Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Posted 08 September 2008 - 09:21
Posted 08 September 2008 - 11:23
To thewrw ypervoliko oti thelei vathmo panw apo 9 gia tin ipotrofia. Edw ta megalitera panepistimia tou kosmou (MIT, Harvard) kai theloun girw sto 8 (to lew dioti exw filous pou exoun parei ypotrofia) kai thelei i Iapwnia? Ektos aftou exartatai kai ti sxoli exei teleiwsei o kathenas. Px sti diki mou sxoli alla kai se alles opws to viologiko aristoi foitites den yparxoun (diladi vathmos panw apo 9). Apo tin alli se alles sxoles yparxoun para polloi aristoi foitites. Etsi de nomizw pws kritirio tis ypotrofias einai o vathmos tou ptyxiou anexartitws tou ti sxoli exeis teleiwsei. Afta ta 2 prepei logika na pigainoun mazi.
Ολοι θεωρουμε το 9 υπερβολικο διοτι τουλαχιστον στα "καλα" πανεπιστημια της Ελλαδας κανεις αιμοπτυση για να φτασεις καπου στο 8..
Μονο μια περιπτωση κοπελας ξερω η οποια εβγαλε 9.8 αλλα ειχε απαρνηθει τη ζωη γενικοτερα...και την πηραν στο Στανφορντ..
g_senpai,Δεν θεωρω απιθανο να ειναι ραδιοαρβυλα..και κυριως διοτι γινοταν απιστευτο σπρωξιμο στα αμερικανικα πανεπιστημια..Εν μερει λογικο καθως ολοι οι καθηγητες ειχαν παει αμερικα και γνωριζαν/ουν καλυτερα τα κολπα εκει..
Αλλα δεν ειναι και αναγκη να καταστρεψεις ολες τις υπολοιπες εκδοχες!!
ATANASHIOSU μην σαλταρεις..εχω αρχισει κ πιστευω(ισχυρα) πως απλα ηταν μια ατακα (αρνητικου) εντυπωσιασμου για να σταλει κοσμου στο αμερικα..Εξ ου και τα ερωτηματα για να επιβεβαιωσουμε καταστασεις!
Πανω στο τελευταιο να πω και ενα ταπεινο arigatu gozai mas για τις πληροφοριες που εχεις δωσει μεχρι τωρα

Posted 08 September 2008 - 13:17
Συν τοις άλλοις, οι σύνδεσμοι σχετικά με την Ιαπωνία είναι μάλλον άσχετοι. Αν γίνεται να έρθεις σε επαφή με τους εν λόγω καθηγητές, ρώτησε λεπτομέριες επί του θέματος.
κατακλείδα: ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ 9 ΚΑΙ ΠΑΝΩ.
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Posted 08 September 2008 - 15:42
κατακλείδα: ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ 9 ΚΑΙ ΠΑΝΩ.
Αμην...
Οταν αρχισει το εξαμηνο θα παω να κανω μερικες συζητησεις με τους καθηγητες αν και δεν νομιζω να αντλησω κατι σημαντικο(και κυριως ρεαλιστικο)..
Ιδωμεν!

Posted 21 October 2008 - 20:33
Posted 22 October 2008 - 03:00
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Posted 22 October 2008 - 12:56
και κατι ακομα...εσυ σπουδασες ιαπωνικη θρησκεια,η κανεις μεταπτυχιακο στην ιαπωνικη θρησκεια???
Posted 22 October 2008 - 16:57
Εγώ τέλειωσα το master μου που έκανα στην Ιαπωνική θρησκεία και τώρα συνεχίζω και για διδακτορικό με το ίδιο θέμα.
Posted 22 October 2008 - 20:38

και σκοπευεις να διδαξεις στην ιαπωνια την θρησκεια,η 8α γυρισεις ελλαδα??
Posted 23 October 2008 - 08:32
Μετά μπορείς να έρθεις στην Ιαπωνία για σπουδές με υποτροφία, αλλά και για δουλειά.
Αν ξέρεις καλά Ιαπωνικά μπορείς να έρθεις και για προπτυχιακά στην Ιαπωνία. Δεν ξέρω τι σκέπτεσαι να κάνεις για το μέλλον, απλά σου λέω διάφορες επιλογές.
Προς το παρόν προσπαθώ να κάνω μια καλή εργασία. Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να διδάξω αυτά που έμαθα στην Ιαπωνία σε κάποιο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα. Μέχρι τότε όμως έχω να φάω πολλά ψωμιά.
Posted 23 October 2008 - 12:33
και σορρυ αν σε πρηζω,αλλα καταλαβενεις...περιπου για πες μου ενα επαγγελμα που δεν ειναι σ τοσο χαλια θεση...οπως τ αγγλικα που μου ειπες πριν...
Posted 23 October 2008 - 12:52
εκτός αν χωθείς στον ασιατικών σπουδών αν ανοίξει ποτέ.
Posted 23 October 2008 - 13:08
σορρυ αν ειναι λιγο οφ τοπικ..... :S
Posted 23 October 2008 - 13:27
Στο άλλο θέμα, γνωρίζοντας ξένες γλώσσες και Ιαπωνικά μπορείς να βρεις δουλειά σε Ιαπωνική επιχείρηση. Οι Ιαπωνικές επιχειρήσεις εκπαιδεύουν τους υπαλλήλους τους, οπότε το μόνο μου συνήθως ζητάνε είναι πτυχίο Α.Ε.Ι (γενικά και αόριστα). Για τους Ιάπωνες συνήθως ζητάνε πτυχίου γνωστού πανεπιστημίου και αυτό και μόνο αρκεί για να βρεις δουλειά. Ειδικά για τους ξένους ζητάνε να ξέρουν ξένες γλώσσες και να μπορούν να συνεννοούνται στα Ιαπωνικά και να κατέχουν την Ιαπωνική νοοτροπία. Το να βρεις δουλειά στην Ιαπωνία δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο, έχει όμως μια αφάνταστα βαρετή και μακρά διαδικασία. Για αυτό είναι δύσκολο να βρεις δουλειά στην Ιαπωνία ενώ μένεις στο εξωτερικό. Οι περισσότεροι που βρήσκουν δουλειά στην Ιαπωνία έρχονται με τη δικαιολογία των σπουδών και ψάχνουν δουλειά ενώ είναι σπουδαστές. Η διαδικασία εύρεση δουλειάς στην Ιαπωνία συνήθως αρχίζει ένα με δύο χρόνια ΠΡΙΝ το τέλος των σπουδών.
Posted 23 October 2008 - 13:30
ποσο μαλλον τωρα που μ ειπες οτι αμα ξερω κ αλλες γλωσσες....ουφ!!!
domo arigatou gozaimasu!!!