First of all this goes to everybody.
Studying in Japan is relevant when it come to : Japanese Language, Seismology, Architecture, International aid, Government economics and of course Animal testing.
για Animation ενδείκνυται; Η' καλυτερα Αμερική;
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 08:17
First of all this goes to everybody.
Studying in Japan is relevant when it come to : Japanese Language, Seismology, Architecture, International aid, Government economics and of course Animal testing.
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 09:10
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 09:11
Please all of you first learn how to type and write correct greek/english. My eyes hurt with the mistakes you do. Who is going to hire when you cannot even create a normal text?
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 17:30
καλη και η ιαπωνια δεν λεω...αλλα εγω που ειμαι ρουμανια και σπουδαζω φαρμακοποιος ζητημα να εχω ανοιξει μια φορα βιβλιο...εδω τα μαθηματα πληρωνοντα με πουστιες παιρνω τηλεφωνω τον ρουμανο καθηγητη του δινω 100 ευρο και με περναει το μαθημα...γιαυτο εχουμε και πολλους ελληνες εδω...επισης τα εξοδα μου εδω δεν υπερβαινουν τα 200 ευρο(με καθε μερα καφε και κανα 3 φορες την εβδομαδα club) χωρισ σπιτι με σπιτι καποιο 300.εγω θελω να μου πεις ποσα χρειαζοσουν περιπου εκει που εμενες εσυ...να μου πεις εναν αριθμο...
στην ιαπωνία τα έξοδα είναι τριπλάσια σε θέμα τιμών ενοικίου
γι αυτό ψάχνουμε υποτροφίες
από εκεί και πέρα εσύ να γίνεις λίγο πιο ευγενικός
και όταν γυρίσεις με το καλο μη γίνεις φαρμακοποιός και σκοτώσεις κανέναν επειδή ήσουν ανίκανος να περάσεις τα μαθήματα από μονος σου.
conban wa nina-san....απλά...άλλο η λες σπούδασα στην ιαπωνία k άλλο στην ρουμανια...εξάλλου από μονο s είπε πως το επίπεδο είναι plu χαμηλό μιας k λαδώνεις...καλο ein δη λέω...επιλογή s είναι...σεβαστή...αλλα δη νομίζω ότι κάποιος άμα θέλει k μπορεί η πάει για σπουδές στην ιαπωνία και το γουστάρει αλήθεια θα πάει k δη θα κοιτάξει αριθμούς (αφού μπορεί οικονομικά πάντα).εγώ eim ακόμα 2a λυκείου k η σπουδάσω ιαπωνία είναι ένα όνειρο όπως k η μάθω ιαπωνικά... δηλαδή από τώρα προσπαθώ..απλά αν γίνεται ρε παιδιά θα ήθελα η ξέρω περίπου ποσο πάει ο προϋπολογισμός...για η αρχίσω οικονομίες XD....arigatou gozaimasu!
a!και "ατανασιοσου"..όταν λες ιαπωνική θρησκεία θα λες για το shindo e?....εμενα με ψιλομπερδεύει τόσο πολύ μυθολογία..δη το έχω ψάξει k plu αλλα από το λίγο p έχω διαβάσει ein κάπως πολύπλοκο(ίσως για μένα)..
Απλα το να σποθδασεισ σε μια χωρα που ολοι σπροχνωντε να μπουν στο τρενο και πακεταροντε σα ρεγκεσ, φαντασου τι 8α γινεται με τα πανεπιστημια.. + οτι αν 3ερεισ οι ιαπωνεσ ειναι κατ ε3ωχην ε8νικιστεσ.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 15 Μάιος 2008 - 18:05
5 posts merged o.O
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2008 - 19:48
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 16 Μάιος 2008 - 12:43
No greeklish, plz.
Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2008 - 20:40
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 14:02
Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2008 - 15:40
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 13:53
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 14:39
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 16:12
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 16:29
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 10:49
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 12:00
Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2008 - 12:58