Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει [STARTED!!!]
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2008 - 17:01

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 08:36
Οι ήρωες μας πάνε σιγά σιγά για ύπνο. Άλλη μία νύχτα πέφτει...
Building #1
[table="head"]Character | Nickname | Κατάσταση | Ρόλος
Roronoa Zoro | Ephialtes
Ichigo | trynksssj2
Tachikoma | Kenny
[/table]
Building #2
[table="head"] Character | Nickame | Κατάσταση | Ρόλος
Sanosuke Sagara | Melkor1431
Naruto | kabamaru-1986
Rob Lucci | Yata_kai_ksero_psomi
Ryoma-sama | samurai_pizza_dora
Majo Rika | Kienzan
[/table]
Building #3
Alucard | Phantom Duck
Fay D. Flourite | dmvagos
Lucifer | _sophia!!!_
[/table]
Building #4
Re-l Mayar | Damaged Rose
Yuzuriha Nekoi | d.neko-angel
Suiseiseki | Erisabetsu
L | Karkas
[/table]
Σε αυτόν τον γύρο έβγαλα δύο άτομα που δεν είχαν καθόλου συμμετοχή. το προτίμησα από το να βγάλω κάποιους ενεργούς παίκτες. Επίσης είχα ισοπαλίες και είχα αργήσει το update οπότε το να σας έβαζα να ξαναψηφίζετε θα τράβαγε πολύ. Περιμένω τις νυχτερινές κινήσεις μέχρι σήμερα το βράδυ για να συνεχίζουμε από αύριο το πρωί.
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 11:28
Building #1
Roronoa Zoro | Ephialtes
Ichigo | trynksssj2
Tachikoma | Kenny
[/table]
Building #2
[table="head"] Character | Nickame | Κατάσταση | Ρόλος
Sanosuke Sagara | Melkor1431
Naruto | kabamaru-1986
Rob Lucci | Yata_kai_ksero_psomi
Majo Rika | Kienzan
[/table]
Building #3
Alucard | Phantom Duck
Fay D. Flourite | dmvagos
Lucifer | _sophia!!!_
[/table]
Building #4
Re-l Mayar | Damaged Rose
Yuzuriha Nekoi | d.neko-angel
Suiseiseki | Erisabetsu
L | Karkas
[/table]
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 15:26
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 15:36
ειμαι συντετριμενος. το οτι σκοτωθηκε μπροστα στα ματια μου ενας συντροφος με εχει κανει εξω φρενων.
επρεπε να το εχω καταλαβει πολυ πιο νωρις...
ολο ελεγε οτι θα αναλαβει να βρει τους ενοχους , και οτι καλο ειναι να στηριχτουμε πανω του και οτι αυτος ειναι η ιδιοφυια, και αλλοθι δεν μας ειχε δωσει, μονο ελεγε οτι επειδη ειναι αρχηγος των αστυνομικων δυναμεων δεν ειναι ενας απο τους δολοφονους... δλδ κουραφεξαλα... αλλα δυστυχως δεν φημιζομαι για το μυαλο μου. μονο για τους μυες μου...
Εξηγησου L. τι κανεις λοιπον τοσο καιρο? τι εκανες για να εμποδισεις τους θανατους τοσων αθωων? εσυ ελεγες οτι οι συμπερασματικες σου μεθοδοι ειναι αλανθαστες και ομως ειδα πιο πισω οτι αυτοι που κατηγορουσες ανοιχτα εκτελεστηκαν και αποδειχτηκε οτι ηταν αθωοι. αρα εισαι σκαρτος. και ακομα χειροτερα εισαι δολοφονος L .
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 15:51

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 16:03
Αχα βλέπω κάποιος συνηδιτοποιήσε επιτελους τα προφανή.
Σε είχα για μεγιστο υπόπτο μαζι με τον L[Karkas] sanosuke γιατι κατηγορήσατε και οι δυο την aprilia και τον Arucard
Αλλα μετα πο αυτο το ποστ θα ανδιατυπόσω. Δε πιστεύω οτι ο δολοφόνος θα κατηγορουσε αλλο δολοφονο και συν της αλλη εσυ δεν την επέσες στον arucard μαζι με το μπούγιο οπώς έκαναν οι πραγματικοι δολοφόνοι L[Karkas] Fay και lucyfer:df13952b:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 16:06
Θα συμφωνήσω με τον Sanusuke. L, τρομερό μυαλό και σούπερ αστυνομικέ, δεν βλέπω αποτελέσματα! Και βασικότερα βλέπω μόνο θανάτους. Εξηγήσου!
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 16:39
Μajo rika[Kienzan]
Αχα βλέπω κάποιος συνηδιτοποιήσε επιτελους τα προφανή.
Σε είχα για μεγιστο υπόπτο μαζι με τον L[Karkas] sanosuke γιατι κατηγορήσατε και οι δυο την aprilia και τον Arucard
Αλλα μετα πο αυτο το ποστ θα ανδιατυπόσω. Δε πιστεύω οτι ο δολοφόνος θα κατηγορουσε αλλο δολοφονο και συν της αλλη εσυ δεν την επέσες στον arucard μαζι με το μπούγιο οπώς έκαναν οι πραγματικοι δολοφόνοι L[Karkas] Fay και lucyfer:df13952b:

Fay [dmvagos]
Και ναι για άλλη μια φορά θα ξαναπώ τα ίδια πράγματα, μήπως αρχίσουν και εντυπώνονται στα μυαλά του κόσμου. Στον Alucard δεν θεωρώ ότι την έπεσα με το μπούγιο, για τον πολύ απλό λόγο ότι, εκτός του ότι δεν τον κατηγόρησα ποτέ ευθέως, ήμουν ο πρώτος που μίλησε για αυτόν όταν οι άλλοι είχανε στήσει πλακάτ "Ξεπάρκαρε τον Ramrod, έχεις λιώσει τα παρτέρια, Aprilia θα πεθάνεις!". Παρά το γεγονός ότι κι εγώ στο τέλος έστρεψα τις υποψίες μου επάνω της (ας όψεται η ψυχολογία του όχλου) στην συνέχεια ναι μεν επέστρεψα στον Alucard, αλλά ακούγοντας αυτά που έχει να πει, θεώρησα σωστότερο να στραφώ στον Lucifer που εδώ που τα λέμε την είδε ελεύθερος σκοπευτής χθες!! Re-L, Majo Rika, Alucard και Hajime (τον οποίο πήρε και η μπάλα στο τέλος) όλοι πήραν την ψηφούλα τους από τον εν λόγω δαίμονα, έτσι για ποικιλία! Οkay Lucifer, το σπιτάκι σου είναι χάος, αλλά μην μας κάνεις κ εδώ έτσι!

いつでも今日が、いちばん楽しい日

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 16:49
ok η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι αρπαχτήκαμε έτσι μεταξύ μας. Ειλικρινά αν ο Inuki μου που δεν είχε οξυμένη ακοή και δεν με προειδοποιούσε πότε να πάω δεξιά και πότε αριστερά έτσι ώστε να αποφύγω κάποιο χτύπημα,πιθανότατα τώρα να είχα και εγώ την άδικη μοίρα του Shibata Hajime και τουKintaro Oe.
Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, σήμερα όλοι μας ανακαλύψαμε ότι ο δυστυχώς ο Ryoma έπεσε θύμα των δολοφόνων. Είμαι πραγματικά συγκλονισμένη,δεν είναι δυνατόν οι δολοφόνοι να κυκλοφορούν έτσι ελεύθεροι και να συνεχίζουν να δολοφονούν αθώους ανενόχλητοι. Πρέπει να τιμωρηθούν!
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δολοφόνοι είναι πολύ ύπουλοι.Εγώ μια φορά ήδη νιώθω ότι έχουν τοποθετήσει τον πέλεκι πάνω από το κεφαλάκι μου και είναι έτοιμοι να με φάνε.
Είναι γνωστό ότι ο Ryoma με θεωρούσε ύποπτη. Αυτή λοιπόν η κίνηση των δολοφόνων να τον φάνε, ήδη δείχνει ότι προσπαθούν να με βγάλουν από την μέση.Η προσπάθεια τους να στρέψουν τις υποψίες εναντίον μου έτσι ώστε να καταλήξω και εγώ Lynched, το νιώθω ότι έχει ήδη ξεκινήσει. Kαι για αυτό φοβάμαι,φοβάμαι πάρα πολύ. Και το πιο κακό από όλα είναι ότι δεν έχω ιδέα ποιοι μπορεί να είναι οι δολοφόνοι. Όμως από την άλλη βλέπω να ειπώνονται κάποια πράγματα για τον L[karkas] τα οποία είναι πολύ ύποπτα. Για αυτό θα ήθελα και εγώ να μας εξηγήσει ο L γιατί ενώ ένας τόσο έξυπνος ντετέκτιβ k τα σχετικά, γιατί λοιπόν μέχρι τώρα δεν έχει πιάσει κανέναν από τους δολοφόνους. L μου μήπως έχεις λόγους να κρύβεις τους δολοφόνους,μήπως τους κρύβεις γιατί είναι οι συνεργάτες σου?? Τέλος θα ήθελα και κάποιες εξηγήσεις από την Re-L Mayar[Damaged.Rose], που μπορεί να μιλάει λίγο αλλά μέχρι στιγμής μου έχει δώσει την εντύπωση ότι χειραγωγεί κατάστασεις έτσι να φέρει τα πράγματα εκεί που τα θέλει
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 18:13
Οι τραγικοί θάνατοι συνεχίζονται. Να εκφράσω τη λύπη μου για τους 3 θανάτους των αθώων. Κάτι τέτοιο, το γεγονός δηλαδή ότι δεν κάνω για Detective, όπως λέτε, δεν είναι όμως στοιχείο εναντίον μου. Στην υπόθεση Kira, όλοι θυμάστε ότι είχαμε αρκετά θύματα μέχρι να καταλήξουμε σε κάποιο σοβαρό συμπέρασμα, και όχι βιαστικό. Ξέρετε τις μεθόδους μου, και όσοι δεν τις ξέρετε καιρός να τις μάθετε. Δεν λέω ότι με αυτόν τον τρόπο θα χρειαστώ κι άλλα θύματα, σε καμιά περίπτωση δηλαδή. Αλλά κάθε τι είναι στοιχείο προς τον πραγματικό ένοχο. Μην μιλάτε επίσης για χειραγώγηση όχλου, τη στιγμή που οι ίδιοι εσείς κατηγορείτε ΕΝΑ συγκεκριμένο άτομο, που τυχαίνει να είναι ο ένας απ'τους 2 ντεντέκτιβ στην ομάδα, λόγω του ότι δεν έπιασε τους δολοφόνους. Όλοι έχουμε μερίδιο στους φόνους που συμβαίνουν, όχι μόνο εγώ. Πάντως αυτό φαίνεται σε μένα χειραγώγηση εναντίον ατόμου. Αυτό δεν το έκανα ποτέ εγώ, θυμηθείτε τα λεγόμενα μου και θα το καταλαβετε. (τα ποστς εννοώ) Να απαντήσω τώρα στον καθένα σας.
Sanosuke, καταλαβαίνω την οργή σου αλλά προβαίνεις σε βιαστικά συμπεράσματα. Εν μέρει σου έχω απαντήσει, αλλά ας σου ξαναπώ ότι θα ήθελα να συμμετέχεις και 'συ στην υπόθεση όπως εγώ. Όχι να τα περιμένεις από μένα. Αν είσαι αθώος πολίτης, αυτό πρέπει να κάνεις.
Majo, σου θυμίζω ότι μανιωδώς με κατατρέχεις απ'την αρχή, χωρίς ιδιαίτερο λόγο...α και http://www.anime.gr/forums/play-post/3913-%C7-%ED%FD%F7%F4%E1-%F0%DD%F6%F4%E5%E9-%5Bstarted-%5D-14.html.
Οχι για να μη λέμε μπούρδες (in-game).
Re-L και Yuzuriha, σας έχω απαντήσει παραπάνω.
Είμαι έτοιμος να θυσιάσω και την ίδια μου τη ζωή για την υπόθεση ΣΠΟΙΛΕΡ. Κατηγορώ τον Sanosuke, λόγω του ότι βρίσκεται πάντα στο δωμάτιο με τους περισσότερους φόνους, αν και διατηρώ υποψίες και για Yuzuriha, λόγω του ότι κατηγόρησε την Ryoma, και για τον Lucifer.
Σχεδόν off-game : Να θυμίσω ότι το παιχνίδι δεν είναι κατηγορούμε τύπους κι άμα πέσουμε σε δολοφόνο έχει καλώς. Μου τη σπάει αυτό απ'την αρχή.
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 19:00
Μου φενετε οτι στενέυει ο κύκλος και είπαμε να περάσουμε στα αθέμιτα μέσα και τα ψιλα γράμματαΣχεδόν off-game : Να θυμίσω ότι το παιχνίδι δεν είναι κατηγορούμε τύπους κι άμα πέσουμε σε δολοφόνο έχει καλώς. Μου τη σπάει αυτό απ'την αρχή.

Κοιτα περα απο τις παπαριες οτι εισε αποτυχημένος dedectiv κτλ....
Τα σημαντικότερρα στιχεια που εχουμε οι πολίτες (εκτος του σπιουνου) για να πιασουμε ένα δολοφώνο είναι η ψήφοι του.
Αν λοιπόν κάποιος παρατηρήσει τις παλαιούς σου ψήφους θα δει μία τάση να ψήφήζεις στην αρχη με το μπούγιο αθώους και μετα να μην συμετέχεις στα κοινά παρα μόνο για να υπερασπιστεις τον εαυτο σου...
Εεε εαν αυτο δεν ειναι υποπτη συμπεριφορα φίλε μου τοτε τι είναι?

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 19:05
Μήπως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση , Majo?
Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 19:37
Yuzuriha Nekoi[D.Neko-Angel]
ok η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι αρπαχτήκαμε έτσι μεταξύ μας. Ειλικρινά αν ο Inuki μου που δεν είχε οξυμένη ακοή και δεν με προειδοποιούσε πότε να πάω δεξιά και πότε αριστερά έτσι ώστε να αποφύγω κάποιο χτύπημα,πιθανότατα τώρα να είχα και εγώ την άδικη μοίρα του Shibata Hajime και τουKintaro Oe.
Και σαν να μην έφτανε όλο αυτό, σήμερα όλοι μας ανακαλύψαμε ότι ο δυστυχώς ο Ryoma έπεσε θύμα των δολοφόνων. Είμαι πραγματικά συγκλονισμένη,δεν είναι δυνατόν οι δολοφόνοι να κυκλοφορούν έτσι ελεύθεροι και να συνεχίζουν να δολοφονούν αθώους ανενόχλητοι. Πρέπει να τιμωρηθούν!
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δολοφόνοι είναι πολύ ύπουλοι.Εγώ μια φορά ήδη νιώθω ότι έχουν τοποθετήσει τον πέλεκι πάνω από το κεφαλάκι μου και είναι έτοιμοι να με φάνε.
Είναι γνωστό ότι ο Ryoma με θεωρούσε ύποπτη. Αυτή λοιπόν η κίνηση των δολοφόνων να τον φάνε, ήδη δείχνει ότι προσπαθούν να με βγάλουν από την μέση.Η προσπάθεια τους να στρέψουν τις υποψίες εναντίον μου έτσι ώστε να καταλήξω και εγώ Lynched, το νιώθω ότι έχει ήδη ξεκινήσει. Kαι για αυτό φοβάμαι,φοβάμαι πάρα πολύ. Και το πιο κακό από όλα είναι ότι δεν έχω ιδέα ποιοι μπορεί να είναι οι δολοφόνοι. Όμως από την άλλη βλέπω να ειπώνονται κάποια πράγματα για τον L[karkas] τα οποία είναι πολύ ύποπτα. Για αυτό θα ήθελα και εγώ να μας εξηγήσει ο L γιατί ενώ ένας τόσο έξυπνος ντετέκτιβ k τα σχετικά, γιατί λοιπόν μέχρι τώρα δεν έχει πιάσει κανέναν από τους δολοφόνους. L μου μήπως έχεις λόγους να κρύβεις τους δολοφόνους,μήπως τους κρύβεις γιατί είναι οι συνεργάτες σου?? Τέλος θα ήθελα και κάποιες εξηγήσεις από την Re-L Mayar[Damaged.Rose], που μπορεί να μιλάει λίγο αλλά μέχρι στιγμής μου έχει δώσει την εντύπωση ότι χειραγωγεί κατάστασεις έτσι να φέρει τα πράγματα εκεί που τα θέλει
μιλας εσυ για την τιμωρια των δολοφονων? και αληθεια αν οι δολοφονοι σε εχουν βαλει στο ματι, γιατι δεν σε σκωτοσαν κατευθειαν, και αντι για αυτο σκοτωσαν εναν εχθρο σου?? Αληθεια Νεκοι τι κανατε εσυ και o Sanosuke την νυχτα?? Παλι την κανατε την δουλεια σας ε? Ε, λοιπον τωρα ειμαι 100% σιγουρος οτι εισται και οι 2 δολοφονοι.
Και L αν στα αληθεια εισαι εισαι επιθεωρητης (που πολυ αμφιβαλλω) συγχαρητηρια καλη δουλεια μεχρι τωρα!!!!!!!!!

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2008 - 20:05
[quote] Είμαι έτοιμος να θυσιάσω και την ίδια μου τη ζωή για την υπόθεση ΣΠΟΙΛΕΡ. Κατηγορώ τον Sanosuke, λόγω του ότι βρίσκεται πάντα στο δωμάτιο με τους περισσότερους φόνους, αν και διατηρώ υποψίες και για Yuzuriha, λόγω του ότι κατηγόρησε την Ryoma, και για τον Lucifer.[/quote]
φιλαρακι, νομιζω οτι χτυπησα λαυρακι... νομιζω οτι εχω πεσει μεσα, εισαι δολοφονος και λες οτι προλαβεις για να την γλυτωσεις. δεν ειμα ιστο δωματιο με τους περισσοτερους φονους, ( ο πρωτος απο το κτιριο μας δολοφονηθηκε χθες βραδυ), ειμαι στο δωματιο με τους περισσοτερους αθωους δηλαδη με τα υποψηφια θυματα σου ( και ως γνωστον η λανθανουσα γλωσσα λεει την αληθεια, μπερδευτηκες και σου ξεφυγε ) και ακτι ακομα. ολοι κατηγορουμε καποιον. αυτο δνε μας κανει δολοφονους... αρα λοιπον γτ να εινα ιδολοφονος η Yuzuriha επειδη κατηγορησε την Ryoma? μαλλον ειναι λιγο ακυρο αυτο
[quote] Σχεδόν off-game : Να θυμίσω ότι το παιχνίδι δεν είναι κατηγορούμε τύπους κι άμα πέσουμε σε δολοφόνο έχει καλώς. Μου τη σπάει αυτό απ'την αρχή.[/quote]εδω ειναι ο θανατος σου η ζωη μου και γιατι το αναφερεις τωρα που με σοβαρες κατηγοριες στραφηκαμε πανω σου? που ησουν τοσο καιρο να παραπονεθεις? it's faaaaaar toooooooooo convinient mate.
[quote]αλλά προβαίνεις σε βιαστικά συμπεράσματα[/quote]βιαστικα συμπερασματα? οχι κα ιβιαστικα, τοσα βραδια περασαν. δεν ξερω τι εχει μαζι σου ο Majo, που λες οτι απο την αρχη σε κατατρεχει, αλλα πια για μενα ειναι ξεκαθαρο. και πιστευω οτι εδωσα παμπολλα επιχειρηματα στο προηγουμενο μου ποστ
[QUOTE] Μήπως η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση , Majo? Κατηγορώ τον Sanosuke,[/quote]
2 ποστ 2 διαφορετικες κατηγοριες? τσ τσ τσ τσ... και χωρις να εχει παρεμβληθει τιποτα στο ενδιαμεσο? αυτο δεν ειναι υποπτο? μηπως η δικια σου αμυνα ειναι η επιθεση? μηπως εχεις αρχισει να αισθανεσαι ηδη κριμενος αο τη δικαιοσυνη? μηπως δεν ξερεις τι λες? μηπως εισαι ο πιο αδυναμος κρικος L?
και για να εχουμε καλο ρωτημα , ποιος ειναι ο δευτερος ντεντεκτιβ της ιστοριας?