phm,πρέπει να γράψεις βιβλίο,Υπόσχομαι να είμαι ο πρώτος που θα το αγοράσει.
Ουγκ!
Μπα δεν νομίζω να γράψω βιβλίο, ποτέ δεν είμουν καλός στην συγγραφή

Άλλωστε μετά θα με κατηγορούν ότι με πληρώνουν για να προωθώ τα νεοσκοταδιστικά ιδεώδη, οπότε...
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 22:30
phm,πρέπει να γράψεις βιβλίο,Υπόσχομαι να είμαι ο πρώτος που θα το αγοράσει.
Ουγκ!
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 22:33
Βασικά τα μεγάλα κεφάλια δεν μπορείς να τα βρείς. Αν είσαι αρκετά μοχθηρός, μεγαλεπήβολος, κακός, θέλεις να περνάς καλά μόνο εσύ εις βάρος των άλλων, αν είσαι ανώμαλος, εγκληματίας και θέλεις γενικά να εξαπλώσεις την δικιά σου αθλιότητα σε όλο τον κόσμο, τότε θα σε βρούνε αυτά. Αλλά να ξέρεις θέλει σκληρή δουλειά
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 22:38
Laraska21 δεν υπαρχεις.
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 22:41
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 22:48
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 22:50
Ο άνθρωπος δεν είναι πιο τέλειος από τα άλλα δημιουργήματα, απλά είναι πιο έξυπνος. Το κάθε ζώο και το κάθε μέρος της φύσης έχει μία λειτουργία και σε αυτήν έχει προσαρμοστεί μέσα από μία σειρά μεταλλάξεων και της εξέλιξης των ειδών. Είναι φυσική, βιολογία, χημεία, μαθηματικά... Η βάση όλου του σύμπαντος, και η βάση των πάντων είναι τα μαθηματικά. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην βασίζεται στα μαθηματικά.
To ότι το σύμπαν επεκτείνετε συνέχως δεν περιόρισε τους επιστήμονες να δουν το σύμπαν υπό το πρίσμα μιας θεωρίας όπου αυτό είναι timeless (ανεπηέραστο από το χρόνο, χωρίς αρχή και τέλος ) και επεκτείνετε αιώνια.Εξηγησε μου πως δημηουργηθηκε αυτη η so called αρχικη συμπηκνομενη υλη..για να γηνει big bang κτλ.
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 22:53
ειμαι γατα7 σελίδες θρεντ σε λιγότερο απο 10 ώρες
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 23:00
υπάρχει τον έχω δει.
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 23:04
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 23:10
εννοει πως εισαι θεος,ελεορ...δεν το επιασα αυτο .
σωσταΚαι τα μαθηματικά βασίζονται σε αξιώματα, γενικά αποδεκτές υποθέσεις που δεν μπορούν να αποδειχτούν.
Εγω παντως οταν φερνω στο μυαλο μου τη στιγμη πριν απο την εκριξη και φανταζομαι να γυρνα ο χρονος πισω...κολαει το μυαλο μου με τη σκεψη οτι ειναι timeless το συμπαν...To ότι το σύμπαν επεκτείνετε συνέχως δεν περιόρισε τους επιστήμονες να δουν το σύμπαν υπό το πρίσμα μια θεωρίας όπου το σύμπαν είναι timeless (ανεπηέραστο από το χρόνο, χωρίς αρχή και τέλος ) και επεκτείνετε αιώνια.
Για μένα είναι ένα τελείως υποκεμενικό θέμα, άσχετα με το πόσο πολύ οι άνθρωποι επηρεάζονται απο τα κοινωνικά αποδεκτά δόγματα.
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 23:21
Δεν αναφερόμουν σε σένα γενικά το είπαΕπειδη εγω το εχω επιλεξει ξαναλεω και οχι επειδη το επελεξε ο μεσος ανθρωπος για μενα...
Απλα τυχαινει οι συνθηκες να ηταν βοληκες για να γινει αυτο.
Αυτός είναι και γαμώΚι έτσι σκυμμένοι στην άβυσσο, νογούμε σύγκορμα, σύψυχα, να μας κυριεύει τρόμος. Από τη στιγμή εκείνη αρχίζει... ο μεγάλος κίντυνος. 'Αλλοι ζαλίζουνται και παραμιλούν, άλλοι φοβούνται και μοχτούν να βρούν μιαν απάντηση, που να τους στυλώνει την καρδιά και λένε: "Θεός". 'Αλλοι κοιτάζουν από την άκρα του φύλλου το γκρεμό ήσυχα, παλικαρίσια και λένε: "Μου αρέσει".
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 23:21
Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 23:33
Timeless όχι ακριβώς, απλά infinite. Και επί ευκαιρία τις προάλλες έψαχνα στο Wikiquote και έπεσα σε αυτό:Εγω παντως οταν φερνω στο μυαλο μου τη στιγμη πριν απο την εκριξη και φανταζομαι να γυρνα ο χρονος πισω...κολαει το μυαλο μου με τη σκεψη οτι ειναι timeless το συμπαν...
The only way to comprehend what mathematicians mean by Infinity is to contemplate the extent of human stupidity.