Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Splatter, Horror, Thriller
Posted 15 March 2010 - 05:44
Από κίνγκ δεν έχω δει πολλές αλλά θυμάμαι ότι το mizery ήταν απίστευτο! Βασικά αφού σου αρέσουν οι ψυχολογικές δες το Whatever Happened to Baby Jane...
κρίμα που ακούω ότι το descend 2 ήταν μάπα, όχι ότι περίμενα να είναι επικούρα αλλά και λίγο να έμοιαζε στο πρώτο θα ήταν καλός οιωνός, also μου φαίνεται περίεργο που το 4th kind λες ότι ήταν καλό, περίμενα να είναι fail!
Posted 15 March 2010 - 14:07
Posted 16 March 2010 - 00:12
@Night Wizard Seal μην απορρίπτεις ταινίες τόσο εύκολα ρε, πίστεψέ με χάνεις!
Από κίνγκ δεν έχω δει πολλές αλλά θυμάμαι ότι το mizery ήταν απίστευτο! Βασικά αφού σου αρέσουν οι ψυχολογικές δες το Whatever Happened to Baby Jane...
κρίμα που ακούω ότι το descend 2 ήταν μάπα, όχι ότι περίμενα να είναι επικούρα αλλά και λίγο να έμοιαζε στο πρώτο θα ήταν καλός οιωνός, also μου φαίνεται περίεργο που το 4th kind λες ότι ήταν καλό, περίμενα να είναι fail!
Μα δεν μπορώ αυτές τις ταινίες. Πως το λένε... Δεν μου πάει. Πραγματικά αηδιάζω και όχι επειδή είναι τρομαχτηκές, απλά δεν με προσελκύουν. Είναι πάλι θέμα γούστα. Μπορεί να υπάρχουν καλές ταινίες(που σίγουρα θα υπάρχουν) αλλά από την δική μου οπτική γωνία δεν μπορώ να τις θεωρήσω καλές γιατί το βασικό δεν με ακουμπάει.
Το μίζερι θα το δώ. Τώρα αν θες να μου πεις λίγο τι είναι αυτό με το baby Jane ,γιατί δεν σας είπα και κάτι άλλο(

Καλά με τις κούκλες, αυτές και αν τις απεχθάνομαι πλήρως. Κούκλα να διαμελίζει οικογένεια.

Επίσης αν μπορεί κάποιος να ψιλοκάνει μια περιγραφεί για το inside...
Posted 16 March 2010 - 00:32
Ξέχνα το Inside.Θέλει να έχεις πολλά άλλα πράγματα για να δεις το inside ,ειδάλλως θα το κλεισεις στο 10αλεπτο.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 16 March 2010 - 07:50
και ξανασκέψου το για το carriers/pontypool
on another note, προσπαθώ απεγνωσμένα να τελειώσω το the forsaken, καλά χρυσά τα 90s αλλά ώρες ώρες δεν παλεύονται με τίποτα
Posted 16 March 2010 - 13:26
μονο αν είσαι tr00 μπορείς να καταλάβεις την αξια του inside
είδα και το zombieland, δεν καταλαβαίνω τι βρήκατε το καλο. μια κακή αντιγραφή του shaun of the dead. μονο η σκηνή με τον murray είχε πλακα και τίποτα άλλο.
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 16 March 2010 - 23:37
λοιπόν το dog house είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ
γ@μώ τον καθυστερημένο που έγραψε τέτοιο σενάριο
ειλικρινά προσπάθησα, i gave it my best, να βγάλω το φαλλοκρατικό στοιχείο από το μυαλό μου και να δω μια χιουμοριστική ταινία
κρίμα που το χιούμορ ήταν μηδενικό, το σπλάτερ σχεδόν ανύπαρκτο, οι χαρακτήρες στα όρια της αδιαφορίας και είχε 100 κιλά μισογυνισμού!
προσπάθησα, προσπάθησα βασανιστικά πολύ, όσο σε λίγες ταινίες, να βρω πού ήταν κρυμμένα τα αστεία και βρήκα κάτι @@
το μόνο καλό ήταν το zombie makeup/character design των ζομπογυναικών, and that's about it
Posted 18 March 2010 - 19:16
Βέβαια το τέλος ήταν κάπως άκυρο από αρκετές απόψεις και με ανατροπή που φαινόταν από χιλιόμετρα αλλά ντάξει δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. Πάντως πιστεύω ότι το rec και το rec2 καλό είναι να βλέπονται ως σύνολο.
Posted 30 March 2010 - 21:16
Edited by aboumonkey, 30 March 2010 - 21:26.
Posted 30 March 2010 - 21:30
Σε καφροκωμωδία επίπεδο υπάρχουν επίσης οι ελληνικές παραγωγές το Κακό1&2
Kατά τ άλλα για να εντρυφήσεις στο είδος πιάσε τον αγαπητό κύριο Romero και ξεκίνα να βλέπεις. Τα πιο πρόσφατά του είναι το Land of the dead και το Diary of the dead ενώ αξίζει επαίνους και το Night of the living dead.
Ειδική αναφορά αξίζει το 28 Days Later. Βρετανικής παραγωγής αλλά το πρώτο (και μόνο αυτό) είναι απίστευτο.
EditΚαι μόλις είδα ότι στην προηγούμενη σελίδα έχει κάνει και ένα κατατοπιστικότατο ποστ η πλέον ειδική επί του θέματος Anelis.
Posted 31 March 2010 - 08:37
Για πείτε μερικές ταινιούλες παρόμοιες με το Planet Terror(κάτι στα ίδια επίπεδα gore-καφρίλας). Believe it or not ήταν το πρώτο splatter/zombie movie που είδα και η ακυριά του μου άρεσε πολύ.
Κατ αρχας χαίρομαι που αποκτά και άλλους φίλους το είδος.Ξέρω ακριβώς τι ψάχνεις .Για αρχή θα δεις το Νορβηγικό Dead Snow και ύστερα το πρώτο Feast.
Αυτά τα δύο είναι εκπληκτικές κωμωδίες τρόμου. Ύστερα θα διαβάσεις τα υπόλοιπα ποστ μας και θα αποφασίσεις.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 04 April 2010 - 00:26
το daybreakers είναι μια άθλια και βρωμερή κουράδα
το jennifer's body είναι ανέλπιστα ευχάριστο ημι-σπλατεράκι
το survival of the dead ήταν επίσης οκ
και το the road είναι πόρωση
also ελπίζω να πήρατε φέτος πρέφα το screamin fest
αυτά
Posted 04 April 2010 - 19:55
Posted 04 April 2010 - 21:59