Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει [STARTED!!!]

• This topic is locked This topic is locked
369 replies to this topic

#136 louna22

louna22

Anime Freak

• Members
  • 334 posts

Posted 29 February 2008 - 10:17

Πρν τις μια αν γίνεται Spawn για να ξέρω αν θα πρέπει να εισβάλω κάποια στιγμή σε internet cafe μια και θα λείπω μέχρι το απόγευμα. Αν αναπαυθώ....μην τρέχω άδικα...:hahaha:
Γράφω αύριο και πρέπει να κοιμηθώ νωρίς...ααααα

#137 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 29 February 2008 - 10:31

Agito/akito

"χαλαρά κανει πατινάζ γύρο στον χώρο και κάποια στιγμή αρχίζει να πλησιάζει και να κάνει κύκλους που κλείνουν όλλο και περισότερο γύρο από την Ryoma Echizen [samurai_pizza_dora] και όσο οι κύκλοι κλείνουν κινίτε και ποιο γρίγορα και με μεγαλύτερη ένταση όπως ο καρχαρίας πλησιάζει το θύμα του"

είνια γεγονός ότι η aprilia είναι απότους κύριους ένοχους αλλα γιατί Ryoma Echizen [samurai_pizza_dora] βιάστηκες να την υπερασπίσεις μήπως και εσύ έχεις την ουρά σου κάπου μαγκωμένη ? ή μήπως φοβάσε ότι άμα λάμψει η αλήθεια θα βρεθεί δαγκωμένη?

"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Posted Image

#138 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 29 February 2008 - 11:51

Yuzuriha Nekoi[D.Neko-Angel]

aprilia κορίτσι μου πολύ ανησυχητικά μας τα λες, όλο νερά μας κάνεις. Το μόνο αξιοσημείωτο που έχεις πει μέχρι τώρα είναι το περιστατικό με την νυχτερίδα που είδες, αλλά και πάλι επειδή ακριβώς έχεις τόσα σκαμπανεβάσματα σε αυτά που λες και το άλλοθι σου από την αρχή είναι κάπως περίεργο.Για αυτό και αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σε εμπιστευτώ και να θεωρήσω αξιόπιστα τα λεγόμενα σου. Aprilia[louna22] μου αυτή την στιγμή μοιάζεις πιο πολύ σαν να παίζεις ένα περίεργο παιχνίδι με σκοπό το να διαφυγής από την όλη κατάσταση. Αλλά το θέμα είναι ότι ο τρόπος που το κάνεις αυτό,αρκετές φορές είναι κάπως ενοχοποιητικός.

Shibata Hajime [Whitelighter]

Το ότι συγκράτησες αυτή τη λέξη, ωστόσο, και προσπάθησες να αποδείξεις ότι δε «φαγώθηκες» με κανέναν (πράγμα που κανένας από τους άλλους που ήταν αναμεμιγμένοι στο «φάγωμα» δεν έκανε) πιστεύω πως δείχνει μία αγωνιώδη επιθυμία από μέρος σου να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Βέβαια, όλοι αυτό προσπαθούν να κάνουν εδώ, είτε είναι ένοχοι, είτε αθώοι. Απλώς επειδή κρεμάστηκες από ένα τόσο ήσσονος σημασίας λεγόμενό μου, νομίζω πως διακρίνω μια έντονη ανησυχία στο να μη δημιουργήσεις εχθρούς και να μην κινήσεις υποψίες...

Shibata Hajime[Whitelighter] δέχομαι ότι όλοι μας εδώ μέσα ο καθένας μας προσπαθεί με πάθος να αποδείξει την αθωότητα του,τι πιο λογικό άλλωστε. Στο κάτω κάτω κανένας που είναι αθώος δεν θέλει να βρεθεί με την γκιλοτίνα πάνω από το κεφάλι του. Όσο για νωρίτερα το θέμα δεν είναι ότι προσπαθούσα να μην κάνω εχθρούς.Εγώ απλός είδα κάτι που αφορούσε και εμένα,δεν συμφωνούσα μια και αυτό δεν ίσχυε άρα και έδωσα την απάντηση μου. Τέσπα το τελειώνω εδώ μια και πολύ το ανέλυσα (οι αναλύσεις με κουράζουν τρομερά). Και γυρνάω πίσω σε εσένα Shibata Hajime, βλέπεις υπάρχει και κάτι άλλο σχετικό με εσένα που δεν μου κάθεται καλά και μου έχει δημιουργήσει απορία. Για αυτό εξήγησε μου σε παρακαλώ,γιατί από όλους μας εσύ ήσουν ο μόνος που πήγε και εξέτασε το άψυχο σώμα του έρμου του Onizuka-sensei. Εννοώ από εμάς και ο L είναι ντετέκτιβ και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί άπειρες φορές με την αστυνομία,και μάλιστα εκεί που η αστυνομία τα βρίσκει σκούρα εκείνος βρίσκει την λύση. Eκείνος όμως,ο L δεν έκανε την συγκεκριμένη κίνηση να εξετάσει το πτώμα. Εσύ λοιπόν γιατί κατέφυγες σε μια τέτοια πράξη???

rrmr.png

#139 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 29 February 2008 - 11:59

Και γυρνάω πίσω σε εσένα Shibata Hajime, βλέπεις υπάρχει και κάτι άλλο σχετικό με εσένα που δεν μου κάθεται καλά και μου έχει δημιουργήσει απορία. Για αυτό εξήγησε μου σε παρακαλώ,γιατί από όλους μας εσύ ήσουν ο μόνος που πήγε και εξέτασε το άψυχο σώμα του έρμου του Onizuka-sensei. Εννοώ από εμάς και ο L είναι ντετέκτιβ και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί άπειρες φορές με την αστυνομία,και μάλιστα εκεί που η αστυνομία τα βρίσκει σκούρα εκείνος βρίσκει την λύση. Eκείνος όμως,ο L δεν έκανε την συγκεκριμένη κίνηση να εξετάσει το πτώμα. Εσύ λοιπόν γιατί κατέφυγες σε μια τέτοια πράξη???

Rob Lucci [Yata]

Ίσως γιατί συνεργάζεται με τον L. Το θέμα είναι πώς και γιατί όμως. :orly:

Μέχρι στιγμής πάντως η Aprilia μας τα λέει πιο περίεργα απ'όλους. Για να δούμε.
1

#140 louna22

louna22

Anime Freak

• Members
  • 334 posts

Posted 29 February 2008 - 12:32

Aprilia[louna22]

Για να δούμε....κρατάω το καλύτερα για το τέλος...θα δείξει...
Λοιπόν L τελικά εσύ ήσουν αυτός που έκοβε βόλτες (άρα τα βήματα που άκουγα το βράδυ που ήμουν ξαπλωμένη ήταν δικά σου...)έξω από το δωμάτιο εκείνη την νύχτα...Τι έγινε?Τον σκότωσες και μετά δεν μπορούσες να κοιμηθείς από την ανησυχία μήπως σε βρουν και πως θα τα κουκουλώσεις?Δεν πολυπιστεύω ότι απλά εξέτασες το πτώμα και έφυγες χωρίς να κάνεις τίποτα!
Ο καθένας (αθώος τουλάχιστον) που θα έβλεπε κάτι τέτοιο θα ειδοποιούσε κάποιον.Δεν θα περίμενε να ξημερώσει και να πει τι έγινε αφού ανακαληφθεί το πτώμα....
Αρκετά ύποπτο το βρίσκω αυτό...

#141 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 29 February 2008 - 12:38

Naruto
Τι εγινε Απριλια απο την ταραχη δεν μπορουμε να διαβασουμε τι γραφουν οι αλλοι?Εγω δεν ειπα πουθενα οτι εσυ θελεις το Sanosuke Sagara αλλα το αντιθετο!Τρομοκρατηθηκαμε?Μηπος οντος τον θελεις και προσπαθεις να μας το κρυψεις?Τελικα ολο και ποιο πολυ αρχηζω να πιστευω οτι εσεις οι δυο εχετε κατι κοινο

Sanosuke Sagara μπορει να μην εμαθα το καινουργιο Jutsu αλλα σε 1 μερα θα τα καταφερω.Επισης δεν θα καταφερεις ποτε να με νικησεις και το ξερεις γι'αυτο μην προσπαθεις να βαλεις το μισος σου σε εμενα μεσα σε αυτο!

Οσο εσυ Erisabetsu πως βγαζεις τοσο γρηγορα συμπερασμα οταν δεν εχεις πει τπτ για σενα.Ουτε καν το αλλοθi σου.Εσυ που βρισκοσουν εκεινο το βραδυ?

/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#142 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 29 February 2008 - 12:43

Hajime Shibata [Whitelighter]

Sanosuke Sagara

Whitelighter, πλανασαι πλανην οικτραν. δεν επιστρατευσα τα μεγαλα μεσα οπως λες, αλλα τα μονα μεσα που διαθετω. μονο τη δυναμη μου εχω. πολυ μου κολλας ομως χωρις να εχεις βασιμο επιχειρημα και αρχιζω να
υποψιαζομαι οτι με κατηγορεις για να καλυψεις τα δικα σου "κατορθωματα" μηπως να λυσουμε το θεμα με μια μονομαχια?[/COLOR][/COLOR]

Η αλήθεια είναι πως δε σου κόλλησα καθόλου, απλώς σε υποψιάστηκα και έμεινα σταθερός στην εικασία που έκανα. Δεν άλλαξα 500 υπόπτους σε κάθε μου post, αυτό όμως δε σημαίνει ότι έβγαλα και συμπέρασμα.

Shibata Hajime[Whitelighter] δέχομαι ότι όλοι μας εδώ μέσα ο καθένας μας προσπαθεί με πάθος να αποδείξει την αθωότητα του,τι πιο λογικό άλλωστε. Στο κάτω κάτω κανένας που είναι αθώος δεν θέλει να βρεθεί με την γκιλοτίνα πάνω από το κεφάλι του. Όσο για νωρίτερα το θέμα δεν είναι ότι προσπαθούσα να μην κάνω εχθρούς.Εγώ απλός είδα κάτι που αφορούσε και εμένα,δεν συμφωνούσα μια και αυτό δεν ίσχυε άρα και έδωσα την απάντηση μου. Τέσπα το τελειώνω εδώ μια και πολύ το ανέλυσα (οι αναλύσεις με κουράζουν τρομερά). Και γυρνάω πίσω σε εσένα Shibata Hajime, βλέπεις υπάρχει και κάτι άλλο σχετικό με εσένα που δεν μου κάθεται καλά και μου έχει δημιουργήσει απορία. Για αυτό εξήγησε μου σε παρακαλώ,γιατί από όλους μας εσύ ήσουν ο μόνος που πήγε και εξέτασε το άψυχο σώμα του έρμου του Onizuka-sensei. Εννοώ από εμάς και ο L είναι ντετέκτιβ και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί άπειρες φορές με την αστυνομία,και μάλιστα εκεί που η αστυνομία τα βρίσκει σκούρα εκείνος βρίσκει την λύση. Eκείνος όμως,ο L δεν έκανε την συγκεκριμένη κίνηση να εξετάσει το πτώμα. Εσύ λοιπόν γιατί κατέφυγες σε μια τέτοια πράξη???

Rob Lucci [Yata]

Ίσως γιατί συνεργάζεται με τον L. Το θέμα είναι πώς και γιατί όμως. :orly:

Μέχρι στιγμής πάντως η Aprilia μας τα λέει πιο περίεργα απ'όλους. Για να δούμε.

Δεν είπα ότι ήμουν ο μόνος που εξέτασε το πτώμα. Με τον L δεν έχω συνεργαστεί. Δεν ξέρω τι μπορεί να έκανε. Ίσως να το εξέτασε κι αυτός και απλώς να μη μας το 'πε.

I 'll have to agree with what Rob Lucci said, η Aprilia φαίνεται κάπως περίεργη στα λεγόμενά της. Μ' έβαλε σε σκέψεις. :nosey:

#143 louna22

louna22

Anime Freak

• Members
  • 334 posts

Posted 29 February 2008 - 13:01

Aprilia[louna22]

Ίσως Hajime Shibata [Whitelighter], αλλά εγώ είμουν όντως εκεί που είπα και υπάρχουν άτομα που το ξέρουν γιατί τριγύριζαν και δεν μιλάνε για προσωπικό τους συμφέρον....Αυτή η σκοτεινιά με τρώει....!!!!Αν είχε φως και τους έβλεπα θα έδινα ονόματα. Άλλωστε σ'αυτό βασίστηκαν...
Anyway πιστεύεις ότι καλύπτεσαι με μια απλή δικαιολογία του τύπου...."Κοιμόμουν" που έδωσαν μερικοί?Και δεν αναφέρομαι σ'αυτούς που έδωσαν και μια αιτία!Αναφέρομαι στο ξερό "Κοιμόμουν"...

Όσον αφορά εσένα Naruto φυσικά και κατάλαβα τι έγραφες.Μπορεί να είμαι ξανθιά αλλά δεν είμαι χαζή...Δεν ξέρω για εκείνον αλλά εγώ θέλω να βρεθεί αυτός που σκότωσε τον Καθηγητή...Αν θέλει το ίδιο και εκείνος τότε σίγουρα έχουμε κάτι κοινό....

#144 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 29 February 2008 - 13:25

Hajime Shibata [Whitelighter]

Aprilia[louna22]

Ίσως Hajime Shibata [Whitelighter], αλλά εγώ είμουν όντως εκεί που είπα και υπάρχουν άτομα που το ξέρουν γιατί τριγύριζαν και δεν μιλάνε για προσωπικό τους συμφέρον....Αυτή η σκοτεινιά με τρώει....!!!!Αν είχε φως και τους έβλεπα θα έδινα ονόματα. Άλλωστε σ'αυτό βασίστηκαν...
Anyway πιστεύεις ότι καλύπτεσαι με μια απλή δικαιολογία του τύπου...."Κοιμόμουν" που έδωσαν μερικοί?Και δεν αναφέρομαι σ'αυτούς που έδωσαν και μια αιτία!Αναφέρομαι στο ξερό "Κοιμόμουν"...

For your information, εγώ την προηγούμενη νύχτα είχα πάει στο νοσοκομείο την κόρη μου, Tsugumi, επειδή είχε λιποθυμήσει μετά από μία «επικοινωνία» της με την Ai. Μπορείτε να τσεκάρετε και τη λίστα στη γραμματεία του νοσοκομείου.

Πάντως, βλέπω μια μεγάλη αστάθεια στις υποθέσεις σου. Πρώτα ψήφισες τον Rob Lucci, μετά τον Akito, μετά τον Zoro, τον Re-l Mayar, το Naruto, ξανά το Zoro, τον L και τέλος εμένα. Και όλες οι ψήφοι ήταν «απαντήσεις» σε κατηγορίες ή υποθέσεις που έκαναν οι προαναφερθέντες εναντίον σου. Τους «επιτίθεσαι», δηλαδή, απ' ό,τι καταλαβαίνω, βάσει προσωπικών διαφορών και δε φαίνεται να επικεντρώνεις στην εύρεση του δολοφόνου, αλλά στη δική σου προστασία ψηφίζοντας όποιον σε κατηγορεί. Μήπως έχεις να κρύψεις κάτι, Aprilia; :smokingg:

#145 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 29 February 2008 - 13:32

Αprilia[louna22]

Ναι όντως παίζει ο Zoro να είναι και επιθεωρητής....θα δείξει....

Πάντως Naruto σε καλό σου αυτό παραπάει.....Εξάλλου εγώ είμαι ερωτευμένη με τον Σερίφη μου....

Ορίστε το έκανα edit για να μη φωνάζεις!!!!...............

Posted ImageRoronoa Zoro [Ephialtes]

Δικιο εχει ο Hajime Shibata Aprilia. Αποφασισε επιτελους ποιον θεωρεις υποπτο.
Και καταλαβε επιτελους οτι το αλλοθι σου ειναι χαλια. Το οτι κατηγορεις οπιον βρεις μπροστα σου, και οποιον σε κατηγορει δειχνει οτι τα εχεις χασει τελειως.

Posted ImagePosted Image

#146 louna22

louna22

Anime Freak

• Members
  • 334 posts

Posted 29 February 2008 - 13:47

Aprilia[louna]

Θα δείξει Hajime Shibata. Θα δείξει στο τέλος....
Τέλος πάντων έχω και εγώ ένα καλό άλωθι...αλλά περιμένω έγκριση για να το αναφέρω
Προς το παρόν είμαι αβοήθητη κινδυνεύοντας να βρεθώ ακόμα και ένοχη....σνιαρφ σνιαρφ σνιαρφ

Aprilia[louna22]

Κατηγορώ τους πάντες και τα πάντα μέχρι να βρεθεί ο ένοχος....
Εσύ κούλαρε γιατί προδίδεσαι Zoro....

#147 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 29 February 2008 - 14:14

Aprilia[louna22]

Κατηγορώ τους πάντες και τα πάντα μέχρι να βρεθεί ο ένοχος....
Εσύ κούλαρε γιατί προδίδεσαι Zoro....

Posted ImageRoronoa Zoro [Ephialtes]

Εγω ηρεμος ειμαι, εσυ τα εχεις χασει Aprilia

Posted ImagePosted Image

#148 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 29 February 2008 - 14:33

Posted Image
Ichigo [trynksssj2]

Πρέπει να σας ενημερώσω πως το βράδυ πριν από τη συγκέντρωση παρατήρησα ότι ο Lucifer ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος... Γιατί άραγε;; :orly:

#149 louna22

louna22

Anime Freak

• Members
  • 334 posts

Posted 29 February 2008 - 14:47

Aprilia[louna22]

Αprilia

Όχι Ζoro δεν έχω λόγο άλλωστε αφού μου αρέσει και ο χαρακτήρας που διάλεξες!
Απλά εφόσον είμαστε όλοι ύποπτοι δεν πρέπει να είμαι και λίγο επιφυλακτική ακόμα και μ'αυτούς που συμπαθώ?

Δεν μπορώ να καταλάβω Zoro...έχεις κόλημα μαζί μου ε?
Δεν εξηγείται αλλιώς η εμονή σου...μου φαίνεται τελικά ότι δεν θες να σε συμπαθώ σε ταράζει....:hahaha:

Έχω αποδείξεις ότι χθες όντως είχα μια μάχη με τους εισβολείς...στο δρόμο για εδώ!
Και είχα βοηθούς στην επισκευή του σκάφους....αν πρόσεξε κάποιος τον ουρανό θα είδε 3 σκάφη....Ήταν η αποστολή "επισκευή και δρόμο"....:hahaha:
Είχαμε πληροφορίες ότι κάποιος από τους εισβολείς είχε εντολές να σκοτώσει τον Καθηγητή επειδή δεν τους άρεσε η άποψή του για αυτούς και ότι έχουν καταφέρει πλέον να παίρνουν κανονική μορφή και να μην μοιάζουν με φαντάσματα....
Δυστυχώς χτύπησαν το σκάφος και δεν έφτασα έγκαιρα...
Οι οδηγίες μου λένε να σας προειδοποιήσω γιατί υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί να έχει την μορφή κάποιου αγαπημένου ήρωα (από αυτούς που αντιπροσωπεύουμε) γι’αυτό....προσέχετε τον διπλανό σας....για το καλό σας!!!
Για να πιστείτε ο Ασπρογέρακας στο αρχηγείο των αστροφυλάκων μπορεί να σας διαβεβαιώσει...
Και επειδή μου αρέσει έτσι να σας τσιγκλάω προσθέτω και αυτό....
Δεν ξέρω όμως....ίσως χρειάζεται να προσέχετε και μ’ένα...

#150 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 posts

Posted 29 February 2008 - 14:58

Aprilia[louna22]

Δώσε!!!Δώσε.!!!!!
Αυτό δεν σου είπα και εγώ?
Απλά προσπαθώ να σκεφτώ κατά πόσο είναι αξιόπιστα αυτά που είπες εσύ Mayar μου....!
Και εγώ θα μπορούσα να πω πχ ότι καθόμουν στο μπαλκόνι και αγνάντευα τα αστέρια....!
Εσύ εκεί που έκατσες να "ξεκουραστείς" τι έκανες?
Για δώσε μας εσύ κάτι αξιόπιστο....

Re-L Mayar (Damaged.Rose)

Έγω αγαπητή, ήμουν στον δωμάτιο μου οπού και θα έπρεπε να είμαι. Δεν κοίμηθηκα αμέσως, αφού ήμουν στον υπολογιστή αλλά νύσταξα γρήγορα και έπεσα να κοιμηθώ...Έσυ όμως, Aprillia....:orly:

Posted Image