Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

COSPLAY! Φάση ή Μπούρδα;

• Please log in to reply
100 replies to this topic

#16 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 05 March 2008 - 02:35

Αν γινόντουσαν πιο πολλά event μπορεί να ασχολούμουν πιο πολύ αλλά τώρα κάθε απόκριες μόνο:unlucky:

Posted Image

#17 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 05 March 2008 - 05:53

Για μερικούς που νομίζουν ότι το cosplay είναι ένα άχρηστο hobby μόνο άχρηστο δεν είναι καθώς αρκετές φορές επαγγελματίες cosplayers - τουλάχιστον στην Ιαπωνία - προσλαμβάνονται από εταιρείες για να προωθούν anime και videogames τους σε διάφορα events. Kι ορισμένοι διάσημοι, επαγγελματίες cosplayers πούλανε και φωτογραφικά άλμπουμ με τις δημιουργίες τους. Ή έστω χάρη στην συχνή ενασχόλησή τους με το cosplaying ν' αποκτούν πείρα στην ραπτική, στον σχεδιασμό ρούχων κ.ο.κ. (πράγμα χρήσιμο για όσους θέλουν ν' ασχοληθούν επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας).

Τώρα στην περίπτωση που κάνεις cosplay έστω και περιστασιακά -π.χ. την περίοδο των αποκριών- το βρίσκω πιο ενδιαφέρον και φανταχτερό από το να ντύνομαι γιατρός, κινέζος, cowboy, στρατιώτης και διάφορα άλλα που θα ντύνεται ο καθένας και αποδικνύει παντελλής έλλειψη φαντασίας. Μερικοί ίσως μου απαντήσουν ότι και το να κάνουν οι περισσότεροι cosplay του Kira και του Luffy αποδεικνύει έλλειψη φαντασίας αλλά τουλάχιστον δεν θα δεις τον κάθε τυχάρπαστο να κάνει cosplay αλλά κάποιος που σαφώς έχει πάθος με τα anime oπότε είναι κι ευκαιρία για να γνωρίσεις κι άτομα έτσι που να μοιράζονται το ίδιο πάθος με σένα.

#18 Quessir

Quessir

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 05 March 2008 - 08:10

Μια φορα ειναι καλο να ντιθεις ενας χαραχτηρας που σου αρεσει για ενα cosplay αλλα για να βγεις στον δρομο ετσι με τπτ προσοπικα εγω δεν θα το εκανα και τον λογο οτι δεν θελο να βλεματα να ειναι πανο μου. Βεβαια αν ημουν εμο θα ειταν αλιος γιατι αυτοι ζουν για τα ματια του κοσμου. Αλλα πλεον ντινομαι μονο στα καρναβαλια xD

#19 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 05 March 2008 - 09:51

Btw αν ίσχυε αυτό που λες zade,όλοι θα ήταν πανομοιότυποι,για να "ταυτίζονται"...
Τέσπα..

Δεν ειπα οτι ολοι οι ανθρωποι θα επιδιωξουν να ταυτιστουν με το ιδιο αντικειμενο , προσωπο κτλ, αλλα με οτι ελκυεται ο καθενας . Καποιος μπορει να ελκυεται απο τα anime , αλλος απο το Star Wars , αλλος απο χαρακτηρες των κομικ και παει λεγοντας . Αυτο δεν μας καθιστα ολους "πανομοιοτυπους" αλλα ισα ισα υπαρχει ποικιλια οσον αφορα το "με τι προσπαθω να μοιασω" Τελος , η υπογραμμισμενη λεξη του παρακατω ποστ που εγινε απο αλλον χρηστη , επιβεβαιωνει τα λεγόμενά μου

αλλά τουλάχιστον δεν θα δεις τον κάθε τυχάρπαστο να κάνει cosplay αλλά κάποιος που σαφώς έχει πάθος με τα anime oπότε είναι κι ευκαιρία για να γνωρίσεις κι άτομα έτσι που να μοιράζονται το ίδιο πάθος με σένα.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#20 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 05 March 2008 - 10:23

@ zade : A απλά έτσι όπως το πες ήταν σαν να προσπαθούσε ο καθένας να ταυτιστεί ώστε να είναι αποδεκτός από το σύνολο,λάθος το έπιασα εγώ,soz ;p

@ Quessir : +1,αλλά αν ήταν πιο χαλαρό το όλο θέμα φάση θα είχε...Αλλά...Πάλι σε λάθος χώρα γεννήθηκα(με)...
*suicides*

#21 Quessir

Quessir

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 06 March 2008 - 00:08

@ zade : A απλά έτσι όπως το πες ήταν σαν να προσπαθούσε ο καθένας να ταυτιστεί ώστε να είναι αποδεκτός από το σύνολο,λάθος το έπιασα εγώ,soz ;p

@ Quessir : +1,αλλά αν ήταν πιο χαλαρό το όλο θέμα φάση θα είχε...Αλλά...Πάλι σε λάθος χώρα γεννήθηκα(με)...
*suicides*

Τοσα χρονια αυτο λεω... Λαθος χωρα ....καταραμενοι ειμαστε :/

#22 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 06 March 2008 - 00:35

Aν γεννιόσουν Ιαπωνία, όμως, να δω αν θα 'τρωγες πιτόγυρα με γιαουρτοσκόρδιο. :hihi2:

#23 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 06 March 2008 - 00:38

Ολα αυτα τα cosplay στην Ιαπωνια, το θεωρουν κατι το συνηθισμενο... κατι που το βλεπεις αρκετα συχνα.
Εδω δεν ειμαστε για τετοια δυστυχως... αν και καποιοι το θελουν, μπραβο τους.

#24 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 06 March 2008 - 12:22

Το cosplay είναι κάτι το ωραίο ρε παίδες.Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα δεν γίνεται κάτι σαν το AnimeLondonExpo αλλά τεσπά τι να κάνουμε.Μόνο σε κανά cosplay party μπορείς να πας η στα καρναβάλια γιατί πολύ κόσμος το κατακρίνει άσχημα αμα σε δει να είσαι ντυμένο cosplay!! Προσωπικά εμένα μου αρέσει αρκετά!!!
Αλλά οχι και να ντύνεσαι συνέχεια..!! :P

Tiger-stock-blog-header.jpg

#25 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 06 March 2008 - 13:00

παντο πραγματικα εχω βαρεθεί να βλέπω τυπους που τα καρναβαλια ντυνονται γυναίκες...ελεος πλεον.....ντισου κατι αλλο βρε παιδι μου
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#26 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 06 March 2008 - 23:58

Το cosplay μονο καλο μπορει να ειναι και κριμα που υπαρχει τετοια προκαταληψη εναντιον του... Οντως μπραβο σε ολα τα παιδια που εχουν ασχοληθει τοσο πολυ με το θεμα και εχουν παραγει τοσες κορυφαιες στολες! Μαζι σας ρε παιδες, μαζι σας!

παντο πραγματικα εχω βαρεθεί να βλέπω τυπους που τα καρναβαλια ντυνονται γυναίκες...ελεος πλεον.....ντισου κατι αλλο βρε παιδι μου

Σε αυτο να συμφωνησω, μεγα ελεος, ειδικα οταν τους βλεπεις με μινι:puke::puke:
Posted Image

#27 Sanosuke

Sanosuke

Anime Fan

• Members
  • 245 posts

Posted 07 March 2008 - 00:38

διαβαζα τα ποστ εδω και νομιζω οτι οι αρνητικες στασεις....ειναι υπερβολικε(κατα εμενα)..συμφωνω με τους αλλους ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΗΘΗ.και δεν το καταλαβα ντυνεσαι για το χαβαλε και βαζεις και φαντασια..να φτασεις οσο πιο κοντα σε αυτο που θα ντυθεις...ανιμε στυλ σε ανιμε καρακτερ...σε καρναβαλι στυλ τοτε σε καποιο αλλο στυλ...δηλαδη αμα ντυθεις και πας και μου ντρεπεσαι και απο πανω.πιο το νοημα φιλε μου,αρα εσυ δινεις σημασια στο τι θα λενε η αλλοι και προφανως ντρεπεσαι που ασχολεισαι με ανιμε...και δεν νομιζω οτι απο αυτο το site ολοι να ντυθουμε για να κανουνε μοστρα.(βασικα κανενας δεν πιστευω οτι θα το κανει αυτο).:drink::drink::drink::drink:.
Posted Image

#28 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 07 March 2008 - 00:42

Εχεις απολυτο δικιο εχουμε γεμισει wannabe travestite :hahaha::hahaha:

To cosplay εμενα δεν με ενθουσιαζει και πολυ,επισης η Ελλαδα δεν ειναι μερος για να επιδωθεις σε αυτη την ασχολια

#29 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 07 March 2008 - 13:02

Ερώτηση κρίσης (επιληψίας)

Έστω ότι περπατάς στον δρόμο μέρα μεσημέρι και σε κοινή θέα ενώ δεν είναι Απόκριες σε προσπερνάει κάποιος που είναι ντυμένος φτυστά ο Ichigo από Bleach (τυχαίο παράδειγμα αυτό). Πως θα αντιδρούσες που τον έβλεπες έτσι στα ξαφνικά;

1. Θα γελούσες;
2. Θα το έπαιζες αδιάφορος και θα συνέχιζες να περπατάς;
3. Θα του έλεγες «Που πας ρε τσίρκο;»;
4. Θα έμενες απλά χαζός να τον κοιτάς;
5. Θα φώναζες «ο Ζαράκι τα σπάει!»;
6. Θα ζητούσες να φωτογραφηθείτε μαζί;
7. Θα ζητούσες πληροφορίες για να βρεις/φτιάξεις κι εσύ μια στολή;
8. Κάτι άλλο (π.χ. θα χόρευες κλακέτες);

Και μετά πες τι θα έκανες αν αυτό συνέβαινε σε δρόμο της Ιαπωνίας.

Συνδυασμοί απαντήσεων είναι δεκτοί.

#30 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 07 March 2008 - 13:59

Εγω ή θα ζητουσα φωτογραφια μαζι ή απλα θα του εκανα ενα Thumbs Up περνοντας απο διπλα φροντιζοντας να με δει... αλλα παλι δεν ειμαι ο τυπικος Ελληνας :P
Posted Image