Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Υπαρχει θεος ;

• This topic is locked This topic is locked
617 replies to this topic

Poll: Υπαρχει θεος ; (168 member(s) have cast votes)

Υπαρχει θεος ;

1. ναι (666 votes [28.57%])

Percentage of vote: 28.57%

2. οχι (777 votes [33.33%])

Percentage of vote: 33.33%

3. δεν ξέρω (888 votes [38.10%])

Percentage of vote: 38.10%

Vote

#61 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 26 February 2008 - 21:23

red pyramid :
Με λίγα λόγια μην μαμιέστε γιατί χανόμαστε:hahaha:?μάλλον το αντίθετο συμβαίνει:drink:

Σε αυτό που ανέφερε η Βούλα έχει δίκιο.Οι θρησκείες κατά κύριο λόγο έχουν στερε΄τυπα και προσβολές προς κοινωνικές ομάδες,τουλάχιστον οι θρησκείες απο το χριστιανισμό και μετά.Και οι γυναίκες(υπήρξαν βέβαια και παγανιστικές θρησκείες που λατρέψαν την γυναίκα και μειώσαν τους άντρες) και οι ομοφυλόφιλοι και αρκετές άλλες ομάδες έχουν υποφέρει τα πάνδεινα.

Πάντως,πιστεύω πως άλλο το ζήτημα ύπαρξης θεού και άλλο το ζήτημα της θρησκείας.

λοιπον, 1) παραχαραζεις οσα ειπα , εντος γαμου οτι θελουν κανουν , αλλο ομως με οποια βρισκουν.
2)η ομοφυλοφιλια ειναι καταδικαστεα γιατι 1.ειναι αντιθετο της φυσης2. αποτελει ψυχολογικη ανωμαλια (πχ οπως συμβαινει, αν καποιον μικρο τον βιασουν ή τελως παντων εχει τα αναλογα βιωματα ειναι φυσικο να γινει ομοφ. ; 3) οι γυναικες δεν θεωρουνται κατωτερες αλλα παντα γινεται λογος για υπαρξη σεβασμου ,και ειδικα για τον Αθω , το αβατο τηρειται ως θελημα της παναγιας αλλα και αν δεν διδεται βαση σε τετοια ως παραδοση ειναι πολυ σημαντικο και πρεπει να ειναι σεβαστο , χωρις να γινεται κιολας αναφορα στα αρνητικα που θα επεσερνε αυτη η αρση του αβατου .

#62 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 26 February 2008 - 21:28

Α,οκ,σε πιάνω,medieval φάση έτσι?.Αλλά επειδή έχω καλή διάθεση θα σεβαστώ το ότι με αυτά που λές αν σου απαντήσω θα φύγει 666% οφ τόπικ η κουβέντα και δεν θα ποστάρω απαντήσεις που θα κάναν τους μοντς να τραβάνε τα μαλλιά τους.

Εδιτ:΅ο odin τα λέει ωραία απο κάτω

Εδιτ 2΅ξέχασα ρε :stubborn: ουγκ!
Posted Image

#63 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 26 February 2008 - 21:29

Spoiler:

Εγω βαρεθηκα βλεποντας τον εν λογω θεο,ειμαι αμαρτωλος:terror2:?

Δεν γινεται να υπηρχε απο παντα...

Δεν θα το εξηγησει ποτε κανεις αυτο...

Αυτα που λες λογικο ειναι να τα εξηγουσε καποιος καποτε...

Μου αρεσει η βεβαιοτητα με την οποια μιλας.Κανιες δεν πιστευε οτι ολα αυτα θα εξηγηθουν και για αυτο θεοποιηθηκαν.Ουτε εσυ πιστευεις οτι θα εξηγηθει το ζητημα που θετεις σχετικα με την αρχη του κοσμου.Καταλαβαινεις την ομοιοτητα?Πραγματικα το ελπιζω γιατι αφ'ενος αυτο που λεω δεν μπορω να το αποσαφηνισω περισσοτερο και αφ'ετερου δεν σκοπευω να συνεχισω αυτον τον διαλογο.

ΥΓ.Το τραγικο με αυτους τους διαλογους ειναι οτι τα μονα επιχειρηματα που στεκουν,ειναι αυτα που καταρριπτουν τα επιχειρηματα της αντιθετης πλευρας:drink:

#64 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 26 February 2008 - 21:31

ακριβως οπως λεει η Ροζα αποπανω. οπως λεει και ο Πατσινο στην κορυφαια σκηνη της ταινιας ο δικηγορος του διαβολου:
" δες αλλα μην αγγιζεις. αγγιξε αλλα μην κοψεις. καλα, κοψε αλλα μην δαγκωσεις. δαγκωσε αλαλ μην καταπιεις"

δλδ ελεος

YouTube - Satan's take on God
ο πατσινο ειναι ο θεος , ειδικα σε αυτη τη σκηνη

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#65 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 26 February 2008 - 21:33

2)η ομοφυλοφιλια ειναι καταδικαστεα γιατι 1.ειναι αντιθετο της φυσης2. αποτελει ψυχολογικη ανωμαλια (πχ οπως συμβαινει, αν καποιον μικρο τον βιασουν ή τελως παντων εχει τα αναλογα βιωματα ειναι φυσικο να γινει ομοφ. ; 3) οι γυναικες δεν θεωρουνται κατωτερες αλλα παντα γινεται λογος για υπαρξη σεβασμου ,και ειδικα για τον Αθω , το αβατο τηρειται ως θελημα της παναγιας αλλα και αν δεν διδεται βαση σε τετοια ως παραδοση ειναι πολυ σημαντικο και πρεπει να ειναι σεβαστο , χωρις να γινεται κιολας αναφορα στα αρνητικα που θα επεσερνε αυτη η αρση του αβατου .

Αυτα μας διδασκει ο Χριστιανισμος.
Οσο για τις γυναικες, κανεις λαθος. Αν υπηρχε σεβασμος, τοτε ολοι θα ημασταν ισοι.
Μεγαλωνουμε σε κοσμο οπου η διδασκαλια της θρησκειας κρινεται απαραιτητη παντου.

#66 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 26 February 2008 - 21:44

Εγω βαρεθηκα βλεποντας τον εν λογω θεο,ειμαι αμαρτωλος:terror2:?

Ο λόγος που βαρέθηκες βλέποντας αυτόν τον Θεό είναι επειδή με τις αμαρτίες σου τον έκανες να βαρεθεί, και αυτό έκανε τον κόσμο ακόμα πιο βαρετό. Γιατί ο Θεός είναι ο κόσμος και ο κόσμος είναι ο Θεός.

Αλλά έτσι είναι, αυτόν τον Θεό τον βλέπουνε και τον βαριούνται μέσα σε ένα χρόνο, ενώ τους άλλους που δεν τους βλέπει κανείς, τόσες χιλιάδες χρόνια τώρα και ακόμα να τους βαρεθούνε :sigh2:
phmava.php

#67 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 26 February 2008 - 21:52

Άσχετο αλλά πολύ τις μόδας έχει γίνει ο αθεισμός λεϊτλί :drink:
rsrGbGx.gif

#68 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 26 February 2008 - 21:55

Ε, με ολα αυτα που γινονται καθε μερα εκει εξω με τον θεο θ'ασχοληθουμε?
ΑΝ υπαρχει καποιος θεος εκει εξω, σιγουρα με καταλαβαινει....:drink:

#69 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 26 February 2008 - 21:56

Άσχετο αλλά πολύ τις μόδας έχει γίνει ο αθεισμός λεϊτλί :drink:

Bashing religion is always trendy...απλά, παλιότερα τους παλουκώνανε...:hahaha:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#70 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 26 February 2008 - 21:56

Δεν είναι μαλ#κες, απλά προτιμάνε μία ανώτερη δύναμη από την αλήθεια. Και όταν κάτι συμβαίνει τα ρίχνουν στην κακιά ανώτερη δύναμη, και δεν κοιτάζουν να δούν ούτε το μέλλον αλλά ούτε και τι μπορούν (εαν μπορούν) να κάνουν κάτι για να διορθώσουν ή να καλυτερέψουν τα πράγματα. Απλά "έχει ο θεός"...

Μην βαζεις μερικους ανθρωπους να αντιπρωσοπευουν ολοκληρη ομαδα ανθρωπων...Αν ενας απο αυτη την ομαδα ειναι ετσι οπως λες δεν σημαινει οτι ειναι ολοι ετσι...
Και εγω προτημω αλλη δυναμη απο αυτο που λες εσυ αληθεια δεν εχω τα χαρακτηρηστηκα που λες ομως...

Οι οποίοι όμως λέγανε ότι είναι 'απεσταλμένοι" του θεού και θέλουν να "εκπολιτίσουν" και να φέρουν τον "λόγο" του θεού και στους άλλους. Ποιά δεύτερη ευκαιρία εννοείς; Δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία.

οι περισσοτεροι απο αυτους ή και ολοι απλα εκμεταλευτηκαν αυτη τη θρησκεια..
Το τι θα κερδιζαν ειναι αλλο.
Η δευτερη ευκαιρια ειναι αυτη που μου εδωσε να ζω στη γη...και καποτε θα μου πει αν την αξιζα ή οχι..
--------------

Επειδη πριν ελεγες κατι για μαθηματικα και πραμματα που δεν τα λογαριαζω...
Δεν θα πιστεψω το καθε μαλ#*α φυσικο,μαθηματικο,φιλοσοφο που στηριζει τα παντα σε αυτο που ξερει...
Εγω πιστευω επειδη το χρειαζομαι και επειδη θελω...
Εχω και εγω αμφιβολειες βεβαια και δεν μπορω να αποδειξω οτι υπαρχει...
Εμαθα για πολλες θρησκιες αλλα διαλεξα το χρηστιανισμο γτ οι υποληπες δεν ταιριαζαν με μενα...

Μπορει ολα αυτα τα θαυματα που λενε και το γεγονος οτι εγεινε "παρουσια"
να μεταφερθηκαν απο γενια σε γενια και απο ατομα που πιστηκαν απο ψευτες...
Μπορει ολα αυτα να τα καταστροσαν καποιοι για να κυριευσουν τον κοσμο και να μετατρεψουν τον καθενα μας σε πιονι λεγοντας μας "ειπε ο θεος"...
Ολα αυτα ομως δεν αποτρεπουν το γεγονος οτι υπαρχει θεος ασχετα με την κα#λα του καθενος να θελει να κυριαρχει,να ζεισει καλυτερα,να πλουτησει,να θελει να γινει εκεινος ο ιδιος ο θεος...
Δεν μπορω να σου αποδειξω οτι υπαρχει...
Αυτο θα ηθελα να το μαθω οταν θα πεθανω...

#71 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 26 February 2008 - 21:58

Ο Αθεϊσμός έγινε τις μόδας γιατί μυστικές οργανώσεις σε συνεργασία με τον Σατανά, τον προώθησαν. Γιατί νομίζεις ανακαλύφτηκε η τηλεόραση; Το internet; Ο κύριος σκοπός τους είναι να υπάρχουν ευρέως διαδεδομένα μέσα με τα οποία μπορούν να διοχετευθούν ότι θέλουν τα μεγάλα κεφάλια. Και τα μεγάλα κεφάλια θέλησαν να εξαλείψουν κάθε είδος θρησκείας, για να κάνουν τον Σατανά ευτυχισμένο. Και τι έχουν να κερδίσουν; Ο Σατανάς είπε: "Άμα τα καταφέρετε, κερνάω μπύρες και εισιτήρια σε strip show"
phmava.php

#72 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 26 February 2008 - 22:02

Ο Αθεϊσμός έγινε τις μόδας γιατί μυστικές οργανώσεις σε συνεργασία με τον Σατανά, τον προώθησαν. Γιατί νομίζεις ανακαλύφτηκε η τηλεόραση; Το internet; Ο κύριος σκοπός τους είναι να υπάρχουν ευρέως διαδεδομένα μέσα με τα οποία μπορούν να διοχετευθούν ότι θέλουν τα μεγάλα κεφάλια. Και τα μεγάλα κεφάλια θέλησαν να εξαλείψουν κάθε είδος θρησκείας, για να κάνουν τον Σατανά ευτυχισμένο. Και τι έχουν να κερδίσουν; Ο Σατανάς είπε: "Άμα τα καταφέρετε, κερνάω μπύρες και εισιτήρια σε strip show"

Πως μπαινω στα μεγαλα κεφαλια? Αν ο Σατανας κερναει, μεσα. Παντως ο William Blake εχει φερει αυτο το ζητημα σε αλλα επιπεδα αισθητικης...

Posted Image

#73 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 26 February 2008 - 22:02

καποιοι πιστευω πρεπει να δουν την ταινια "the Life of Bryan" των Monty Pythons

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#74 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 26 February 2008 - 22:03

Μισό...μην είσαι προκατηλλειμένος...εν μέρει ισχύει αυτό που λες....τον κερασφόρο χοντρούλη τι τον μπλέκεις?
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#75 Sora of the wind

Sora of the wind

The apostasy canticlE

• Members
  • 396 posts

Posted 26 February 2008 - 22:05

Kανεις λαθος να γιατι ανακαληυθηκε το internet και ποιος ειναι ο σκοπος του~

[youtube]http://uk.youtube.com/watch?v=eWEjvCRPrCo[/youtube]

Spoiler: lyrics

Spoiler: