Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Υπαρχει θεος ;

• This topic is locked This topic is locked
617 replies to this topic

Poll: Υπαρχει θεος ; (168 member(s) have cast votes)

Υπαρχει θεος ;

1. ναι (666 votes [28.57%])

Percentage of vote: 28.57%

2. οχι (777 votes [33.33%])

Percentage of vote: 33.33%

3. δεν ξέρω (888 votes [38.10%])

Percentage of vote: 38.10%

Vote

#361 Omorfandras

Omorfandras

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 17 March 2008 - 17:16

Η καρδια μου λεει οτι υπαρχει!
Ποιος αλλος θα μπορουσε να με προικησει τοσο απλοχερα καινα με κανει το κουκλι που ειμαι σήμερα!
Καποιοι θα ελεγαν τα γονίδια αλλα ο πατερας μου και η μανα μου δεν την
παλευουν και πολυ σε ζητηματα ομορφιας!
Σοβαρα πιστεύω πως υπάρχει αν και δεν πρεπει να συγχεουμε το θεο με την εκκλησια!

Υ.Σ.Ειμαι όμορφος
αααααα

:8)::8)::8)::8)::8):
.....Whatever...

#362 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 17 March 2008 - 20:17

Η καρδια μου λεει οτι υπαρχει!
Ποιος αλλος θα μπορουσε να με προικησει τοσο απλοχερα καινα με κανει το κουκλι που ειμαι σήμερα!
Καποιοι θα ελεγαν τα γονίδια αλλα ο πατερας μου και η μανα μου δεν την
παλευουν και πολυ σε ζητηματα ομορφιας!
Σοβαρα πιστεύω πως υπάρχει αν και δεν πρεπει να συγχεουμε το θεο με την εκκλησια!

Υ.Σ.Ειμαι όμορφος
αααααα

:8)::8)::8)::8)::8):

Ετσι ντε!
Επιτέλους μια απάντηση της προκοπής, σ' αυτό το off-topic του κερατά.

ps δεν νοιάζομαι για τον θεο, δεν σημαίνει να πιστεύεις ή όχι.
Απλά δεν απασχολείς το μυαλό σου με το θέμα.
Και πιθανότατα θα συνεχίσω έτσι, εκτός και αν μου συμβεί κάτι κοσμογονικό (μπα ποτέ δεν ξέρεις).

#363 ioanna

ioanna

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 18 March 2008 - 21:11

Εγω προσωπικα πιστευω πως υπαρχει θεος για το καθενα μας. Πιο συγκεκριμενα δηλαδη ειμαι της αποψης πως ο θεος υπαρχει για τ καθε ανθρωπο αναλογα με το ποσο εχουμε αναγκη να πιστευουμε... Ο ορος Θρησκειες ειναι κατα τη γνωμη μου λαθος ως ενα βαθμο... ολοι οι ανθρωποι πιστευουν απλα δν το καταλαβαινουν και διαλεγουν ενα δογμα το οποιο ακολουθουν... ειναι πολυ αδικο να λενε αυτος ειναι Ευραιος ή ο,τι αλλο.
Οποτε για να συνοψισω Θεος ειναι η αναγκη μας να πιστευουμε για εμενα...
Αν καποιος εχει μια αλλη αποψη το σεβομαι οπως θα ηθελα και οι αλλοι να σεβαστουν τη δικη μου
Φοβάμαι πως μία μεγάλη απογοήτευση με περιμένει γι'αυτό προτιμώ να ονειρεύομαι.
Πάολο Κόελο 'Ο αλχημιστής'

#364 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 19 March 2008 - 21:49

Εγω προσωπικα πιστευω πως υπαρχει θεος για το καθενα μας. Πιο συγκεκριμενα δηλαδη ειμαι της αποψης πως ο θεος υπαρχει για τ καθε ανθρωπο αναλογα με το ποσο εχουμε αναγκη να πιστευουμε... Ο ορος Θρησκειες ειναι κατα τη γνωμη μου λαθος ως ενα βαθμο... ολοι οι ανθρωποι πιστευουν απλα δν το καταλαβαινουν και διαλεγουν ενα δογμα το οποιο ακολουθουν... ειναι πολυ αδικο να λενε αυτος ειναι Ευραιος ή ο,τι αλλο.
Οποτε για να συνοψισω Θεος ειναι η αναγκη μας να πιστευουμε για εμενα...
Αν καποιος εχει μια αλλη αποψη το σεβομαι οπως θα ηθελα και οι αλλοι να σεβαστουν τη δικη μου

όκ όταν ενα 14χρονο μιλάει έτσι τότε απλά λες ότι τελικά υπάρχει ελπίδα σε αυτό τον πλανήτη. (ή ότι απλά είναι τρομακτικά έξυπνο και ανησυχείς)

#365 ioanna

ioanna

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 20 March 2008 - 16:54

όκ όταν ενα 14χρονο μιλάει έτσι τότε απλά λες ότι τελικά υπάρχει ελπίδα σε αυτό τον πλανήτη. (ή ότι απλά είναι τρομακτικά έξυπνο και ανησυχείς)

Κανενα απο τα δυο απλα ετυχε να διαβασω βιβλια που με εβαλαν να προβληματιστω. Δεν αξιζω το χαρακτηρισμο της εξυπνης

#366 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 20 March 2008 - 16:55

Να υποθέσω ότι όλοι όσοι ψηφίσανε ΟΧΙ και ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ δεν πιστεύουνε πέρα από τον θεό και σε τίποτα άλλο το μεταφυσικό; (ψυχή, διάβολος, μεταθανάτια ζωή, άγγελοι, θαύματα) Όχι ότι είναι εντός του θέματος αλλά τα βρίσκω αλυσίδα όλα αυτά. Προσωπικά, θεωρώ τον θεό οτιδήποτε ευχάριστο και θετικό και τον διάβολο οτιδήποτε δυσάρεστο και αρνητικό (σε σχέση με αυτά που γνωρίζω και αισθάνομαι). Πάραυτα δεν πιστεύω στην ύπαρξη της ψυχής ή των θαυμάτων. Τα βρίσκω πολύ ιδεαλιστικά και παραμυθένια για να είναι αληθινά. Πιο πολύ μου αρέσει η ιδέα του ότι όταν κάτι πεθαίνει, το σώμα του γίνεται τροφή για να ζήσουν οι υπόλοιποι. Και η ζωή συνεχίζεται…Μεταθανάτια ζωή για εμένα είναι το συνώνυμο της υστεροφημίας (πραγματικός θάνατος είναι η λήθη).Αγγέλους μπορούνε κάλλιστα να αποκαλέσουμε τυχών εξωγήινους ή μηνύματα του υποσυνείδητου μας. Και ας μη ξεχνάμε το τι λένε κάποιοι: Το μεγαλύτερο επίτευγμα του διαβόλου είναι που μας έπεισε ότι δεν υπάρχει

#367 ioanna

ioanna

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 20 March 2008 - 17:06

Να υποθέσω ότι όλοι όσοι ψηφίσανε ΟΧΙ και ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ δεν πιστεύουνε πέρα από τον θεό και σε τίποτα άλλο το μεταφυσικό; (ψυχή, διάβολος, μεταθανάτια ζωή, άγγελοι, θαύματα) Όχι ότι είναι εντός του θέματος αλλά τα βρίσκω αλυσίδα όλα αυτά. Προσωπικά, θεωρώ τον θεό οτιδήποτε ευχάριστο και θετικό και τον διάβολο οτιδήποτε δυσάρεστο και αρνητικό (σε σχέση με αυτά που γνωρίζω και αισθάνομαι). Πάραυτα δεν πιστεύω στην ύπαρξη της ψυχής ή των θαυμάτων. Τα βρίσκω πολύ ιδεαλιστικά και παραμυθένια για να είναι αληθινά. Πιο πολύ μου αρέσει η ιδέα του ότι όταν κάτι πεθαίνει, το σώμα του γίνεται τροφή για να ζήσουν οι υπόλοιποι. Και η ζωή συνεχίζεται…Μεταθανάτια ζωή για εμένα είναι το συνώνυμο της υστεροφημίας (πραγματικός θάνατος είναι η λήθη).Αγγέλους μπορούνε κάλλιστα να αποκαλέσουμε τυχών εξωγήινους ή μηνύματα του υποσυνείδητου μας. Και ας μη ξεχνάμε το τι λένε κάποιοι: Το μεγαλύτερο επίτευγμα του διαβόλου είναι που μας έπεισε ότι δεν υπάρχει

Πολυ ενδιαφερουσα αποψη... Συμφωνω στο γεγονος πως ο πραγματικος θανατος ειναι η ληθη... ο θανατος με βαση το χριστιανισμο ειναι ο υπνος για αυτο δεν ειναι σωστο να λεμε νεκροταφια αλλα κοιμητηρια (πρεπει ν το εγραψα λαθος συγγνωμη). Ολοι επιθυμουμε τη ληθη γιατι μονο εκει μπορουμε πραγματικα να αναπαυτουμε. Αλλα δεν ειμαστε σιγουροι για τ αν ζησαμε οσα ειχαμε αναγκη να ζησουμε μιας και η ανθρωπινη ζωη ειναι πολυ μικρη... Τελος παντων δεν μιλαω αλλο δεν θελω να αρχισω γιατι δεν με βλεπω να τελειωνω

#368 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 20 March 2008 - 17:29

Αλυσίδα δεν είναι,γιατί αν ρωτήσεις το σατανιστή αν πιστεύει στο θεό,φαντάζομαι ξέρεις την απάντηση.Απλά ο καθένας πιστεύει σε ότι θέλει,και φτιάχνει την αντίστοιχη εικόνα στο μυαλό του.
Λες π.χ.

Προσωπικά, θεωρώ τον θεό οτιδήποτε ευχάριστο και θετικό και τον διάβολο οτιδήποτε δυσάρεστο και αρνητικό

Αυτό είναι ο τρόπος που επέλεξες εσύ να βλέπεις τα γεγονότα γύρω σου,κάποιος άλλος αφαιρεί τελείως την ύπαρξη του διαβόλου,ή του θεού,ή και των 2.
Εγώ ποτέ δεν έχω κατηγορήσει τον διάβολο για κάτι κακό που έχει συμβεί,και για τα καλά και για τα κακά ο θεός τα ακούει...
Ο διάβολος είναι για τον θεό ότι για εμένα ο 2ος μου εαυτός...Δεν υπάρχει λόγος να τους ξεχωρίσω,είναι απλά πλευρές του ίδιου νομίσματος...
Αν πιστεύεις στο ένα,έμμεσα πιστεύεις και στο άλλο...

#369 ioanna

ioanna

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 20 March 2008 - 17:47

Ο διάβολος είναι για τον θεό ότι για εμένα ο 2ος μου εαυτός...Δεν υπάρχει λόγος να τους ξεχωρίσω,είναι απλά πλευρές του ίδιου νομίσματος...Αν πιστεύεις στο ένα,έμμεσα πιστεύεις και στο άλλο...

Παρα πολυ σωστη αποψη.. ποτε δεν το σκεφτηκα ετσι ομως εχεις δικιο... Για να υπαρχει καλο πρεπει να υπαρχει κακο ειναι σα μια κλωστη και ο Θεος στη μια ακρη κ ο Σατανας στην αλλη και εμεις στη μεση να αποφασισουμε

#370 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 20 March 2008 - 17:53

Ιωαννα, εισαι πολυ λογικη κι η γνωμη σου ειναι πολυ ενδιαφερουσα....
Γιατι πρωτη φορα βλεπω ενα 14χρονο να μιλαει ετσι.
Και το οτι διαβαζεις βιβλια με θεμα τη Γνωση, πολυ καλα κανεις.

#371 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 20 March 2008 - 18:14

Να υποθέσω ότι όλοι όσοι ψηφίσανε ΟΧΙ και ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ δεν πιστεύουνε πέρα από τον θεό και σε τίποτα άλλο το μεταφυσικό;

Ναι. Για την ακρίβεια, θεωρώ τον Πλάτωνα ως το χειρότερο πράγμα που έπαθε ποτέ η ανθρωπότητα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#372 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 20 March 2008 - 20:22

Και ας μη ξεχνάμε το τι λένε κάποιοι: Το μεγαλύτερο επίτευγμα του διαβόλου είναι που μας έπεισε ότι δεν υπάρχει

Usual Suspects?:bleh:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#373 himawarinosekai

himawarinosekai

koko wa doko? O_o

• Members
  • 411 posts

Posted 20 March 2008 - 20:40

Ναι. Για την ακρίβεια, θεωρώ τον Πλάτωνα ως το χειρότερο πράγμα που έπαθε ποτέ η ανθρωπότητα.

Αναρωτιέμαι (μάταια) τί κακό έκανε στην ανθρωπότητα ο Πλάτων για να φτάσει να γράψει άνθρωπος τις παραπάνω κουβέντες....Βρε μήπως τον έμπλεξες με τον Χίτλερ?:shock:

Έχει δει κανένας από εσάς το Θεό? Κι αν δεν Τον έχει δει κανείς σας, είναι αυτό απόδειξη ότι δεν υπάρχει; Κι αν κάποιος ισχυριστεί ότι τον έχει δει, αποδεικνύεται μήπως ότι υπάρχει; Και γιατί να πιστέψουμε αυτούς που δεν τον έχουν δει και όχι αυτούς που τον έχουν δει; (πάλι η πίστη στη μέση = χωρίς πίστη δε ζει ο άνθρωπος. Και οι απιστοι κάπου πιστεύουν και αυτό ειναι το παράδοξο της ιστορίας, γιατί τελικά ακόμα και το άπόλυτο μηδέν αποκτά θεϊκή υπόσταση αρκεί να το πιστέψουμε) Μ αυτή τη λογική μπορούμε να αναρωτιόμαστε μέχρι του χρόνου χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Πλάκα δεν έχει;:hahaha:

Σε κάθε περίπτωση Θεά όλων μας είναι η μαμά φύση που μας καλεί πάντα για τακτικές "προσευχές" έιτε μας αρέσει είτε όχι... :bath:

#374 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 20 March 2008 - 20:49

Σε κάθε περίπτωση Θεά όλων μας είναι η μαμά φύση που μας καλεί πάντα για τακτικές "προσευχές" έιτε μας αρέσει είτε όχι... :bath:

Με καλεσες???
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια...:D

#375 roriconfan

roriconfan

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,786 posts

Posted 22 March 2008 - 11:54

Darthnikolas: Ο διάβολος είναι για τον θεό ότι για εμένα ο 2ος μου εαυτός...Δεν υπάρχει λόγος να τους ξεχωρίσω, είναι απλά πλευρές του ίδιου νομίσματος... Αν πιστεύεις στο ένα, έμμεσα πιστεύεις και στο άλλο...

Ioanna: Παρα πολυ σωστη αποψη... Για να υπαρχει καλο πρεπει να υπαρχει κακο ειναι σα μια κλωστη και ο Θεος στη μια ακρη κ ο Σατανας στην αλλη και εμεις στη μεση να αποφασισουμε

Roriconfan: Ε!!! Στοπ! Παράφραση! Θρησκευτική μετάλλαξη! WARNING! RED ALERT! DEFCON 1!

Δεν ισχύει αυτό στις Αβραμικές θρησκείες (Χριστιανισμός, Μωαμεθανισμός, Ιουδαϊσμός). Αν και μας έχουνε κάνει πλύση εγκεφάλου να νομίζουμε ότι υπάρχει το ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, δυστυχώς στις πραγματικές θρησκευτικές διδαχές τα πράγματα δεν είναι έτσι.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!

Η τηλεόραση, ο κινηματογράφος και τα βιντεοπαιχνίδια λανθασμένα παρουσιάζουνε τις Αβραμικές θρησκείες σαν να έχουνε:
· Δϊιστικό κοσμοείδωλο. Ότι δηλαδή τα πάντα αποτελούνται από δύο ισοδύναμες και αντίθετες δυνάμεις, το καλό και το κακό.
· Διθεϊσμό. Ότι δηλαδή υπάρχουνε δύο κυρίαρχοι θεοί, ο Θεός και ο εχθρός του ο Διάβολος.

Αλλά αυτά είναι παγανιστικές ή Άπω Ανατολικές αντιλήψεις. Στην πραγματικότητα έχουμε στις Αβραμικές θρησκείες:
· Μονιστικό κοσμοείδωλο. Το Κακό δεν είναι ξεχωριστή δύναμη αλλά απλά η ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ. Κάτι σαν το φως που υπάρχει (είναι φωτόνια) και το σκότος που αν και είναι το αντίθετο του, δεν υπάρχει (δεν αποτελείται από κάτι). Όποιον αποκαλούμε «κακό» δεν είναι γιατί έχει σκοτεινές δυνάμεις και άλλα σχετικά μαϊμουδίσματα που εφηύρε το Χόλιγουντ για να πουλάει εισιτήρια. Απλά δεν αποδέχεται το «καλό» και ότι κάνει, το κάνει για καθαρά εγωιστικούς (και συνήθως αυτοκαταστροφικούς) λόγους.
· Μονοθεϊσμό. Ο Διάβολος δεν είναι ισοδύναμος του Θεού (ασχέτως με το πόσο τον θεοποιούνε κάποιοι στις μέρες μας). Είναι κατώτερος και γι’ αυτό η θρησκεία κηρύσσει ότι αναγκαστικά κάποτε θα χάσει και το Κακό θα χαθεί μαζί του.

Όπως καταλαβαίνετε, δεν υπάρχει ουσιαστικά επιλογή στις θρησκείες μας στο να διαλέξουμε μεταξύ του Καλού ή του Κακού. Αυτό με το διαβολάκι στο ένα πλευρό και το αγγελάκι στο άλλο είναι πιπεριές. Το κακό ως κατώτερο, είναι σαφέστατα μια βλακώδης επιλογή (σύμφωνα με τις Αβραμικές θρησκείες, πάντοτε). ‘Η θα είμαστε με τον Θεό και θα σωθούμε επειδή θα έχουμε το Καλό (την μοναδική δύναμη που υπάρχει) ή θα είμαστε με τον Διάβολο και θα χαθούμε από το κακό(το οποίο δεν είναι δύναμη αλλά κενότητα).

Επίσης ότι ο Διάβολος (σύμφωνα με τις Αβραμικές θρησκείες, πάντοτε) δεν είναι ένας καλοπροαίρετος επαναστάτης που επιθυμεί να μαζέψει πιστούς και να απελευθερώσει την ανθρωπότητα από τον αυταρχικό Θεό. Θέλει να στείλει την ανθρωπότητα στην αυτοκαταστροφή της για να ξαναγίνει αυτός ο Νο.2 στην πλάση. Γιατί (σύμφωνα με τις Αβραμικές θρησκείες, πάντοτε) ο άνθρωπος είναι το τελειότερο πλάσμα και όχι ο Σατανάς. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ότι Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ! Δεν είναι αυτός ο πανίσχυρος και γιγάντιος γαμιάς, όλο φωτιές και κακό που τόσο έχει θεοποιήσει το Χόλιγουντ. Αν δείτε πως τον αναπαραστούνε στις θρησκευτικές εικόνες, ένα κοντοπίθαρο καλικαντζαράκι είναι.

Το ότι το κακό είναι ισοδύναμο του καλού, το λένε κάποιοι επιτήδειοι για να πασάρουνε τον Σατανά σαν ισοδύναμο του Θεού και σαν απλά «την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος που ο οποιοσδήποτε μπορεί ελεύθερα να διαλέξει». Τρίχες!

Αν θέλετε να λέγεστε Ευθεϊστές, πρέπει να γνωρίζετε και να στηρίζετε το παραπάνω.

Αν θέλετε να λέγεστε Δυσθεϊστές, Μισοθεϊστές ή Σατανιστές, τουλάχιστον να πείτε ότι αυτά που λένε οι θρησκείες είναι επίσης τρίχες και ότι στην πραγματικότητα:
· Δεν υπάρχει Διάβολος. Τον εφηύρε ο Θεός ή/και ο άνθρωπος για να ρίχνουνε τα λάθη τους (είναι δηλαδή αποδιοπομπαίος τράγος).
· Διάβολος είναι απλά άλλος ένας θεός που πολεμάει τον δικό μας.
· Ο Διάβολος θέλει πραγματικά το καλό μας! Είναι ένας καλοπροαίρετος επαναστάτης! FUCK DA SYSTEM! SATAN RUUULES!!!
· Είστε συνειδητά ή ασυνείδητα (λόγω πλύσης εγκεφάλου από την τηλεόραση, τα βιντεοπαιχνίδια και τα ανιμέ) μέλη μιας μη-Αβραμικής θρησκείας… Δε το περιμένατε αυτό, έ;

Αν θέλετε να λέγεστε Αθεϊστές, απλά πείτε ότι όλα αυτά δεν υπάρχουν και απλά χάνουμε την ώρα μας (μια υπερβολικά απλή λύση, μπορώ να πω).

Οπότε κύριε Darthnikolas, θέλω να μας ξεκαθαρίσεις το συντομότερο το εξής:
· Είσαι πράκτορας του Σατανά που θέλεις να δελεάσεις άτομα προς την αυτοκαταστροφή τους;
· Είσαι μέλος κάποιας μη-Αβραμικής θρησκείας;
· Είσαι απλά θρησκευτικά μπερδεμένος και άλλο ένα θύμα του Χόλιγουντ, το οποίο χρηματοδοτεί ο Σατανάς για να το παίζει Θεός;
· Είμαι για δέσιμο με αυτά που γράφω;
· Θα βρέξει;

Ανοίχτε κανένα σωστό βιβλίο που να πάρει ο διάολος! Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια! Και μην ακούσω κανέναν να πει «Η άγνοια είναι ευλογία» ή «Πίστευε και μη ερεύνα». Αυτά είναι στρουθοκαμηλισμοί.