Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Υπαρχει θεος ;
Posted 27 February 2008 - 09:19
να πω την αμαρτια μου δεν καθησα να διαβασω ολα τα ποστς.. Για μενα θα ηταν καλυτερα το thread να λεγεται "Υπαρχει μετα θανατον ζωη η οχι?"
Νομιζω οτι ειναι πιο εγκυρη ερωτηση. Εγω απαντησα οτι δεν ξερω. Ελπιζω οτι υπαρχει.. It would be a terrible waste otherwise...
Ειναι γεγονος οτι ο ανθρωπος θεοποιει αυτα που δεν καταλαβαινει. Ειναι ομως εξισου σημαντικο να κατανοησετε οτι η επιστημη δεν εχει δωσει ακομα τις απαντησεις. Ουτε στο 1%. Απλα εχει κατανοησει την μεθοδολογια σε καποια πραγματα. Ο κοσμος για μενα ειναι πολυ τελειος και περιπλοκος για να εχει γινει στην τυχη. Αμα υπαρχει πνευματικος κοσμος, δεν νομιζω οτι θα μοιαζει και πολυ με καποια απο τις ιδεες που εχουν σκαρφιστει οι διαφορες θρησκειες.
Προσωπικα θα προτιμουσα την ιδεα της μετεμψυχωσης. Ο κοσμος αυτος εχει πολυ ενδιαφερον για να τον εγκαταλειψουμε, και επισης δεν ξερω να παιζω την αρπα.

Posted 27 February 2008 - 09:32
οσο και αν κολλημενος ισως ακουστω, θεωρω οτι πρωταρχικος ρολος , σκοπος , στοχος ή οπως αλλιως θελετε πειτε το ολων των οντων εν ζωη ειναι η διαιωνιση του ειδους τους. αν τεκνοποιησουν η προσωρινη ζωουλα τους δεν πηγε χαμενη. για τον ανθρωπο ο αμεσως επομενος στοχος ειναι να αναθρεψει σωστα τα παιδια του. ( σωστα για τον ιδιο ετσι? ασχετα με κριτηρια. τοτε παμε σε αλλη συζητηση)
δεν πιστευω στην μετενσαρκωση, και παρολο που η ζωη με ολες τις αναποδιες της ειναι γλυκια δνε θα ηθελα να μετενσαρκωθω στο απωτερο μελλον. παρολαυτα αρπα θα ηθελα και εγω να μαθω να παιζω
Posted 27 February 2008 - 09:44
επειδη θελω να πιστευω στην μετα θανατον ζωη, ακολουθω την χριστιανικη θρησκεια γιατι μου αρεσουν τα ηθικα διδαγματα της και αυτα που εχει προσφερει στη χωρα ασχετα αν δεν πολυπιστευω τις ιδεες της περι παραδεισου και κολασης. Αλλωστε την θεωρω βασικο στοιχειο για την ενοτητα του εθνους.

Posted 27 February 2008 - 09:48
Posted 27 February 2008 - 09:51
οταν λεω κοσμο δεν εννοω τον ανθρωπινο κοσμο και την αδικια που υπαρχει σε αυτον. Βασικα εννοω την τελειοτητα της ζωης, του κοσμου, και φυσικα την υπαρξη νοημοσυνης.Τέλειος κόσμος;;; Πως είναι τέλειος; Διευκρίνησε αν μπορείς Mr Ayu-mania.

Posted 27 February 2008 - 09:55
Posted 27 February 2008 - 10:01
Κάποιος εδώ μέσα είναι δυσαρεστημένος από τα posts που έχω κάνει σ' αυτό το thread, τα οποία έχουν σκοπό να διασκεδάσουν και να ελαφρώσουν το κλίμα σε ένα έτσι κι αλλιώς βαρύ κι ασήκωτο thread, στο οποίο πιστοί τε και άθεοι κοπανάνε ο καθένας το δόγμα του στο κεφάλι του άλλου, και το ενδεχόμενο flamewar είναι πάντα ένα κλικ μακρυά (μέρικοί -you know who you are- έχετε ήδη λύσει τα ζωνάρια σας για καυγά).
Αυτό το άτομο αντί να απευθύνει σ' εμένα το παράπονό του, απευθύνθηκε στον Phantom Duck (!), του είπε, δε, ότι άν ένα "Starting..." μέλος έκανε τα posts που κάνω εγώ, θα είχε φάει warning.
Γελάω. Πικρόχολα.
Τι λε ρε παιδί... ώστε εγώ χαλάω το thread...
Πάρε άλλη μια αγιογραφία. Την κέρδισες.

Για όποιον έχει παράπονο από μένα, το MSN μου είναι διαθέσιμο for a reason. Μην ζητάτε από τρίτους να "φροντίσουν για εσάς".
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 27 February 2008 - 10:07
και μενα καποιος με δινει ακυρες κοκκινες καρτες στο reputation αλλα δεν το κανω θεμα..
ωραια εικονα btw..

Posted 27 February 2008 - 10:14
Posted 27 February 2008 - 10:20
αλλα εγω ακολουθω τη θρησκεια Chucknorrisism...
ειναι δυνατο να βρουμε καπου κοινο εδαφος?
Posted 27 February 2008 - 10:24
Όπως και να 'χει, στη ζωή μου έχω μάθει να μιλάω με ανοιχτά χαρτιά.
sunday, εσύ λες ήρεμα την άποψη σου, αλλά κάποιοι άλλοι "κοπανάνε δόγματα". Κοπανανε = μιλάνε με εριστικό ύφος. Δόγματα = χρησιμοποιούν αστήρικτα επιχειρήματα. Το δεύτερο can't be helped, αλλά το πρώτο θα μπορούσε να λείπει. Γι' αυτό καταφεύγω σε funny spam, μπας και χαλαρώσουν, και γίνει ψύχραιμη συζήτηση εδώ.
Κατά τ' άλλα, δεν είδα να σας εμποδίζω να μιλάτε πουθενά.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 27 February 2008 - 10:30
Posted 27 February 2008 - 10:42
Posted 27 February 2008 - 10:59
Posted 27 February 2008 - 11:04
Μαλιστα.Αυτος ο εξυπνακιας μαλλον δεν εχει αντιληφθει τον τροπο με τον οποιο κανουμε moderating εδω μεσα αλλιως δεν θα το ελεγε αυτο.Οπως αρκετοι εχουν διαπιστωσει ειμαστε αρκετα τσιγκουνηδες και στα warns και στα bans και πολυ δυσκολα καταφευγουμε σε αυτα τα μεσα,ακομα και για σοβαρα θεματα,ποσο μαλλον για μια χιουμοριστικη εικονα (που σκοπο εχει να ελαφρυνει το κλιμα του thread,και οχι να το εκτροχιασει).Καλο θα ηταν να σχηματισουμε μια ολοκληρωμενη αποψη πριν αρχισουμε να βγαζουμε συμπερασματα γιατι αλλιως εκτιθεμεθαΑυτό το άτομο αντί να απευθύνει σ' εμένα το παράπονό του, απευθύνθηκε στον Phantom Duck (!), του είπε, δε, ότι άν ένα "Starting..." μέλος έκανε τα posts που κάνω εγώ, θα είχε φάει warning.