Αυτο το Thread φτιαχτηκε για Να Δωσουμε Τα Respect Μας σε μια καταπληκτικη Φυσιογνωμια,Σε εναν Ανθρωπο ο οποιος μπορουσε με ενα Cartoon να μεταδωσει απειρα μυνηματα για τη Ζωη!!!...........
Δεν Φτιαχτηκε Για να γινετε Μαχη μεταξη Anime k Disney!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!
Εγω γουσταρω Απειρως Και Τα Δυο,Donald Duck FTW,Ομως Δεν μπορω Να Σε Ακουω αλλο,Αμα θες να γινεσε σπαστικος και να ενοχλεις αλλους,καντα στο msn αυτα,ΟΧΙ ΕΔΩ!!!
Και επισης........Θεωρω Παρρα πολλες ιστορις της Disney κορυφαιες,Οπως Το Lion King,Beauty and the beast,Phantasia,Και Παρα μα παρα πολλα αλλα!!!
Ομως Κανεις Μεγαλο Λαθος αν Νομιζεις Οτι τα Anime ειναι ανουσια,και οτι Σε Ολα Ειναι Οπως Τα Pokemon k Ugioh και δεν ξερω και εγω τι,Τοτε Φιλε Postαρεις Σε Λαθους Ανθρωπους........Για παραδειγμα,σε Παρρα πολλα anime γινονται και μαθηματα Ζωης,One Piece btw περναει Απεριοριστα μυνηματα για το νεο κοινο,μυνηματα με πολλυ βαθu νοημα,δεν Λεω,η Disney Σ'αυτο τον τομεα Σκιζει,Αλλα Φιλε Πιστευω Δεν Εχεις Κατσει Καθολου να Προσπαθησεις να Δεις Anime!!!
Εγω Απ'την αλλη,και Καθομαι Και Βλεπω anime Καθε Μερα,και επισης Πριν Παω Για υπνο Παιρνω Το Κομιξακι Μου Και το Διαβαζω.......

Και Επισης,Τωρα τελευταια Η Disney δεν εχει Βγαλει τιποτα Καλο,Ομως Παντα Εχουν τα κομιξ!!!RESPECT!!!
Και Θα Σου Προτεινα Να Μην Συνεχισεις Ετσι,Διοτι Θα το Καταστρεψεις το thread!!Και Ειναι Κριμα!!!!
Show Walt Disney Some respect!!!