Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει [STARTED!!!]

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
369 replies to this topic

#211 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2008 - 22:43

τζαμπα ποστ κανω. δεν τον θεωρω σωνει και καλα υποπτο Ryoma, απλα ζηταω το αλλοθι του. κα'τεπεκτασην ζηταω και το δικο σου και ολονων. οκ τωρα? εγω το μονο που ξερω ειναι οτι αν θελει καποιος να μου αποδειξει κατι μπορει να μονομαχησει μαζι μου

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#212 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2008 - 22:48

Ο Alucard βγήκε παγανιά χτες βράδυ... Και σκότωσε!

#213 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2008 - 02:04

Yuzuriha Nekoi [D.Neko-Angel]

Ryoma Echizen

Ομως τωρα που ηρθαν στο φως αυτα τα νεα στοιχεια, νιωθω οτι η Yuzuriha Nekoi [D.Neko-Angel] δεν είναι και τόσο αθώα.:orly:
Η λυπη της μου φαινεται πολυ υποκριτικη και επισης οταν ειπε οτι συμφωνει με το Sanosuke μαλλον μπερδεψε τα λεγομενα του!Ο Sanosuke ειπε οτι οι δολοφονοι ηταν ηλιθιοι που σκοτωσαν τον Agito ενώ αυτη το αγνοησε και το μετεφρασε ως προσπαθεια των δολοφονων να μας παραπλανησουν.Φαινεται οτι υποσυνειδητα ειναι με το μερος των δολοφονων μιας και δεν θελει να καταλαβει οτι οι αλλοι πιστευουν οτι ηταν ηλιθιοι...:hahaha:

Απευθύνομαι στον Ryoma Echizen, Λοιπόν Ryoma όταν ο Sanosuke Sagara σε πιο πάνω post του έχει πει: σκοτωσαν αυτον που θα ηταν ο κυριος υποπτος λογω παραπλανησης. >> Ακολουθεί και quote του post για να είμαστε και πιο ξεκάθαροι.

Sanosuke Sagara

οι δολοφονοι τελικα δεν ειναι πολυ εξυπνοι. αφου χειραφετησαν (μα τι γραφω ο ανθρωπος!!!!) την κατασταση ωστε αν βγει απο τη μεση ενα αθωο ( και ξανθο ) πλασμα, σκοτωσαν αυτον που θα ηταν ο κυριος υποπτος λογω παραπλανησης, δηλαδη ο Αkito...
παρολαυτα, αφησαν το κτηριο Νο2 ανεπαφο με σκοπο να στρεψουν εκει τις υποψιες.

Μετά από αυτό λοιπόν πως είναι δυνατόν εσύ Ryoma μου να υπονοείς ότι ο Sanosuke δεν είπε κάτι τέτιο,και μάλιστα ενώ το παραπάνω post του αποδεικνύει ότι το είπε. Μήπως τελικά Ryoma μου τα έχεις μπερδέψει κάπως?? Και αν όντως τα έχεις μπερδέψει,μήπως αυτό είναι μια απελπισμένη προσπάθεια σου να διώξεις τις υποψίες από επάνω σου?? Υποθέσεις κάνω...

Όσο για μένα είμαι συναισθηματικό άτομο από την φύση μου, αν αυτό ενοχλεί ορισμένους τι να σας πω... συνιστώ ασκήσεις γιόγκα για ψυχική ηρεμία.Βόλτες για να πάρετε καθαρό αέρα,και πολλά γλυκά μια και εγώ πιστεύω ότι σχεδόν πάντα μπορούν να καλυτερέψουν την διάθεση.
Αν και πρέπει να ομολογήσω ότι μετά και τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις ακόμα και τα αγαπημένα μου Pooky (a fictionalized version of Pocky) πάνε με δυσκολία κάτω :emptyonexg1:

Τέλος πάντων η όλη κατάσταση μέχρι στιγμής είναι πολύ θολή. Όσο για αυτή την στιγμή με έχει παραξενέψει αρκετά η μαζική επίθεση εναντίον του Alucard που μέχρι στιγμής από ότι βλέπω την κάνουν o Sanosuke Sagara[Melkor], ο L[karkas], ο Fay[dmvagos], ο Roronoa Zoro[Ephialtes] και o Lucifer[sophia]. Όλο αυτό λοιπόν μου φαίνεται αρκετά περίεργο. Επίσις από όλους όσους μέχρι στιγμής κατηγορούν τον alucard, ο Lucifer μου φαίνεται πιο περίεργος. Εκεί οδηγούμε επειδή τον βλέπω να είναι πολύ κατηγορηματικός και αμετάβλητος,δείχνει πολύ σίγουρος για την ενοχή του alucard και μάλιστα χωρίς καν να δώσει στον alucard την ευκαιρία να μιλήσει πρώτα. Αυτές ακριβώς οι κινήσεις του Lucifer[sophia] φέρνουν στο μυαλό μου αρνητικές υποψίες για το άτομο του

rrmr.png

#214 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1.251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2008 - 02:52

Majo Rika[Kienzan]

Τέλος πάντων η όλη κατάσταση μέχρι στιγμής είναι πολύ θολή. Όσο για αυτή την στιγμή με έχει παραξενέψει αρκετά η μαζική επίθεση εναντίον του Alucard που μέχρι στιγμής από ότι βλέπω την κάνουν o Sanosuke Sagara[Melkor], ο L[karkas], ο Fay[dmvagos], ο Roronoa Zoro[Ephialtes] και o Lucifer[sophia]. Όλο αυτό λοιπόν μου φαίνεται αρκετά περίεργο. Επίσις από όλους όσους μέχρι στιγμής κατηγορούν τον alucard, ο Lucifer μου φαίνεται πιο περίεργος. Εκεί οδηγούμε επειδή τον βλέπω να είναι πολύ κατηγορηματικός και αμετάβλητος,δείχνει πολύ σίγουρος για την ενοχή του alucard και μάλιστα χωρίς καν να δώσει στον alucard την ευκαιρία να μιλήσει πρώτα. Αυτές ακριβώς οι κινήσεις του Lucifer[sophia] φέρνουν στο μυαλό μου αρνητικές υποψίες για το άτομο του

Σωστή η Nekoi !!!

Αυτη η φράση του Lucifer[Sophia] μοιάζει με ατακα επιθεωρητη που κάτι ξέρει για να κατηγωρεί τον arucard!!!!
Aν ομώς ο Arucard είναι αθώος τότε ο Lucifer είναι η δολοφόνος η ηλήθιος:df13952b:

Εγώ θεορώ τον arukard αθώο. Και νομιζω οτι βλεπω και μία ομοιοτητα στα άτομα που τον κατηγορούν εδω και στα ατομα που λιντσαραν την aprilia....
Fay, l,Sanosuke και Lucyfer ολοι κατηγόρησαν και την απρίλια σε κάποια φάση!!!Βεβαια είναι πολυ νορις για συμπεράσματα αφου δε νομίζω οι δολοφώνοι να εργάστηκαν τοσο απερίσκεπτα αλλα καλο είναι σιγα σιγα να κραταμε καποια πραγματα στο μυαλό μας:gotit:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#215 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2008 - 03:41

Δημοσιευμένη  εικόνα
Alucard [Phantom]

Δεν μπορώ να πω πως χρησιμοποιείς και τα καλύτερα επιχειρήματα :orly:. Όσον αφορά το άλλοθί μου, είμαι έρμαιος του "κακού" ονόματός μου και αυτό κοιτάζουν να το εκμεταλλευτούν μερικοί μερικοί. Αλλιώς πως εξηγείται η μαζική αυτή επίθεση ?
Την προηγούμενη νύχτα λυντσάρατε την καημένη την Aprillia αλλά τώρα λέτε πως λυπάστε. Και τώρα πάτε να στρέψετε τις υποψίες πάνω μου με τον ίδιο τρόπο. Είναι φυσικό βέβαια μιας και οι δολοφόνοι γνωρίζονται μεταξύ τους και μπορούν να συνεννοηθούν ώστε να βγάλουν από την μέση όποιον πιστεύουν πως θα τους κάνει χαλάστρα.

Ή μήπως φοβούνται πως έχω βρει στοιχεία για την υπόθεση που δεν θέλουν να βγουν παραέξω ? Τι λες κι εσύ Lucifer ? Θέλεις να σου υπενθυμίσω πως ο Agito ο οποίος δολοφονηθηκε την νύχτα, ήταν στο ίδιο δωμάτιο με εμάς τους δύο ? Ή μήπως ξέχασες πως ακόμα δεν έχεις απαντήσει για την ύποπτη συμπεριφορά σου από τον θάνατο του Onizuka ?

Ήταν ένα τεστ αντίδρασης για να δω πως θα αντιδράσει ο Lucifer, ο οποίος αν και μίλησε, δεν έδωσε καμία απάντηση στα λεγόμενά μου

:hiding_something:

E5VV38U.jpg

#216 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2008 - 13:16

Τέλος πάντων η όλη κατάσταση μέχρι στιγμής είναι πολύ θολή. Όσο για αυτή την στιγμή με έχει παραξενέψει αρκετά η μαζική επίθεση εναντίον του Alucard που μέχρι στιγμής από ότι βλέπω την κάνουν o Sanosuke Sagara[Melkor], ο L[karkas], ο Fay[dmvagos], ο Roronoa Zoro[Ephialtes] και o Lucifer[sophia]. Όλο αυτό λοιπόν μου φαίνεται αρκετά περίεργο.

Majo Rika[Kienzan]
Εγώ θεορώ τον arukard αθώο. Και νομιζω οτι βλεπω και μία ομοιοτητα στα άτομα που τον κατηγορούν εδω και στα ατομα που λιντσαραν την aprilia....
Fay, l,Sanosuke και Lucyfer ολοι κατηγόρησαν και την απρίλια σε κάποια φάση!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα
Fay [dmvagos]

Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά μέσα σε τόοοσα άτομα λογικό είναι κάποιοι μεταξύ τους να συμφωνούν (ψυχολογία του όχλου λέγεται), δε πα να είναι πολίτες, επιθεωρητές ή δολοφόνοι! Δεν ξέρω τι έχουν οι υπόλοιποι που αναφέρατε στο μυαλό τους, αλλά εγώ ούτε υπερεγκέφαλος είμαι αλλά ούτε και θέλω να κατηγορώ κάποιον στην τύχη, κάτι το οποίο δεν έχω κάνει μέχρι τώρα. Πιστεύω ότι δεν έχω κατηγορήσει κάποιον, απλά ζητάω από κάποια άτομα (άρχικα Alucard, μετά Aprilia και τώρα πάλι Alucard) να μας πουν την δική τους μεριά της ιστορίας ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα και να βγει κάποιο συμπέρασμα. Μέχρι τώρα ικανοποιητική απάντηση δεν έχω πάρει. Ο Alucard και ο Lucifer επιμένουν να αλληλοκατηγορούνται χωρίς κάποιο τεκμήριο και θέλοντας και μη, τραβάνε την προσοχή επάνω τους. Δεν ξέρω αν πρόκειται για κάποιο σχέδιο, σύμπτωση ή όπως είπε η Majo Rika ηλιθιότητα, αλλά η σκέψη ότι ένας από τους δύο μπορεί να έχει κάποια σχέση με τα εγκλήματα με περιτρυγιρίζει συνεχώς. Και επειδή δεν θέλω να το παίξω ελεύθερος σκοπευτής υπό την επήρρεια κρακ, δεν θα αλλάξω το επίκεντρο της προσοχής μου και θα ζητήσω από τον Alucard να μας εξηγήσει γιατί κατηγορεί τον Lucifer συγκεκριμένα, αφού υπάρχουν πολλοί σε άλλα δωμάτια που θα μπορούσαν να κάνουν τη "δουλειά". Εκτός κι αν πια είχε κλειδώσει την πόρτα. Απ'όσο ξέρω διαρρήκτες δεν έχουμε μεταξύ μας, οπότε η διάρρηξη της πόρτας θα έκανε θόρυβο. Άσε που μετά δεν θα υπήρχε και πόρτα.
Δημοσιευμένη  εικόνα
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#217 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2008 - 13:44

Tachikoma [Kenny]

Ένα στοιχείο που κανείς δεν φαίνεται να έχει λάβει υπόψην του είναι ότι στο Δωμάτιο Β δεν έχει πεθάνει κανένας. Είναι μεγάλες οι πιθανότητες να κρύβονται εκεί οι περισσότεροι από τους δολοφόνους. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Sanosuke Sagara [Melkor1431] είναι ένας από τους πλέον λαλίστατους εδώ μέσα, με κάνουν να τον υποψιάζομαι περισσότερο απ' όλους. Όταν τόσο λίγα στοιχεία είναι γνωστά, ποιος ο λόγος να μιλάς πολύ, εκτός κι αν έχεις κάτι να κρύψεις.

Τηρώ κάποιες επιφυλάξεις και για τον Roronoa Zoro [Ephialtes], αν και είναι απλές εικασίες. Οι παλιές μου υποψίες για τον Alucard [Phantom Duck] έχουν μειωθεί αρκετά.

Άντε να δούμε περισσότερα στοιχεία στη φόρα...

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#218 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2008 - 14:07

το οτι ισως στο δωματιο 2 δεν κρυβετια κανενας δολοφονος αλλα το αφησαν αθικτο για να κατηγορησει ολος ο κοσμακης εμας δν σου περναει απο το μυαλο? ειμαι λαλιστατος λες. απλα απντω στις κατηγοριες προς το μερος μου. δεν εχω τπτ να κρυψω. ημουν για παγωτο με την Nekoi. γιαυτο και στα 2 τελευταια μου ποστ θα δεις οτι δεν εδωσα ψηφο.

επισης. αν καταλαβα καλα βγαινετε και υποστηριζετε καποιον. πως το ξερετε οτι ειναι αθωος? αυτο σας κανει ή μπασκινες ή δολοφονους. σε ποιους ανηκεις Tachikoma? και ποιο ειναι το δικο σου αλλοθι? γτ αντε τη μια εκανες επισκευες και και αλλαζες βαλβολινες . το δευτερο βραδυ τι εκανες Tachikoma?

ακομα βλεπω οτι ο Alucard ποσταρει αλλα δεν δινει αλλοθι. μονο οτι τον υποπτευομαστε λογω ονοματος λεει. δεν ειναι υποπτο αυτο? θα τον ξαναψηφισω μονο και μονο γιατι τωρα θελω ακομα περισσοτερο να μας πει τι εκανε
επισης περιμενω κα ιολους τους υπολοιπους να τα ξερασουν ολα

#219 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2008 - 14:53

Δημοσιευμένη  εικόνα
Ichigo[trynksssj2]

Εγώ πιστεύω πως ο δολοφόνος είναι ο Sanosuke[melkor] μαζί με κάποιον από το κτήριο 4...

#220 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2008 - 15:29

kienzan Είμαι ηλίθιος όχι δολοφόνος και το παραδέχομαι (το ότι παραδέχομαι ότι είμαι ηλίθιος δεν σημαίνει πάντως ότι ο Alucard είναι αθώος)! Εσύ εκτός απο δολοφόνος μήπως είσαι και ηλίθια? (no hard feelings :P)
Alucard: Και εγώ έχω κακό όνομα και αυτό το εκμεταλλεύονται όλοι... Πάντως δεν είμαι ψαρούκλας, όπως αρκετοί άλλοι!
Λογικά θα είμαι ο επόμενος στόχος ή των Δολοφόνων ή των Πολιτών, μέχρι τότε όμως θα βρω σίγουρα τους πρώτους!!!

#221 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2008 - 16:36

Δημοσιευμένη  εικόνα
Alucard [Phantom]

Δεν κατηγορώ χωρίς να έχω στοιχεία. Από την πρώτη μέρα είπα

Είπαμε, ξάγρυπνος έμεινα. Επειδή όμως έμεινα ξάγρυπνος παρατήρησα πως ο Lucifer έχει το όνομα, έχει και την χάρη. Αλλιώς για ποιον λόγο έφυγε από το δωμάτιο όταν όλοι κοιμόμασταν (ή έτσι νόμιζε) και γύρισε ύστερα από αρκετή ώρα ?

Επίσης είδα τον Lucifer πάλι χθες να φεύγει κατά το βράδυ, αλλά επειδή ήμουν μισοκοιμισμένος δεν έδωσα και πολλή σημασία. Μου φαίνεται πως κάτι κάνει κάθε βράδυ ο τύπος :orly:

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως είναι ο μόνος ύποπτος, απλά η συμπεριφορά του μου φαίνεται ύποπτη. Ίσως ο δολοφόνος να είχε παρατηρήσει πως ο Lucifer κάθε βράδυ φεύγει από το δωμάτιο και σκότωσε κάποιον από το ίδιο δωμάτιο ώστε να τραβήξει τις υποψίες πάνω του.
Το περίεργο είναι πως αυτήν την φορά το άτομο που δολοφονήθηκε ήταν μέσα στο δωμάτιο από το οποίο έφυγε το βράδυ ο Lucifer :oo:. Δεν ξέρω αν είναι θύμα πλεκτάνης, αλλά όπως και να το κάνουμε, δεν φεύγει από την λίστα των υπόπτων μου.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως ο Lucifer είναι ο μόνος ύποπτος. Σύμφωνα με το παραπάνω γεγονός, την στιγμή που έφυγε ο Lucifer, στο δωμάτιο μείναμε εγώ, η Fay, ο Shibata Hajime και ο Agito (όσο ήταν ζωντανός). Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη αφού ο Lucifer την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, αν άνοιγε όμως θα ξύπναγα από το χαρακτηριστικό τρίξιμο που κάνει, καθώς είμαι ευαίσθητος σε τέτοιους έντονους ήχους. Επομένως η πόρτα δεν ξανάνοιξε όσο ο Agito ήταν ζωντανός. Άρα Την ζημιά πρέπει να την έκανε κάποιος εκ των έσω (Alucard [ναι, βάζω και τον εαυτό μου μέσα αφού είμαστε όλοι το ίδιο ύποπτοι], Fay, και Hajime Shibata).

Οι υποψίες για εμάς τους τρεις θα εξαφανίζονταν αν ο Lucifer δεν άνοιγε την πόρτα και έμενε στο δωμάτιο. Κάποιος που είναι αθώος δεν έχει κάτι να φοβηθεί, όμως κάποιος που θέλει να αποκρύψει αυτό το γεγονός, σημαίνει πως φοβάται και δεν θέλει να τραβήξει την προσοχή επάνω του. Κάποιος σαν τον Hajime Shibata πχ.

Hajime Shibata [Whitelighter]

Δεν ξέρω γιατί το είπε αυτό ο αγαπητός Alucard, εγώ πάντως ούτε είδα ούτε άκουσα κάτι σχετικά με το Lucifer... Πιστεύω πως προέβη πολύ γρήγορα σε συμπεράσματα χωρίς να δώσει καν πειστικά επιχειρήματα. :nosey:

Υποστηρίζεις δηλαδή Hajime πως όλα κύλησαν ομαλά αυτήν την νύχτα ? Εσένα ποια είναι η άποψή σου για τον φόνο του Agito που κοιμόταν δίπλα σου ? Στην αρχή οι υποψίες του Rob Lucci για το άτομό σου με έκαναν να αναρωτιέμαι, όμως τώρα είμαι ακόμα πιο περίεργος να μάθω τι έκανες την νύχτα που μας πέρασε.

E5VV38U.jpg

#222 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2008 - 16:41

Roronoa Zoro

Εγω πιστευω πως δολοφονος ειναι ο Sanosuke, και ισως συνεργαζεται και με την Nekoi..:orly:! Πως αλλιως εξηγηται η εμπιστοσυνη τους (καθως ολοι ειμαστε υποπτοι);

Και γιατι θελεις να μονομαχεις συνεχεια με αυτους που σε κατηγορουν;
Μηπως θες να βρεις ενα ευκολο τροπο να τους βγαλεις απο την μεση;

Αληθεια Tachicoma τι λογους εχεις να με υποψιαζεσαι;

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#223 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2008 - 17:14

Δημοσιευμένη  εικόνα
Alucard [Phantom]

Δεν κατηγορώ χωρίς να έχω στοιχεία. Από την πρώτη μέρα είπα

Επίσης είδα τον Lucifer πάλι χθες να φεύγει κατά το βράδυ, αλλά επειδή ήμουν μισοκοιμισμένος δεν έδωσα και πολλή σημασία. Μου φαίνεται πως κάτι κάνει κάθε βράδυ ο τύπος :orly:

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως είναι ο μόνος ύποπτος, απλά η συμπεριφορά του μου φαίνεται ύποπτη. Ίσως ο δολοφόνος να είχε παρατηρήσει πως ο Lucifer κάθε βράδυ φεύγει από το δωμάτιο και σκότωσε κάποιον από το ίδιο δωμάτιο ώστε να τραβήξει τις υποψίες πάνω του.
Το περίεργο είναι πως αυτήν την φορά το άτομο που δολοφονήθηκε ήταν μέσα στο δωμάτιο από το οποίο έφυγε το βράδυ ο Lucifer :oo:. Δεν ξέρω αν είναι θύμα πλεκτάνης, αλλά όπως και να το κάνουμε, δεν φεύγει από την λίστα των υπόπτων μου.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως ο Lucifer είναι ο μόνος ύποπτος. Σύμφωνα με το παραπάνω γεγονός, την στιγμή που έφυγε ο Lucifer, στο δωμάτιο μείναμε εγώ, η Fay, ο Shibata Hajime και ο Agito (όσο ήταν ζωντανός). Η πόρτα ήταν ξεκλείδωτη αφού ο Lucifer την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, αν άνοιγε όμως θα ξύπναγα από το χαρακτηριστικό τρίξιμο που κάνει, καθώς είμαι ευαίσθητος σε τέτοιους έντονους ήχους. Επομένως η πόρτα δεν ξανάνοιξε όσο ο Agito ήταν ζωντανός. Άρα Την ζημιά πρέπει να την έκανε κάποιος εκ των έσω (Alucard [ναι, βάζω και τον εαυτό μου μέσα αφού είμαστε όλοι το ίδιο ύποπτοι], Fay, και Hajime Shibata).

Οι υποψίες για εμάς τους τρεις θα εξαφανίζονταν αν ο Lucifer δεν άνοιγε την πόρτα και έμενε στο δωμάτιο. Κάποιος που είναι αθώος δεν έχει κάτι να φοβηθεί, όμως κάποιος που θέλει να αποκρύψει αυτό το γεγονός, σημαίνει πως φοβάται και δεν θέλει να τραβήξει την προσοχή επάνω του. Κάποιος σαν τον Hajime Shibata πχ.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Fay [dmvagos]

Οφείλω να ομολογήσω πως αυτή σου η δήλωση με ταρακούνησε. Αυτές τις μικρές λεπτομέρειες δεν τις είχα προσέξει. Λόγω έντασης από τα συμβάντα, δεν με πήρε ο ύπνος πολύ νωρίς, και σαν να είδα κάποια κίνηση προς την πόρτα, αλλά ήμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου και δεν ήμουν σίγουρος αν το φαντάστηκα ή όχι και γι'αυτό δεν το ανέφερα. Η κατάσταση βαδίζει προς τα κάπου. Σίγουρα κάπου όχι θετικά για τους "ενοίκους" του δωματίου μας και όπως πολύ σωστά είπες, όλους μας παίρνει η μπάλα.
Το πού πήγε ο Lucifer (sorry! had to vote!) αυτές τις δύο νύχτες αποτελεί αίνιγμα και άξιο διερεύνησης (δεδομένων των σκοτεινών του δυνάμεων :uhh:), το οποίο ίσως θα είχε την ευγενή καλοσύνη να μας λύσει ο Master-Devil. Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, Alucard, ήταν έξω κατά την διάρκεια του φόνου. Να σε ρωτήσω, τον πήρες χαμπάρι πότε γύρισε, και αν ναι μήπως έχεις κάποια ιδέα πόση ώρα έλειπε;
Δημοσιευμένη  εικόνα
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#224 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2008 - 17:25

Sanosuke Sagara

Φραουλιτσο, δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θελεις αλλα πρωτον που βασιζεις την κατηγορια σου και δευτερον εσυ που εισαι χαμενος? δεν εχεις πει και τιποτε. αυτο στα ματια μου σε καθιστα υποπτο Kurosaki Ichigo

Άρα Την ζημιά πρέπει να την έκανε κάποιος εκ των έσω (Alucard [ναι, βάζω και τον εαυτό μου μέσα αφού είμαστε όλοι το ίδιο ύποπτοι], Fay, και Hajime Shibata).

απο μονος του ο Alucard λεει οτι θα πρπει να τον υποψιαζομαστε ΚΑΙ αυτον. αυτο δεν τον κανει βεβαια δολοφονο. εγω απλα τον ρωτησα τι εκανε. αυτο με κανει δολοφονο?

τελος το οτι θελω να μονομαχω με ολους, ειναι ο χαρακτηρας μου ετσι. θελω να βλεπω που στεκομαι σε σχεση με τους υπολοιπους . δεν θα τον αλλαξω γτ ισως ετσι γλυτωσω το λυντσαρισμα ή τη δολοφονια.

#225 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάρτιος 2008 - 17:26

Naruro

Εσυ
Rob Lucci τι εκανες?Γιατι δεν μιλας?Μηπος φοβασε να μιλησεις ωστε να μας αφησεις να φαγωθουμε πρωτα μεταξυ μας και να ξεφυγεις εσυ και οι συνεργατες σου?
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something: