Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει [STARTED!!!]

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
369 replies to this topic

#166 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 21:22

Hajime Shibata [Whitelighter]

Aprilia[louna22]

Έχεις δίκιο L μου έκανα λάθος, σόρυ ένα μυαλό νύχτα μέρα....πάει το έχασα και αυτό.Σας μπέρδεψα τι να κάνω?Σόρυ!!!
Όντως δεν έκοβες εσύ βόλτες απ'έξω...αλλά ποιος ήταν?Γιατί κάποιος ήταν!Εγώ κάνω ελαφρύ ύπνο τινάζομαι με το παραμικρό....
Τώρα όσον αφορά το λάθος....να ρωτήσω τον Shibata το ίδιο πράγμα....πότε έκανες την εξέταση του πτώματος?Σίγουρα όχι το πρωί αφού το πρωί πήγαμε όλοι μαζί και μετά τον πήραν χωρίς να αφήσουν να πλησιάσουμε....

Το πρωί την έκανα πριν τον πάρουν. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δες το post μου όπου τα αναφέρω αυτά, Aprilia.

#167 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 21:31

Posted Image
Alucard [Phantom]

Είπαμε, ξάγρυπνος έμεινα. Επειδή όμως έμεινα ξάγρυπνος παρατήρησα πως ο Lucifer έχει το όνομα, έχει και την χάρη. Αλλιώς για ποιον λόγο έφυγε από το δωμάτιο όταν όλοι κοιμόμασταν (ή έτσι νόμιζε) και γύρισε ύστερα από αρκετή ώρα ?

Τώρα βέβαια με τα στοιχεία που
βγαίνουν στην φόρα για τον Rob Lucci και τον Hajime Shibata ίσως να αναθεωρήσω

Επίσης Tachikoma απάντησα πρώτος αλλά όχι με σαθρό επιχείρημα όπως νόμιζες. Ήταν ένα τεστ αντίδρασης για να δω πως θα αντιδράσει ο
Lucifer, ο οποίος αν και μίλησε, δεν έδωσε καμία απάντηση στα λεγόμενά μου :hiding_something:

Aprilia[louna22]

Λοιπόν Fay μου (και σορυ για τον ψήφο αλλά είναι και οι κανόνες στην μέση-ένας ψήφος ανά ποστ) δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει αλλά μέχρι τώρα δεν έχω πει τίποτα με το οποίο να κατηγορώ τον Alucard, αλλά αντίθετα έχω πει πολλά για να στρέψω την προσοχή μακριά από αυτόν...Και αυτό που λες το είπα για να σας δείξω ότι ήταν όντως μακριά από τον τόπο του εγκλήματος εκείνη την ώρα αφού το σκαφάκι μου το έχω αρκετά μακριά...
Τώρα θα ρωτήσεις γιατι τον υποστηρίζω....τον είδα κοντά στο μέρος που ήμουν....αρκετό για να τον απαλλάξω....ότι και να είναι δεν μπορεί να πάει τόσο γρήγορα ώστε να καλύψει τέτοια απόσταση σε τόσο μικρό διάστημα....
Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα να έκανα λάθος....αλλά θα δούμε!
Ύποπτο θα μου πεις....ίσως...

YuzurihaNekoiμου το μόνο πράγμα για το οποίο έχω τύψεις είναι ότι εγώ δεν γελούσα παρόλο που ήταν καλός στο να μας κάνει να γελάμε...

Posted Image
Fay [dmvagos]

Μετά από αυτές τις δύο δηλώσεις αρχίζω να πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά. Αν κατάλαβα καλά (παρακαλώ διορθώστε με) ο Alucard ήταν όλη τη νύχτα στο δωμάτιο, γι'αυτό και γνωρίζει τις ώρες τις οποίες έλειπε ο Lucifer. Η Aprilia από την άλλη υποστηρίζει ότι τον είδε να πετά πάνω από τον Ramrod, το ίδιο βράδυ. Ολοφάνερα, ένας από τους δύο ψεύδεται! Ή μήπως πρόκειται πέρι κακής συνεννόησης μεταξύ συνεργών;
Μήπως (λέω μήπως) η Aprilia δηλώνει ότι είδε τον Alucard (υποθέτωντας ότι σαν βαμπίρ, σιγά μην καθόταν μέσα νυχτιάτικα) έξω και σε τόσο μεγάλη απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος για να δώσει άλλοθι για τον εαυτό της;
Και, by the way, ποιο vampire θα αντιστεκόταν σε μία ξανθιά καλλονή, μόνη μέσα στη νύχτα;
Δημοσιευμένη  εικόνα
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#168 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 21:33

Agito/Akito

Echizen Ryoma [samurai_pizza_dora]

Λοιπον παλι επεσες σε λογικο ατοπημα εδω.Πώς εβγαλες το συμπερασμα οτι υπερασπιζομουν την Aprilia? Εγω απλως πηρα αφορμη απο την απαντηση σου σε αυτην,στην οποια δεν ανεφερες το άλλωθι σου!Και αληθεια δεν ειναι τοσο κατατοπιστικες αυτες οι "βολτες".
Σε βρισκω νευρικο με πολυ τσαπατσουλικες δικαιολογιες...Σαν πολυ να κατηγορεις την aprilia...Σαν να ξερει κατι που εσενα δεν σε συμφερει...
Οπως ανεφερα και πριν δεν εισαι σε θεση να ελεγξεις τον αλλο σου εαυτο Akito.Αρα μου φαινεται παρα πολυ λογικο να εισαι εσυ ενας δολοφονος.:orly:

Μάλλον εδώ κάνεις ένα μικρό λάθως μικρή μου δεν μου αρέσει να σκωτώνω προτιμώ να βασανίζω και να χαρακώνω μέχρι ο άλλος να ανοίξει τα μάτια του και ο θείος δεν ήταν νεκρός από χαρακιές δεν είχε ούτε μία όσο για το τι κάνει ο άλλος ευατός ξέρεις πολύ καλά ότι ξέρω πολύ καλά ..... ναι μην φρικάρεις μικρούλι δεν σε έχει δεί μόνος εκείνος έτσι .......:hahaha:
και επιτέλοπυς σταμάτα να με μπερδεύεις με εκείνο το πλάσμα .....
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Δημοσιευμένη  εικόνα

#169 louna22

louna22

Anime Freak

• Members
  • 334 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 21:49

Aprilia[louna]

Αυτό που λες Shibata είναι απλά ένα «προηγουμένως» δεν διευκρινίζεις!Και πως υποτίθεται ότι πέρασες από τους αστυνομικούς που μας κράταγαν μακρυά?Μήπως έχεις γνωστούς αναμεσά τους?

Όσον αφορά εσένα Fay μου αν έβλεπες προηγούμενο post θα έβλεπες ότι τελικά δεν ήμουν μόνη...Είχα αρκετή παρέα...Και επιπλέον εκείνη την ώρα ήταν και αρκετά νωρίς για να κοιμάται ο καθένας πόσο μάλλον ένα βαμπίρ...Έκανε μια βόλτα να ξεπιαστεί ίσως και να τσιμπίσει κάτι και μετά πήγε και ξάπλωσε όπως κάνει ο περισσότερος κόσμος...
Αλλά έχεις φαντασία....Δεν μπορώ να με φανταστώ μόνη μου με ένα βαμπίρ να καταστρώνω σχέδια.....μπρμπρμπρ

#170 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 23:06

Naruto τι έκανες εκείνο το βράδυ? Μήπως εκνευρίστηκες με κάτι και η Kyuubi αποτέλειωσε τον άμοιρο καθητή? Δεν είσαι και υπόδειγμα "μαθητή" είναι η αλήθεια...

#171 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 23:17

Οπως εχω ξαναπει μολις ειχα γυρισει απο προπονησει μαθενοντας ενα καινουργιο jutsu και επεσα ξερος για υπνο!Αν υποθεσουμε οτι εγινα Kyuubi δεν θα με ειχατε παρει ολοι χαμπαροι?Ασε που δεν υπυρχε τπτ στο περασμα μου!Αρα ειναι λιγο υσκολο να το εκανα εγω.Παντος οι υποψιες μου παραμενουν στην Aprilia
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#172 louna22

louna22

Anime Freak

• Members
  • 334 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 23:28

Aprilia[louna]

xaxa Έσπασα ρεκόρ!Με τόσους ψήφους κερδίζω και τις βουλευτικές εκλογές!!!!

Αnyway Lucifer άκόμα δεν μου απάντησες?Γιατί το αποφεύγεις?
Που ήσουν και τι έκανες εκείνη την ώρα?
Αυτό να ξέρεις ενισχύει τις υποψίες μου!!!Και απορώ γιατί μερικοί αδιαφορούν μ'αυτό το γεγονός!!!!Έχεις συνεργούς ε?

#173 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 23:35

Οπως εχω ξαναπει μολις ειχα γυρισει απο προπονησει μαθενοντας ενα καινουργιο jutsu και επεσα ξερος για υπνο!Αν υποθεσουμε οτι εγινα Kyuubi δεν θα με ειχατε παρει ολοι χαμπαροι?Ασε που δεν υπυρχε τπτ στο περασμα μου!Αρα ειναι λιγο υσκολο να το εκανα εγω.Παντος οι υποψιες μου παραμενουν στην Aprilia

Posted ImageRoronoa Zoro [Ephialtes]
Aυτο δεν ηταν επαρκης απαντηση Naruto, δεν χρειαζται να γινεις Kyuubi για να σκοτωσεις καποιον. Το ξερουμε ολοι πολυ καλα αυτο!!! Σαν να μην μας τα λες καλα.

ΑΣΧΕΤΟ: πως στο διαολο σου ηρθε οτι ο Κyuubi ειναι θυληκος, σου εμοιαζε η φωνη του για γυναικεια?? (εχεις δει το ανιμε υποθετω)

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#174 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Φεβρουάριος 2008 - 23:36

Aprilia, δεν σου απάντησα γιατί δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα και δεν αποφεύγω τίποτα. Ξέρω ότι είμαι Πολιτής και ψάχνω να βρω τους Δολοφόνους χωρίς βοήθεια από κανέναν. Όταν κρίνω σκόπιμο να πω και εγώ τι έκανα εκείνο το βράδυ, δεν θα διστάσω να το πω.
Για τώρα απλά μελετώ αντιδράσεις... Και κάποιοι έχουν πιαστεί στα δίχτυα σαν σπαρταριστά ψάρια...
Ο Shibata Hajime μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον, είναι η αλήθεια...

#175 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2008 - 00:10

Αντιθετος με εσας εγω σεβομουν τον καθηγητη και ξερετε οτι δεν εκνευριζομαι ευκολα!Αντιθετα αυτος που θα πρεπει να φοβατε θα ειναι ο/η δολοφονος γτ αν μαθω ποιος ειναι θα συναντησει την οργη μου.Επισης συνεχιζς να πιστευω οτι ειναι η Aprilia

/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#176 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2008 - 00:19

Roronoa Zorro

Και εγω τη Αprilia υποπτευομαι πιο πολυ. Αλλα και εσυ Naruto δε με πειθεις.

sorry, αλλα δεν υποτιθεται πως αρχισε η νυχτα??

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#177 louna22

louna22

Anime Freak

• Members
  • 334 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2008 - 00:35

Ασχετο....Μεγάλο αφεντικό μπες μέτρα σιγά σιγά γιατί πρέπει να πάω για ύπνο!Αύριο είναι η χείρότερη μέρα της ζωής μου και θέλω να ξέρω από σήμερα τι γίνεται για να κανονίσω!

Αprilia[louna]

Naruto φίλε μου δεν με πείθεις.... Μ’αυτό που είπες ενισχύονται οι υποψίες που έχω για σ’ένα...
Προσπαθείς λέγοντας τα να βγάλεις την ουρίτσα σου απ’εξω? Ποιο πολύ πιστευτός είσουν πριν...
Μόλις έκανες ένα πολύ μεγάλο λάθος!!!!Το λάθος που κάνουν όλοι οι δολοφόνοι πριν τους πιάσουν....νομίζοντας ότι ρίχνουν στάχτη στα μάτια....

#178 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2008 - 00:36

Αν δεν πει ο αφηγητής δεν αρχίζει... Περιμένουμε να μας πει ο Spawn_I
Δημοσιευμένη  εικόνα
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#179 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2008 - 10:56

Sanosuke Sagara

ξερετε οτι δεν εκνευριζομαι ευκολα!

σιγουρα, αν υπαρχουν καποιοι που δεν εκνευριζονται ευκολα σε αυτον τον κοσμο, αυτοι ειμαστε εγω εσυ και ο Φραουλιτσος ( Ichigo ).

οποτε και μονο που προσπαθεις να πεισεις για το αντιθετο ( ενω ειναι κατι σαν την mastercard, σταθερη αξια ο θυμος σου) κατευθειαν σε καταδεικνυει ως τον νουμερο 1 υποπτο στα ματια μου Naruto. την πατησες. και απλα κατηγορεις την Απριλια για να μην σε παρουν τα σκαγια

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#180 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1.939 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2008 - 11:15

Θείοοοοο λουκέτο; Μας ξέχασες;
1