Γράφω αύριο και πρέπει να κοιμηθώ νωρίς...ααααα
Posted 29 February 2008 - 10:17
Posted 29 February 2008 - 10:31
Posted 29 February 2008 - 11:51
Shibata Hajime[Whitelighter] δέχομαι ότι όλοι μας εδώ μέσα ο καθένας μας προσπαθεί με πάθος να αποδείξει την αθωότητα του,τι πιο λογικό άλλωστε. Στο κάτω κάτω κανένας που είναι αθώος δεν θέλει να βρεθεί με την γκιλοτίνα πάνω από το κεφάλι του. Όσο για νωρίτερα το θέμα δεν είναι ότι προσπαθούσα να μην κάνω εχθρούς.Εγώ απλός είδα κάτι που αφορούσε και εμένα,δεν συμφωνούσα μια και αυτό δεν ίσχυε άρα και έδωσα την απάντηση μου. Τέσπα το τελειώνω εδώ μια και πολύ το ανέλυσα (οι αναλύσεις με κουράζουν τρομερά). Και γυρνάω πίσω σε εσένα Shibata Hajime, βλέπεις υπάρχει και κάτι άλλο σχετικό με εσένα που δεν μου κάθεται καλά και μου έχει δημιουργήσει απορία. Για αυτό εξήγησε μου σε παρακαλώ,γιατί από όλους μας εσύ ήσουν ο μόνος που πήγε και εξέτασε το άψυχο σώμα του έρμου του Onizuka-sensei. Εννοώ από εμάς και ο L είναι ντετέκτιβ και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί άπειρες φορές με την αστυνομία,και μάλιστα εκεί που η αστυνομία τα βρίσκει σκούρα εκείνος βρίσκει την λύση. Eκείνος όμως,ο L δεν έκανε την συγκεκριμένη κίνηση να εξετάσει το πτώμα. Εσύ λοιπόν γιατί κατέφυγες σε μια τέτοια πράξη???Shibata Hajime [Whitelighter]
Το ότι συγκράτησες αυτή τη λέξη, ωστόσο, και προσπάθησες να αποδείξεις ότι δε «φαγώθηκες» με κανέναν (πράγμα που κανένας από τους άλλους που ήταν αναμεμιγμένοι στο «φάγωμα» δεν έκανε) πιστεύω πως δείχνει μία αγωνιώδη επιθυμία από μέρος σου να υπερασπιστείς τον εαυτό σου. Βέβαια, όλοι αυτό προσπαθούν να κάνουν εδώ, είτε είναι ένοχοι, είτε αθώοι. Απλώς επειδή κρεμάστηκες από ένα τόσο ήσσονος σημασίας λεγόμενό μου, νομίζω πως διακρίνω μια έντονη ανησυχία στο να μη δημιουργήσεις εχθρούς και να μην κινήσεις υποψίες...
Posted 29 February 2008 - 11:59
Και γυρνάω πίσω σε εσένα Shibata Hajime, βλέπεις υπάρχει και κάτι άλλο σχετικό με εσένα που δεν μου κάθεται καλά και μου έχει δημιουργήσει απορία. Για αυτό εξήγησε μου σε παρακαλώ,γιατί από όλους μας εσύ ήσουν ο μόνος που πήγε και εξέτασε το άψυχο σώμα του έρμου του Onizuka-sensei. Εννοώ από εμάς και ο L είναι ντετέκτιβ και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί άπειρες φορές με την αστυνομία,και μάλιστα εκεί που η αστυνομία τα βρίσκει σκούρα εκείνος βρίσκει την λύση. Eκείνος όμως,ο L δεν έκανε την συγκεκριμένη κίνηση να εξετάσει το πτώμα. Εσύ λοιπόν γιατί κατέφυγες σε μια τέτοια πράξη???
Posted 29 February 2008 - 12:32
Posted 29 February 2008 - 12:38
Posted 29 February 2008 - 12:43
Sanosuke Sagara
Whitelighter, πλανασαι πλανην οικτραν. δεν επιστρατευσα τα μεγαλα μεσα οπως λες, αλλα τα μονα μεσα που διαθετω. μονο τη δυναμη μου εχω. πολυ μου κολλας ομως χωρις να εχεις βασιμο επιχειρημα και αρχιζω να
υποψιαζομαι οτι με κατηγορεις για να καλυψεις τα δικα σου "κατορθωματα" μηπως να λυσουμε το θεμα με μια μονομαχια?[/COLOR][/COLOR]
Shibata Hajime[Whitelighter] δέχομαι ότι όλοι μας εδώ μέσα ο καθένας μας προσπαθεί με πάθος να αποδείξει την αθωότητα του,τι πιο λογικό άλλωστε. Στο κάτω κάτω κανένας που είναι αθώος δεν θέλει να βρεθεί με την γκιλοτίνα πάνω από το κεφάλι του. Όσο για νωρίτερα το θέμα δεν είναι ότι προσπαθούσα να μην κάνω εχθρούς.Εγώ απλός είδα κάτι που αφορούσε και εμένα,δεν συμφωνούσα μια και αυτό δεν ίσχυε άρα και έδωσα την απάντηση μου. Τέσπα το τελειώνω εδώ μια και πολύ το ανέλυσα (οι αναλύσεις με κουράζουν τρομερά). Και γυρνάω πίσω σε εσένα Shibata Hajime, βλέπεις υπάρχει και κάτι άλλο σχετικό με εσένα που δεν μου κάθεται καλά και μου έχει δημιουργήσει απορία. Για αυτό εξήγησε μου σε παρακαλώ,γιατί από όλους μας εσύ ήσουν ο μόνος που πήγε και εξέτασε το άψυχο σώμα του έρμου του Onizuka-sensei. Εννοώ από εμάς και ο L είναι ντετέκτιβ και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί άπειρες φορές με την αστυνομία,και μάλιστα εκεί που η αστυνομία τα βρίσκει σκούρα εκείνος βρίσκει την λύση. Eκείνος όμως,ο L δεν έκανε την συγκεκριμένη κίνηση να εξετάσει το πτώμα. Εσύ λοιπόν γιατί κατέφυγες σε μια τέτοια πράξη???
Rob Lucci [Yata]
Ίσως γιατί συνεργάζεται με τον L. Το θέμα είναι πώς και γιατί όμως.
Μέχρι στιγμής πάντως η Aprilia μας τα λέει πιο περίεργα απ'όλους. Για να δούμε.
Posted 29 February 2008 - 13:01
Posted 29 February 2008 - 13:25
Aprilia[louna22]
Ίσως Hajime Shibata [Whitelighter], αλλά εγώ είμουν όντως εκεί που είπα και υπάρχουν άτομα που το ξέρουν γιατί τριγύριζαν και δεν μιλάνε για προσωπικό τους συμφέρον....Αυτή η σκοτεινιά με τρώει....!!!!Αν είχε φως και τους έβλεπα θα έδινα ονόματα. Άλλωστε σ'αυτό βασίστηκαν...
Anyway πιστεύεις ότι καλύπτεσαι με μια απλή δικαιολογία του τύπου...."Κοιμόμουν" που έδωσαν μερικοί?Και δεν αναφέρομαι σ'αυτούς που έδωσαν και μια αιτία!Αναφέρομαι στο ξερό "Κοιμόμουν"...
Posted 29 February 2008 - 13:32
Αprilia[louna22]
Ναι όντως παίζει ο Zoro να είναι και επιθεωρητής....θα δείξει....
Πάντως Naruto σε καλό σου αυτό παραπάει.....Εξάλλου εγώ είμαι ερωτευμένη με τον Σερίφη μου....
Ορίστε το έκανα edit για να μη φωνάζεις!!!!...............
Posted 29 February 2008 - 13:47
Posted 29 February 2008 - 14:14
Aprilia[louna22]
Κατηγορώ τους πάντες και τα πάντα μέχρι να βρεθεί ο ένοχος....
Εσύ κούλαρε γιατί προδίδεσαι Zoro....
Posted 29 February 2008 - 14:33
Posted 29 February 2008 - 14:47
Αprilia
Όχι Ζoro δεν έχω λόγο άλλωστε αφού μου αρέσει και ο χαρακτήρας που διάλεξες!
Απλά εφόσον είμαστε όλοι ύποπτοι δεν πρέπει να είμαι και λίγο επιφυλακτική ακόμα και μ'αυτούς που συμπαθώ?
Posted 29 February 2008 - 14:58
Aprilia[louna22]
Δώσε!!!Δώσε.!!!!!
Αυτό δεν σου είπα και εγώ?
Απλά προσπαθώ να σκεφτώ κατά πόσο είναι αξιόπιστα αυτά που είπες εσύ Mayar μου....!
Και εγώ θα μπορούσα να πω πχ ότι καθόμουν στο μπαλκόνι και αγνάντευα τα αστέρια....!
Εσύ εκεί που έκατσες να "ξεκουραστείς" τι έκανες?
Για δώσε μας εσύ κάτι αξιόπιστο....