Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η νύχτα πέφτει [STARTED!!!]
Posted 05 March 2008 - 17:57
Σε υποπτεύομαι, διότι είπες πως το 4ο κτήριο είναι άνω πάσης υποψίας. Γιατί αυτό;;
Posted 05 March 2008 - 19:21
majo Rika[Kienzan]kienzan Είμαι ηλίθιος όχι δολοφόνος και το παραδέχομαι (το ότι παραδέχομαι ότι είμαι ηλίθιος δεν σημαίνει πάντως ότι ο Alucard είναι αθώος)! Εσύ εκτός απο δολοφόνος μήπως είσαι και ηλίθια? (no hard feelings
)
Alucard: Και εγώ έχω κακό όνομα και αυτό το εκμεταλλεύονται όλοι... Πάντως δεν είμαι ψαρούκλας, όπως αρκετοί άλλοι!
Λογικά θα είμαι ο επόμενος στόχος ή των Δολοφόνων ή των Πολιτών, μέχρι τότε όμως θα βρω σίγουρα τους πρώτους!!!
Δεν είμαι ο Kienzan λεμε η majo Rika είμαι ολό με μπερδεύετε.
Και φυσικα no hard fellings. Παιχνιδι παιζουμε γι αυτο και λεμε καμια μλκια παραπάνω για να εχει περισσοτερο πλακα

Τώρα εσυ εδώ γιατι με κατήγωρεις και με γράφεις με κοκκινο

Για πλακα οπώς εκανες και τον arucard και την καϊμένη την aprilia?
Και ναι μου φενεσε υπερβολικά φασαριόζος για δολοφόνος. Αλλα οι ανεύθυνες κατηγωριές που αμολας αριστερα δεξια είναι χειροτερες και απο το να ησουν δολοφόνος.
Παντως ο Sanosuke Sagara εχει κερδισε πολούς πόντους υποψίας απο εμένα τελευταία.

Posted 05 March 2008 - 19:37
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κατηγορείτε όλοι τον Sanosuke όταν όλοι ξέρατε το πόσο την αγαπούσε την συχωρεμένη. Αποκλείεται να είναι έγκλημα πάθους, είναι κατά συρροήν δολοφονίες, και είμαι σίγουρη ότι για κάτι τέτοιο είναι ικανή μόνο η Majo Rika αν και ο κύριος Allucard δημιουργεί εντύπωσης.
Posted 05 March 2008 - 21:17
Roronoa Zoro λες ότι εγώ και ο Sanosuke Sagara είμαστε συνεργάτες,και προκειμένου να το στηρίξεις αυτό υπονοείς ότι υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα σε εμενα και τον Sagara. Σε αυτό όμως σε ενημερώνω ότι κάνεις λάθος. Γιατί πολύ απλά αν αυτό που υποστηρίζεις ήτανε αλήθεια Τότε στο πιο πάνω post μου όταν ανέφερα τα άτομα που παρατήρησα ότι κατηγορήσανε μαζικά τον alucard,αν λοιπόν εμπιστευόμουν απόλυτα τον Sagara ή αν ήμουν συνεργός του όπως λες Τότε θα είχα αποφύγει να αναφέρω το όνομα του.Θα έκανα την πάπια και θα παρίστανα ότι και καλά δεν πρόσεξα ότι και ο Sagara συμμετείχε στην μαζική κατηγορία εναντίον του Alucard.Roronoa Zoro
Εγω πιστευω πως δολοφονος ειναι ο Sanosuke, και ισως συνεργαζεται και με την Nekoi..! Πως αλλιως εξηγηται η εμπιστοσυνη τους (καθως ολοι ειμαστε υποπτοι);
Επίσης Roronoa Zoro μου θα ήθελα να αναφέρω και κάτι που παρατήρησα σχετικά με εσένα και με έχει παραξενέψει αρκετά. Λοιπόν αφού συνέβη και ο τραγικός θάνατος της aprilia, είπες:
Εξήγησε μου λοιπόν πως γίνετε να λες ότι λειπάσε για τον θάνατο της aprilia από την στιγμή που από την πρώτη στιγμή που μάθαμε για την δολοφονία του Onizuka-sensei, από τότε εσύ ήσουν που την κατηγορούσες συνεχώς.Όσες φορές μίλησες μόνο μια φορά κατηγόρησες τον Naruto αν θυμάμαι καλά,και μετά συνέχεια κατηγορούσες την aprilia. Μετά από όλο αυτό λοιπόν πως γίνετε να μας λες ότι λυπάσαι?? Sorry κιόλας αλλά εμένα αυτό μου φαίνεται κάπως υποκριτικό και με βάζει σε υποψίες.Μου περνάει από το μυαλό ότι όλη αυτή σου η επίθεση εναντίον της aprilia μπορί να ήταν μια προσπάθεια σου να γλιτώσεις τον εαυτό σου, μου περνάει απο το μυαλό ότι αν το έκανες όντως αυτό ίσως και αυτή την στιγμή να κάνεις ακριβώς το ίδιο.Δλδ ότι επέλεξες κάποιον να κατηγορήσεις πεισματικά προκειμένου να ξεγλιστρήσεις εσύ.Tα πραγματα εχουν εξελιχθει πολυ ασχημα!2 αθωοι ειναι νεκροι. Αυτο που με πειραζει πιο πολυ ομως ειναι ο θανατος της Aprilia, καθως αποδειχτηκε οτι την κατηγορουσα αδικα
Αυτή την στιγμή Zoro μου μου φαίνεσαι αρκετά ύποπτος και το μόνο που με κρατάει αυτή την στιγμή από το να σου ρίξω αρνητική ψήφο, είναι ότι ακόμα θεωρώ τον Lucifer[sophia] πιο ύποπτο ακόμα και από εσένα
Posted 05 March 2008 - 22:36
Παιδία, τοση ώρα που διαβάζω (έχω μείνει λίγο πίσω, συγγνώμη) έχω δει που πολλοί έχετε λυσσάξει και δαγκώνετε αλύπητα τον Alucard. Γιατί έτσι? Επειδή ειναί vampire? Πάντως αλήθεια, Lucifer έχεις ορμήσει κανονικά και δαγκάνεις! Για πές μου γιατί τόση μανία?

Posted 05 March 2008 - 22:52

Alucard [Phantom]
Να σε ρωτήσω, τον πήρες χαμπάρι πότε γύρισε, και αν ναι μήπως έχεις κάποια ιδέα πόση ώρα έλειπε;
Δεδομένου πως όπως είπα, θα ξύπναγα αν άκουγα το τρίξιμο της πόρτας, σημαίνει αυτόματα πως ο Lucifer δεν γύρισε ποτέ στο δωμάτιο

Πολλά συμβαίνουν σε αυτό το δωμάτιο, να δούμε πως θα κοιμηθούμε το βράδυ. Πάντως ο Hajime Shibata δεν απάντησε ακόμα και η νύχτα πλησιάζει απειλητικά. Μάλλον κάποιοι θα πρέπει να κοιμηθούμε με το ένα μάτι ανοιχτό σήμερα.

Posted 05 March 2008 - 23:07
Κοιτακζε να δεις Nekoi, δεν βλεπω κτ υποπτο στο οτι λυπαμαι για τον θανατο μιας αθωας. Αν θυμαμαι καλα δεν ημουνα ο μονος που την κατηγορουσα. Ο λογος που ολοι επεσαν πανω της ειναι γιατι αδυνατουσε να δωσει ενα πειστικο αλλοθι, και σε καποια στιγμη αρχισε να τα χανει, κατηγοροντας οποιον εβλεπε μπροστα της, και ολοι ξερουμε πως κατεληξε.
Οσο για τα επειχηρηματα σου δεν με πειθουν καθολου, το αντιθετο θα ελεγα

Posted 06 March 2008 - 14:39
Posted 06 March 2008 - 15:41
Χμ....Πάρα πολύ ύποπτα τα λόγια σου, Roronoa Zoro...Αν δεν κάνω λάθος, την Aprillia την βρήκαν κομμένη στα δύο έτσι? Πάρα μα πάρα πολύ ύποπτο αύτο το γεγονός...
Το λές σαν να χαίρεσαι...Και ολοι ξερουμε πως κατεληξε.

Posted 06 March 2008 - 16:31
Re-L Mayar (Damaged Rose)
Χμ....Πάρα πολύ ύποπτα τα λόγια σου, Roronoa Zoro...Αν δεν κάνω λάθος, την Aprillia την βρήκαν κομμένη στα δύο έτσι? Πάρα μα πάρα πολύ ύποπτο αύτο το γεγονός...
Το λές σαν να χαίρεσαι...
Εφόσον η Aprilia ψηφίστηκε για "αποχώρηση" δεν υποτίθεται ότι την φάγανε όλοι οι εναπομείναντες;;

Fay [dmvagos]
Αν και η δηλητηρίαση που ανέφερε ο Alucard ως πιθανό τρόπο δολοφονίας του Agito, μου ακούγεται λίγο τραβηγμένο ενδεχόμενο, εν τούτοις δυσκολεύομαι να σκεφτώ κάποιο άλλο σενάριο. Θέλω να παρατηρήσω όμως ότι από την ώρα που ο κλοιός γύρω από τον Lucifer στένεψε, δεν δίνει και τις πιο αληθοφανείς εξηγήσεις.
Στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρια άτομα τα οποία ενδεχομένως να σχετίζονται με τα εγκλήματα. Alucard, Lucifer και Sanosuke (με αλφαβητική σειρά για να μην παρεξηγιόμαστε). Χωρίς να θέλω να ακουστώ προσβλητικός, οι φόνοι παραήταν "κομψοί" για να τους κάνει ο (να μην το πω ατσούμπαλος, να μην το πω παρορμητικός) Sanosuke. Φαίνονται σχεδιασμένοι αρκετά καλά, αλλιώ τόσα άτομα εδώ κάτι θα είχαμε βρει δεν μπορεί. Διατηρώ λοιπόν (αν και διστακτικά) την αλλαγή πορείας μου και ξαναζητώ από τον Lucifer να μας δώσει ένα άλλοθι ή κάποιο άλλο στοιχείο υπέρ του, μήπως βγει κάποιο νόημα σε όλη αυτή την ιστορία....

いつでも今日が、いちばん楽しい日

Posted 06 March 2008 - 18:36
(Damaged Rose)
Το λές σαν να χαίρεσαι...
Καλα ρε Re-L Mayar, με δουλευεις??

Και αυτο που ειπε ο/η Fay ισχυει.
Posted 06 March 2008 - 22:10

Αlucard: Δεν με έχεις ψηφίσει στα 2 τελευταία posts σου πράγμα που δηλώνει ότι θέλεις να τραβήξεις τις υποψίες από πάνω σου. Είσαι πανέξυπνος, όμως, και οι περισσότεροι φοβούνται να σε κατηγορήσουν. (that's a compliment^^)
Re-L Mayar: Είσαι 100% Δολοφόνος. Η συμπεριφορά σου επιβεβαιώνει τις αρχικές μου υποψίες. Ήσουν από τις πρώτες που κατεύθυνε την κοινή γνώμη εναντίον της Aprilia και τσίμπαγες κάθε φορά που σε κατηγορούσε κάποιος. Τώρα κάνεις το ίδιο με εμένα και όταν με lynchάρουν (λολ) είμαι σίγουρος ότι θα βρεις το μπελά σου!!
Τώρα για τους άλλους 2 δολοφόνος δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά, πάντως είναι σίγουρα κάποιοι που συμμετέχουν ενεργά στο topic. (d.neko μην μου πεις ότι είχες την απόλυτη κωλοφαρδία να είσαι πάλι δολοφόνος!!)
Τεσπα ελπίζω αυτοί που θα με εκδιώξουν να έχουν υπόψη τους τα παραπάνω. Σίγουρα με αυτό το τεράστιο post κίνησα πάλι υποψίες, αλλά δεν με ενδιαφέρει πλέον!
Posted 07 March 2008 - 14:11

Τέσπα sorry για αυτό αλλά πλάκα κάνω. λοιπόν επανέρχομαι στο game...
Yuzuriha Nekoi[D.Neko-Angel]
lucifer κατηγορείς την Re-L Mayar (δεν θα διαφωνήσω σε αυτό μια και όντως κάποιες κινήσεις της είναι όντως ύποπτες) Αμέσος μετά όμως λες:
lucifer αγόρι μου μην μας μπερδεύεις τους έρμους τους πολίτες, ο θείος είχε πει ότι οι δολοφόνοι είναι 5. Πάντως αστεία αστεία τώρα που το είπα συνειδοτοποίησα και εγώ ότι με τόσους δολοφόνους ελεύθερους εκεί έξω έχω πολλές πιθανότητες να πάω και εγώ κατά super paradise μεριάγια τους άλλους 2 δολοφόνος δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά

το άσχετο(sorry αλλα δεν κρατήθηκα)
Και τώρα σχετικά κάτι με τον Kintaro Oe[Shin_Getta]. Λοιπόν έχω παρατηρήσει ότι ο Kintaro Oe αποφεύγει να μιλήσει,σαν να κρύβεται ένα πράγμα,σαν να προσπαθεί να αποφύγει να τραβήξει τις υποψίες επάνω του. Αυτή η αδράνεια του που μοιάζει με κρυφτούλι, αυτό με βάζει σε υποψίες για το άτομο του. Για αυτό λοιπόν και θα ήθελα να μας μιλήσει,να μας πει αν έχει κάποιο άλλοθι.Να μας πει κάτι τέλος πάντων

off game: ο θείος έχει πει να κάνουμε 2 post την ημέρα αν θυμάμαι καλά. Ακόμα και αν αυτό το αφήσουμε μερικώς στην άκρη Και πάλι πιστεύω ότι πρέπει να ζωντανέψουμε λιγάκι. Λοιπόν ζωντανέψτε!!!, κρίμα είναι να ψοφήσει τίποτες το game
Posted 07 March 2008 - 14:32
Σωστή παρατήρηση, Yuzuriha. Είναι προφανές ότι ο Kintaro, εκτός απ'το ότι δεν συμμετέχει στις συζυτήσεις μας, δεν έχει δώσει εξηγήσεις ούτε για την προηγούμενη ούτε για αυτή τη νύχτα. Αν θεωρήσουμε ότι τουλάχιστον ένας (1) δολοφόνος κρύβεται, τότε αυτός θα πρέπει να είναι ο Kintaro. Τον καλώ λοιπόν να παρουσιάσει άλλοθι, δεδομένου ότι ξέρει ότι δεν έιμεθα προκατηλειμμένοι εναντίον κανενός. Lucifer, αν και θα δείξει, πρέπει να πω ότι οι πιθανότητες να είσαι δολοφόνος είναι στα μάτια μου αρκετά μικρές. Άρα μην απελπίζεσαι, και δώσε εξηγήσεις. Αν είσαι αθώα, τότε όλα θα πάνε καλά.
OFF-Game : Δεν ξέρω γιατί, αλλά το παιχνίδι σαν να πάγωσε μετά την ανακοίνωση του Σπόνη. Σαν να έφτασε σε ένα αδιέξοδο μετά τον τραγική δολοφονία του Agito.
[/URL]
Posted 07 March 2008 - 14:54
Ό,τι και να πω για να υποστηρίξω τον εαυτό μου, πάλι ύποπτο θα θεωρηθεί! Δεν έκανα και τίποτα φοβερό την ώρα των φόνων, αλλά ούτως ή άλλως ό,τι και να πω η υπόθεση είναι ήδη χαμένη για εμένα: έχω μετρήσει πόσοι με έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής και ετοιμάζομαι για lynch!
Αlucard: Δεν με έχεις ψηφίσει στα 2 τελευταία posts σου πράγμα που δηλώνει ότι θέλεις να τραβήξεις τις υποψίες από πάνω σου. Είσαι πανέξυπνος, όμως, και οι περισσότεροι φοβούνται να σε κατηγορήσουν. (that's a compliment^^)
Re-L Mayar: Είσαι 100% Δολοφόνος. Η συμπεριφορά σου επιβεβαιώνει τις αρχικές μου υποψίες. Ήσουν από τις πρώτες που κατεύθυνε την κοινή γνώμη εναντίον της Aprilia και τσίμπαγες κάθε φορά που σε κατηγορούσε κάποιος. Τώρα κάνεις το ίδιο με εμένα και όταν με lynchάρουν (λολ) είμαι σίγουρος ότι θα βρεις το μπελά σου!!
Τώρα για τους άλλους 2 δολοφόνος δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά, πάντως είναι σίγουρα κάποιοι που συμμετέχουν ενεργά στο topic. (d.neko μην μου πεις ότι είχες την απόλυτη κωλοφαρδία να είσαι πάλι δολοφόνος!!)
Τεσπα ελπίζω αυτοί που θα με εκδιώξουν να έχουν υπόψη τους τα παραπάνω. Σίγουρα με αυτό το τεράστιο post κίνησα πάλι υποψίες, αλλά δεν με ενδιαφέρει πλέον!
Re-L Mayar
Βασικά δεν ξέρεις αν είμαι δολοφόνος, όποτε μην χαίρεσαι. Και ούτος η άλλος μην τα ρίχνεις πάνω μου γιατί δεν ήμουν η μόνη που κατηγόρησε την Aprillia. Και δεν κατεύθυνα τίποτα πάνω της, άπλως την θεώρησα ύποπτη... Ο καθένας έχει την γνώμη του, σωστά? Και τι ακριβώς κάνω? Lucifer, μου φαίνεται δεν ξέρεις τι λές...