Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει [STARTED!!!]

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
369 replies to this topic

#181 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2008 - 11:34

Suiseki Posted Image
Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνετε έχετε πέσει όλοι με τα μούτρα στην Aprilia ενώ ξέρετε πολύ καλά ότι είναι η τελευταία που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Επειδή έχει πάρει και τους τρεις Saber Riders δεν σημαίνει ότι θα σκότωνε τον Sensei.

Όπως γνωρίζεται χθες το βράδυ έφυγα από το σπίτι έχοντας αφήσει τον L να κοιμάται, χωρίς όμως να σημαίνει ότι όταν γύρισα μετά τη δουλειά το πρωί ήταν τα πράγματα στη θέση του. Εμένα μπορεί να αποδειχθεί άνετα αφού με είδαν όλοι να πηγαίνει στη δουλειά και να κάνω check in στο ξενοδοχείο την ομάδα soumo του Saporo.

Επίσης υπάρχουν ακόμη άτομα που δεν γνωρίζουμε το άλλοθι τους;

yatta : ο θείος κρατείτε όμηρος αυτές τις μέρες οπότε μη περιμένετε και πολύ εξέλιξη μέσα στο σκ.

#182 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2008 - 11:51

λιγο sympathy for Spawn guys, στις 5:30 πηγε ο καθενας σπιτι του... λιγη κατανοηση. αν δεν μπορει να μπει απο το πισι του φιλου του , θα τον παμε αργοτερα σε κανα ιντερνετ καφε

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#183 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2008 - 12:05

L (karkas)

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να κατηγορείτε κάποιον, επειδή οι άλλοι δεν επαληθεύουν το άλλοθι του, τη στιγμή που οι τελευταίοι ήταν στην πλειοψηφία τους έξω τη μέρα αυτή. Όλοι στο δωμάτιο μου φαίνεται να έλειπαν εκείνη τη νύχτα, εγώ δεν έδειξα να το ξέρω, άρα αυτό δεν με ενοχοποιεί.Μόνο τη Yuzuriha δεν έχουμε ακούσει ακόμη για το άλλοθι μου. Φαντάζομαι αυτή θα το πιστοποιήσει.

Τώρα Suiseki, δεν μπορώ να πω ότι πιστεύω πλήρως στα λεγόμενά σου, αν και οι υποψίες μου ελαττώθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Η μόνη που μένει για να εξακριβώσει το άλλοθί της είναι η Majo Rika, γιατί σαν να τα ψιλομασούσε την προηγούμενη φορά.
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#184 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2008 - 12:23

Suiseki Posted Image
Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνετε έχετε πέσει όλοι με τα μούτρα στην Aprilia ενώ ξέρετε πολύ καλά ότι είναι η τελευταία που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Επειδή έχει πάρει και τους τρεις Saber Riders δεν σημαίνει ότι θα σκότωνε τον Sensei.

Όπως γνωρίζεται χθες το βράδυ έφυγα από το σπίτι έχοντας αφήσει τον L να κοιμάται, χωρίς όμως να σημαίνει ότι όταν γύρισα μετά τη δουλειά το πρωί ήταν τα πράγματα στη θέση του. Εμένα μπορεί να αποδειχθεί άνετα αφού με είδαν όλοι να πηγαίνει στη δουλειά και να κάνω check in στο ξενοδοχείο την ομάδα soumo του Saporo.

Επίσης υπάρχουν ακόμη άτομα που δεν γνωρίζουμε το άλλοθι τους;

yatta : ο θείος κρατείτε όμηρος αυτές τις μέρες οπότε μη περιμένετε και πολύ εξέλιξη μέσα στο σκ.

Posted Image
Fay [dmvagos]

Με συγχωρείς Suiseki αλλά από την ώρα που άρχισε να μιλάει η Aprilia μοίραζε κατηγορίες από δω και κει. Συμφωνώ, πέσαμε να την φάμε, λογικό είναι να αγχωθεί, αλλά άμα πια είναι κάποιος τόοσο σίγουρος για την αθωότητά του, ε πώς να το κάνουμε, δεν ιδρώνει και τόσο το αυτί του. Και εκτός από τους Saber Riders πούλαγε καρδούλες και στον Jessy Blue, μην ξεχνιόμαστε. Οπότε δεν είναι και τόσο αθώα. (γενικά μιλάω) Και αν αναρωτιέστε που ξέρω αυτή τη λεπτομέρεια σκεφτείτε πως το ότι ζούμε σε ένα παγωμένο κάστρο δεν πάει να πει ότι δεν βλέπουμε και Λαμπύρη... :himitsu:
Δημοσιευμένη  εικόνα
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#185 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2008 - 15:03

δεν έχω δει τι έχετε γράψει, είμαι εκτός σπιτού... συνεχίστε και Δευτέρα μαζεύω ψήφους

συγνώμη...

#186 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2008 - 15:41

Yuzuriha Nekoi [D.Neko-Angel]

L (karkas)
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται να κατηγορείτε κάποιον, επειδή οι άλλοι δεν επαληθεύουν το άλλοθι του, τη στιγμή που οι τελευταίοι ήταν στην πλειοψηφία τους έξω τη μέρα αυτή. Όλοι στο δωμάτιο μου φαίνεται να έλειπαν εκείνη τη νύχτα, εγώ δεν έδειξα να το ξέρω, άρα αυτό δεν με ενοχοποιεί.Μόνο τη Yuzuriha δεν έχουμε ακούσει ακόμη για το άλλοθι μου. Φαντάζομαι αυτή θα το πιστοποιήσει.

L με μπερδεύεις λίγο με τα λεγόμενα σου.. αν κοιτάξεις κάτι post πίσω έχω ήδη πει ότι εκείνη την νύχτα ήμουν στο δωμάτιο (Building 4) και κοιμόμουν.Απλά αυτό έκανα,κοιμόμουν.

Τέλος για να είμαστε ξεκάθαροι, παίδες εγώ χθές το βραδυ ήμουν στο Building 4. Διάβαζα το ch183 από Tsubasa RC όταν μπήκε μέσα η Aprilia και ο Inuki μου, μου παραπονέθηκε ότι μύριζε περίεργα (πιθανόν να είχε λερωθεί με κάτι από το Ramrod,αλλά δεν είμαι και σίγουρη). Τέλος πάντων μετά όπως και όλοι οι άλλοι συγκάτοικοι μου ξάπλωσα και εγώ και κοιμήθηκα.

Από εκεί και πέρα sorry guys and girls αλλά θα σας απογοητεύσω, βλέπετε εγώ όταν πέφτω για ύπνο ούτε καμπάνες δεν με ξυπνάνε.Ξυπνάω μόνο όταν αρχίσει να με γλείφει ο Inuki μου.Αλλά και πάλι πριν μπω στο μπάνιο και χωθώ κάτω από το ντούζ , μέχρι τότε δεν πολυεπικοινωνώ. Για αυτό εγώ η ίδια και δεν μπορώ να είμαι σίγουρη αν όλοι οι συγκάτοικοι μου παραμείνανε στο δωμάτιο κατά όλη την διάρκεια της νύχτας. Το μόνο ίσως περίεργο είναι ότι ενώ ο Inuki μου συνήθως τις νύχτες είναι σε εγρήγορση και με προσέχει,εκείνη όμως την νύχτα αφού επέστρεψε από έξω η Aprilia Μετά ο Inuki μου άρχισε να νιώθει αδιάθετος,σαν κάτι να τον είχε πειράξει. Λίγο πιο μετά όταν εγώ τελείωσα το νέο chapter του Tsubasa RC (πάλι στο καλύτερο μας άφησαν οι CLAMP, συν ότι τώρα ανησυχώ και για την Yuuko) τότε άμεσος εγώ πήγα και ξάπλωσα και ο καλός μου ο Inuki είχε ήδη αποκοιμηθεί βαριά.Κάτι που όπως είπα δεν το συνηθίζει. Επιπλέον ακόμα αναρωτιέμαι τι μπορεί να ήταν αυτό που τον πείραξε,συν ότι τώρα με όλα αυτά που έχουνε γίνει μου έχουν μπεί υποψίες ότι ίσως κάποιος να μην ήθελε ο Inuki μου να είναι ξύπνιος κατά την διάρκεια της νύχτας.Όμως στοιχεία εναντίον κάποιου συγκεκριμένου μέχρι στιγμής δεν έχω.

Τώρα και κάτι άλλο που με έχει παραξενέψει. Έχω παρατηρήσει ότι το Tachikoma και ο Kintaro Oe είναι αυτοί που έχουν μιλήσει πιο λίγο μέχρι στιγμής, αυτό λοιπόν με βάζει σε υποψίες.Εννοώ ότι πιστεύω ότι ένας δολοφόνο από την στιγμή που δεν τον έχουν υποψιαστεί ήδη ίσως το καλύτερο που έχει να κάνει να είναι να κρατιέται ουδέτερος και να αποφεύγει να πει πολλά πολλά για να μην τραβήξει την προσοχή επάνω του, αυτό λοιπόν έχω παρατηρήσει ότι κάνουν το Tachikoma και ο Kintaro Oe Για αυτό ακριβώς και αυτή την στιγμή οι υποψίες μου έχουν πέσει επάνω τους, από τους δυο όμως πιο πολύ υποψιάζομαι το Tachikoma[kenny]

Fay [dmvagos]
η
Aprilia
εκτός από τους Saber Riders πούλαγε καρδούλες και στον Jessy Blue, μην ξεχνιόμαστε. Οπότε δεν είναι και τόσο αθώα. (γενικά μιλάω) Και αν αναρωτιέστε που ξέρω αυτή τη λεπτομέρεια σκεφτείτε πως το ότι ζούμε σε ένα παγωμένο κάστρο δεν πάει να πει ότι δεν βλέπουμε και Λαμπύρη... :himitsu:

:hihi2: :lol: :rofl:
πω πωωω vago με ισοπέδωσες άνθρωπε μου

respect
:nod:

rrmr.png

#187 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2008 - 16:28

Όταν σηκώθηκες τότε , θα με είδες. Και η Aprilia λογικά με είδε, εφόσον είπε ότι δεν ήμουν έξω τελικά.

Majo, χωρίς να σε κατηγορώ ευθέως(ουσιαστικά λόγω της υποχρεωτικής ψήφου), θα ήθελα να ακούσω ξεκάθαρο άλλοθι.
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#188 louna22

louna22

Anime Freak

• Members
  • 334 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2008 - 19:53

Aprilia[louna22]

Αχ,τελείωσα και γύρισα επιτέλους!!!!!Καλησπέρα παιδιά!!
Eυχαριστώ souiseki μου αλλά λίγη διακριτικότητα please....
Fay μου το ίδιο ισχύει και για σ'ένα...
Δεν νομίζω να σας έχω δείξει μέχρι τώρα ότι είμαι αγχωμένη ούτε είπα ότι είμαι σίγουρη για την αθωότητα μου....αλλά αντίθετα....
Και επιπλέον δεν μπορώ να καταλάβω πως η προσωπική μου ζωή και τα ......χμχμχ.....μπορούν να με ενοχοποιούν....
Ψάξε για κάτι άλλο σε παρακαλώ...Το να με θεωρείς ύποπτη γι'αυτό το λόγο δείχνει ότι ψάχνεις απεγνωσμένα λόγο και αιτία να τα φορτώσεις σε μ'ένα....
Όσο για τον L όντως ήταν μέσα...αλλά ποιος ήταν έξω?

#189 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάρτιος 2008 - 20:08

Aprilia[louna22]

Αχ,τελείωσα και γύρισα επιτέλους!!!!!Καλησπέρα παιδιά!!
Eυχαριστώ souiseki μου αλλά λίγη διακριτικότητα please....
Fay μου το ίδιο ισχύει και για σ'ένα...
Δεν νομίζω να σας έχω δείξει μέχρι τώρα ότι είμαι αγχωμένη ούτε είπα ότι είμαι σίγουρη για την αθωότητα μου....αλλά αντίθετα....
Και επιπλέον δεν μπορώ να καταλάβω πως η προσωπική μου ζωή και τα ......χμχμχ.....μπορούν να με ενοχοποιούν....
Ψάξε για κάτι άλλο σε παρακαλώ...Το να με θεωρείς ύποπτη γι'αυτό το λόγο δείχνει ότι ψάχνεις απεγνωσμένα λόγο και αιτία να τα φορτώσεις σε μ'ένα....
Όσο για τον L όντως ήταν μέσα...αλλά ποιος ήταν έξω?

Posted Image
Fay [dmvagos]
Aprilia δεν προσπάθησα να σε ενοχοποιήσω μέσω της προσωπικής σου ζωής και των .....χμχμχ...... σου. Απλά χρησιμοποίησα αυτά τα δεδομένα για να απαντήσω στην Suiseki που για κάποιο λόγο είναι πεπεισμένη ότι είσαι η τελευταία που θα μπορούσε να σκοτώσει τον sensei. Δεν τα θεωρώ σαν αποδεικτικά στοιχεία για κάτι, αλλά σίγουρα όχι ελαφρυντικά. Όσο για το ότι "ψάχνω απεγνωσμένα", το λιγότερο που μπορώ να κάνω ακούγοντας αυτές τις λέξεις είναι να καγχάσω.:hahaha: Έχω υπάρξει απελπισμένος στα ταξίδια μου, ξέρω πως είναι, και πίστεψέ με είμαι ο ορισμός του αντι-απελπισμένου αυτή τη στιγμή. Και, by the way, αν είσαι απλά ύποπτη και όχι ένοχη δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς.

Καλά ε; Το γουστάρω απίστευτα το παιχνίδι!! Sorry για το hardcore RP louna22!!! :ureshii:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#190 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 01:36

Lucifer [Sophia]

Και, by the way, αν είσαι απλά ύποπτη και όχι ένοχη δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς.

>>>Σε αντίθεση με εσένα Fay που κινείς τις υποψίες προς την Aprilia, ώστε να μην υποπτευθούν εσένα! Πονηρέ!

#191 Damaged.Rose

Damaged.Rose

Kizu Ken Kubomi....

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 12:45

Posted Image
Fay [dmvagos]
Και, by the way, αν είσαι απλά ύποπτη και όχι ένοχη δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς.

Re-L Mayar

Σωστόοοοοοοος!!!! Έτσι δεν είναι Aprillia?

Δημοσιευμένη  εικόνα

#192 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 12:58

Lucifer [Sophia]

>>>Σε αντίθεση με εσένα Fay που κινείς τις υποψίες προς την Aprilia, ώστε να μην υποπτευθούν εσένα! Πονηρέ!

Posted Image
Fay [dmvagos]

Οφείλω να ομολογήσω ότι πραγματικά απόρρησα με αυτό το απίστευτο συμπέρασμα, αλλά και πάλι κουβέντα κάνουμε περί υποψιών, οπότε ο Lucifer βρήκε ευκαιρία να παίξει. :ureshii: Άτιμο διαβολάκι!!
Δεν θεωρώ ότι κοινώ υποψίες Lucifer. Απλά λέω τη γνώμη μου σε αυτό το σοβαρό θέμα. Και όσο κι αν ήθελα να μην το σκέφτομαι, δυστυχώς η πιθανή μη-αξιοπιστία της Aprilia μου τριβελίζει το μυαλό.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#193 louna22

louna22

Anime Freak

• Members
  • 334 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 13:45

Aprilia[louna]

Με λατρεύετε βρε...Δεν χάνετε ευκαιρία να αναφέρετε το ονομά μου!:hahaha:
Καλημέρα παιδιά!!!!
Σωστότατος Mayar μου μονο που....δεν φοβάμαι!!(Είμαι ατρόμητη εγώ :hahaha:)
Fay μου το ότι δεν είσαι σίγουρος για την ενοχή μου πραγματικά με συγκινεί......
Α συγχωρεμένος και για το hardcore RP

Παιδιά δεν μπορεί όλοι να κοιμούντναν κάποιος ήταν ξύπνιος!!!Ποιος σουλάτσαρε απέξω?

#194 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 21:34

Posted Image
Fay [dmvagos]

Οφείλω να ομολογήσω ότι πραγματικά απόρρησα με αυτό το απίστευτο συμπέρασμα, αλλά και πάλι κουβέντα κάνουμε περί υποψιών, οπότε ο Lucifer βρήκε ευκαιρία να παίξει. :ureshii: Άτιμο διαβολάκι!!
Δεν θεωρώ ότι κοινώ υποψίες Lucifer. Απλά λέω τη γνώμη μου σε αυτό το σοβαρό θέμα. Και όσο κι αν ήθελα να μην το σκέφτομαι, δυστυχώς η πιθανή μη-αξιοπιστία της μου Aprilia τριβελίζει το μυαλό.

Roronoa Zoro
παιδια, η μη αξιοπιστια της Aprilia ειναι αιωνια, υπαρχουν πολλα πραγματα απο πισω που ουτε να φανταστω δεν μπορω.

Δημοσιευμένη  εικόναΔημοσιευμένη  εικόνα

#195 louna22

louna22

Anime Freak

• Members
  • 334 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Μάρτιος 2008 - 23:02

Aprilia[louna]

Zoro μου αναρωτιέμαι γιατί να ψάχνεις συνεχώς λόγους και αιτίες για να με κατηγορείς....Πρόσεξε τις κινησεις σου γιατί προδίδεσε....
Η εμμονή σου πλέον έχει αρχίσει να παραξενεύει και άλλους....
Και θα ήθελα πολύ να τα ξέρω...μπορεί να είναι και βάσιμες κατηγορίες!Που ξέρεις...Για πες τα να δουμε...
Εξάλλου μπορώ πλέον να σου πω ότι έχω τελικά αρχίσει να μη θεωρώ αξιόπιστα όλα όσα μας έχεις πει....
Τύποι σαν εσένα δεν ξεραίνοντα στο κρεβάτι με ένα απλό τραύμα, το οποίο κάλιστα θα μπορούσε να στο είχε προκαλέσει ο Καθηγητής όταν προσπάθησε να αμυνθεί....Μπορείς άνετα να κυκλοφορείς και να κινήσε!
Και επιπλέον ποιος μπορεί να μας διαβεβαιώσει ότι ίσουν στο δωμάτιο σου?Κανείς μέχρι τώρα δεν το έχει επιβεβαιώσει...