Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2009 - 09:05
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2009 - 16:52
Για υποτροφία εδώ δεν δίνουμε συνέντευξη το ξέρω. Αλλα νομίζω ότι ούτε στην Ιαπωνία γίνεται συνέντευξη!
Αν ξέρει κάποιος μπορεί να απαντήσει; Όλο για υποτροφίες μιλάμε αλλα για το πως πέρνουμε υποτροφία δεν το ψάξαμε!!!
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2009 - 18:32
Επισης,πρεπει να θυμαστε οτι καλυτερη πηγη πληροφορησης ειναι οι ιδιες οι σχολες (περισσοτερα μπορειτε να μαθετε ρωτοντας την γραμματεια της σχολης σας παρα στο anime.gr).Και επιπλεον καλο θα ηταν να ελεγξετε για το αν τα Ιαπωνικα πανεπιστημια αξιζουν,απο ακαδημαικης σκοπιας, στο αντικειμενο που εχετε επιλεξει

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2009 - 19:53
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 10:41
Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2009 - 11:49
ή επειδη ειμαστε καμενοι στα ανιμε θελουμε να παμε εκει ????!!
Βασικα για το 95% των ατομων που λενε οτι θελουν να πανε Ιαπωνια για να σπουδασουν/ζησουν ειναι αυτο ακριβως

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2009 - 01:02
Για οποιοδήποτε άτομο που σπουδάζει κάτι τέτοιο είναι όνειρο η Ιαπωνία.
Τώρα, αν μου λέγανε κάααααααποτε στο μέλλον, έλα εδώ στην εταιρία μας να φτιάχνεις videogames, ίσως να πήγαινα

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2009 - 09:31
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2009 - 09:45
Ακριβώς.άλλωστε όσο καμμένος και να ναι κάποιος, και όποια κι αν είναι τα κίνητρά του, δε πρέπει να αμφισβητήσουμε την αξία των ιαπωνικών πανεπιστημίων -μερικά είναι από τα καλύτερα του κόσμου, και εν γένει η χώρα χαρακτηρίζεται απ το αυστηρά οργανωμένο εκπαιδευτικό της σύστημα-
Τα Ιαπωνικα πανεπιστήμια έχουν μεγάλο κύρος. Το Πανεπιστήμιο του Τόκυο νομίζω είναι 8 στον κόσμο! (μετά απο Yale, Harvard, MIT κλπ)
Και μπορεί να λιώνουμε για anime αλλά αγαπάμε σιγά σιγά και την Ιαπωνική κουλτούρα (όχι όλοι βέβαια) και μου φαίνεται λογικό να θέλει κάποιος να πάει έκει.
Εξάλλου η ζωη στην Ιαπωνία δεν μου φαίνεται και άσχημη παρά τα διάφορα παρατράγουδα εκεί όπως μεγάλη πίεση στην δουλεια αν είναι να εργαστείς εκεί για εταιρεία ειδικα. Ευγενικοί άνθρωποι, η καθαριότητα είναι ΝΟΜΟΣ, μεγάλη οργάνωση και άλλα. Στο Τόκυο θα είναι λίγο χαοτικά αφου εκεί ζουν 12 εκατ. άνθρωποι, περισσότερα από την Ελλάδα, αλλα γνώμη μου είναι ότι αξίζει να πας εκεί.
Υπαρχουν υπάρχουν πανεπιστήμια όπως το Mejiro University όπου εκεί σπουδάζουν μόνο γυναίκες!!! Είναι το καλύτερο σε αυτο το είδος απ' όσο ξέρω απο drama και ανιμε. Θα ψάξω και κατατάξεις όμως.
Κρίμα που δεν κάνει μαθήματα που θέλω

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2009 - 11:15
Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2009 - 15:31
Πολυ ενδιαφερον αυτο που λες.εγω παντως ειμαι σιγουρος οτι αν υπηρχε ενα απο τα τοπ πανεπιστημια σε μια πολυ μικρη πολη δεν θα πιγενε κανεις!
Αν και πιστευω οτι ναι θα πηγαινανε λιγοτεροι αλλα θα γινοταν ακομα πιο τοπ το πανεπιστημειο, κα8ως το κινητρο για τους σπουδαστες θα ηταν μονο το πανεπιστημειο και θα ασχολουνταν πιο σοβαρα με αυτο, εν αντιθεση με αλλες περιπτωσεις πανεπιστημειων που θα ειναι μαπα αλλα οι φοιτητες θα το διαλεγουν λογω της καλης φοιτιτικης ζωης

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 11:15
Τα πανεπιστήμια είναι για να μάθεις όχι για να ξεσαλώσεις, αν θέλει κάποιος γλεντια να πάει στη Μύκονο.
Εκεί θα πηγαίνουν σωστοί φοιτητες που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ όπως ακριβώς λέει ο Sonic 13(αν και δεν πιστέυω πως με ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο δεν θα αναπτυχθεί η περιοχή του) και θα έχουν και την ησυχία τους να αφοσοιωθουν στο έργο τους χωρίς άλλους άξεστους κατα την γνώμη μου που τα φορτώνουν όλα στον κόκορα και δεν εκμεταλλεύονται τη θέση που κάποιος άλλος θα είχε αξιοποιήσει πολύ καλύτερα.
Ακόμα καλύτερα να σπουδάσεις στην Ιαπωνία αν το Πανεπιστήμιο του Τόκυο είναι καλό.
Στα Ιαπωνικά πανεπιστήμια δεν γίνονται κοπάνες. Και αν γίνουν δεν ξεφεύγεις εύκολα.
Στην Wikipedia έλεγε ότι: truancy (αδικαιολόγητη άδεια) is expensive.
Τώρα δεν ξέρω αν το έννοουσε πραγματικά και θα πρέπει να καταθέτουμε χρηματικό πόσο ή μεταφορικά και έχουμε άλλες ποινές αλλά με την νεοτροπία της Ιαπωνίας δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να ξαφνιαζόμαστε!
Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 13:16
σε πάρτυ ... έχει να κάνει με το πόσο καλά μπορεις να τα συνδιάσεις αυτά τα δύο.
και ναι στα ιαπωνικά πανεπιστήμια γίνονται κοπάνες.
Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2009 - 14:50