Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει [STARTED!!!]

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
369 replies to this topic

#301 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 14:54

Και επισης Naruto, εισαι στο ιδιο Δωματιο, με 2 δολοφονημενους, μηπως ο Kintano Oe, εμποδιζε το εργο σου και ειπες να τον ξεκανεις??
Και μηπως ανακαλυψες οτι ο Majo ηταν επιθεωρητης, καταλαβες οτι κρατουσε πολυ σοβαρα στοιχεια στα χερια του και τον εβγαλες και αυτον απο την μεση?:burningbe3:

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#302 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 14:55

Yuzuriha Nekoi [D.Neko-Angel]

πω πωω τρομερά πράγματα συνέβησαν χθές. Επικράτησε πάλι πανικός και ο έρμος ο Alucard μας άφησε χρόνους έτσι ξαφνικά και τελείως άδικα,αυτό το λέω γιατί τελικά αργότερα αποδείχτηκε ότι ήταν ένας απλός πολίτης. Παρόλα αυτά ευτυχώς όμως καταφέραμε να βγάλουμε από την μέση και δυο δολοφόνους. Πάντως πριν ρίξω την τελική μου ψήφο,όταν ψήφισα τον Ichigo.Το έκανα με σκοπό να τον προκαλέσω να μιλήσει μια και ήταν πολύ αδρανής,αλλά πριν ουδέποτε μου είχε περάσει απο το μυαλό ότι ήταν δολοφόνος.Έτσι τώρα έχω μείνει κάπως έκπληκτη. Τουλάχιστον το θετικό είναι ότι δύο από τους δολοφόνους τιμωρήθηκαν!
Δυστυχώς όμως σήμερα το πρωί έγινε το απόλυτο κακό,βρήκαμε την Majo Rika νεκρή και μάλιστα αποδείχτηκε ότι ήταν και επιθεωρητής. Όπως και η Suiseiseki έτσι και εγώ ουδέποτε είχα υποψιαστεί τον συγκεκριμένο ρόλο της Majo Rika,νόμιζα ότι ήταν μια απλή πολίτης. Τέλος πάντων επειδή βλέπω ότι η Majo Rika πέρα από τον L είχε επιμείνει αρκετά και στην ενοχή του Sanosuke,και μάλιστα 2γύρους πριν είχε ρίξει και την τελική της ψήφο σε εκείνον. Για αυτό αλλά και επειδή όλοι μάθαμε ότι η Majo ήταν επιθεωρητής,θα εμπιστευτώ την γνώμη της και για τώρα θα ρίξω και εγώ την ψήφο μου στον Sanosuke.

Τέλος απαντάω και στο ερώτημα της Suiseiseki... Λοιπόν Suiseiseki μου επειδή 15ντάρικο είμαι ακόμα,χθές είχα τρομάξει αρκετά. Για αυτό ξαναπήγα στο μαγαζί της Yuuko με σκοπό να της ζητήσω κάποιο φυλαχτό. Φυσικά ήταν και ο Watanuki εκεί και είχε πάλι μαγειρέψει ένα καταπληκτικό γεύμα,οπότε και έμεινα εκεί.Έφαγα,ήπια κάνα αναψυκτικό και μετά κοιμήθηκα εκεί
παρέα με το Mokona :wooi2:

rrmr.png

#303 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 15:01

Lucifer [Sophia]
Ομολογώ ότι πέφτω από τα σύννεφα μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις!
Καταρχάς, ο Alucard δεν ήταν Δολοφόνος, ενώ εγώ ήμουν πεπεισμένος για το αντίθετο!
Επίσης, η Majo Rika ήταν Επιθεωρητής και λογικά ήξερε για την πραγματική ταυτότητα του L! Κρίμα που δολοφονήθηκε...
Τέλος, δεν πίστευα ότι θα ζήσω τόσο πολύ, κάτι που μάλλον αποτελεί σκευωρία των Δολοφόνων εναντίον μου.
Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, ομολογώ ότι έχω αναθεωρήσει πολλές από τις παλιότερες υποψίες μου. Αυτή τη φορά πρέπει να σκεφτώ πιο προσεκτικά και να μελετήσω τη συμπεριφορά όλων.
Πιστεύω ότι ο Roronoa Zoro έχει πολλά να κάνει με τις δολοφονίες...

#304 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 15:03

Rob Lucci [Yata]

Επιτέλους μια σωστή επιλογή με τον L. Οι μέρες της αφθονίας των δολοφόνων είναι πλέον μετρημένες. :wooi2:

Είμαι μεταξύ Sanosuke και Naruto. Τον πρώτο ψηφίζω προς το παρόν. :df13952b:
1

#305 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 15:06

Lucifer [Sophia]
Πιστεύω ότι ο Roronoa Zoro έχει πολλά να κάνει με τις δολοφονίες...

Roronoa Zoro
Και που το στηριζεις αυτο Lucifer? Δεν μπορεις να με κατηγορεις χωρις στοιχεια:df13952b:
Και επισης μην ξεχνατε οτι ο L, κατηγορουσε τον Sanosuke, σε μια προσπαθεια να παρει τα βλεματα ολων
απο πανω του και να στρεψει σε αυτον.

οσο για την ψηφο μου δεν θα την αλλαξω Naruto

#306 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 15:31

Πρωτον δεν μου ζητησε κανενας να του πω το αλλοθι μου και δεν του το ειπα.Επισης κατα καιρους και εγω εχω ζητησει το άλλοθι καποιον και δεν μπηκαν καν στο κοπο να μου απαντησουν.Αυτο δεν δειχνει καποια παραξενει συμπεριφορα?
Αν θυμαμε καλα ουτε εσυ εχεις δοσει καποιο σοβαρο αλλοθι παραμονο οτι κοιμοσουνα!Και ποιος μου λεει εμενα οτι δεν γυρνουσες με τους φιλαρακους σου και σκωτονες?
Με κατηγορεις οτι δεν εχω ποσταρη πολλες φορες οταν πολυ κανουν το ιδιο εδω περα μαζι και εσυ!Αυτο ομως δεν δειχνει αν καποιος ειναι δολοφονος η Οχι γιατι θα μπορουσε να κανει ακριβος το αντιθετο μιας και εχει κυριο ρολο και να στρεψει της υποψιες αλλου!

Το αλλοθι μου λοιπον ειναι οτι την νυχτα του φονου βρισκόμουνα στο με την Sakura και τον Kakashi σε μια αποστολη.

Και πως ακριβος να καλυπτα τον L οταν τον ειχατε κατηγορηση ολοι και ηταν σιγουρι η καταδικη του.
Αντιθετα Roronoa πιστευω οτι εσυ εχεις καποια σχεσει με ολα αυτα

/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#307 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 17:09

An de mporeis na vreis mia kali dikeologia

apantise tin alithia giati allakses tin psifo sou ston arukard.
Oti irthes se epafi me allo spiouno:gotit:

Prospatho na mperdepso tous dolofonous gi ayto to grafo afta

αυτο ειναι αρκετο να σας πεισει οτι ειμαι σπιουνος / ρουφιανος/ επιθεωρητης? ειλικρινα Νικολετα πιο ανοητη δικαιολογια για να με υποψιαστεις δνε εχω ξανακουσει. περιμενω να μου καρφωσε ιο Θειος Σπωνης κα ιεπιστρεφω

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#308 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 17:47

για μισό,για μισό καλέ πότε το είπε ο Kienzan αυτό και εμένα μου ξέφυγε?? :oo:
μα τόσο γκαβή είμαι ποια που ειπώθηκε κάτι τέτοιο και εγώ δεν το είδα :emptyonexg1:
Και τέλος πάντων ο alucard που κολλάει :hmmm::hmmm: αφού τελικά πολίτης ήταν...

Επίσης είναι και στην μέση και το παρακάτω:

Majo rika

Συγνόμη
neko αλλα η συνταρακτική δήλοση του Sanosuke συμένει οτι η ο L η ο sanosuke είναι δολοφόνος.

Με τη λογικη ψηφίζεις τον ασχετο και που εχει να ποστάρει κατι αιόνες Ichigo:stubborn:

πολύ με μπερδεύεται :df13952b:
Ένας ακόμα λόγος που έγινα νοσηλεύτρια και δεν έγινα αστυνομικός :P

Τέλος πάντον sorry κιόλας αλλά αν είναι όπως τα λες melkor μου,δεν γίνετε ο
Kienzan
να μας στείλει κάνα shigofumi και να μας το επιβεβαιώσει
:hmmm:
καλά πλάκα κάνω κιόλας
:P

rrmr.png

#309 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 17:59

αυτο ειναι πμ που μου εστειλε ο Kienzan. το οτι το παραπανω το ειπε για να μην τον συνδεσετε μαζι μου ισως δε νσου περναει απο το μυαλο ετσι?

παντως ειλικρινα δεν περιμενα να πρεπει να σας πεισω οτι ειμαι ο σπιουνος ( ετσι λεγεται στο οριτζιναλ παιχνιδι γιαυτο τον ειπα ετσι)

#310 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 20:51

Suiseki

είμαι πεπεισμένη για την αθωότητα των συγκατοίκων μου πλέον.
μιλήσα για δολοφόνους άρα είναι παραπάνω από ένας.

βλέποντας τους νεκρούς δολοφόνους μπορώ μόνο να υποθέσω ότι ο
Tachikoma Θα μπορούσε να είναι άνετα ένα από αυτούς ειδικά αν υπολογίσω ότι
δεν ήταν λίγες οι φορές που συνεργάστηκε μαζί τους σε επαγγελματικό επίπεδο.
Ωστόσο και η στάση του Rorona Με προβληματίζει, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τον ξέρω τόσο καλά για να τον κατηγορήσω αλλά ούτε και για να του δώσω ελαφρυντικά. Επίσης την επιλογή του Rob lucci Μόνο ως παραπλανητική μπορώ να την εκλάβω.

Είμαι πραγματικά πολύ μπερδεμένη, αλλά ως βασικό ύποπτο υπολογίζω τον Tachikoma, αυτή η παθητική του στάση κάθε άλλο παρά αθώα μπορεί να χαρακτηριστεί DESU!

#311 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 22:37

Πρωτον δεν μου ζητησε κανενας να του πω το αλλοθι μου και δεν του το ειπα.Επισης κατα καιρους και εγω εχω ζητησει το άλλοθι καποιον και δεν μπηκαν καν στο κοπο να μου απαντησουν.Αυτο δεν δειχνει καποια παραξενει συμπεριφορα?
Αν θυμαμε καλα ουτε εσυ εχεις δοσει καποιο σοβαρο αλλοθι παραμονο οτι κοιμοσουνα!Και ποιος μου λεει εμενα οτι δεν γυρνουσες με τους φιλαρακους σου και σκωτονες?
Με κατηγορεις οτι δεν εχω ποσταρη πολλες φορες οταν πολυ κανουν το ιδιο εδω περα μαζι και εσυ!Αυτο ομως δεν δειχνει αν καποιος ειναι δολοφονος η Οχι γιατι θα μπορουσε να κανει ακριβος το αντιθετο μιας και εχει κυριο ρολο και να στρεψει της υποψιες αλλου!

Το αλλοθι μου λοιπον ειναι οτι την νυχτα του φονου βρισκόμουνα στο με την Sakura και τον Kakashi σε μια αποστολη.

Και πως ακριβος να καλυπτα τον L οταν τον ειχατε κατηγορηση ολοι και ηταν σιγουρι η καταδικη του.
Αντιθετα Roronoa πιστευω οτι εσυ εχεις καποια σχεσει με ολα αυτα

Bαρεθηκα να με κατηγορειται χωρις να παρουσιασετε καπιοιο ενοχοποητικο στοιχειο.
Οσον αφορα Naruto το οτι βρισκεις υποπτο το αλλοθι μου, δεν καταλαβαινω το γιατι. Τι επρεπε να κανω δλδ την νυχτα; να γυριζω και να σκοτωνω, οπως κανεις εσυ;
Επισης βλεπω σαν πιθανο συνεργο σου τον Tachikoma, απορω πως θα κοιμαμαι εγω τωρα την νυχτα...
Οσο για εσενα Sanosuke, θα σου ελεγα να προσεχεις τα νωτα σου με τον Naruto στο δωματιο σου.

#312 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 14 Μάρτιος 2008 - 23:54

Λοιπόν... τί έχουμε εδώ; Σωστό rampage! Ένας πολίτης, ένας επιθεωρητής και δύο δολοφόνοι νεκροί, όλοι την ίδια μέρα!

Λιγοστεύουμε... *μπρρρρ* :colddd:

Κάποιοι με ρωτάνε με έπαρση τι έκανα χθες το βράδυ. Για ακούστε εδώ, ακαμάτηδες... εμείς τα tachikomas του Section 9 δεν κοπροσκυλιάζουμε όλη μέρα σαν εσάς τους ανθρώπους. Δουλεύουμε τον κ- τα οπίσθια μας από το πρωί μέχρι το βράδυ, τρέχοντας, πηδόντας, παραλαμβάνοντας και αποστέλνοντας data links, αποφεύγοντας πυρά, κι άλλα "ωραία" που εσείς δεν τα έχετε δει ούτε σε εφιάλτη. Και όταν επιτέλους τελειώσει η βάρδια, επιστρέφουμε σαν τα ζαβλακωμένα από την κούραση, και ταβλιαζόμαστε στην επαναφόρτιση (αυτό που εείς οι άνθρωποι λέτε ύπνο). Ακριβώς. Όλη νύχτα είμαστε off μέχρι να φορτίσουν οι μπαταρίες μας.

Οπότε:

Roronoa Zoro, εγώ το βράδυ δεν έχω τη δύναμη ούτε το μάτι μου να ανοίξω, όχι να ψυθιρίσω στον Ichigo... (BTW, τόσο καιρό κοιμόμουν με δολοφόνο δίπλα μου :OMG3:)

Suiseiseki, λες ότι "ο Tachikoma Θα μπορούσε να είναι άνετα ένα από αυτούς ειδικά αν υπολογίσω ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που συνεργάστηκε μαζί τους σε επαγγελματικό επίπεδο.", αλλά στοιχεία πάνω στα οποία στηρίζεις αυτήν σου την φαντασίωσή δε μας δίνεις. Μάθε λοιπόν ότι οι μόνες επαγγελματικές μου συνεργασίες είναι όλες από το Section 9. Και να ήθελα, δεν μου αφήνουν ενέργεια για να συμμετάσχω αλλού. (:nanana:)

Όσο για τον ποιον υποψιάζομαι... κανονικά θα έπρεπε να υποψιάζομαι τον Zoro ή την Suiseiseki, που ψευδομαρτύρησαν εναντίον μου. Αλλά ο Sanosuke έκανε την πιο bold κίνηση απ' όλους. Μας λέει ότι είναι ο σπιούνος! Για μια στιγμή... 3 δολοφόνοι είναι ακόμα ζωντανοί. Ποιος σπιούνος με σώας τας φρένας θα αποκάλυπτε την ιδιότητά του μπροστά σε δολοφόνους που προσπαθεί να πιάσει; Μια τέτοια δήλωση είναι η πιο ηλίθια κίνηση αυτοκτονίας. Είναι σαν να φωνάζει στους δολοφόνους "Εδώ είμαι! Σκότωσέ με!" Αν είναι σπιούνος, αύριο θα είναι νεκρός. Αν λέει ψέματα και είναι πολίτης, και πάλι αύριο θα είναι νεκρός. Υπάρχει μόνο μία περίπτωση να πει ότι είναι σπιούνος και να ζήσει: να λέει ψέματα και να είναι ένας από τους δολοφόνους. Και δεδομένου ότι όλοι θέλουμε να ζήσουμε, αυτή είναι και η μοναδική περίπτωση να ακούσετε ποτέ κάποιον να λέει "Είμαι ο σπιούνος."

Sanosuke, το μήνυμα που μας δείχνεις και υποστηρίζεις ότι είναι απο Majo δεν έχει πάνω του κανένα identification. Είναι πλαστό. Και μάλιστα είναι κακής ποιότητας πλαστό. Η Majo δεν έγραφε ποτέ σε greeklish. Καρφώνεσαι οικτρά.

Να ετοιμάζονται για εξηγήσεις Suiseiseki και Ephialtes. Τα ψέματά σας με ανησυχούν.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#313 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 01:15

Sanosuke Sagara

Spoiler:

Τachikoma νομιζω οτι το παραπανω, επιβεβαιωνει οτι ειμαι ο σπιουνος/ρουφιανος/επιθεωρητης.

επισης επιβεβαιωνει οτι:
Suiseiseki
Yuzuriha Neko
Re-l Mayar
Lucifer
Rob Lucci ειναι αθωοι.

ακομα: ξερω οτι ο Fay D. Flourite ειναι δολοφονος. μαζι με τον L ( για τον οποιο ελεγα οτι ειναι δολοφονος αλαλ που αν με πιστεψετε...) και τον Ichigo που πεθαναν μας κανουν 3 δολοφονους.

οι υπολοιποι 3 που μενουν και δεν εχει εξακριβωθει ακομα ποιος ο ρολος τους ειναι οι :
Naruto
Tachikoma
Roronoa Zoro
2 απο τους 3 αυτους εινα ιδολοφονοι

ειλικρινα δινω ισες πιθανοτητες κα ιστους 3 αλλα θα κατηγορησω εσενα
Τachikoma γιατι σε μια τελευταια απελπιδα προσπαθεια πηγες να με παγιδευσεις.

το ξερω οτι θα πεθανω, αλλα θα παω τουλαχιστον με τη σκεψη οτι εχω βρει σχεδον ολους τους δολοφονους

#314 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 01:28

Sanosuke, ξέρεις πόσο εύκολο είναι να επεξεργαστείς ένα HTML document και να το πασσάρεις στους άλλους σαν απόδειξη, έτσι;

Απλά παραδέξου το, η στρατηγική "βγαίνω και λέω ότι είμαι ο σπιούνος" είναι fail. Πρώτον, δεν μπορείς να το αποδείξεις. Δεύτερον, αν όντως ήσουν, δεν θα το έλεγες γιατί θα φοβόσουν για το τομάρι σου.

Νομίζω ότι άλλος κάνει τις απέλπιδες προσπαθειες εδώ μέσα. :orly:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#315 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2008 - 01:53

Suiseki

αγαπητέ Sanosuke αυτά που λες δεν αποδυκείουν τίποτα περα απο αυτό που ξέρουμε. ότι οι δολοφόνοι είναι Naruto,Tachikoma,Roronoa Zoro
όσο για εσένα η συγκάτοικοί μου γνωρίζουν την αθωότητα μου όπως γνωρίζω εγω την δική τους. έτσι δεν είναι Yzuha Neko?.
Tachikoma το άλλοθι σου δεν λέει τίποτα καθώς εγώ δουλεύω την νύχτα, εσύ θα μπορούσες άνετα να κυκλοφορείς τη νύχτα μέσα από τις διόδους που σου έχει διαθέσει ο sector 9. 'οτι εχεις πει μεχρι τώρα μόνο την ενοχή σου αποδεικνύει.