραση...

  • Members
  • 157 posts

Posted 23 October 2009 - 20:20

Απλά πέρασα μια βόλτα για πω και εγώ πως το In the Mouth of Μadness είναι όντως ταινιάρα. Καταφέρνει πραγματικά να πιάσει το Lovecraft-ικό feeling έστω κι αν δεν είναι μεταφορά νουβέλας του.

Α ναι και το Drag me to hell που είπε και ο melkoir είναι αρκετά καλό. Θυμίζει παλιό καλό Raimi του Dead by dawn.

#107 Azathoth

Azathoth

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 1,136 posts

Posted 23 October 2009 - 20:26

εγώ είδα πολλά και διαφορα, τα περισσότερα horror του lucio fulci, ο τύπος είναι πολύ καλός, και διαφορα αλλα, κάποια στιγμή θα κάνω και κάνα ωραίο review. also, schramm owns

Edited by the.flame.alchemist, 23 October 2009 - 20:47.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.


#108 kakashi sensei

kakashi sensei

    pitsilistis

  • Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 29 October 2009 - 23:22

μολις ειδα το saw 6 (ειναι σαν το ναρκωτικο τι να κανουμε).
δυστυχως ειναι το πιο αδυναμο της σειρας.
αν και μισουσα τον κακο μπατσο τωρα ειμαι μαζι του με τα 1000.
365 και σημερα για το 7 .

#109 zade

zade

    23/11/2016

  • Members
  • 759 posts

Posted 23 November 2009 - 14:33

Αre you ready for razor's edge ? Let's go .

Ιnfestation

Ένα ωραίο πρωί , ο μεγαλύτερος looser του κόσμου πάει στη δουλειά του. Αλλά εκεί που η στρίγγλα η αφεντικίνα του του πρήζει τα .. ξέρετε ποιά,επιτίθενται κάτι γιγάντια έντομα από το πουθενά και τους βάζουν όλους σε κουκούλια.Μετά από λίγο ο ήρωάς μας ξυπνάει και διαπιστώνει ότι τα γιγάντια έντομα έχουν καταλάβει όλο τον κοσμο.Και μαζί την γκόμενα που γούσταρε που τυχαίνει να είναι και η κόρη του αφεντικού.Τι κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις ; Φυσικά πας και βρίσκεις τον μπαμπά σου που είναι πρώην ταξίαρχος , παίρνεις μαζί σου και όλους τους άλλους τύπους που βρίσκεις στο δρόμο (γιατί κάποιος πρέπει να πεθαίνει κιόλας) και πας να σκοτώσεις τα έντομα.Στην πορεία διαπιστώνεις ότι άμα σε τσιμπήσουν τα έντομα γίνεται εντομάνθρωπος (κατά το λυκάνθρωπος) και βγάζεις κι άλλα πόδια και πλοκάμια...
Σας κούφανα τώρα έτσι ; Κι εγώ το ίδιο έπαθα όταν είδα τούτο το φιλμάκι.Comedy/horror απ τα καλά , άξιο απορίας πως και κυκλοφόρησε απ ευθείας σε DVD.Βασικό ατού αυτής της ταινίας είναι ο πρωταγωνιστής ο οποίος λόγω του ότι είναι looser αντιδρά εντελώς διαφορετικά από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα.Ας πούμε η κλασική σκηνή που τα τέρατα καταδιώκουν τον πρωταγωνιστή δεν έχει να κάνει με αυτοκίνητα , αλλά με ποδήλατα!
Έξτρα πόντους στην ταινία προσφέρουν και οι φοβεροί δευτερεύοντες χαρακτήρες που απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν κλισέ.
Γέλιο με την σέσουλα σε αυτή την ταινία, αλλά όχι σε στυλ feast .Εδώ το χιούμορ είναι πιο λεπτό και βασίζεται κυρίως σε ατάκες και λιγότερο σε καταστάσεις .Πάρα πολύ καλό , και θα αρέσει και σε μικρότερους σε ηλικία.
8/10

The Ruins

Μια παρέα από χαζοαμερικανάκια πάει διακοπές στο Περού και εκεί συναντάνε έναν Γερμανό που τους λέει ότι πρέπει να πάνε να επισκεφτούνε μια πυραμίδα που δεν έχει πάει ο κόσμος.Καλά ρε , δεν σας έλεγε η μαμά σας όταν ήσασταν μικροί να μην μιλάτε σε αγνώστους ; Ε αυτοί εδώ οι Αμερικανοί δεν την άκουσαν την μαμά τους και πήγαν να δουν την Πυραμίδα.Στην πυραμίδα όμως ζούσε ένα σαρκοβόρο αναρριχώμενο φυτό. Και αυτοί προσπάθησαν να φύγουν , αλλά δεν μπορούσαν γιατί η Πυραμίδα φρουρούνταν από μια πανάρχαια φυλή που είχε ορκιστεί να προστατεύει τον έξω κόσμο από το φυτό γιατί αυτό το φυτό άπαξ και το ακουμπούσες εμπαινε μέσα σου και μετά ζούσε μέσα (να τον ακούτε τον Λιακόπουλο , κάτι ξέρει).Και τελικά όλους τους έφαγε το φυτό...

Πρέπει να είναι το πιο χαζό σενάριο που έχω πει ever σε τέτοια ταινία.Η παράνοια μιλάμε.Καλά ηλίθια ήταν αυτή η φυλή;Δεν έριχνε ένα μπουρλότο στην πυραμίδα να ψοφήσει και το φυτό να ησυχάσουμε ; Αλλά άμα είσαι απολίτιστος που να το σκεφτείς αυτό...Και γενικά η όλη ιδέα με το φονικό φυτό ήταν απίστευτα γελοία.Να δω και φονική κληματαριά και τι στον κόσμο...Πάντως αυτή η ταινία, παραδόξως έχει πολύ καλή ηθοποιία. Ειδικά εκείνη η ξανθιά κοπέλα το ένιωθε το πράγμα.

Γενικά δεν θα το πρότεινα.Νομίζω ένα 5/10 είναι αρκετό.


The Wizard of Gore


Πρόκειται για remake της ομώνυμης ταινίας του 70'.Ένας τύπος που το παίζει και καλά δημοσιογράφος πάει σε κάτι παρακμιακά μέρη με την ακόμα πιο παρακμιακή γκόμενά του και εκεί βλέπει κάτι που δεν το χε ξαναδεί.Ένας άλλος τύπος που είναι ταχυδακτυλουργός σφάζει κοπέλες επί σκηνής , αλλά μετά είναι όλες καλά.Και σου λέει κι ο μάγκας ο πρωταγωνιστής, χέσε μας ρε φίλε , ο Γιούρι Γκέλερ είσαι ; Και πάει να δει καμιά άλλη ταινία, γιατί αυτή εδώ είναι απλά άθλια.Η σκηνοθεσία είναι εντελώς εκνευριστική , το Gore του τίτλου κάκιστο , το σενάριο για να το καταλάβεις πρέπει να πιεις πολύ (πολύ ομως) μπάφο και οι ηθοποιοί (τον) παίζουν.
Για κανένα λόγο , μην το δείτε. 2/10


Plague Town
Mια εντελώς δυσλειτουργική οικογένεια , απαρτιζόμενη από τον μπαμπά που είναι πολύ νεωτεριστής , την μητριά που όμως αγαπάει τα παιδάκια , την μια κόρη που μισεί την μητριά και κάθε βδομάδα τα έχει με άλλον, και το m@l@kismeno , την μικρή κόρη που αγαπούσε τη μαμά και τώρα δεν μπορεί να την ξεπεράσει και πήγε και κλείστηκε στο ψυχιατρείο αλλά μετά βγήκε , αποφασίζουνε να πάνε διακοπές κάπου στην Ιρλανδία γιατί από κει είναι η καταγωγή του μπαμπά.Και αντί να πάνε να πιουνε τα άντερά τους σε καμιά pub και μετά να ξερνάνε ο ένας πάνω στον άλλο , πάνε στα βουνά και στα λαγκάδια.Και τι πιο φυσικό , εκεί κατοικεί μια οικογένεια από τρελούς και μολυσμένους χωριάτες , φριχτά παραμορφωμένους που τους αρέσει να βασανίζουν ανθρώπους , γιατί στο χωριό τους δεν έχουν τι άλλο να κάνουν.Και φυσικά η αρχική οικογένεια πήγε με το λεωφορείο στο κωλοχώρι και τώρα δεν μπορεί να φύγει γιατί το τελευταίο λεωφορείο έφυγε χωρίς αυτούς.Και φυσικά όταν χάνεις το λεωφορείο και δεν ξέρεις που να πας , αντί να ακολουθήσεις την εθνική πας από τον πιο κακοσυντηρημένο και κατεστραμμένο χωματόδρομο που βρίσκεις.Λογικό έ;

Η συγκεκριμένη ταινία, παρά τις όποιες ελλείψεις της , έχει κάτι πολύ θετικό.Καλό πρώτο μισάωρο.Πολύ καλό πρώτο μισάωρο.Ατμόσφαιρα τρομερή, σκηνοθεσία δεμένη και σενάριο που δεν σε προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει μετά.Δυστυχώς όμως από κει και κάτω, είναι παρακμή τρομερή.Δεν πίστευα ότι μπορούσε να κατρακυλήσει τόσο.
Μετά το μισάωρο όλη η ατμόσφαιρα διαλύεται , το σενάριο πάει περίπατο και η ταινία γίνεται άθλια. Νομίζω πως ένα 4/10 είναι αρκετό.

Θα κάνω edit το απόγευμα.Θέλω να πω για το zombieland και το hatchet

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.


#110 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 23 November 2009 - 16:24

ρε zade βάλε και κανά spoiler tag, τζάμπα είναι
( ειδικά άμα γράψεις και για το zombieland, έτσι και με σποϊλεριάσεις εκεί θα σε σκοτώσω)

Posted Image


#111 zade

zade

    23/11/2016

  • Members
  • 759 posts

Posted 23 November 2009 - 16:36

Τι spoiler ωρέ; Οι πληροφορίες που αναφέρω είναι λιγότερες και από το οπισθόφυλλο του DVD.

Πρακτικά δεν αποκαλύπτω τίποτα.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.


#112 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 30 November 2009 - 06:45

αρχίζουν το remake του i spit on your grave (day of the woman)
τελικά πουλάνε τα exploitation ακόμα (και ίσως more than ever)
για να δούμε...

Posted Image


#113 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 11 December 2009 - 10:38

double post αλλά μόλις το είδα και χάρηκα, στην ταινία Pride and Prejudice And Zombies που ετοιμάζεται (από το ομώνυμο τραγικά αστείο βιβλίο) θα πρωταγωνιστεί η Natalie Portman, και χαίρομαι σα χαζό, όχι μόνο γιατί είμαι Portman fan αλλά κυρίως γιατί με καλό καστ σημαίνει ότι θα προσέξουν την ταινία και δε θα βγει lowbudjet-ιά με εφέ του κώλου

Posted Image


#114 Erebos

Erebos

    Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

  • Members
  • 1,855 posts

Posted 12 December 2009 - 00:45

double post αλλά μόλις το είδα και χάρηκα, στην ταινία Pride and Prejudice And Zombies που ετοιμάζεται (από το ομώνυμο τραγικά αστείο βιβλίο) θα πρωταγωνιστεί η Natalie Portman, και χαίρομαι σα χαζό, όχι μόνο γιατί είμαι Portman fan αλλά κυρίως γιατί με καλό καστ σημαίνει ότι θα προσέξουν την ταινία και δε θα βγει lowbudjet-ιά με εφέ του κώλου


lol :hahaha:
θα παίξει η Natalie Portman που είναι φτυστή η Keira Knightley (or vice versa) που έπαιζε στο Pride And Prejudice του 2005??
You can't get better casting than this. :hahaha:
Posted Image
Posted Image

#115 zade

zade

    23/11/2016

  • Members
  • 759 posts

Posted 18 December 2009 - 20:01

Πω πω κανένας δεν ποστάρει.Σε λίγο θα καταντήσει blog ετούτο εδώ το θρεντ.Καλά ρε τι θα κάνετε τις γιορτές ; Όλο χαρά και αγάπη ; Ούτε καν τόσο δα αιματάκι; Kακώς.
Πάμε τώρα στη νέα κολεξιόν μου.

Zombieland

Επιτέλους συνέβη.Όλοι οι άνθρωποι γίναν ζόμπι εκτός από μερικούς που ξέφυγαν και αυτοί που ξέφυγαν σκοτώνουν ζόμπι.Ένας νεαρός παπάρας λοιπόν , τυχαία συναντά τον εντελώς παλαβό Woody Harelsson και πάνε να βρούνε τους γονείς του νεαρού.Στο δρόμο όμως συναντάνε μια γκομενάρα και την μικρή της αδερφή και επειδή ο νεαρός θέλει να ....ναι κατάλαβες τι θέλει να κάνει με την γκομενάρα , γράφει τους γονείς του εκεί που δεν πιάνει μελάνι και και πάει να ξαναβρεί τη γκομενάρα -που μεταξύ μας , σιγά τη γκόμενα- .Ά και στο δρόμο σφάζουν ζόμπι.
Ναι αυτό ακριβώς είναι το σενάριο.Βασικά δεν υπάρχει σενάριο.Μια πρόφαση έψαχνε ο σκηνοθέτης για να βάλει ανθρώπους να σφάζουν ζόμπι και να λένε καλές ατάκες.Γενικά η όλη ιστορία έχει αρκετή πλάκα , δεν είναι όμως τόσο εξωφρενικά εκπληκτικά υπερ-γαμάτη όσο ακούγεται ούτε έχει πάρα πολύ γέλιο.Ίσως ήταν πολύ μεγάλο το hype που την ακολουθούσε , αλλά περίμενα πολύ περισσότερα.Μου άρεσε και λογικά θα αρέσει και σε εσάς ,αλλά δεν είναι το αριστούργημα το οποίο περίμενα. 6,5/10

Hatchet
Λουϊζιάνα,(Π)ΗΠΑ.Εκεί που έχει βουντού και βάλτους με κροκόδειλους (και φοβερές ebony chics αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία).Μια παρέα λοιπόν από Αμερικανάκια (κι εδώ ρε π**στη) πάνε για βόλτα και αποφασίζουν να κάνουν ένα ταξίδι στους βάλτους όπου και καλά ζούσε ο μέγιστος φονιάς που σκότωνε ανρθώπους.Και τελικά βρίσκουν τον φονιά και τους σκοτώνει έναν έναν.Μπράβο μ@λ@κες...
Το αρχετυπικό σενάριο για slasher film.10 Το πολύ άνθρωποι , στου διαόλου τη μάνα, αποκομμένοι από την τεχνολογία και ένας μανιακός δολοφόνος που σκοτώνει για κάποιον εντελώς ηλίθιο λόγο.Το ήξερε αυτό ο σκηνοθέτης γι αυτό φρόντισε η ταινία του να έχει όλα αυτά τα κλισέ αλλά ταυτόχρονα να τα ανατρέπει σε σημείο να καταντά παρωδία.Υπήρξαν δύο τρεις στιγμές που έβγαζαν τόσο πολύ γέλιο που πραγματικά σε κάνουν να το χαίρεσαι που την είδες αυτή την ταινία.Όχι πως όλη η υπόλοιπη είναι κακή.Κάθε άλλλο , είναι πολύ καλή ταινία με μπόλικο χιούμορ που αν έχετε δει ένα οποιοδήποτε τυπικό slasher των (not so) θρυλικών 8o's θα την ευχαριστηθείτε διπλά.Και οι υπόλοιποι όμως , άσχημα δεν θα περάσετε.7/10

The Burrowers
Mια πρόχειρη μετάφραση του τίτλου θα ήταν "οι σκαφτιάδες" και πράγματι με κάτι τέτοιο έχει να κάνει η ταινία.Τοποθετημένη χρονικά στην άγρια δύση , πραγματεύεται την εξαφάνιση μιας οικογένειας καθώς και τις προσπάθειες των αρχών να εντοπίσουν τους δράστες και τα θύματα.Μόνο και μόνο για να ακαλύψουν ότι κάτι άλλο φταίει , κάτι που...Πραγματικά δεν θέλω να σας πω άλλα γι αυτή την ταινία , για να μην σας τη χαλάσω.Είναι μια πάρα πολύ καλοδουλεμένη ταινία , με αργή εξέλιξη μεν , αλλά απόλυτα πιστευτούς χαρακτήρες.Είναι φτιαγμένη με πάρα πολύ μεράκι και αυτό φαίνεται παντού.Από την σκηνοθεσία , μέχρι το απόλυτα πιστά στην εποχή κουστούμια και σκηνικά.Το ίδιο το σενάριο είναι πολύ καλό και πραγματικά μέχρι το τέλος παρόλο που έχεις καταλάβει περίπου τι συμβαίνει , δεν μπορείς να σχηματίσεις πλήρη εικόνα.Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στο setting ,που είναι η παλιά άγρια Δύση .Από όσο θυμάμαι αυτό το setting έχει χρησιμοποιηθεί σε horror , άλλη μια φορά στο Tremors 4 που όμως ήταν κωμωδία τρόμου.Εδώ πάλι το ίδιο setting δίνει λαβές για πολιτικά σχόλια , παρατηρήσεις και πολλές φορές ,άβολες αλήθειες (μου το κόλλησε ο Al Gore αυτό) σχετικά με την αντιμετώπιση των ινδιάνων από τους "πολιτισμένους" λευκούς.Δείτε το αυτό, στ αλήθεια είναι κάτι ξεχωριστό.8/10

Στο επόμενο post: A perfect Getaway , The Hills Run Red , Doghouse , the children και ότι άλλο προκύψει.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.


#116 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 19 December 2009 - 13:12

Πω πω κανένας δεν ποστάρει.Σε λίγο θα καταντήσει blog ετούτο εδώ το θρεντ.Καλά ρε τι θα κάνετε τις γιορτές ; Όλο χαρά και αγάπη ; Ούτε καν τόσο δα αιματάκι; Kακώς.
Πάμε τώρα στη νέα κολεξιόν μου.

Zombieland

Επιτέλους συνέβη.Όλοι οι άνθρωποι γίναν ζόμπι εκτός από μερικούς που ξέφυγαν και αυτοί που ξέφυγαν σκοτώνουν ζόμπι.Ένας νεαρός παπάρας λοιπόν , τυχαία συναντά τον εντελώς παλαβό Woody Harelsson και πάνε να βρούνε τους γονείς του νεαρού.Στο δρόμο όμως συναντάνε μια γκομενάρα και την μικρή της αδερφή και επειδή ο νεαρός θέλει να ....ναι κατάλαβες τι θέλει να κάνει με την γκομενάρα , γράφει τους γονείς του εκεί που δεν πιάνει μελάνι και και πάει να ξαναβρεί τη γκομενάρα -που μεταξύ μας , σιγά τη γκόμενα- .Ά και στο δρόμο σφάζουν ζόμπι.
Ναι αυτό ακριβώς είναι το σενάριο.Βασικά δεν υπάρχει σενάριο.Μια πρόφαση έψαχνε ο σκηνοθέτης για να βάλει ανθρώπους να σφάζουν ζόμπι και να λένε καλές ατάκες.Γενικά η όλη ιστορία έχει αρκετή πλάκα , δεν είναι όμως τόσο εξωφρενικά εκπληκτικά υπερ-γαμάτη όσο ακούγεται ούτε έχει πάρα πολύ γέλιο.Ίσως ήταν πολύ μεγάλο το hype που την ακολουθούσε , αλλά περίμενα πολύ περισσότερα.Μου άρεσε και λογικά θα αρέσει και σε εσάς ,αλλά δεν είναι το αριστούργημα το οποίο περίμενα. 6,5/10

Hatchet
Λουϊζιάνα,(Π)ΗΠΑ.Εκεί που έχει βουντού και βάλτους με κροκόδειλους (και φοβερές ebony chics αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία).Μια παρέα λοιπόν από Αμερικανάκια (κι εδώ ρε π**στη) πάνε για βόλτα και αποφασίζουν να κάνουν ένα ταξίδι στους βάλτους όπου και καλά ζούσε ο μέγιστος φονιάς που σκότωνε ανρθώπους.Και τελικά βρίσκουν τον φονιά και τους σκοτώνει έναν έναν.Μπράβο μ@λ@κες...
Το αρχετυπικό σενάριο για slasher film.10 Το πολύ άνθρωποι , στου διαόλου τη μάνα, αποκομμένοι από την τεχνολογία και ένας μανιακός δολοφόνος που σκοτώνει για κάποιον εντελώς ηλίθιο λόγο.Το ήξερε αυτό ο σκηνοθέτης γι αυτό φρόντισε η ταινία του να έχει όλα αυτά τα κλισέ αλλά ταυτόχρονα να τα ανατρέπει σε σημείο να καταντά παρωδία.Υπήρξαν δύο τρεις στιγμές που έβγαζαν τόσο πολύ γέλιο που πραγματικά σε κάνουν να το χαίρεσαι που την είδες αυτή την ταινία.Όχι πως όλη η υπόλοιπη είναι κακή.Κάθε άλλλο , είναι πολύ καλή ταινία με μπόλικο χιούμορ που αν έχετε δει ένα οποιοδήποτε τυπικό slasher των (not so) θρυλικών 8o's θα την ευχαριστηθείτε διπλά.Και οι υπόλοιποι όμως , άσχημα δεν θα περάσετε.7/10

The Burrowers
Mια πρόχειρη μετάφραση του τίτλου θα ήταν "οι σκαφτιάδες" και πράγματι με κάτι τέτοιο έχει να κάνει η ταινία.Τοποθετημένη χρονικά στην άγρια δύση , πραγματεύεται την εξαφάνιση μιας οικογένειας καθώς και τις προσπάθειες των αρχών να εντοπίσουν τους δράστες και τα θύματα.Μόνο και μόνο για να ακαλύψουν ότι κάτι άλλο φταίει , κάτι που...Πραγματικά δεν θέλω να σας πω άλλα γι αυτή την ταινία , για να μην σας τη χαλάσω.Είναι μια πάρα πολύ καλοδουλεμένη ταινία , με αργή εξέλιξη μεν , αλλά απόλυτα πιστευτούς χαρακτήρες.Είναι φτιαγμένη με πάρα πολύ μεράκι και αυτό φαίνεται παντού.Από την σκηνοθεσία , μέχρι το απόλυτα πιστά στην εποχή κουστούμια και σκηνικά.Το ίδιο το σενάριο είναι πολύ καλό και πραγματικά μέχρι το τέλος παρόλο που έχεις καταλάβει περίπου τι συμβαίνει , δεν μπορείς να σχηματίσεις πλήρη εικόνα.Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στο setting ,που είναι η παλιά άγρια Δύση .Από όσο θυμάμαι αυτό το setting έχει χρησιμοποιηθεί σε horror , άλλη μια φορά στο Tremors 4 που όμως ήταν κωμωδία τρόμου.Εδώ πάλι το ίδιο setting δίνει λαβές για πολιτικά σχόλια , παρατηρήσεις και πολλές φορές ,άβολες αλήθειες (μου το κόλλησε ο Al Gore αυτό) σχετικά με την αντιμετώπιση των ινδιάνων από τους "πολιτισμένους" λευκούς.Δείτε το αυτό, στ αλήθεια είναι κάτι ξεχωριστό.8/10

Στο επόμενο post: A perfect Getaway , The Hills Run Red , Doghouse , the children και ότι άλλο προκύψει.




Καλά ρε άνθρωπε μου πως τα ρουφάς έτσι τα θρίλερ????Πως αντέχεις ;;;;;;;;;;;;Απορώ και σου λέω μπράβο.Να μου πείς είναι και στον άνθρωπο εγώ από θρίλερ πολύ λίγα πάρα πολύ λίγα.

Αλλά θέλω να κάνω το παράπονο μου.Στο χάτσετ γιατί έβαλες 7;;;;Δηλαδή αν είναι δυνατόν.Με έβεαλαν να την δώ την ταινάι χωρίς καν να ξέρω ότι θα δώ σπλάτερ.Και την είδα περίπου.Είχα ένα μαξιλάρι και ξέρεις στις σκηνές τις "επίμαχες" τσούπ.

Αλλά επειδή είμαι μαΛ@#$@ έκατσα και τις είδα.Μόνο εκεί που
Spoiler:
το έβαλα.Δεν μπόρεσα.

Και 0,5 πολύ του έβαλα:hahaha:.Και δεν ήμουν αυστηρός.

Έλεος ρε παιδιά αλλά τα χειρόοερα θρίλερ αυτά είναι για μένα.Πέταγονται κεφάλια δόντια χέρια μάτια πόδια πλάτες λαιμοί. ΕΕ είπαμε.Κανα ψυχολογικό να δούμε που στην τελική τρομάζεις περισσότερο και είναι πιο ωραίο.

Ζade-san την ταινία The Strangers την έχεις δεί;;;;Εγώ όχι μόνο τρέιλερ.:hahaha:
Αν τύχει και την δείς για πες καμια γνώμη...ή αν την έχεις δεί το ίδιο...

Επίσης ακόμα περισσότερο συμπαθώ τα Ασιάτικα θρίλερ.Αυτά είναι ψυχολογικά μέχρι το μεδούλι ειδικά τα κορεάτικα και αυτά που θέλω να δώ αλλά όχι μόνος μου διστάζω ακόμα είναι αυτά.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=_rTgKlX1tvk[/media]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=MGSo6tXIUbE[/media]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=LVYoBKEr2Qo[/media]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=1MGjKuSAAsA[/media]

[media]http://www.youtube.com/watch?v=7CmylZnrXXI[/media]

Είναι 5 διαφορετικές ταινίες της ίδια σειράς και η τελευταία βγήκε φέτος.

Edited by Kenny, 19 December 2009 - 14:08.
spoilers

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#117 zade

zade

    23/11/2016

  • Members
  • 759 posts

Posted 19 December 2009 - 13:47

Καλά ρε άνθρωπε μου πως τα ρουφάς έτσι τα θρίλερ????Πως αντέχεις ;;;;;;;;;;;;Απορώ και σου λέω μπράβο.Να μου πείς είναι και στον άνθρωπο εγώ από θρίλερ πολύ λίγα πάρα πολύ λίγα.


Πρώτον , μου αρέσουν σαν κατηογρία γιατί τα περισσότερα από αυτά έχουν πάρα πολύ γέλιο και δεύτερον όταν γυρνάω στο σπίτι μετά από 8 ώρες μάθημα μαθηματικών ,δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα απολύτως και θέλω κάτι χαλαρωτικό και ηρεμιστικό.

Αλλά θέλω να κάνω το παράπονο μου.Στο χάτσετ γιατί έβαλες 7;;;;Δηλαδή αν είναι δυνατόν.Με έβεαλαν να την δώ την ταινάι χωρίς καν να ξέρω ότι θα δώ σπλάτερ.Και την είδα περίπου.Είχα ένα μαξιλάρι και ξέρεις στις σκηνές τις "επίμαχες" τσούπ.

Αλλά επειδή είμαι μαΛ@#$@ έκατσα και τις είδα.Μόνο εκεί που

Spoiler:
το έβαλα.Δεν μπόρεσα.

Και 0,5 πολύ του έβαλα:hahaha:.Και δεν ήμουν αυστηρός.

Ε σπλάτερ είναι ρε τι περίμενες να δεις ; Το μικρό σπίτι στο λιβάδι; Γι αυτό το βάζω 7.Γιατί για το είδος του κατά την υποκειμενική μου γνώμη αξίζει ένα 7.

Έλεος ρε παιδιά αλλά τα χειρόοερα θρίλερ αυτά είναι για μένα.Πέταγονται κεφάλια δόντια χέρια μάτια πόδια πλάτες λαιμοί. ΕΕ είπαμε.Κανα ψυχολογικό να δούμε που στην τελική τρομάζεις περισσότερο και είναι πιο ωραίο.

Έχω ξεπεράσει πλέον τα στάδιο του "βλέπω για να τρομάξω".Βλέπω είτε για να διασκεδάσω και να χαλαρώσω , είτε για να βάλω το μυαλό μου να δουλέψει.Να τρομάξω πλέον σε ταινία είναι πολύ δύσκολο.

Ζade-san την ταινία The Strangers την έχεις δεί;;;;Εγώ όχι μόνο τρέιλερ.:hahaha:
Αν τύχει και την δείς για πες καμια γνώμη...ή αν την έχεις δεί το ίδιο...

Όχι , αλλά τώρα που μου το θύμισες θα κάτσω να το δω.Το γαλλοβέλγικο ils έχω δει
που μοιάζει σαν ιστορία και μπορώ να σου πώ ότι είναι πολύ καλό ( 7,5 περίπου) αλλά θα δω και το strangers και θα σου πω.

Επίσης ακόμα περισσότερο συμπαθώ τα Ασιάτικα θρίλερ.Αυτά είναι ψυχολογικά μέχρι το μεδούλι ειδικά τα κορεάτικα και αυτά που θέλω να δώ αλλά όχι μόνος μου διστάζω ακόμα είναι αυτά.

Είναι 5 διαφορετικές ταινίες της ίδια σειράς και η τελευταία βγήκε φέτος.

Μερικά ασιατικά δεν βλέπονται με τίποτα.Μερικά όμως είναι πολύ μπροστά ,όπως πχ ο "Επισκέπτης".Αυτά που λες δεν τα ξέρω καν.Μπορεί να ρίξω μια ματιά.

Edited by Kenny, 19 December 2009 - 14:10.
spoilers

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.


#118 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 19 December 2009 - 17:35

Κατάλαβα σου είπα είναι και στον άνθρωπο.Εγώ να γελάσω σε θρίλερ:kakaka: γελάω με αυτό που λέω.Αλλά ρε παιδί μου είναι πολύ σπαστικό να βλέπεις άτομα που να βλέπουν το κεφάλι του αλλουνού να πετάγετε λες και είναι μπάλα ποδοσφαίρου και να σκάνε στο γέλειο.Ξέρω άτομα τέτοια μια συμμαθήτρια μ ό ξαδερφός μου.Και τους λέω "Είστε τρελοί"

Εγώ δεν μπορώ!Με τίποτα.Μια εξήγηση είναι και το πως ο άλλος νιώθω θύμα ή θύτης.Πχ εγώ βλέπω τον άλλον να σκοτώνεται έτσι και πραγματικά τον λυπάμεκαι λέω ποιός είναι αυτός ο μακάκας και απόφασίζει πως θα πεθάνει ό άλλος;

Κάπως έτσι το έχω δεί εγώ.

Ρωτάω έναν φίλο μου και μου λέει.Εγώ γελάω μόνο και μόνο επειδή σκέφτομαι ότι αν εγώ ήμουν αυτός που σκότωνε ποσο θα ευχαριστόμουν.Είναι γκαγκά.
Κάπως έτσι εγώ δεν μπροώ να σκεφτώ.Το έχω φιλοσοφήσει σου λέω:hahaha:.
Και για αυτό τα απφεύγω πάντα αυτού του είδους.όχι πως με τα άλλα δεν τρομάζω...

Αλλά αυτά τα ασιάτικα στα προτίνω με τα χίλια είναι από τις καλύτερες ταινίες τρόμου και ειδικά τα Κορεάτικα γιατί όλο το κόσεπτ των θρίλερ από εκεί άρχισε.

Δες αυτό το βιντεάκι και δες κάποιες ταινίες που πραγματικά δεν θέλω να τις δώ.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=_48PpMX2ITw&feature=related[/media]

Αν το ψάξεις έχουν τρελά ωραίες ταινίες τρόμου.Να σκεφτείς ότι οι ιαπωνέζικες και τα αμερικάνικα παρεμφερή θρίλερ από τα Κορεάτικα έχουν παρθεί.

Δες το βιντεάκι αυτό και θα σου ανοίξει η όρεξη:colddd:.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#119 melkior

melkior

    may the force be with you

  • Members
  • 863 posts

Posted 04 January 2010 - 19:14

Kαιρο είχα να διασκεδάσω έτσι σε ταινία με ζόμπι άλλα το Zombielandτο απόλαυσα μπορεί να μην είναι τρόμου άλλα εχει τρομερή φάση.
Η σκηνή με τον bill marey θεϊκή:hahaha:.
[SIGPIC]Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#120 kakashi sensei

kakashi sensei

    pitsilistis

  • Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 04 January 2010 - 21:27

ενταξει περισσοτερο το λες zombie-κωμωδια παρα τρομου.
εχω την αισθηση οτι τα zombie σε αυτη τη ταινια ειναι περισσοτερο κομπαρσοι παρα πρωταγωνιστες.