Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει [STARTED!!!]
Posted 12 March 2008 - 22:00
Re-L Mayar δεν νομίζω ότι κατηγορώ όποιον βρω μπροστά μου. Τι ακριβώς μου έχεις κάνει? Εσύ και η παρέα σου έχετε σκοτώσει τους μισούς Πολίτες...
Posted 13 March 2008 - 04:17
Ολοι νομιζω βοηθησαμε σε αυτο μιας και οι δολοφονοι προσπαθουν να μας αποπροσαναλοτησουν εντελος απο τους κυριους ενοχους και νομιζω οτι τα εχουν καταφερει!Lucifer [Sophia]
Re-L Mayar δεν νομίζω ότι κατηγορώ όποιον βρω μπροστά μου. Τι ακριβώς μου έχεις κάνει? Εσύ και η παρέα σου έχετε σκοτώσει τους μισούς Πολίτες...
Αρχιζω να πιστευω τελικα οτι μηπος εσυ εισουν αυτος που εβγαινε τα βραδια Alucard και σκωτονε μαζι με τους φιλους σου και προσπαθουσες να κατηγορήσεις τον Lucifer?
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας

Posted 13 March 2008 - 10:42
Posted 13 March 2008 - 11:13
αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να γράψω περισσότερα, αλλα το βραδυ θα αποκαλύψω λεπτομερείς η οποιες θα ενοχοποιήσουν άμεσα τον L και κάποιους άλλους από εδώ μέσα.
Posted 13 March 2008 - 14:14
Λοιπόν, τα πράγματα πλέον είναι ΠΟΛΥ μπερδεμένα, πιο μπερδεμένα από ποτέ. Πρώτον, δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε κανέναν δολοφόνο. Δεύτερον δεν μπορώ να βγάλω άκρη από τις δηλώσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Δεν έχουμε και κάποιο evidence, δυστυχώς. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο καθένας κατηγορεί τον άλλο με επιχειρήματα επιπέδου "δεν μου αρέσει η φάτσα σου". Ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα, δηλαδή. Πολύ φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να δούμε προκοπή έτσι.
Ένα πράγμα μου έχει φανεί πολύ ύποπτο από την αρχή, και θα έπρεπε να το είχα ξεστομίσει νωρίτερα. Η Yuzuriha Nekoi και ο Sanosuke Sagara έχουν μια πολύ στενή σχέση, ήδη από την πρώτη μέρα. Τη μία βολτίτσα, την άλλη παγωτό, την παράλλη πάλι βολτίτσα...
Θα μου πείτε "Τα έχουν.". Θα σας απαντήσω "Κιόλας;". Μην ξεχνάτε πως ξεκινήσμε:
Είμαστε ένα ετερόκλητο πλήθος, σωστά; Δεν γνωρίζει κανείς κανένα, ή, τουλάχιστον, αυτό υποτίθεται πως ισχύει για όλους μας. (Προφανώς αυτοί που εξαιρούνται από αυτόν τον κανόνα είναι η κλίκα των δολοφόνων.)Σε μία μικρή φανταστική πόλη [ας την πούμε animegr-town] έχουν μαζευτεί γνωστοί anime χαρακτήρες. Σκοπός τους να γνωριστούν καλύτερα, να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις για τις τεχνικές τους και πως θα γίνουν καλύτεροι... Όμως την πρώτη νύχτα κάτι στραβό συμβαίνει. Ένας φόνος... Μήπως κάποιοι θέλουν απλά να εξαφανίσουν τους αντιπάλους τους;
Όταν λοιπόν βλέπεις δύο κατά τ' άλλα αγνώστους να είναι όλο παγωτάκια και βολτίτσες από την πρώτη κιόλας μέρα, τι να υποθέσεις; Είπαμε, το flirt είναι flirt, αλλά είθισται να κρατάει και μια απόσταση ο gentleman από την lady, δεν πρέπει να είναι συνέχεια στα πόδια της, αλλιώς γίνεται ενοχλητικός. Πιο πιθανό μου φαίνεται αυτή η σχέση να είναι συνεργατική, παρά ερωτική.
Βέβαια, υπάρχει και η περίπτωση να μην καταλαβαίνω πως λειτουργεί ο έρωτας στους ανθρώπους. Ένα απλό robot είμαι. Πάντως, μέχρι εκεί που φτάνει το AI μου, υποψιάζομαι πάνω απ' όλα την Yuzuriha Nekoi [D.Neko-Angel] και αμέσως μετά τον Sanosuke Sagara [Melkor 1431].
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 13 March 2008 - 15:09
[
[
να μην ξαναγραφω τα στοιχεια που εδωσα, δειτε τα παραπανω. δεν χωραει αμφιβολια οτι ο L ειναι ιδολοφονος. τωρα αυτοι που βλεπω πως τον υποστηριζουν το μονο που κανουν ειναι να γινουν οι επομενοι στοχοι μου. στο κατω κατω ειμαι αποφασισμενος να τους δειρω μεχρι αν ομολογησουν!!!!!!
τελος, Tachikoma, με την Yuzuriha Nekoi βγηκαμε μια φορα απογευμα και μια φορα βραδυ για να την κερασω ( μαλλον να με κερασει γιατι ως γνωστον εγω ταπι και ψυχραιμος). οποτε το ενα βραδυ ειμασταν οντως μαζι αλλα την ωρα που γινονταν η δολοφονια γυρνουσαμε πισω. το επομενο βραδυ ομως δεν ειμασταν μαζι γιατι εφαγα μαι περιποιημενη χυλοπιτα . εγω ημουν μεσα στο δωματιο μου που εγινε δολοφονια μπροστα στα ματια μου και η Nekoi στο δικο της. οποτε η τιμη μου δεν μου επιτρεπει να αφησω τις κατηγοριες εναντιον της αναπαντητες
κα ιστην τελικη τι μπορει να καταλαβει ενα κονσερβοκουτι σαν και σενα απο σχεσεις αναμεσα στους ανθρωπους?
και ξαναλεω. η δολοφονια εγινε μπροστα στα ματια μου. ειμαι 1000000% σιγουρος οτι ο ενας ηταν ο L. τωρα αν αποδειχθει οτι οντως ειναι δολοφονος, απλα δειτε ποιος τον υποστηριζει κα ιθα εχετε και τους υπολοιπους δολοφονους. τοσο απλα. δλδ ποσο πιο λιανα να το κανω γμτ?
εγω παντως αμεσως μετα υποψιαζομαι Fay D. Flourite και Ichigo
Posted 13 March 2008 - 15:25
Εσύ μου λες για χυλόπιτες, αλλά εγώ δεν τα χάφτω αυτά. Έτσι κι αλλιώς το είπα ότι δεν μου κάνετε για "πιτσουνάκια", αλλά για συνενόχους στο έγκλημα. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε φορά που κάποιος σε κατηγόρησε μέχρι τώρα, η Nekoi βγήκε και σε υποστήριξε. ΚΑΘΕ. ΜΙΑ. ΦΟΡΑ. Αφού και μόνος σου λες ότι δεν τα έχετε, το συμπέρασμα είναι σαφές. Μόνο η συνενοχή σας θα μπορούσε να προκαλέσει μια τέτοια στάση εκ μέρους της.
Α, και κονσερβοκούτι να πεις το αμάξι σου! Εγώ είμαι ντιζαϊνάτο ρομπότ, ορίστε μας!

Επίσης, ο L να ετοιμάζεται για εξηγήσεις. Είπαμε, ο detective θέλει χρόνο για να μαζέψει τα ενοχοποιητικά στοιχεία, αλλά τόσες μέρες αναμονής αρχίσουν και καταλύουν την υπομονή μου (όπως και τις μπαταρίες μου

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 13 March 2008 - 15:28
και ξαναλεω. η δολοφονια εγινε μπροστα στα ματια μου.

Fay [dmvagos]
Η δολοφονία έγινε μπροστά στα μάτια σου; Και το ξαναλές κιόλας; Hyuuu! Κάτσε γιατί εδώ χτυπήσαμε λαυράκι εμείς τώρα!! Θέλεις να μας πεις ότι είδες τη δολοφονία και, φυσικά, τους δολοφόνους, τους άφησες να κάνουν την "δουλειά" τους ανενόχλητοι και επιπλέον τους άφησες και να φύγουν! Σαν να μην μας τα λες καλά Sano-puu... Ένας περήφανος μαχητής σαν κι εσένα, αρκείται στο να είναι απλά ένας μάρτυρας μιας δολοφονίας και δεν προσπαθεί με νύχια και με δόντια να την αποτρέψει;;; Μήπως αυτός ο περήφανος μαχητής έχει χάσει μια μεγάλη δόση της περηφάνειάς του και αρχίζει να εθελοτυφλεί, ή ακόμα χειρότερα να συμμετέχει σε εγκλήματα;;; Και μας το παίζεις και προστάτης των αθώων τώρα;;; Δεν ξέρω ποιους είδες στη σκηνή του εγκλήματος, αλλά το λογίδριό σου μόνο με τις χειρότερες υποψίες εναντίον σου με αφήνει, αγαπητέ Sanosuke. Ελπίζω να κάνω λάθος... Α, και κάτι ακόμα... Λόγω των τελευταίων αποκαλύψεων αφήνω κατά μέρους τον Lucifer, αλλά όταν ξεκαθαριστεί η κατάσταση με τον Sanosuke θα επανέλθω...

いつでも今日が、いちばん楽しい日

Posted 13 March 2008 - 15:36
και πιστευω οτι ηρθε η ωρα να ανοιξω τελειως τα χαρτια μου. για οσα ντουβαρια δνε το εχουν καταλαβει ακομα ειμαι ο ενας απο τους 2 σπιουνους. ο Lucifer, o Rob, ο Alucard & η Nekoi ειναι αθωοι. αντιθετως... ο L ειναι σιγουρα δολοφονος οπως και ο Fay. οποτε ασε τα σαπια dungeon master . επισης, προφανως εχω αλλους 2 υποψηφιους δολοφονους, οποτε με την ησυχια μας...
Posted 13 March 2008 - 15:44
Κακα τα ψέματα sanosuke...
Ειχες υποπτη συμπερηφορε σε αρκετες φάσεις του παιχνιδιου.
Ειδεικα οταν την επεσες στον arucard και τώρα μας τα γυρίζεις
Χρησιμοποιεις ατακές σπιουνου και δηλώνεις 100% σίγουρος για να μας πήσεις οτι είσαι αθώος και ο L ενοχος.
Αλλα απο την αλλη ολοι ξέρουμε οτι ένας σπιουνος ποτε δε θα αλαζε το στοχο του.
Εσυ απο την αλλη μας τα γυρίζεις...
Μια Arucard μια L.
Απαιτώ μία εξήγηση sanosuke.
Γιατι αλλαξες τη ψήφο σου στον arukard?
Για εξηγήσου λίγο ephialtes τι ρόλο βαράς εδώ...
Μαν έλεος καρφώνεσε άγρια

Για να δουμε ποσοι ακομα πουλάκια θα θυμιθουν να αλλαξουν ψήφο τους στον αθόο και ευκολο στοχο στο τέλος

Και θα το ξαναπώ L, Lucifer και Fay έχουν με διαφορα την ποιο υποπτη συμπεριφορά

Posted 13 March 2008 - 15:59
Majo Rika
Οσο για εσένα fay γιατι αλλαξες τη ψήφο σου?
Ξεκαρφόθηκες στην αρχή κατηγοροντας το συντροφο σου lucifer και τορα το αλλαζεις σε έναν αθώο?
Η μήπώς είδες οτι δε μαζευτικαν αρκετοι να κατηγωρίσουν τον lucyfer και είπες να αλλαξεις σε έναν ποιο ευκολο στόχο για να γλιτοσεις το συντοφο σου L απο το επικείμενο λυντσάρισμα?
Μαν έλεος καρφώνεσε άγρια

Fay [dmvagos]
Βρε Rika είναι δυνατόν να σου λέει ο άλλος μέσα στα μούτρα σου, έιδα τους δολοφόνους και καθόμουν και τους κοίταγα, και να μην σου κάνει εντύπωση;

Α, και κάτι ακόμα... Λόγω των τελευταίων αποκαλύψεων αφήνω κατά μέρους τον Lucifer, αλλά όταν ξεκαθαριστεί η κατάσταση με τον Sanosuke θα επανέλθω...
Και όντως ακόμα δεν με έχει πείσει ο Lucifer. Αλλά αυτά που είπε ο Sanosuke ήταν είδηση βόμβα. Προσωπικά δεν βλέπω κάποιο κάρφωμα, ή κάτι τέτοιο. Απλά μου έκανε κάτι εντύπωση, το εξέφρασα και είπα αυτά που σκεφτόμουν. Και ναι, θα το ξαναπώ. Εδώ φώναζα Alucard όταν οι άλλοι λέγανε Aprilia, άλλο που μετά με παρέσυρε η ψυχολογία του όχλου.
And it's time to be mean to each other! Sanosuke? Inspector?

Leave the DM thing outta the game pliz. It is rather tempting!!!

いつでも今日が、いちばん楽しい日

Posted 13 March 2008 - 16:06
Tachikoma
Λοιπόν, τα πράγματα πλέον είναι ΠΟΛΥ μπερδεμένα, πιο μπερδεμένα από ποτέ. Πρώτον, δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε κανέναν δολοφόνο. Δεύτερον δεν μπορώ να βγάλω άκρη από τις δηλώσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Δεν έχουμε και κάποιο evidence, δυστυχώς. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο καθένας κατηγορεί τον άλλο με επιχειρήματα επιπέδου "δεν μου αρέσει η φάτσα σου". Ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα, δηλαδή. Πολύ φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να δούμε προκοπή έτσι.
Ένα πράγμα μου έχει φανεί πολύ ύποπτο από την αρχή, και θα έπρεπε να το είχα ξεστομίσει νωρίτερα. Η Yuzuriha Nekoi και ο Sanosuke Sagara έχουν μια πολύ στενή σχέση, ήδη από την πρώτη μέρα. Τη μία βολτίτσα, την άλλη παγωτό, την παράλλη πάλι βολτίτσα...
Tachikoma λες ότι κάποιοι ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα.Εμένα όμως μου φαίνεται ότι και εσύ αυτή την στιγμή κάνεις ακριβώς το ίδιο. Λές ότι εγώ και ο Sanosuke πήγαμε βόλτα,φάγαμε παγωτό,ξαναπήγαμε βόλτα.Μην μου πεις λοιπόν ότι δεν τα λες αυτά παρά για να δεις την αντίδραση μου. Αυτό το λέω γιατί εγώ και ο Sanosuke μια φορά μόνο βγήκαμε και φάγαμε ο καθένας από μια γρανίτα,αν λοιπόν Tachikoma μου δεν ήθελες να δείς την αντίδραση μου τότε γιατί φουσκώνεις τα πράγματα?? Τέλος πάντων Tachikoma από τα λεγόμενα σου σε καμία περίπτωση δεν έχω ενοχληθεί.Εξάλλου όλοι μας ψαρεύουμε προκειμένου να καταλάβουμε τι γίνετε. Απλά ήθελα να καταλήξω στο ότι τελικά πιστεύω ότι και εσύ ακόμα δεν διαφέρεις και τόσο από εμάς τους ανθρώπους μια και από ότι βλέπω χρησιμοποιείς και εσύ μεθόδους που θα χρησιμοποίησε οποιοσδήποτε άνθρωπος εκεί έξω που έχει βρεθεί σε μια άσχημη και επικίνδυνη κατάσταση. Πάντως θα ήθελα πολύ να μπορούσες και εσύ να γευτείς έστω για μια φορά ένα παγωτό,μια σοκολάτα,κάτι γλυκό τέλος πάντων.Ίσως έτσι να καταλάβαινες την αγάπη μου για τα γλυκά.
Sanosuke τώρα. Tο απόγευμα που αναφέρεις,για παγωτό είχα πάει με τον Fay και την Re-l Mayar. Εσύ δεν ήσουν μαζί μας και μάλιστα μετά μας τα είχες χώσει κιόλας

Αυτός ήταν και ο λόγος που όταν μου ζήτησες εκείνο το βράδυ να πάμε για εκείνη την γρανίτα δέχτηκα.Σκέφτηκα ότι αν τα λέγαμε και σε γνώριζα καλύτερα θα μπορούσα ίσως να σε καταλάβω,σκέφτηκα ότι ίσως έτσι να ξεπερνούσαμε και την αντιπαλότητα που είχε δημιουργηθεί μεταξύ μας στο προηγούμενο παιχνίδι. Όσο για παράπονο εννοείτε πως δεν έχω κανένα μια και τότε μου φέρθηκες αρκετά καλά. Τώρα από εκεί και πέρα εγώ μικρή είμαι ακόμα,οπότε και για την ώρα μόνο φίλους και φίλες ενδιαφέρομαι να κάνω.Sanosuke Sagara [Μελκορ1431]
για ενα λεπτο ρε παλικαρια. που πατε γαι παγωτο? εδψω εχει γινει εγκλημα. εχουν αρχισε ιοι κατηγοριες , μηυπως δεν ενδιαφερεστε? μηπως ξερετε ηδη ποιος εινα ιο ενοχος? και καλα η Dneko ξερει οτι θα την υποπτευθω αμεσως. αλλα εσεις παλικαρια DmVagos & Damaged Rose που πατε? μπας και βρηκατε ευκαρια? ειδικα εσυ Damaged Rose που κατηγορεις την Louna χωρις ομως ουτε μια δικαιολογια? εδω κατι μου βρωμαει
Τέλος πάντων επειδή ήδη έχω πει πολλά,και το πολλή μπλά μπλά καταλαβαίνω ότι κουράζει.Για αυτό για τώρα το τελειώνω εδώ λέγοντας ότι θα ήθελα να ακούσω περισσότερα,να ακούσω και την άποψη του Alucard και Ichigo. Ιδιαίτερα του Ichigo.
Posted 13 March 2008 - 16:10
Συγνόμη neko αλλα η συνταρακτική δήλοση του Sanosuke συμένει οτι η ο L η ο sanosuke είναι δολοφόνος.
Με τη λογικη ψηφίζεις τον ασχετο και που εχει να ποστάρει κατι αιόνες Ichigo:stubborn:

Posted 13 March 2008 - 16:22
πολύς πανικός από post πάντως. Βλέπω μέχρι το post #278 και μέχρι να φάω
το μεσημεριανό μου και να απαντήσω, μετά μόλις απάντησα είδα ότι είχαν γίνει
άλλα 5 και βάλε post.
Ίλιγγος με έπιασε την έρμη,την έχασα την μπάλα
Posted 13 March 2008 - 16:37
Leave the DM thing outta the game pliz. It is rather tempting!!!
it was on purpose mate. μεχρι τις 4 το πρωι εριχνα sneak attack...