Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Υπαρχει θεος ;
Posted 26 February 2008 - 22:12
Posted 26 February 2008 - 22:13
Πάντως, όπως είδα και από τη photo του Kenny, η θρησκεία του Flying Spaghetti Monster έχει κάποιο ενδιαφέρον!

Posted 26 February 2008 - 22:14
Posted 26 February 2008 - 22:15

Posted 26 February 2008 - 22:17
[/URL]
Posted 26 February 2008 - 22:17
Δινω σηματα ομως αυριο οποτε δεν μπορω να την παραθεσω αμεσα . Δεσμευομαι οτι μεσα στην εβδομαδα θα σας την παρουσιασω
Δεν ειναι αστειο ολο το παραπανω!
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 26 February 2008 - 22:21
Βασικά τα μεγάλα κεφάλια δεν μπορείς να τα βρείς. Αν είσαι αρκετά μοχθηρός, μεγαλεπήβολος, κακός, θέλεις να περνάς καλά μόνο εσύ εις βάρος των άλλων, αν είσαι ανώμαλος, εγκληματίας και θέλεις γενικά να εξαπλώσεις την δικιά σου αθλιότητα σε όλο τον κόσμο, τότε θα σε βρούνε αυτά. Αλλά να ξέρεις θέλει σκληρή δουλειάΠως μπαινω στα μεγαλα κεφαλια? Αν ο Σατανας κερναει, μεσα. Παντως ο William Blake εχει φερει αυτο το ζητημα σε αλλα επιπεδα αισθητικης...

Μα αγαπητέ μου ίσα ίσα, λόγο του ότι η πορνογραφία είναι μεγάλο έγκλημα και αμαρτία, είναι ένα μέσο για να καταρρακωθούν οι θρησκείες. Όσο για το Wow είναι ένα μέσο για να γίνει ο κόσμος διεστραμμένος και να ελκύεται σεξουαλικά από τέρατα. Αυτό έχει 2 σκοπούς. Αφενός να αμαρτήσει περισσότερο ο κόσμος ώστε να καταστραφούν οι θρησκείες, και αφετέρου ώστε να συνηθίσουν στην ζωή που θα έχουν οι άνθρωποι όταν θα πάμε όλοι στην κόλαση.Kανεις λαθος να γιατι ανακαληυθηκε το internet και ποιος ειναι ο σκοπος του~
[youtube]http://uk.youtube.com/watch?v=eWEjvCRPrCo[/youtube]Spoiler: lyrics
Δε λεω τιποτα για αυτα που λες απλα μου εδειξαν αυτο το βιντεο και επειδη εχει πλακα το ποσταρα...
Posted 26 February 2008 - 22:21
Posted 26 February 2008 - 22:22
Υπαρχει επιστημονικη αποδειξη οτι ο Θεος υπαρχει , και μαλιστα μαθηματικη.
Δινω σηματα ομως αυριο οποτε δεν μπορω να την παραθεσω αμεσα . Δεσμευομαι οτι μεσα στην εβδομαδα θα σας την παρουσιασω
There is no freakin way to prove that!11!!
Posted 26 February 2008 - 22:22

Posted 26 February 2008 - 22:23
Υπαρχει επιστημονικη αποδειξη οτι ο Θεος υπαρχει , και μαλιστα μαθηματικη.
Μηπως εισαι εσυ ο θεος που ολοι περιμενουμε???

Εdit: Πυραμιδα, πρεπει να κανεις sig το ουγκ!

Posted 26 February 2008 - 22:23
[/URL]
Posted 26 February 2008 - 22:28
Χεστηκα για το wow...δεν εχω παιξει,δεν θα παιξω...οχι για τους λογους που λες.... Όσο για το Wow είναι ένα μέσο για να γίνει ο κόσμος διεστραμμένος και να ελκύεται σεξουαλικά από τέρατα. Αυτό έχει 2 σκοπούς. Αφενός να αμαρτήσει περισσότερο ο κόσμος ώστε να καταστραφούν οι θρησκείες, και αφετέρου ώστε να συνηθίσουν στην ζωή που θα έχουν οι άνθρωποι όταν θα πάμε όλοι στην κόλαση.
Εγω ποσταρα ενα βιντ π μου εδωσαν...
Posted 26 February 2008 - 22:30
Όσο για το Wow είναι ένα μέσο για να γίνει ο κόσμος διεστραμμένος και να ελκύεται σεξουαλικά από τέρατα. Αυτό έχει 2 σκοπούς. Αφενός να αμαρτήσει περισσότερο ο κόσμος ώστε να καταστραφούν οι θρησκείες, και αφετέρου ώστε να συνηθίσουν στην ζωή που θα έχουν οι άνθρωποι όταν θα πάμε όλοι στην κόλαση.
Πες μου οτι πραγματικα το πιστευεις αυτο...