Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Splatter, Horror, Thriller
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 15:53

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 17:00
Το 13ο χιλιόμετρο το είχα δει cinema και είχα ξενερώσει, δεν μου άρεσε τόσο για το genre.
Λαβύρινθος του Πάνα respect, απ'τα καλύτερα ατμόσφαιρικά ισπανικά movies.
Anyway τσεκάρετε και τα :
Fermat's room (ισπανικό) για ψυχολογικό θρίλερ (με μαθηματικούς zade hehe)
και το Γαλλικό Martyrs (2008 ), (ποιο saw και κουραφέξαλα αυτό ήταν horror)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 10 Απρίλιος 2009 - 17:05
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2009 - 17:08
Τα πρώτα 2 που είπες zade, αρκετά καλά, το 13ο χιλιόμετρο το είχα δει cinema και είχα ξενερώσει, δεν μου άρεσε τόσο για το genre.
Λαβύρινθος του Πάνα respect, απ'τα καλύτερα ατμόσφαιρικά ισπανικά movies.
Anyway τσεκάρετε και τα :
Fermat's room (ισπανικό) για ψυχολογικό θρίλερ (με μαθηματικούς zade hehe)
και το Γαλλικό Martyrs (2008 ), (ποιο saw και κουραφέξαλα αυτό ήταν horror)
A re radagast ! με πρόλαβες . Βασικά το fermat's room ( το χα δει μόλις είχε πρωτοβγεί σε DVD ήμουν ο πρώτος leecher XD) νόμιζα ότι το χα κάνει mini review ! Τώρα παρατηρω ότι όχι. Το Martyrs δεν το χω δει ακόμα , θρονιάστηκε στο σκληρό μου από τότε που βγήκε.
Βασικά έχω κι άλλες ταινίες που έιδα αλλά ήδη ήταν μακρύ το ποστ μην το μκαρύνω κι άλλο. Μόνο τίλτους σας λέω . Μόλις γυρίσω έχει review !
Walled In, Children , Splinter , Dead Snow , Laid to Rest και έχει κι άλλα.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2009 - 21:39

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2009 - 15:07
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από melkior: 13 Απρίλιος 2009 - 09:58
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2009 - 00:37
Εν τω μεταξύ επειδή είναι Νορβηγικό και στην Ελλάδα πότε και αν θα το δούμε κανείς δεν ξέρει , πάρτε http://isohunt.com/torrent_details/72497629/dead+snow?tab=summary να το κατεβάσετε , να το δείτε κι εσείς διότι αξίζει στ αλήθεια !
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2009 - 02:05
Εν τω μεταξύ επειδή είναι Νορβηγικό και στην Ελλάδα πότε και αν θα το δούμε κανείς δεν ξέρει , πάρτε http://isohunt.com/torrent_details/72497629/dead+snow?tab=summary να το κατεβάσετε , να το δείτε κι εσείς διότι αξίζει στ αλήθεια !
Και εδώ με ελληνικά subs από gamato.info και double size rip. (1.4gb)
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2009 - 11:00

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2009 - 11:20
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2009 - 19:50
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2009 - 20:37
Låt den rätte komma in
Ταινία τρόμου με βρυκόλακες, υπηρέτες και σχολιαρόπαιδα! Ο τρόπος που ξεκιναει, σε καμία περίπτωση δεν προϊδεάζει για το πώς θα τελειώσει... Το προτείνω σε όλους τους λάτρεις των ιστοριών με βρυκόλακες(καί βρυκολακίνες, χεχε) αν και απέχει πάρα πολύ απο τον ρομαντισμό του Vampire Knight:terror2:
Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2009 - 21:08
Καλούλι ήταν αν και προσωπικά περίμενα πολλά περισσότερα, μιας και έχει γίνει χαμός με το συγκεκριμένο, παντού τρομερές κριτικές. (άλλωστε και στο imdb 8.2Δεν υπάρχει τίποτα το ωραίο ή συναρπαστικό στο θάνατο. Μονάχα θλίψη... Τέλος πάντων, να προτείνω κι εγώ μια ταινιούλα
Låt den rätte komma in
Ταινία τρόμου με βρυκόλακες, υπηρέτες και σχολιαρόπαιδα! Ο τρόπος που ξεκιναει, σε καμία περίπτωση δεν προϊδεάζει για το πώς θα τελειώσει... Το προτείνω σε όλους τους λάτρεις των ιστοριών με βρυκόλακες(καί βρυκολακίνες, χεχε) αν και απέχει πάρα πολύ απο τον ρομαντισμό του Vampire Knight:terror2:

Νομίζω ελαφρώς overrated. Πάντως σίγουρα ξεχωρίζει κάπως, κυρίως γιατί κρατήσαν τα vampire powers/flaws όπως έχουν στις original νουβέλες κι όχι όπως τα έχουν καταντήσει στο hollywood που είναι σκέτη αηδία. Οπότε λογικό που το λάτρεψαν πολλοί τι να πω... έχω δει και πολλά καλύτερα απλά στο genre.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 15 Απρίλιος 2009 - 17:42
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2009 - 17:13
τα εφέ μέτρια
η ηθοποιία επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ
αλλά το concept είναι απλά win
και εξηγούμαι:
φανατική χριστιανική ομάδα κυνηγάει και ΣΦΆΖΕΙ με σταυρούς όποιον βρει μπροστά της τραγουδώντας "jesus loves you".....
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2009 - 17:54
Ανεκδιήγητη @@ριά. Splatteria ανευ ουσίας. Ούτε καν να γελάσεις δεν μπορούσες. Προσπ'αθησαν νομίζω να σώσουν την κατάσταση με το να καλύψουν σεναριακές τρύπες στα προηγούμενα καταφέρνοντας μόνο να σε μπερδέψουν και άλλο. Expoitation της πρώτης ταινίας στο έπακρο! Έπρεπε να μείνουν εκεί κατά τη γνώμη μου.
Τέλος παρ'ότι είμαι noobeli στα splatter νομίζω πως το Saw V ξευτηλίζει το είδος.
Over and Out.
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...
Καταχωρήθηκε 15 Απρίλιος 2009 - 18:26
ευτυχώς που είδα αυτό το thread γιατί το βραδυ τις παρασκευής οργανώνω splatter horror night και μου τράβηξαν την προσοχή το død snø και end of the line. το død snø φαίνεται γνήσιο του κερατα, είναι νορβηγικό και φαίνεται 100% ποροτικο. κατεβάζω και ένα ιαπωνικό που λέγεται shogun's sadism, φαίνεται και αυτό διασκεδαστικό

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.