Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει [STARTED!!!]
Posted 03 March 2008 - 10:11
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ. ΤΟ Σ/Κ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ...
[table="head"]Character | UserName
Roronoa Zoro | Ephialtes
Sanosuke Sagara | Melkor1431
Alucard | Phantom Duck
L | Karkas
Naruto | kabamaru-1986
Fay D. Flourite | dmvagos
Rob Lucci | Yata_kai_ksero_psomi
Ichigo | trynksssj2
Re-l Mayar | Damaged Rose
Lucifer | _sophia!!!_
Ryoma-sama | samurai_pizza_dora
Yuzuriha Nekoi | d.neko-angel
Shibata Hajime | whitelighter
Agito/Akito | pershs
Suiseiseki | Erisabetsu
Majo Rika | Kienzan
Tachikoma | Kenny
Kintaro Oe | Shin_Getta
[/table]
[table="head"]Character | Nickname | Cond. | ID
Aprilia | louna22 | Lynched | Πολίτης
[/table]
Posted 04 March 2008 - 13:50
Πάνε στη σκηνή να βρούνε τον Akito/Agito και από τη στάση που είχε κάτω από το σεντόνι καταλαβαίνουν ότι δεν την έβγαλε καθαρή. Οι Δολοφόνοι κινήθηκαν πάλι και κανείς δεν τους πήρε χαμπάρι...
Building #1
[table="head"]Character | Nickname
Roronoa Zoro | Ephialtes
Ichigo | trynksssj2
Tachikoma | Kenny
Kintaro Oe | Shin_Getta
[/table]
Building #2
[table="head"] Character | Nickame
Sanosuke Sagara | Melkor1431
Naruto | kabamaru-1986
Rob Lucci | Yata_kai_ksero_psomi
Ryoma-sama | samurai_pizza_dora
Majo Rika | Kienzan
[/table]
Building #3
Alucard | Phantom Duck
Fay D. Flourite | dmvagos
Lucifer | _sophia!!!_
Shibata Hajime | whitelighter
[/table]
Building #4
Re-l Mayar | Damaged Rose
Yuzuriha Nekoi | d.neko-angel
Suiseiseki | Erisabetsu
L | Karkas
[/table]
DEAD!!!
[table="head"]Character | Nickname | Cond. | ID
Aprilia |louna22 | Lynched | Πολίτης
Agito/Akito | pershs | Killed | Πολίτης
[/table]
Δικο σας...
Posted 04 March 2008 - 15:11
σας το έλεγα ότι η aprilia ήταν αθώα, ορίστε που οι φόνοι συνεχίζονται. Προχθές o Major Rika είχε μαλώσει με τον Agito και τώρα λίγες ώρες με τα τον φόνο τις aprilia βρίσκουμε νεκρό τον agito, μήπως το έκανε για να μας ρίξει σταχτη στα ματια και να το παρούς
Posted 04 March 2008 - 15:14
οι δολοφονοι τελικα δεν ειναι πολυ εξυπνοι. αφου χειραφετησαν (μα τι γραφω ο ανθρωπος!!!!) την κατασταση ωστε αν βγει απο τη μεση ενα αθωο ( και ξανθο ) πλασμα, σκοτωσαν αυτον που θα ηταν ο κυριος υποπτος λογω παραπλανησης, δηλαδη ο Αkito...
παρολαυτα, αφησαν το κτηριο Νο2 ανεπαφο με σκοπο να στρεψουν εκει τις υποψιες.
αρα εχουμε και λεμε: το κτηριο 4 προς το παρον ειναι υπερανω υποψιας καθως κα ιτο κτηριο 2 για παγιδευση. προς το παρον ολα αυτα το ξανατονιζω.
αρα στρεφομαστε προς τα κτηρια 1 και 3...
Alucard, εσυ τι εχεις να πεις? καλα σε υποπτευθηκε αμεως ο Rob.
περιττο δεν αν πω οτι ειμαι παρα πολυ εκνευρισμενος που μας δουλευουν ψιλο γαζι οι δολοφονοι και ακομα περισσοτερο που πεθανε τζαμπα η Aprilia. Damn I am pissed!!!!
Posted 04 March 2008 - 15:43
ok αυτή την στιγμή βρίσκομαι σε κατάσταση σόκ. Τι να πω για την aprilia,έχω κλονιστεί.Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήταν άτυχη.Προφανός η ίδια ήξερε ότι ήταν αθώα και για αυτό πιθανότατα θεώρησε ότι δεν έπρεπε να προσπαθήσει αρκετά για να αποδείξει αυτό που εκείνη θεωρούσε αυτονόητο(την αθωότητα της θεωρούσε αυτονόητη). Ίσως για αυτό σε κάποια σημεία να μας τα έλεγε τόσο μπερδεμένα. Ειλικρινά λυπάμαι που την παρεξήγησα, λυπάμαι που η έρμη χάθηκε τόσο άδικα. Όσο για τον akito/agito, είναι απίστευτο και πραγματικό τραγικό το ότι και εκείνος έπεσε θύμα των δολοφόνων. Και θα συμφωνήσω και εγώ με τα λεγόμενα του Sanosuke Sagara, ο akito/agito πιθανότατα την πλήρωσε μόνο και μόνο για να μας παραπλανήσουν οι δολοφόνοι.
Νιώθω και εγώ οργισμένη αυτή την στιγμή, οι δολοφονίες πρέπει να σταματήσουν εδώ και οι δολοφόνοι πρέπει να τιμωρηθούν!
Επίσης να συμπληρώσω ότι όπως είχα πεί και στο προηγούμενο post μου εγώ μια φορά ακόμα συνεχίζω να υποψιάζομαι το Tachikoma[kenny]. Όπως έχω ήδη πει
πιστεύω ότι ένας δολοφόνο από την στιγμή που δεν τον έχουν υποψιαστεί ήδη ίσως το καλύτερο που έχει να κάνει να είναι να κρατιέται ουδέτερος και να αποφεύγει να πει πολλά πολλά για να μην τραβήξει την προσοχή επάνω του, αυτό λοιπόν έχω παρατηρήσει ότι κάνουν το Tachikoma και ο Kintaro Oe Για αυτό ακριβώς και αυτή την στιγμή οι υποψίες μου έχουν πέσει επάνω τους, από τους δυο όμως πιο πολύ υποψιάζομαι το Tachikoma[kenny]
off game: θείο στο building 4 είναι και ο L (Karkas), στο πιο πάνω post σου από ότι βλέπω μάλλον έχεις ξεχάσει να τοv βάλεις
Posted 04 March 2008 - 20:03
Το ήξερα εγω για την avrilia οτι ήταν αθωα,αλλα λυπαμαι που δεν επεμενα να την υποστηριξω...-_-
Τωρα αυτο για τον Akito ήταν μεγαλο σοκ!

Μου φαινοταν σχεδον σιγουρο οτι ηταν δολοφονος,αλλα τελικα ήταν αθωος.Τα φαινομενα απατουν.
Ομως τωρα που ηρθαν στο φως αυτα τα νεα στοιχεια, νιωθω οτι η Yuzuriha Nekoi [D.Neko-Angel] δεν είναι και τόσο αθώα.

Η λυπη της μου φαινεται πολυ υποκριτικη και επισης οταν ειπε οτι συμφωνει με το Sanosuke μαλλον μπερδεψε τα λεγομενα του!Ο Sanosuke ειπε οτι οι δολοφονοι ηταν ηλιθιοι που σκοτωσαν τον Agito ενώ αυτη το αγνοησε και το μετεφρασε ως προσπαθεια των δολοφονων να μας παραπλανησουν.Φαινεται οτι υποσυνειδητα ειναι με το μερος των δολοφονων μιας και δεν θελει να καταλαβει οτι οι αλλοι πιστευουν οτι ηταν ηλιθιοι...

Posted 04 March 2008 - 20:23
Posted 04 March 2008 - 20:41
Majo Rika/Kienzansuiseiseki
σας το έλεγα ότι η aprilia ήταν αθώα, ορίστε που οι φόνοι συνεχίζονται. Προχθές o Major Rika είχε μαλώσει με τον Agito και τώρα λίγες ώρες με τα τον φόνο τις aprilia βρίσκουμε νεκρό τον agito, μήπως το έκανε για να μας ρίξει σταχτη στα ματια και να το παρούς
Kαταρχάς είμαι ή majo rika
Απο να ξέρεις όμως πως αν ήθελα να κάνω ζημία σε κάποιον δε θα τον σκότωνα αλλα θα χρησιμοποιούσα τα μαγικα μου για να του κάνω τη ζωή χειρότερη και απο κολαση

Οσο για τον agito ήταν μεγάλο μαλακισμένο( O Agito οχι ο perhs). Κατηγόρησε και εστειλε αδικα την Aprillia στο ταφο. Τετειει ανεύθυνει ανθρωποι δε μου αρέσουν και είχα καθε λόγο να τσακοθω μαζί του.
Σε αυτον το γύρο δε θα βιαστώ να βγάλω συμπερασματα.
Αν και συνεχιζω να υποπτευομε λιγο τον L θα αφήσω τα πραγματα να δω που θα πάνε.
Β

Posted 04 March 2008 - 20:42
Ryoma, θυμαμαι, οτι μεχρι χθες, κατηγορουσες τον Akito ο οποιος αποδειχθηκε αθωος και σημερα την μικρη και αθωα Nekoi αυτο σημαινει οτι δεν ξερεις τι σου γινεται ( συγχωρα με, in-game ειναι αυτο) και κατηγορεις οποιον προλαβεις. γιατι να εισια ο δολοφονος και να κατηγορεις τα υποψηφια θυματα σου πριν τα σκοτωσεις λιγο δυσκολο το κοβω.
τωρα το θεμα ειναι το εξης: οτι μπορει οντως οι δολοφονοι να ειναι αρκετα εξυπνοι και να εκαναν μια κινηση που εκ πρωτης αποψεως φαινετια βλακωδης αλλα εχει σαν σκοπο να μας αποπροσανατολισει. οποτε απο αυτη την αποψη δε νεχει αδικο η Nekoi. επισης, πως ξερω οτι η Nekoi εινα ιαθωα? επειδη εμαθα οτι εχουμε κατι κοινο (Strength) της προτεινα χθες το βραδυ να την βγαλω εξω , να μιλησοιυμε για το στοιχειο που μας ενωνει και να την κερασω μια γρανιτα ( αφου η Απριλια ηταν ξεγραμμενη). Μας ειδε ο Rob εξω και μπορει να το διασταυρωσει.
παρολο που δεν εχω κατι να προσθεσω , εξακολουθω να θελω να μας πει τι εκανε ο Alucard.
PS. ψψψψτ κοριτσακι, να σε κερασω ενα παγωτο?
Posted 04 March 2008 - 20:54
Να συλλυπηθώ και 'γω για τον θάνατο και της Απρίλια και του Agito. Για την 1η, δεν ήμουν και τόσο σίγουρος για το αν ήταν δολοφόνος, παρόλ'αυτά, αν ήταν, θα την υποστήριζαν οι συνένοχοι και δεν θα έπεφτε σε μοιραία και ηλίθια λάθη, με αποτέλεσμα, ενώ αθώα, να καταδικαστεί ως δολοφόνος.
Για τον Agito, η πλήρης έκπληξη. Είναι αρκετά προφανές ότι δεν συμμετείχε πολύ στις συζυτήσεις μας. Από την άλλη, οι δολοφόνοι μπορεί να κατάλαβαν κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα, να μπορέσουν να ξεφορτωθούν ένα (όχι τόσο σοβαρό, όπως φαίνεται) εμπόδιο, και να συνεχίσουν μη μαζεύοντας τις υποψίες πάνω τους.
Τη στιγμή που, όπως προαναφέρθηκε, η αξιαγάπητη Majo Rika, δεν έχει ακόμα δώσει άλλοθι, καθίσταται λόγω του καυγά της στα μάτια του, αρκετά, όχι μη αναστρέψιμα πάντως, ύποπτη. Πάντως, θέλω και γω να ακούσω τη γνώμη του Alucard για τα πράγματα.
[/URL]
Posted 04 March 2008 - 21:23

Fay [dmvagos]
Πραγματικά η νέα μέρα κάθε άλλο παρά ευχάριστη είναι... Αντί να ξεκαθαριστεί το σκηνικό του θανάτου του sensei, έχουμε μία ακόμη δολοφονία να εξιχνιάσουμε και επιπλέον να αντιμετωπίσουμε τις τραγικές συνέπειες της λάθος εκλογής ενόχου. Δυστυχώς, ήμουν από τα άτομα που δεν πίστεψαν την Aprilia, οπότε ένα μέρος της ευθύνης βαρύνει κι εμένα. Και νιώθω ακόμη χειρότερα που ο φόνος του Agito έγινε τόσο κοντά μου κι όμως δεν κατάλαβα τίποτα.
Όπως όλοι καταλαβαίνουμε λοιπόν, έχουμε να κάνουμε με ένα δολοφόνο (ή και περισσότερους) που είναι αρκετά ικανοί και ταλαντούχοι ώστε να σκοτώνουν αθόρυβα και διακριτικά και μάλιστα μέσα σε τόσο κόσμο. Οπότε, θα επιστρέψω και εγώ στο πρώτο πρώτο άτομο στο οποίο στράφηκαν οι υποψίες μου. Alucard, όπως ρώτησαν κι άλλοι πριν από λίγη ώρα, τι έχεις να πεις για όλα αυτά;

いつでも今日が、いちばん楽しい日

Posted 04 March 2008 - 21:59

Tα πραγματα εχουν εξελιχθει πολυ ασχημα!2 αθωοι ειναι νεκροι. Αυτο που με πειραζει πιο πολυ ομως ειναι ο θανατος της Aprilia, καθως αποδειχτηκε οτι την κατηγορουσα αδικα

Θα συμφωνησω με εσενα Fay, αληθεια Alucard τι εκανες εκεινη την νυχτα??
Posted 04 March 2008 - 22:04
Sanosuke Sagara
Ryoma, θυμαμαι, οτι μεχρι χθες, κατηγορουσες τον Akito ο οποιος αποδειχθηκε αθωος και σημερα την μικρη και αθωα Nekoi αυτο σημαινει οτι δεν ξερεις τι σου γινεται ( συγχωρα με, in-game ειναι αυτο) και κατηγορεις οποιον προλαβεις.
Δηλαδη εσενα δεν σε πειραξε το γεγονος οτι τα μισα ατομα επεσαν να κατασπαραξουν την aprilia ενω ηταν αθωα...Τελικα μονο εγω εκανα λαθος,οι αλλοι που τρελαθηκαν να δινουν ψηφους σε μια αθωα δεν εκαναν λαθος και ηξεραν τι τους γινεται.

παρολαυτα, αφησαν το κτηριο Νο2 ανεπαφο με σκοπο να στρεψουν εκει τις υποψιες.
αρα εχουμε και λεμε: το κτηριο 4 προς το παρον ειναι υπερανω υποψιας καθως κα ιτο κτηριο 2 για παγιδευση. προς το παρον ολα αυτα το ξανατονιζω.
αρα στρεφομαστε προς τα κτηρια 1 και 3...
Alucard, εσυ τι εχεις να πεις? καλα σε υποπτευθηκε αμεως ο Rob.
Εμενα μου φαινεται οτι σε αυτο το σημειο πας εσυ να μας χειραγωγησεις Sanosuke[melkor]
Ωραια και ησυχα στρεφεις τις υποψιες στα κτιρια 1 και 3 χωρις καποιο σημαντικο επιχειρημα.
Και μετα κοιτας σε αυτα τα 2 κτιρια για να βρεις εναν ευκολο στόχο να στρεψεις τις υποψιες ο οποιος δεν ειναι αλλος απο τον Alucard.Πολυ εξυπνο αγαπητε μου,σε συγχαιρω!Τωρα που ειναι ολοι τοσο ταραγμενοι ψαχνουν να βρουν εναν αποδιοπομπαιο τραγο,το πρωτο ατομο στο οποιο θα συγκεντρωθουν οι υποψιες πιθανώς.
Και πολυ σε βλεπω να υποστιρίζεις τη Nekoi.Μηπως είστε συνεργοί?

Posted 04 March 2008 - 22:23
κα ιεγω μιλησα για σενα γιατι σε σενα απευθυνομουν. οταν απευθυνθω σε αλλους θα σχολιασω αναλογα.
και γιατι να μην υποστηριζω την Νεκοι? μια χαρα κοπελα ειναι. εσυ γτ θεωρεις αθωο τον Alucard? και γτ τον λες ευκολο στοχο? ολοι υποπτοι ειμαστε
Posted 04 March 2008 - 22:37
Ναι συμφωνω με τα περισσοτερα που λες.Αλλα ετσι κι'αλλιως κανεις δεν ειχε ιδεα στην αρχη τι γινοτανε και αυτο φανηκε. υ_υ
Εσυ ο ιδιος ειπες οτι ολοι υποπτοι ειμαστε.Πώς λοιπον υποστηριζεις τη Nekoi αφου δεν ξερεις?Δεν ειναι πιστευω αρκετο το "μια χαεα κοπελα ειναι" γιατι ετσι κι'αλλιως ολοι οι κακοι στη φυλακη ειναι.Και γιατι εθεσες τι κτιριο 4 υπερονω υποψιας?Κατι βρομαει συγκαλυψη εδω...
Οσον αφορα τον Alucard σε καμια περιπτωση δεν ειπα οτι ηταν αθωος,διοτι αυτο δεν ειμαι σε θεση να το γνωριζω.
Αυτο που ειπα ειναι οτι σε βολευει αρκετα με εμμεσους τροπους να στρεψεις τις υποψιες σου εκει.O alucard απο την αρχη του παιχνιδιου φανηκε πως ηταν δημοφιλης υποπτος εξαιτιας της ιδιοτητας του και μονο.Για αυτο λοιπον ειναι "ευκολος στοχος".Οπως βλεπω ολοι ακολουθουν τα λεγομενα σου.
Νομιζω λοιπον οτι και εσυ και η Nekoi ειστε δολοφονοι,Sanosuke[melkor].