Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Υπαρχει θεος ;

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
617 replies to this topic

Δημοσκόπηση: Υπαρχει θεος ; (168 Μέλος (η) που έχουν ψηφίσει)

Υπαρχει θεος ;

1. ναι (666 ψήφοι [28.57%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 28.57%

2. οχι (777 ψήφοι [33.33%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 33.33%

3. δεν ξέρω (888 ψήφοι [38.10%])

Ποσοστό της ψηφοφορίας: 38.10%

Ψήφισε

#91 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 22:30

phm,πρέπει να γράψεις βιβλίο,Υπόσχομαι να είμαι ο πρώτος που θα το αγοράσει.

:stubborn:Ουγκ!

Μπα δεν νομίζω να γράψω βιβλίο, ποτέ δεν είμουν καλός στην συγγραφή :blush2:

Άλλωστε μετά θα με κατηγορούν ότι με πληρώνουν για να προωθώ τα νεοσκοταδιστικά ιδεώδη, οπότε...
phmava.php

#92 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 22:33

Βασικά τα μεγάλα κεφάλια δεν μπορείς να τα βρείς. Αν είσαι αρκετά μοχθηρός, μεγαλεπήβολος, κακός, θέλεις να περνάς καλά μόνο εσύ εις βάρος των άλλων, αν είσαι ανώμαλος, εγκληματίας και θέλεις γενικά να εξαπλώσεις την δικιά σου αθλιότητα σε όλο τον κόσμο, τότε θα σε βρούνε αυτά. Αλλά να ξέρεις θέλει σκληρή δουλειά :thatsit:

:orly::wooi2:I'LL DO MY BEST GAI-SENSEI!:nanana::nanana::nanana:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#93 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 22:38

Laraska21 δεν υπαρχεις.

δεν το επιασα αυτο .

:hmmm:

#94 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 22:41

laraska1, ήθελε με άλλα λόγια να σου πει ότι είσαι θεός. :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#95 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 22:48

7 σελίδες θρεντ σε λιγότερο απο 10 ώρες

#96 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 22:50

Ο άνθρωπος δεν είναι πιο τέλειος από τα άλλα δημιουργήματα, απλά είναι πιο έξυπνος. Το κάθε ζώο και το κάθε μέρος της φύσης έχει μία λειτουργία και σε αυτήν έχει προσαρμοστεί μέσα από μία σειρά μεταλλάξεων και της εξέλιξης των ειδών. Είναι φυσική, βιολογία, χημεία, μαθηματικά... Η βάση όλου του σύμπαντος, και η βάση των πάντων είναι τα μαθηματικά. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην βασίζεται στα μαθηματικά.

Και τα μαθηματικά βασίζονται σε αξιώματα, γενικά αποδεκτές υποθέσεις που δεν μπορούν να αποδειχτούν.

Εξηγησε μου πως δημηουργηθηκε αυτη η so called αρχικη συμπηκνομενη υλη..για να γηνει big bang κτλ.

To ότι το σύμπαν επεκτείνετε συνέχως δεν περιόρισε τους επιστήμονες να δουν το σύμπαν υπό το πρίσμα μιας θεωρίας όπου αυτό είναι timeless (ανεπηέραστο από το χρόνο, χωρίς αρχή και τέλος ) και επεκτείνετε αιώνια.

Για μένα είναι ένα τελείως υποκεμενικό θέμα, άσχετα με το πόσο πολύ οι άνθρωποι επηρεάζονται απο τα κοινωνικά αποδεκτά δόγματα.

(Edit) Όσο μεγαλώνων αλλάζω γνώμη για αυτήν την ανώτερη δύναμη και το αν υπάρχει. Πάντως δεν μπορώ να πω : "ξέρετε η Αγία Γραφή τα λέει όλα και αν κάποιος πει το αντίθετο κάνει λάθος γιατί δεν μπορεί να την καταλάβει. "
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#97 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 22:53

7 σελίδες θρεντ σε λιγότερο απο 10 ώρες

ειμαι γατα :8):

(δεν το σχολιαζω)

#98 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 22:57

υπάρχει τον έχω δει.

#99 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 23:00

υπάρχει τον έχω δει.

the goddess has spoken ! all bow to our mistress

ισα που ξεκιναεω και θρησκευτικο πολεμο ( τζιχαντ ) αν δεν το κανετε

Εντιτ: για μενα λεει φυσικα

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#100 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 23:04

Φωτογραφια θα μας δωσεις, Eri???:kill4u:

#101 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 23:10

δεν το επιασα αυτο .

:hmmm:

εννοει πως εισαι θεος,ελεορ...

Και τα μαθηματικά βασίζονται σε αξιώματα, γενικά αποδεκτές υποθέσεις που δεν μπορούν να αποδειχτούν.

σωστα

To ότι το σύμπαν επεκτείνετε συνέχως δεν περιόρισε τους επιστήμονες να δουν το σύμπαν υπό το πρίσμα μια θεωρίας όπου το σύμπαν είναι timeless (ανεπηέραστο από το χρόνο, χωρίς αρχή και τέλος ) και επεκτείνετε αιώνια.

Για μένα είναι ένα τελείως υποκεμενικό θέμα, άσχετα με το πόσο πολύ οι άνθρωποι επηρεάζονται απο τα κοινωνικά αποδεκτά δόγματα.

Εγω παντως οταν φερνω στο μυαλο μου τη στιγμη πριν απο την εκριξη και φανταζομαι να γυρνα ο χρονος πισω...κολαει το μυαλο μου με τη σκεψη οτι ειναι timeless το συμπαν...
Οπως ειπα πριν δεν το λεω ως επειχηρημα κιολας αλλα το ερμηνευω μεσα απο μια υπερφυσικη υπαρξη...
Επειδη εγω το εχω επιλεξει ξαναλεω και οχι επειδη το επελεξε ο μεσος ανθρωπος για μενα...
Απλα τυχαινει οι συνθηκες να ηταν βοληκες για να γινει αυτο.

#102 Epinephrine

Epinephrine

HMMY

• Members
  • 442 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 23:21

Επειδη εγω το εχω επιλεξει ξαναλεω και οχι επειδη το επελεξε ο μεσος ανθρωπος για μενα...
Απλα τυχαινει οι συνθηκες να ηταν βοληκες για να γινει αυτο.

Δεν αναφερόμουν σε σένα γενικά το είπα :P

Κι έτσι σκυμμένοι στην άβυσσο, νογούμε σύγκορμα, σύψυχα, να μας κυριεύει τρόμος. Από τη στιγμή εκείνη αρχίζει... ο μεγάλος κίντυνος. 'Αλλοι ζαλίζουνται και παραμιλούν, άλλοι φοβούνται και μοχτούν να βρούν μιαν απάντηση, που να τους στυλώνει την καρδιά και λένε: "Θεός". 'Αλλοι κοιτάζουν από την άκρα του φύλλου το γκρεμό ήσυχα, παλικαρίσια και λένε: "Μου αρέσει".

Αυτός είναι και γαμώ :)
Cuz I'm praying for rain / And I'm praying for tidal waves /I wanna see the ground give
way.

I wanna watch it all go down. / Mom please flush it all away. /I wanna see it go right in and down.

I wanna watch it go right in. /Watch you flush it all away.

#103 Christos0b

Christos0b

lalalalala...

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 23:21

Οτι να'ναι!!!!!!!!!!!!!!
I love the sound of you walking away ...

#104 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 23:27

Δεν αναφερόμουν σε σένα γενικά το είπα :P

ok,btw εσυ δεν ειχες το ονομα dark tranquility..?ηταν πιο ωραιο...:bleh:
*i heard a few words from kenshin for ya*:P
sorry για οφτοπικ

#105 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2008 - 23:33

Εγω παντως οταν φερνω στο μυαλο μου τη στιγμη πριν απο την εκριξη και φανταζομαι να γυρνα ο χρονος πισω...κολαει το μυαλο μου με τη σκεψη οτι ειναι timeless το συμπαν...

Timeless όχι ακριβώς, απλά infinite. Και επί ευκαιρία τις προάλλες έψαχνα στο Wikiquote και έπεσα σε αυτό:

The only way to comprehend what mathematicians mean by Infinity is to contemplate the extent of human stupidity.

phmava.php