Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Splatter, Horror, Thriller

• Please log in to reply
1010 replies to this topic

#151 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 13:11

All the boys love Mandy Lane :bahhh: i should have warned you about this one man
Τώρα το Trick r' Treat νομίζω είχα πει για το πόσο μου άρεσε αν και δεν ήταν
"καλή" horror ταινία, ήταν το αντίστοιχο των christmass movies και ήταν πολύ fun!
Το parasomnia δεν το έχω ξανακούσει, καλό φαίνεται πάντως

martyrs, rec, inside = infinite love!!
Το rec με ενθουσίασε και ήταν από τις λίγες innovative zombie movies και το martyrs απλά με άφησε σύξυλη!!!

Είπα να κάνω vampire month, κατέβασα τα κέρατά μου και τελικά έχω δει ελάχιστες εώς τώρα (rewatch τα blade, the addiction, lost boys, the hunger, the covenant).
Σχεδόν όλα είναι κλασσικά οπότε θα αρκεστώ στα εξής λίγα:
Μην δείτε ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ το the covenant, όχι μόνο δεν είναι βαμπιροταινία, αλλά είναι και ένα ωραιότατο χάσιμο χρόνου, βαρετό μέχρι αηδίας με σουπερσαγιαν σέκτα έφηβων καβλιάριδων με μαγικές δυνάμεις.....τουλ είχε eyecandy, αλλά είναι τόσο βαρετό που αναγκάστηκα να το δω σε 3εις δόσεις, κάθε μέρα έβλεπα κ 30 λεπτά
Also ξαναδείτε το 1ο blade με κάθε rewatch γίνεται κ καλύτερο
και
Suzan Sarandon~Catherine Deneuve boobie lesbian action, kinda wanna puke kinda awesome
Η ταινία τα έσπασε όμως, κρίμα που δεν την είχα δει ως τώρα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#152 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 18:07

Mιας και λέτε για το Martyrs.Όταν το κάνω review θα φάει χοντρό θάψιμο.Είναι η ταινία που έχει μέσα ότι απεχθάνομαι στο horror. Το Rec2 δεν πολυψήνομαι να το δω.Δεν με είχε ενθουσιάσει το πρώτο (7 του χα βάλει ;) ,έχω και άλλα πολλά που θέλω να δω ,οποτε αυτό θα το δω αν και εφόσον ...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#153 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2010 - 22:52

Πραγματικά αναρωτιέμαι, τι απεχθάνεσαι στα χόρορ ;

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#154 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 04:38

Mιας και λέτε για το Martyrs.Όταν το κάνω review θα φάει χοντρό θάψιμο.Είναι η ταινία που έχει μέσα ότι απεχθάνομαι στο horror. Το Rec2 δεν πολυψήνομαι να το δω.Δεν με είχε ενθουσιάσει το πρώτο (7 του χα βάλει ;) ,έχω και άλλα πολλά που θέλω να δω ,οποτε αυτό θα το δω αν και εφόσον ...

Τότε δεν είσαι και τόσο καλός κριτής των horror imo αλλά μόνο των mystery/thriller (ή έστω light horror).
Εγώ απ'την άλλην, απεχθάνομαι το ~80% των αμερικάνικων hollywood splatter/thriller/horror που βλέπουν οι περισσότεροι.

Ontopic :

Είδα το Zombieland (λόγω παρέας και μόνο).
Τίποτα το ιδιαίτερο, κλασικό αμερικάνικο zombie movie, απλά για να περάσει η ώρα με ελάχιστες καλές αστείες σκηνές (νάναι καλά ο Bill murray) και 0 βαθμούς στο horror κομμάτι και την ατμόσφαιρα.
Κοινώς ένα αίσχος. (το ρομάντζο με τον nerd τι το θέλανε?? και γιατί happy ending?)
Anyway χαριστικά 4/10.

Eίδα και το Trick R Treat.
Aρκετά καλό για το είδος του, με πινελιές πρωτοτυπίας και σκηνοθετικά τρικ που τουλάχιστον βλέπουμε σχετικά σπάνια σε ανάλογες ταινίες, οπότε ανέβαζε το ενδιαφέρον.
Στο πρώτο μισάωρο πάντως την κοιλίτσα του την είχε και σε γενικές γραμμές θα μπορούσε να ήταν και λίγο καλύτερο.
Good watch για παρέα πάραυτα. 7.5-8/10

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 11 Μάρτιος 2010 - 07:25

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#155 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 07:46

Το Rosencrantz and Guildenstern Are Dead είναι από τις all time αγαπημένες μου ταινίες. Σήμερα το πρωί είδα μετά χαράς την εξής καφρίλα Rosencrantz & Guildenstern Are Undead και η χαρά μου δεν περιγράφεται!!! Βέβαια βλέποντας το πόστερ με έλουσε κρύος ιδρώτας αλλά μπορεί να είμαστε τυχεροί και να βγάζει γέλιο.
Περιμένω πώς και πώς να το δω!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#156 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 14:13

Τότε δεν είσαι και τόσο καλός κριτής των horror imo αλλά μόνο των mystery/thriller (ή έστω light horror).
Εγώ απ'την άλλην, απεχθάνομαι το ~80% των αμερικάνικων hollywood splatter/thriller/horror που βλέπουν οι περισσότεροι.

Ontopic :

Είδα το Zombieland (λόγω παρέας και μόνο).
Τίποτα το ιδιαίτερο, κλασικό αμερικάνικο zombie movie, απλά για να περάσει η ώρα με ελάχιστες καλές αστείες σκηνές (νάναι καλά ο Bill murray) και 0 βαθμούς στο horror κομμάτι και την ατμόσφαιρα.
Κοινώς ένα αίσχος. (το ρομάντζο με τον nerd τι το θέλανε?? και γιατί happy ending?)
Anyway χαριστικά 4/10.

Eίδα και το Trick R Treat.
Aρκετά καλό για το είδος του, με πινελιές πρωτοτυπίας και σκηνοθετικά τρικ που τουλάχιστον βλέπουμε σχετικά σπάνια σε ανάλογες ταινίες, οπότε ανέβαζε το ενδιαφέρον.
Στο πρώτο μισάωρο πάντως την κοιλίτσα του την είχε και σε γενικές γραμμές θα μπορούσε να ήταν και λίγο καλύτερο.
Good watch για παρέα πάραυτα. 7.5-8/10

Συμφωνώ φίλε μου. Ακιρβώς έτσι είμαι και εγώ. Το θέμα είναι να ξεπεράσεις την πρώτη σου επαφή με γκόρ και μετά είσαι πιο ανεκτικός στα θρίλερ. (Με έβαλαν να δώ το Hatchet:Crying2:)
Η ταινία που θα δώ αμέσως μετά είναι το Inside. Είδα ότι την σχολιάσατε και πάνω αλλά ελπίζω να μην είναι με ζόμπι. Ένα αξιόλογ θρίλερ ρε παιδία δηλαδή έλεος, όχι αυτές οι χολιγουντιανές βλακίες, λυπηθήτε με.

Θέλω να μου προτίνεται όσοι επιθυμείτε ταινίες θρίλερ που σας άρεσαν(εσένα zade σε έχω στόχο, έχω διαβάσει όλες τις σελίδες αυτού του θρέντ για αυτό κανόνισε. Δεν θα διαφθείρεις ένα πανάγαθο παιδάκι σαν εμένα.:if:) ΑΛΛΑ όχι αμερικάνικες παρακαλώ.
Ευχαριστώ.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#157 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1.087 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 14:17

Το zombieland είναι καθαρή κωμωδία και είναι επική.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#158 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 14:26

Eίναι ανάλογα τι προτιμά ο καθένας.Πχ

Το zombieland είναι καθαρή κωμωδία και είναι επική.

Οπότε δεν υπάρχει σωστό ή λάθος.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#159 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 18:06

Επίσης συχαίνομαι τα θρίλερ με ζόμπι (δεν ξέρω αν το είπα:P). Καμια πρόταση έστω; Κάτι. Ένα καλό θρίλερ που να μην είναι αμερικανιά και με ζόμπι;

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#160 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 18:38

Δες τη σειρά dead set (4 eps UK, γίνεται zombie apocalypse και εμείς βλέπουμε τι γίνεται με τα παιδιά του Big Brother), το Shaun of the Dead (UK, comedy, απλά ξεκαρδιστικό), Rec (Ισπανικό), 28 Days Later (πολύ καλό σενάριο με κοινωνικές πτυχές) και αν και αμερικανιά δες το Dead and Breakfast, στην αρχή είναι κάπως βαρετό αλλά μετά γίνεται πολύ καλή κωμωδία (και έχει και singing zombies)
Δες οπωσδήποτε το 1ο Night of the Living Dead του Romero, και αν κ μάλλον θα το βρεις όχι του γούστου σου δες και το remake του Dawn of the Dead (είναι από τις αγαπημένες μου)

edit: ΟΥΠΣ!! Τώρα κατάλαβα ότι δεν θες ζομποταινία!!(μέσα στη φούρια μου να προσηλυτίσω ακόμα έναν στο zombie love μάλλον δεν διάβασα καλά το ποστ σου!!) Αν και οι παραπάνω ταινίες τα σπάνε πάρε και μερικές που δεν έχουν ζόμπια! Pontypool και The Carriers...και οι 2 ταινίες μοιάζουν με ζομποτέτοιες αλλά δεν έχουν καμία σχέση και είναι πολύ καλά γυρισμένες και με ενδιαφέρον σενάριο, try them και πες μας!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Anelis: 11 Μάρτιος 2010 - 20:19

Δημοσιευμένη  εικόνα

#161 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2010 - 16:49

Δες τη σειρά dead set (4 eps UK, γίνεται zombie apocalypse και εμείς βλέπουμε τι γίνεται με τα παιδιά του Big Brother), το Shaun of the Dead (UK, comedy, απλά ξεκαρδιστικό), Rec (Ισπανικό), 28 Days Later (πολύ καλό σενάριο με κοινωνικές πτυχές) και αν και αμερικανιά δες το Dead and Breakfast, στην αρχή είναι κάπως βαρετό αλλά μετά γίνεται πολύ καλή κωμωδία (και έχει και singing zombies)
Δες οπωσδήποτε το 1ο Night of the Living Dead του Romero, και αν κ μάλλον θα το βρεις όχι του γούστου σου δες και το remake του Dawn of the Dead (είναι από τις αγαπημένες μου)

edit: ΟΥΠΣ!! Τώρα κατάλαβα ότι δεν θες ζομποταινία!!(μέσα στη φούρια μου να προσηλυτίσω ακόμα έναν στο zombie love μάλλον δεν διάβασα καλά το ποστ σου!!) Αν και οι παραπάνω ταινίες τα σπάνε πάρε και μερικές που δεν έχουν ζόμπια! Pontypool και The Carriers...και οι 2 ταινίες μοιάζουν με ζομποτέτοιες αλλά δεν έχουν καμία σχέση και είναι πολύ καλά γυρισμένες και με ενδιαφέρον σενάριο, try them και πες μας!!

:hihi2: Άρχισα να διαβάζω το πόστ σου και (επειδή το Rec το έχω δεί και το συχάθηκα από τα βάθη της καρδιάς μου....:sadist:), και σκέφτομαι "Θέλει να με πεθάνει αυτή":kakaka: Δεν είναι για μένα η ζομποταινίες.
Λοιπόν θα της έχω στο νού μου αυτές τις δύο.
και πριν λίγο τελείωσα την Λάμψη με τον Νίκολσον. Αυτός ο άνθρωπος δεν παίζει. Ωραία ταινία, μου έβγαλα την πίστη(με τέτοια θέματα εγώ κάθομαι σε υπερένταση). Πραγματικά έλεγα "άντε τέλειωνε" για να δω το τέλος. Ηρέμησα στο τέλος:kakaka:.8-9/10..
Επίσης κοίταξα τα τρέιλερ από αυτές τις ταινίες που μου είπες και να πώ ότι επίσης δεν μου αρέσουν αυτές με τις αρρώστιες και το στιλ i am legend etc. Ψυχολογικές μου αρέσουν και έτσι. Αυτές με τα πλάσματα δεν... με ξενερώνουν τελείως. (Αμερικανιές...) Να του στίλ Λάμψη μου αρέσουν,να σου βγαίνει η πίστη. Τέτοιες ζητάω.

edit. To skeleton key είναι καλή ταινία ;

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Night Wizard Seal: 13 Μάρτιος 2010 - 16:57

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#162 Serra

Serra

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2010 - 16:57

:hihi2: Άρχισα να διαβάζω το πόστ σου και (επειδή το Rec το έχω δεί και το συχάθηκα από τα βάθη της καρδιάς μου....:sadist:), και σκέφτομαι "Θέλει να με πεθάνει αυτή":kakaka: Δεν είναι για μένα η ζομποταινίες.
Λοιπόν θα της έχω στο νού μου αυτές τις δύο.
και πριν λίγο τελείωσα την Λάμψη με τον Νίκολσον. Αυτός ο άνθρωπος δεν παίζει. Ωραία ταινία, μου έβγαλα την πίστη(με τέτοια θέματα εγώ κάθομαι σε υπερένταση). Πραγματικά έλεγα "άντε τέλειωνε" για να δω το τέλος. Ηρέμησα στο τέλος:kakaka:.8-9/10..
Επίσης κοίταξα τα τρέιλερ από αυτές τις ταινίες που μου είπες και να πώ ότι επίσης δεν μου αρέσουν αυτές με τις αρρώστιες και το στιλ i am legend etc. Ψυχολογικές μου αρέσουν και έτσι. Αυτές με τα πλάσματα δεν... με ξενερώνουν τελείως. Να του στίλ Λάμψη.

κ μεινε εκει μην δεις τα remake της ταινιας με αλλους ηθοποιους θα σιχαθεις την ζωη σου! η συμβουλη μου διαβασε καλυτερα το βιβλιο!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#163 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2010 - 17:07

κ μεινε εκει μην δεις τα remake της ταινιας με αλλους ηθοποιους θα σιχαθεις την ζωη σου! η συμβουλη μου διαβασε καλυτερα το βιβλιο!

Δεν σκόπευα να δώ το ριμέικ. Σιγά μην χαλάσω την τέλεια εικόνα που έχω για την ταινία. Μόνο οι ηθοποιοί αλλάζουν στο ριμέικ;

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

#164 Serra

Serra

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάρτιος 2010 - 17:23

ναι οι ηθοποιοι κ μικρες αλλαγες στο σεναριο αν θυμαμαι καλα αλλαζει κ το τελος αλλα μονο κ μονο που χανεις την ερμηνεια του νικολσον ειναι σαν να βλεπεις μια αλλη ταινια!

ταινιες του κινκ που εχω δει κ ηταν ωραιες για εμενα ειναι οι αυτες αν θες τις βλεπεις

pet cemetery μονο το 1 το 2 ειναι αηδια βασικα δεν ειναι καν δικο του.
rose red
kingdom hospital ηταν σειρα αλλα πολυ τελεια για εμενα! σε καθηλωνει απο το επ. 1
χρησιμα αντικειμενα
αδυναμια (thinner)
misery
καρι (carrie)
the dead zone παιζει ramake σαν σειρα στο σταρ βραδυνες ωρες

ελπιζω να σου αρεσουν κ εσενα! :)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#165 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2010 - 03:35

Παρακολούθησα δυο ταινίες στη σειρά. Στην αρχή είδα το The Descent Part 2, sequel του αρκετά καλού Descent. Χλιαρή ταινία με ανύπαρκτο σενάριο, γελοίους «ό,τι 'νά 'ναι» χαρακτήρες. Το καλό της σημείο είναι μερικές μάχες, αρκετά αστείες αν και όχι ιδιαίτερα πρωτότυπες.
Μετά είδα το The Fourth Kind. Αρκετά καλλίτερο του Descent 2, με πειστικές ερμηνείες και ωραίο συνδυασμό «πραγματικού» και φανταστικού. Το κεντρικό της θέμα δεν μου άρεσε, επειδή απευθύνεται κυρίως σε ufolόγους(εγώ έχω μανία με βαμπίρια και δράκους).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 15 Μάρτιος 2010 - 14:02