Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει [STARTED!!!]
Posted 28 February 2008 - 21:22
Αγαπητή Majo Rika,
Δεν ανέχομαι να με κατηγορείς ουσιαστικά χωρίς κανένα στοιχείο. Και μην διαστρεβλώνεις τα λόγια μου.
Όσον αφορά αυτό που λες καλύτερο κίνητρο, εγώ απλώς αναφερόμουν στον ΔΙΚΟ ΣΟΥ τρόπο σκέψης. Άλλωστε έχω ήδη δηλώσει ότι κοιμόμουν, και οι υπόλοιποι του δωματίου μπορούν να στο επιβεβαιώσουν. Ελπίζω να μην βασίζεις την κρίση σου στο ότι ο L δεν κοιμάται ποτέ, γιατί κοιμάται.
Δεν κατηγόρησα κανέναν. Εξέθεσα τις σκέψεις μου, αφού δεν έχω τίποτα να κρύψω. Μακάρι να μην παρασυρθεί κανείς από τις αβάσιμες κατηγορίες σου Κιένζαν, αφού εσύ ούτε καν έχεις μιλήσει για το δικό σου άλλοθι, αν έχεις βέβαια.
Εν τω μεταξύ, γιατί μου φαίνεται ότι κάτι ύποπτο έκανες τα 10 λεπτά που σηκώθηκες, Zoro? Τα σπαθιά σου κάνουν μηδαμινό θόρυβο, άνετα μπορεί να σκότωσες τον δάσκαλο και να γύρισες πίσω... Και με τόσο πάθος υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου. Αν ήσουν αθώος, δεν θα είχες τίποτα να κρύψεις, έτσι?
[/URL]
Posted 28 February 2008 - 21:29
Αααα, γιατί μου αρπάζεσαι τόσο Agito?
Να σου πω αφού θες....Κάτσε να σκεφτώ....
Ήταν βράδυ χωρίς φωτισμό...Η ζημιά ήταν εξωτερική που να εβρισκα τώρα λάμπες! Διόρθωσα ότι διόρθωσα με το λιγοστό φως που μου έδινε το φεγγαράκι!
Είχα και μια νυχτερίδα... τεράστια να περνάει κάθε τόσο οπότε μου το έκριβε κι αυτό.
Οπότε δεν ξέρω τι δουλειά έγινε....Μετά πήγα για ύπνο νωρίς...
Ακόμα δεν αξιώθηκα να πάω να δω τι γίνεται με το έριμο το σκαφάκι μου....
Posted 28 February 2008 - 21:30
Aprilia
Αααα, γιατί μου αρπάζεσαι τόσο Agito?
Να σου πω αφού θες....Κάτσε να σκεφτώ....
Ήταν βράδυ χωρίς φωτισμό...Η ζημιά ήταν εξωτερική που να εβρισκα τώρα λάμπες! Διόρθωσα ότι διόρθωσα με το λιγοστό φως που μου έδινε το φεγγαράκι!
Είχα και μια νυχτερίδα... τεράστια να περνάει κάθε τόσο οπότε μου το έκριβε κι αυτό.
Οπότε δεν ξέρω τι δουλειά έγινε....Μετά πήγα για ύπνο νωρίς...
Ακόμα δεν αξιώθηκα να πάω να δω τι γίνεται με το έριμο το σκαφάκι μου....
Νυχτερίδα;;; Χμμμ.... Alucard μήπως είχες βγει έξω να πάρεις τον αέρα σου;;...

いつでも今日が、いちばん楽しい日

Posted 28 February 2008 - 21:40
L (Karkas)
Αγαπητή Majo Rika,
Δεν ανέχομαι να με κατηγορείς ουσιαστικά χωρίς κανένα στοιχείο. Και μην διαστρεβλώνεις τα λόγια μου.
Όσον αφορά αυτό που λες καλύτερο κίνητρο, εγώ απλώς αναφερόμουν στον ΔΙΚΟ ΣΟΥ τρόπο σκέψης. Άλλωστε έχω ήδη δηλώσει ότι κοιμόμουν, και οι υπόλοιποι του δωματίου μπορούν να στο επιβεβαιώσουν. Ελπίζω να μην βασίζεις την κρίση σου στο ότι ο L δεν κοιμάται ποτέ, γιατί κοιμάται.
Δεν κατηγόρησα κανέναν. Εξέθεσα τις σκέψεις μου, αφού δεν έχω τίποτα να κρύψω. Μακάρι να μην παρασυρθεί κανείς από τις αβάσιμες κατηγορίες σου Κιένζαν, αφού εσύ ούτε καν έχεις μιλήσει για το δικό σου άλλοθι, αν έχεις βέβαια.
Εν τω μεταξύ, γιατί μου φαίνεται ότι κάτι ύποπτο έκανες τα 10 λεπτά που σηκώθηκες, Zoro? Τα σπαθιά σου κάνουν μηδαμινό θόρυβο, άνετα μπορεί να σκότωσες τον δάσκαλο και να γύρισες πίσω... Και με τόσο πάθος υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου. Αν ήσουν αθώος, δεν θα είχες τίποτα να κρύψεις, έτσι?

Φυσικα και δεν εχω τπτ να κρυψω Καρκα. Ισως να μπορει καπιος να επιβεβαιωσει τις πραξεις μου.
Το ιδιο μπορει να εκανε ο καθενας σε 10 λεπτα. Αραγε φτανουν 10 λεπτα?
Ελεος Aprillia πιο αθλιο αλλοθι δεν εχω ξανακουσει!! Τωρα ειμαι 100% σιγουρος για την ενοχη σου!!!

Οσο για την Νυχτεριδα... μμμμμ...
Posted 28 February 2008 - 21:43
Θα μπορούσα να πω ακριβώς το ίδιο Zoro, αλλά κρατάω την τελευταία κουβέντα για το τέλος....
Η εκδίκηση της ξανθιάς....χαχα
Posted 28 February 2008 - 21:58
Εγώ πιστεύω ότι είναι Tachikoma για το λόγο ότι είπες έναν υπαινιγμό για κάποιον ύποπτο βασιζόμενος ότι απάντησε πρώτος επομένως δεν είναι βάσιμη υποψία.Είπες μια υποψία και δεν δίνεις το περιθώριο να σε υποψιαστεί κάνεις ενδιαφέρων και ύποπτο.Το thermoptic camouflage που έχεις δε σε κάνει ορατό επομένως την ώρα που μπορούσες όταν έσβησαν τα φώτα επιτεθικιες και έχεις ενα κάλο άλλοθι ο Onyzuka κατέστρεψε με γροθιά σε επισόδειο ένα μηχάνημα αναψυκτικόν όλοι ξέρουμε τηναλληλεγγύη που έχετε με τις μηχανές.

Posted 28 February 2008 - 22:24

Όσον αφορά εμένα και το άλλοθι μου δεν μπορώ να απαντήσω γιατι δε ξέρω τι ώρα έγινε ο φονος.L (Karkas)
Αγαπητή Majo Rika,

--------------------
Απο εκεί και πέρα
Για να επιβεβαιώσει κάποιος οτι πραγματι κοιμόσουν θα πρέπει αυτος να ξαγρύπνησε για όλο το βράδυ δίπλα σου πράγμα που δε συνέβει με κανέναν. Ετσι δυστυχώς το αλοθι σου είναι για τα μπάζα...
Οπώς είπα και πρίν σα ντεντεκτιβ L[karkas] με την αστυνομία υπο τον ελενχο σου έχεις ενα λόγο παραπάνω να σκοτώσεις αφου αν ολοι οι ηρωες παιθανουν κάνεις δε θα μήνει που να μπορει να σε σταματήσει μετα.
Και απο τη στιγμη που δεν προσπάθησες καθόλου (η μήπος δε μπορεσες?)το ανατρέψεις αυτο ουσιαστικα αναγκάστηκες να αποδεχτεις το κινητρο σου σιωπηλά

Φίλε μου στηχεια δεν υπαρχουν για κανέναν. Αλλα εσυ έχεις το καλύτερο κινητρο απο όλους και ένα ηλίθιο αλόθι.
Εν ολίγης είσαι ο νουμερο 1 υπόπτος:df13952b:

Posted 28 February 2008 - 22:40
Majo Rika,
Δεν μου απαντάς ξανά για το άλλοθι σου. Ενώ εγώ έχω άλλοθι που απλά δεν μπορείς να καταρρίψεις, εσύ δεν δίνεις κανένα.Κάπου αρχίζεις να το χάνεις.
Το ότι ως L ελέγχω την αστυνομία δεν αποτελεί ΚΙΝΗΤΡΟ. Είναι μια ιδιότητα, την οποία αποδεδειγμένα χρησιμοποιώ για να απαλλάξω τον κόσμο απο εγκληματίες.Ουδέν κίνητρο είχα για να σκοτώσω τον Δάσκαλο.
Βιάζεσαι να με κατηγορήσεις, χωρίς στοιχεία, όπως είπες και 'συ άλλωστε. Αν πάμε έτσι, και 'συ έχεις ένα ΚΙΝΗΤΡΟ αυτή τη φορά να δολοφονήσεις το δάσκαλο. Τέτοια μεγαλοπρέπεια στην προετοιμασία για την διάλεξη, φαντάστηκες ότι έχει κάποια χρήματα στην άκρη, ε Majo?
[/URL]
Posted 28 February 2008 - 23:09
Αλήθεια Aprilia, ούτε εγώ έχω πιστέψει τα λεγόμενά σου....

Posted 28 February 2008 - 23:10
Ryoma μου μην αρπάζεσαι αγόρι μου (sorry για αυτό) Και εγώ δεν είπα ότι μισείς τους αντιπάλους σου στο τένις, είπα ότι παθιάζεσαι.Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Τέσπα άλλο που ήθελα να σου πω... λοιπόν αν όντως παρατήρησες κάτι περίεργο στο building 2 πιστεύω ότι καλο θα ήταν να το πεις και σε εμάς, δεν είναι καλο να αποκρύπτονται στοιχειαΣε παρακαλω Nekoi!Σε τι στηριζεις την κατηγορια?Εγω απλως ειπα τι ειδα και τι ηξερα.Αν ησουν και εσυ στο building 2 θα με καταλαβαινες.
Kαι δεν υπαρχει λογος να μισω τους αντιπαλους μου στο τεννις γιατι ετσι κι'αλλιως τους εχω νικησει ΟΛΟΥΣ!
Shibata Hajime εγώ δεν φαγώθηκα με κανένανΌσο οι δυο-τρεις που αποφάσισαν να πάνε για παγωτό φαγώνονταν με αυτούς που το θεώρησαν ασέβεια προς την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και προς τον ίδιο τον καθηγητή, εγώ έκανα αυτό που περιέγραψα. Νομίζω πως μπορεί να το επιβεβαιώσει ο Ichigo αυτό.
Sanosuke Sagara, το ότι δεν έχω τη δύναμη να κάνω ένα φόνο το ξέρω και δε φαντάζομαι να περιμένεις να δεχθώ να φθάσω στο brink of death για να το αποδείξω. Το ότι όμως, εσύ με προκαλείς σε μάχη από την πρώτη στιγμή που με υποπτεύθηκες κάτι δείχνει.Επιπόλαιες κινήσεις από κάποιον που δεν είναι καν βέβαιος αν εγώ είμαι αυτός που διέπραξε το έγκλημα. Μήπως σκοπεύεις να κάνεις το ίδιο και με τους υπόλοιπους υπόπτους προκαλώντας τους σε βίαιες μάχες; Ίσως, με το πρόσχημα ότι θέλεις να δεις για τι είναι ικανοί, να θέλεις να αποδυναμώσεις κι άλλους, με σκοπό να «τη βγάλεις καθαρή». Δεν ξέρω, εικασίες κάνω...

Τέλος πάντων ξαναγυρνάω πίσω σε εσένα Shibata Hajime, λοιπόν σε βλέπω να παρεξηγείς αρκετές καταστάσεις. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο ότι παρεξήγησες την απάντηση που έδωσα στις ερωτήσεις του Sanosuke. Aναφέρομαι και στο ότι παρεξηγείς και τον ίδιο τον Sanosuke που όλοι μας ξέρουμε ότι του αρέσουν οι προκλήσεις.Στο κάτω κάτω και με τον Kenshin έτσι ξεκίνησε απο μια πρόκληση σε μονομαχία και μετά γίνανε φίλοι. -Και από όλες αυτές ακριβός τις κινήσεις σου Shibata Hajime μου φαίνεται σαν να προσπαθείς να θολώσεις τα νερά??? λέω μήπως τελικά αυτός είναι ο σκοπός σου????
Τέλος για να είμαστε ξεκάθαροι, παίδες εγώ χθές το βραδυ ήμουν στο Building 4. Διάβαζα το ch183 από Tsubasa RC όταν μπήκε μέσα η Aprilia και ο Inuki μου, μου παραπονέθηκε ότι μύριζε περίεργα (πιθανόν να είχε λερωθεί με κάτι από το Ramrod,αλλά δεν είμαι και σίγουρη). Τέλος πάντων μετά όπως και όλοι οι άλλοι συγκάτοικοι μου ξάπλωσα και εγώ και κοιμήθηκα.
off game: καλά λίγες ώρες έλειψα (βγήκα και εγώ να χαρώ την αποκριά

Posted 28 February 2008 - 23:14
Το περίεργο θα ήταν να τα πίστευες Mayar μου!!!!

Αλήθεια....τι μάρτυρες έχεις ότι είσουν εκει που ήσουν?
Με φάγατε που με φάγατε να βγάλω το άχτι μου τουλάχιστον......χαχαχαχα
Posted 28 February 2008 - 23:27
Pffff! Έχω κάθε λόγο να μην σε πιστεύω, αφού δεν έχω δει τίποτα αξιόπιστο από μέρους σου, αγαπητή μου Aprillia.:df13952b:
Posted 28 February 2008 - 23:31
Θα συμφωνησω με Damaged.Rose σαν πολυ περιεγα μας τα λες Aprillia!Μοιπος μας κρυβεις κατι?
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας

Posted 28 February 2008 - 23:35
Δώσε!!!Δώσε.!!!!!
Αυτό δεν σου είπα και εγώ?
Απλά προσπαθώ να σκεφτώ κατά πόσο είναι αξιόπιστα αυτά που είπες εσύ Mayar μου....!
Και εγώ θα μπορούσα να πω πχ ότι καθόμουν στο μπαλκόνι και αγνάντευα τα αστέρια....!
Εσύ εκεί που έκατσες να "ξεκουραστείς" τι έκανες?
Για δώσε μας εσύ κάτι αξιόπιστο....
Posted 28 February 2008 - 23:42
Naruto μπα δεν νομίζω!Μήπως κρύβεις εσύ κάτι?
Πάρε και εσύ ένα ψήφο για να μη μείνεις παραπονεμένος.....:/