Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Υπαρχει θεος ;

• This topic is locked This topic is locked
617 replies to this topic

Poll: Υπαρχει θεος ; (168 member(s) have cast votes)

Υπαρχει θεος ;

1. ναι (666 votes [28.57%])

Percentage of vote: 28.57%

2. οχι (777 votes [33.33%])

Percentage of vote: 33.33%

3. δεν ξέρω (888 votes [38.10%])

Percentage of vote: 38.10%

Vote

#121 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 27 February 2008 - 09:19

8 σελιδες θεμα... παντα οταν λοιπω αυτα γινονται...

να πω την αμαρτια μου δεν καθησα να διαβασω ολα τα ποστς.. Για μενα θα ηταν καλυτερα το thread να λεγεται "Υπαρχει μετα θανατον ζωη η οχι?"

Νομιζω οτι ειναι πιο εγκυρη ερωτηση. Εγω απαντησα οτι δεν ξερω. Ελπιζω οτι υπαρχει.. It would be a terrible waste otherwise...

Ειναι γεγονος οτι ο ανθρωπος θεοποιει αυτα που δεν καταλαβαινει. Ειναι ομως εξισου σημαντικο να κατανοησετε οτι η επιστημη δεν εχει δωσει ακομα τις απαντησεις. Ουτε στο 1%. Απλα εχει κατανοησει την μεθοδολογια σε καποια πραγματα. Ο κοσμος για μενα ειναι πολυ τελειος και περιπλοκος για να εχει γινει στην τυχη. Αμα υπαρχει πνευματικος κοσμος, δεν νομιζω οτι θα μοιαζει και πολυ με καποια απο τις ιδεες που εχουν σκαρφιστει οι διαφορες θρησκειες.

Προσωπικα θα προτιμουσα την ιδεα της μετεμψυχωσης. Ο κοσμος αυτος εχει πολυ ενδιαφερον για να τον εγκαταλειψουμε, και επισης δεν ξερω να παιζω την αρπα.
Posted Image

#122 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 27 February 2008 - 09:32

ενδιαφερουσα και ειλικρινης τοποθετηση Mr Ayu Mania

οσο και αν κολλημενος ισως ακουστω, θεωρω οτι πρωταρχικος ρολος , σκοπος , στοχος ή οπως αλλιως θελετε πειτε το ολων των οντων εν ζωη ειναι η διαιωνιση του ειδους τους. αν τεκνοποιησουν η προσωρινη ζωουλα τους δεν πηγε χαμενη. για τον ανθρωπο ο αμεσως επομενος στοχος ειναι να αναθρεψει σωστα τα παιδια του. ( σωστα για τον ιδιο ετσι? ασχετα με κριτηρια. τοτε παμε σε αλλη συζητηση)

δεν πιστευω στην μετενσαρκωση, και παρολο που η ζωη με ολες τις αναποδιες της ειναι γλυκια δνε θα ηθελα να μετενσαρκωθω στο απωτερο μελλον. παρολαυτα αρπα θα ηθελα και εγω να μαθω να παιζω

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#123 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 27 February 2008 - 09:44

βασικα αυτα που πιστευω ειπα.

επειδη θελω να πιστευω στην μετα θανατον ζωη, ακολουθω την χριστιανικη θρησκεια γιατι μου αρεσουν τα ηθικα διδαγματα της και αυτα που εχει προσφερει στη χωρα ασχετα αν δεν πολυπιστευω τις ιδεες της περι παραδεισου και κολασης. Αλλωστε την θεωρω βασικο στοιχειο για την ενοτητα του εθνους.
Posted Image

#124 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 27 February 2008 - 09:48

Τέλειος κόσμος;;; Πως είναι τέλειος; Διευκρίνησε αν μπορείς Mr Ayu-mania.

Posted Image

#125 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 27 February 2008 - 09:51

Τέλειος κόσμος;;; Πως είναι τέλειος; Διευκρίνησε αν μπορείς Mr Ayu-mania.

οταν λεω κοσμο δεν εννοω τον ανθρωπινο κοσμο και την αδικια που υπαρχει σε αυτον. Βασικα εννοω την τελειοτητα της ζωης, του κοσμου, και φυσικα την υπαρξη νοημοσυνης.
Posted Image

#126 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 27 February 2008 - 09:55

Θέτεις το όρο "ζωή" κλπ ο οποίος περιλαμβάνεται καθαρά στον ανθρώπινο κόσμο. Προφανώς δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Δεν πειράζει...

Posted Image

#127 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 27 February 2008 - 10:01

... και πετάγομαι σαν φάλτσα τρομπέτα για να πω το εξής:

Κάποιος εδώ μέσα είναι δυσαρεστημένος από τα posts που έχω κάνει σ' αυτό το thread, τα οποία έχουν σκοπό να διασκεδάσουν και να ελαφρώσουν το κλίμα σε ένα έτσι κι αλλιώς βαρύ κι ασήκωτο thread, στο οποίο πιστοί τε και άθεοι κοπανάνε ο καθένας το δόγμα του στο κεφάλι του άλλου, και το ενδεχόμενο flamewar είναι πάντα ένα κλικ μακρυά (μέρικοί -you know who you are- έχετε ήδη λύσει τα ζωνάρια σας για καυγά).

Αυτό το άτομο αντί να απευθύνει σ' εμένα το παράπονό του, απευθύνθηκε στον Phantom Duck (!), του είπε, δε, ότι άν ένα "Starting..." μέλος έκανε τα posts που κάνω εγώ, θα είχε φάει warning.

Γελάω. Πικρόχολα.

Τι λε ρε παιδί... ώστε εγώ χαλάω το thread...

Πάρε άλλη μια αγιογραφία. Την κέρδισες.

Posted Image

Για όποιον έχει παράπονο από μένα, το MSN μου είναι διαθέσιμο for a reason. Μην ζητάτε από τρίτους να "φροντίσουν για εσάς".

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#128 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 27 February 2008 - 10:07

στειλε του pm, μην το λες σε μας...

και μενα καποιος με δινει ακυρες κοκκινες καρτες στο reputation αλλα δεν το κανω θεμα..

ωραια εικονα btw.. :wooi2:
Posted Image

#129 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 27 February 2008 - 10:14

Όντως. Και το να λες την άποψή σου δεν αποτελεί "κοπάνημα δόγματος". Το αν θα εξελιχθεί σε flame είναι στη διάθεση των συμμετεχόντων σε σοβαρή συζήτηση. Μέχρι τότε επέτρεψε μας να μιλάμε, Kenny

Posted Image

#130 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 27 February 2008 - 10:20

Kenny, υποκλινομαι στη θεα
αλλα εγω ακολουθω τη θρησκεια Chucknorrisism...
ειναι δυνατο να βρουμε καπου κοινο εδαφος?

#131 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 27 February 2008 - 10:24

Ξέχασα να δώσω την εξής σημαντική λεπτομέρεια: δεν ξέρω ποιος είναι.

Όπως και να 'χει, στη ζωή μου έχω μάθει να μιλάω με ανοιχτά χαρτιά.

sunday, εσύ λες ήρεμα την άποψη σου, αλλά κάποιοι άλλοι "κοπανάνε δόγματα". Κοπανανε = μιλάνε με εριστικό ύφος. Δόγματα = χρησιμοποιούν αστήρικτα επιχειρήματα. Το δεύτερο can't be helped, αλλά το πρώτο θα μπορούσε να λείπει. Γι' αυτό καταφεύγω σε funny spam, μπας και χαλαρώσουν, και γίνει ψύχραιμη συζήτηση εδώ.

Κατά τ' άλλα, δεν είδα να σας εμποδίζω να μιλάτε πουθενά.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#132 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 27 February 2008 - 10:30

Καλύτερα να κάνεις μια σοβαρή παρατήρηση, σχόλιο, όπως θες πέστο ρε συ Kenny παρά να εκτροχιάζεις το θέμα με funspam. Whatever...

Posted Image

#133 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 27 February 2008 - 10:42

αμα φτασαμε στο σημειο που κατηγορειται ο Kenny για funspam, που συνηθως εινα ιαυτος που προσπαθει να μας επαναφερει στην ταξη, τα πραγματα σιγουρα δεν πανε καλα...

#134 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 27 February 2008 - 10:59

Ο ίδιος ο Kenny ανέφερε ότι έκανε funny spam. Η ετυμολογία του όρου είναι σαφής, μπορείς να την κοιτάξεις. Η ελαφρότητα σε θέματα που μπορούν να οδηγήσουν σε όμορφη συζήτηση (άσχετης της "επικινδυνότητάς" τους) μόνο εποικοδομητική δεν είναι. Δεν ασχολούμαι άλλο με το θέμα. Με ενδιέφερε να συμμετέχω στο θέμα και εξέφρασα την δυσαρέσκειά μου στην αντιμετώπισή του, αν μη τι άλλο δεν ήθελα να κάνω forum moderation lessons (αν έτσι σας φάνηκε).

Posted Image

#135 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 27 February 2008 - 11:04

Αυτό το άτομο αντί να απευθύνει σ' εμένα το παράπονό του, απευθύνθηκε στον Phantom Duck (!), του είπε, δε, ότι άν ένα "Starting..." μέλος έκανε τα posts που κάνω εγώ, θα είχε φάει warning.

Μαλιστα.Αυτος ο εξυπνακιας μαλλον δεν εχει αντιληφθει τον τροπο με τον οποιο κανουμε moderating εδω μεσα αλλιως δεν θα το ελεγε αυτο.Οπως αρκετοι εχουν διαπιστωσει ειμαστε αρκετα τσιγκουνηδες και στα warns και στα bans και πολυ δυσκολα καταφευγουμε σε αυτα τα μεσα,ακομα και για σοβαρα θεματα,ποσο μαλλον για μια χιουμοριστικη εικονα (που σκοπο εχει να ελαφρυνει το κλιμα του thread,και οχι να το εκτροχιασει).Καλο θα ηταν να σχηματισουμε μια ολοκληρωμενη αποψη πριν αρχισουμε να βγαζουμε συμπερασματα γιατι αλλιως εκτιθεμεθα:bahhh: